icon

Čo hovoríte na konsolidačný balíček?

veltraud
9. sep 2025

Akurat pozeram tlacovku, neviem, ci sa smiat, ci plakat Ach jaj.
Uznavam, nieco ok. Ale vacsina...Mozeme byt kludni, 13 dochodok ostava, samozrejme 🙂
Drzme si palce vsetci!

anonym_03c495
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@anonym_03c495 presne prečo to tak je prečo majú právo mať také vysoké platy? Nepoviem kebyže mali 3000 e ale 8000 a viac prečo?

@anonym_10ee23 ako občania by sme mali mať právo voliť o výške ich platoch. Keď oni môžu rozhodovať o našich 🤷

gribka1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@gribka1 Poviem to na rovinu ako to bolo. Volili sme Hlas- zdalo sa nám to ako menšie zlo ale teraz sa pekne za to hanbíme a veľmi pekne nadávame.
Ale tak poviem to jak to každý vysoko postavený človek kradne ešte som sa nestretla s nikým kto na úkor svojho šťastia nezoderie vlastného brata

@anonym_10ee23 Ja chápem, ďakujem za úprimnosť.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_03c495

@anonym_10ee23 ako občania by sme mali mať právo voliť o výške ich platoch. Keď oni môžu rozhodovať o našich 🤷

@anonym_03c495 O všetkom by sme mali rozhodovať, sú to naši zamestnanci.

lienka.7
9. sep 2025
@drahomirrra

Ja teda neviem, co si mysliet, kuva, staci zrusit ten retardovany 13 dochodok a bolo by. Miliarda k dobru, dpc.

@drahomirrra to zial neurobia... lebo chudákov dôchodcov spasi nejakých 660 ci koľko eur. Ale to, ze inde zaplatia v konečnom dôsledku viac, to ich netrápi. Oni si svoje splnili.

anonym_10ee23
9. sep 2025
@anonym_03c495

@anonym_03c495 presne tak. V dansku zvyšujú plat bratrancovi každý rok. Áno ma hypotéku áno sú tam potraviny drahé ale žije normálne nemám pocit žeby živoril ako u nás a jeho šéfovia nemajú vysoké platy oproti zamestnancom

anonym_10ee23
9. sep 2025

A my mladí sa môžeme posrať pokiaľ nemáme bohatých rodičov čo vlastnia firmy.

anonym_1c6724
9. sep 2025
@anonym_6ef65b

co toto znamena? ruší sa vylúčenie povinnosti platiť poistné zamestnanca (§ 140 ZSP) počas PN, OČR, materskej...

@anonym_6ef65b za sa budú platiť odvody aj počas toho. Opäť bič na špekulantov, ktorí si napr. zaplatili odvody z maxima 1 mesiac, potom sa hodili na PNku, ktorú mali maximálnu a odvody neplatili. Tiez aj SZCO napr.

mipu
Autor odpoveď zmazal
zimba2
9. sep 2025
@lubhomira

Asi ma tu niektoré ženy ukameňujú, ale minimálne tehotenské malo byť zrušené, absolútny nezmysel.

@lubhomira a príspevky na hypotéku ďalšia blbosť čo nemala byť.

zuzanita1609
9. sep 2025

Mne sa raz "rátalo" , kým žila ešte moja starká a boli voľby,chodili s voleb.urnami po dedine k tým, ktorí už obtiažne chodili,nemohli prísť do kulturáku odvoliť. Starosta-smerak ako repa jej povedal,tetka voľte takých, čo vám pridajú na dôchodku a ona mu...ja už toho veľa nepotrebujem,odvolím takých, ktorí myslia na moje vnúčatá a "neprejedia" všetko na pár "žvancoch" 🤭. Nikdy jej nebol Fico sympatický, vždy,keď pozerala správy nezabudla dodať ,no a tento,ani z očí mu dobré nič nekuká...😆.

anonym_a21916
9. sep 2025
@anonym_1c6724

@anonym_6ef65b za sa budú platiť odvody aj počas toho. Opäť bič na špekulantov, ktorí si napr. zaplatili odvody z maxima 1 mesiac, potom sa hodili na PNku, ktorú mali maximálnu a odvody neplatili. Tiez aj SZCO napr.

@anonym_1c6724 čože keď budem PN a OCR budem si musieť sa.platit ,či ako?

gribka1
9. sep 2025
@zuzanita1609

Mne sa raz "rátalo" , kým žila ešte moja starká a boli voľby,chodili s voleb.urnami po dedine k tým, ktorí už obtiažne chodili,nemohli prísť do kulturáku odvoliť. Starosta-smerak ako repa jej povedal,tetka voľte takých, čo vám pridajú na dôchodku a ona mu...ja už toho veľa nepotrebujem,odvolím takých, ktorí myslia na moje vnúčatá a "neprejedia" všetko na pár "žvancoch" 🤭. Nikdy jej nebol Fico sympatický, vždy,keď pozerala správy nezabudla dodať ,no a tento,ani z očí mu dobré nič nekuká...😆.

@zuzanita1609 Moja 75 ročná mama tiež tak vraví😂.

kremlicka250
9. sep 2025

@veltraud staci, ze tam dali fotky ludi na ktorych zvalili svoju neschopnost a to bobuzial niektorym obcanom staci... a myslim, ze polke naroda stacia tie fotky a uz nic nevnimaju. Ako marketingovo dobry tah....

anonym_10ee23
9. sep 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 a potom sú tu moji starí rodičia čo sú posadnutým Ficom a nemôžeš nič naňho zlé povedať lebo oni veria že on je ten dobrý áno možno na nich ale na nás mladích nie. Mysli len na seba ale to bože chráň dačo povedať ešte ťa vydedia.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@zuzanita1609 a potom sú tu moji starí rodičia čo sú posadnutým Ficom a nemôžeš nič naňho zlé povedať lebo oni veria že on je ten dobrý áno možno na nich ale na nás mladích nie. Mysli len na seba ale to bože chráň dačo povedať ešte ťa vydedia.

@anonym_10ee23 No toto mať doma😂😂😂

marsmykkok
9. sep 2025

Jediné negatívum čo vidím ale to sa obávam že by nemala gule žiadna vláda je zdaniť viac alkohol... Lebo je choré aby som teraz kvôli dani z cukru dala za 1,5 litrovú Kofolu 2 eurá a pivo 1,5 litra stálo 1,50 a víno lacné nejakých 1,80. Jasné, nič z toho nie je zdravé, ale stále mi tá Kofola príde menšie zlo ako ten alkohol.

anonym_2733a0
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@anonym_03c495 presne tak. V dansku zvyšujú plat bratrancovi každý rok. Áno ma hypotéku áno sú tam potraviny drahé ale žije normálne nemám pocit žeby živoril ako u nás a jeho šéfovia nemajú vysoké platy oproti zamestnancom

@anonym_10ee23 v Dánsku nemajú drahé, možno o niečo drahšie, ale majú oveľa vyššie platy

patriciah1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@gribka1 Poviem to na rovinu ako to bolo. Volili sme Hlas- zdalo sa nám to ako menšie zlo ale teraz sa pekne za to hanbíme a veľmi pekne nadávame.
Ale tak poviem to jak to každý vysoko postavený človek kradne ešte som sa nestretla s nikým kto na úkor svojho šťastia nezoderie vlastného brata

@anonym_10ee23 tak máte, čo ste si zvolili, každému pričentnému bolo jasné, že smer a hlas je jedna a tá istá banda 🤷🤷🤦👍 ďakujeme

gribka1
9. sep 2025
@marsmykkok

Jediné negatívum čo vidím ale to sa obávam že by nemala gule žiadna vláda je zdaniť viac alkohol... Lebo je choré aby som teraz kvôli dani z cukru dala za 1,5 litrovú Kofolu 2 eurá a pivo 1,5 litra stálo 1,50 a víno lacné nejakých 1,80. Jasné, nič z toho nie je zdravé, ale stále mi tá Kofola príde menšie zlo ako ten alkohol.

@marsmykkok Ja by som zas prijala mať viac z príjmu, tie dane a odvody sú nenormálne vysoké. Potom by mi nevadilo dať za Kofolu 2 eurá.

gribka1
9. sep 2025
@patriciah1

@anonym_10ee23 tak máte, čo ste si zvolili, každému pričentnému bolo jasné, že smer a hlas je jedna a tá istá banda 🤷🤷🤦👍 ďakujeme

@patriciah1 Buď rada za uvedomenie ich voličov, tak je šanca, že nabudúce budú viac uvažovať. Nech nevolia z trucu za urážky 😁.

anonym_10ee23
9. sep 2025
@gribka1

@patriciah1 Buď rada za uvedomenie ich voličov, tak je šanca, že nabudúce budú viac uvažovať. Nech nevolia z trucu za urážky 😁.

@gribka1 je to tak teraz si to veľa ľudí uvedomuje potom je tu druha časť čo nie

anonym_10ee23
9. sep 2025

Ale pýtam sa prečo sme ticho prečo neprotestujeme. 🥲

gribka1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@gribka1 je to tak teraz si to veľa ľudí uvedomuje potom je tu druha časť čo nie

@anonym_10ee23 Sme na začiatku katastrofy, dôjde viacerým.

anonym_10ee23
9. sep 2025
@marsmykkok

@marsmykkok ako bolo minule povedané prestali sme kupovať sladké vody. Tak ako sa vytvorí príjem. Keď ľudia nekupujú. Lebo dať za jeden Rajec 1.67 plus 0.15 je masaker

gribka1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

Ale pýtam sa prečo sme ticho prečo neprotestujeme. 🥲

@anonym_10ee23 Presne, za kadečo ľudia vyjdú do ulíc, ale za seba nie.

anonym_10ee23
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_10ee23 Sme na začiatku katastrofy, dôjde viacerým.

@gribka1 je to tak. Blíži sa katastrofa ako nás strednú vrstvu zničiť. Tí bohatí tým sa nič nestane

gribka1
9. sep 2025
@anonym_10ee23

@gribka1 je to tak. Blíži sa katastrofa ako nás strednú vrstvu zničiť. Tí bohatí tým sa nič nestane

@anonym_10ee23 Ani chudobným.

maranco
9. sep 2025

V jednom bode bolo, že dajú menej peňazí z vyzbieraných daní obciam a mestám.
Takže akože "ušetria" a peniaze použijú pre svoje veci.

Potom obce a mestá zvýšia poplatky aby nahradili výpadok príjmov, alebo zrušia niektoré veci ktoré doteraz financovali pre svojich občanov.
Výsledok občania zaplatia viac a štát "ušetril" papierovo keď si dane ponechal a nepoužil ich pre služby občanom.

mondolina
9. sep 2025

0% valorizácia 🙈 🤣

andy024
9. sep 2025
@anonym_1c6724

@anonym_1c6724 ja som z toho fakt mimo a nerozumiem tomu
co to znamena prosim pre zenu, ktora je napriklad na rodicovskej dovolenke a zamestnanie jej trva ale nepracuje aktualne?