icon

Čo nám hrozí? Vyjadrenie Uršuly Leyen

3. mar 2025

Máte tiež ten pocit, že to bude viesť presne tam, kam nechceme? Chcem veriť, že 3. svetová nie je na spadnutie.

Čo nám hrozí? Vyjadrenie Uršuly Leyen
duunlo
3. mar 2025

@viestta Kalinak ma viac zbrojoviek? Ja viem len o jednej Liwa Arms a ta vyraba lovecke pusky (gulovnice) nie brokovnice a s kalibrom 308 Win. a nie delostrelecke naboje 🤣 Ale rad sa dozviem nieco nove…

hiro
3. mar 2025

@duunlo nuž vieme ako to chodí - firmy sa píšu na kamarátov a je to vyriešené. Blbo by vyzeralo keby si posielal milióny sám sebe.
Robert Kaliňák poslal zbrojovkám 100 miliónov eur, aj keď vykazujú rekordné tržby. V minulosti s nimi podnikal

duunlo
3. mar 2025

@hiro argumentacne si ma normalne rozsekal… odpoved hodna konspiratora😅 Nevies, ma aj tretie oko a je iluminat? 😶 lebo predsalen vieme ako to chodi, tam sa tocia peniaze a moc 😂

simca06022011
3. mar 2025

@kremlicka250 zmenilo by sa to, ze by si z jeho oblečenia nerobili dobrý deň a nebrali to niektorí ako "neuctu" alebo nevychovanost atď. , keď nejaký protokol sa zvyčajne dodržuje. Proste o jeden bod, do ktoreho vyryvaci budú vŕtať, menej.

hiro
3. mar 2025

@duunlo Aka konspiracia? Zo Smeru a inych "narodovcov" je pravidlo ze pred ludmi sa ukazuju chrumkavi bez majetkov. Napriklad prave dnes:
https://www.aktuality.sk/clanok/PgDQBIc/hovoril...
A mozeme sa zabavat na tom ci chlapik s hrdzavym domov vlastni kastiel alebo skorej Fico a jeho kamosi ;)

tetapetra
3. mar 2025

@duunlo Kali má tých zbrojoviek viac. Jeho vlhkým snom bolo riadiť ministerstvo obrany. Vnútro tiež nebolo zle, ale toto je čistá ryža. To,že ty to neovládaš nie je naša vina.

duunlo
3. mar 2025

@hiro piseme o Kalinakovych “zbrojovkach” a ty tu postnes clanok na kastiel a Fica 🤣
@tetapetra postacilo by keby si sem pridala clanok, kde sa o tom pise a nie tiez tu pisala vseobecne zvasty…

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo a ty vieš reálne a normálne vysvetliť,keď ti minister neobrany demokratickej krajiny povie,že stačí iba "ľahnúť a nech sa deje vôľa Rusa? " Načo potom obrana?

kremlicka250
3. mar 2025

@simca06022011 podla mna by vrtali aj keby oblek ma, nasli by si nieco ine. Kto chce ,dovod si najde...a oni chceli.

tetapetra
3. mar 2025

@duunlo to nie sú žvásty,to je krutá realita.https://domov.sme.sk/c/22220564/kalinak-ma-novy-biznis-obchod-so-zbranami-vsak-odmieta.html neďaleko tejto firmy má ďalšiu. Svojho času ako minister vnútra fungoval spolu s ficovou ženou. Myslíš,že taký taraba má oficiálne priznané domy na námestí v Modre?

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 a co ja som jeho hovorca? Pytaj sa jeho, ked sa chces dozvediet viac o tom co nataral…

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo veď sa ťa pýtam,keď tu hadzeš ,že potrebuješ fakty. Daj svoje fakty.

duunlo
3. mar 2025

@tetapetra ved tu firmu Liwe Arms som uz tu pisal a venuje sa vyrobe a predaju polovnickych zbrani, respektive jednej gulovnice raze 308 Winchester. Neukazuje mi to cely clanok ale tipujem, ze sa tam pise len toto. Cize vlastne co si mi tymto chcela dokazat? Pise sa tam, ze vyraba delostrelecke granaty alebo ze ma viac zbrojoviek?

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 napisal som fakt, ze viem, ze vlastni jednu zbrojarsku firmu. Viestta pisala mnozne cislo a este ze vyraba delostrelecke granaty, tak sa pytam na nazvy firiem. Comu nechapes?

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo to keď niekto povie,že sú to len "gule"do poľovníckych pušiek (som zvedavá, kde je taký hon na bizóna, diviaka,že tak prosperuje tá firma),ešte neznamená,že v pozadí nejde radom niečo väčšie na páse. Tá firma asi nieje tuto vedľa na poli pri dedine,že? 😉

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 ake gule do polovnickych pusiek? Jeho firma vyraba polovnicke pusky a nie naboje 😅 Ty zjavne ani nevies aky je rozdiel medzi naboj .308 Winchester a delostreleckou municiou. Mozno ze tam maju aj rozobrate UFO a prave klonuju Simecku 🤣

tetapetra
3. mar 2025

@duunlo napísala som ti,že neďaleko má ďalšiu. Nie že má len tú. On má toho za ušami viac.

duunlo
3. mar 2025

@tetapetra a ako sa predsa vola ta dalsia? O tej neviem, rad sa dozviem nieco nove

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo chystáš za slovíčka,asi nemáš za čo iné 😁. Vieš velmi dobre ako som to myslela,ale "nastavenie" nepustí 😉. Čo už,len nech nepoľaví ten,čo je ešte ako tak pri zmysloch.

tetapetra
3. mar 2025

@duunlo neviem ako sa volá, nemám doma manžela, on tam chodí, aby si s toho nespravil, že jedna baba povedala. Taktiež nezabudni,že aj v Snine mal halu na výrobu delostreleckých nábojov

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 no to neviem, za co ine by som ta mal chytat? 😅
@tetapetra no zatial to zneje presne takto, ze jedna pani povedala JPP… moj muz vie, tam sa ine kalibre robia, este aj halu v Snine ma a aku? Nie v Moldave nejaku co vlastni stat?

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo daj si facku a možno sa rozum prinavráti 🤣. Dakedy tu pri podpise zmluvy s USA videli rovno "obr hlavice",teraz vidia iba "gule" do poľovníckych pušiek. To je teda pojem "byť pomylený" 🤭😜

katy084
3. mar 2025

...také veci sa budú diať,že sa nebudeme stačiť čudovať...koľko bolesti, sĺz a hladu nás môže zastihnúť,pre nezmyselné egá a nenažranosť...celá spoločnosť na svete je úplne rozvratená...každý večer prosim a ďalšie ráno...😔

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 hmm, no neviem, stale som sa nedozvedel co som chcel vediet… ale co uz, jednoduchsie je napisat blud a potom tocit o inom…

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo som ti povedala. Aká firma ktorá vyrába LEN poľovnícku muníciu,je možno jedna z najziskovejšich? A biznis kvete babe jage, nieže nie 😉.

duunlo
3. mar 2025

@zuzanita1609 ty co mas stale s tou polovnickou “municiou/gulami”? Ti azda chybaju gule?😅

zuzanita1609
3. mar 2025

@duunlo ako povie Ildikó...prestala som! 🤭🤣

viestta
3. mar 2025

@duunlo pan Kalinak, to ste vy?

duunlo
3. mar 2025

@viestta nic chytrejsie ta nenapadlo napisat na moju otazku?🤦🏻‍♂️

viestta
3. mar 2025

@duunlo 🙂