icon

Čo povedal Fico vo videu na Instagrame?

5. jún 2024

Ahojte, na ficovom instagrame je 15m video, prvé od streľby. Čo tam hovorí ?
Prosím a kto mu môže pridávať komentáre? Má to zablokované

annm81
6. jún 2024

@babababka Takže tvrdíš, že v tom prejave neboli klamstvá, konšpirácie ani nenávisť? Alebo to nepopieraš a príde ti to v pohode?

doriiis
6. jún 2024

@viestta ....a fakt si myslíš,že keby naozaj prešiel sebareflexiou,tak by ta nenávisť,ktorá teraz koluje v spoločnosti záhadne zmizla? Prešli by tou sebareflexiou aj napr.tu ženy,ktoré tu nenávisť šíria?
Nie,ani ja nechcem žiť v spoločnosti,kde si ľudia uťahujú z človeka,ktorý ušiel hrobárovi z lopaty.Bez ohľadu nato,kto to je.

fido69
6. jún 2024

@babababka @doriiis
Rešpekt voči zlomenému človekovi? Vy ste zhulené? Chápete vôbec, čo práve urobil? On nakydal na celú EU, na polovičku Slovenska, bezostyšne obviňoval a klamal. Ale ísť do Bruselu a brať 30.000€ mesačne to nikomu zo Smeru nesmrdí.

rusalinka
6. jún 2024

@doriiis ženy,ktoré tu nenávisť šíria?// prosím... môžeš napísať, ktoré ženy a ako ju tu šíria? Ktoré komentáre ty považuješ za nenávistné a že šíria tú nenávisť? Mňa to naozaj zaujíma.

luccija
6. jún 2024

@viestta ja som tvrdila, že sa stiahne z politiky a bude rád, že žije a môj muž, že bude ešte horší sociopat nenavistny ako bol.Ked povedal, že na prelome júna, júla chce ísť do práce som skoro z nôh spadla

viestta
6. jún 2024

@doriiis nie, nezmizla by, ale ryba smrdi od hlavy. Ked citam komentare jeho priaznivcov pod clankami o jeho prejave, tak je mi fyzicky nevolno. Fyzicky nevolno mi bolo aj pri pocuvani toho jeho predvlebneho posolstva k narodu a svojim volicom. Tolko nenavisti zhrnutej v 14 mintach len tak neuvidis. On prepasol svoju historicku moznost dokazat, ze je statnik a politik. Ukazal, ze nie je ani statnik, ani politik, je to len autokrat (radsej zvolim tento vyraz aj ked vy bolo viacero vystiznejsich) posadnuty mocou, ktoremu sa nebridi akykolvek prostriedok aby sa pri tej moci udrzal.

eva8
6. jún 2024

Suhlasim s
@babababka
@doriiis ,
ze utahovanie si nie je na mieste. Trochu respektu k zraneniam.
Ten prihovor ma neprijemne sklamal. Ale tiez, ako on, som bola a som za dubezne rokovanie o mieri na Ukrajine, tiez som tym cloveka, ktory sa snazi vyjst s kazdym, teda by som sa to snazila preniest aj na staty. Ale to jeho ponizovanie opozicie, slovnik, klamstva v priamom prenose. To sa tazko prekusava. Je majster v zneuziti kazdej situacie, prekrucani, proste, majstrom slova.

babababka
6. jún 2024

Ja som sa nevyjadrila k jeho politike ,ale k nemu,ako človeku,ktorý prežil traumu.

viestta
6. jún 2024

@babababka kde je v jeho prejave respekt voci nam obcanom? Kde je v jeho prejave respekt voci tym obcanom, ktori nie su jeho volici? (len tak mimochodom, vladna koalicia dostala mandat len od necelej stvrtiny opravnenych volicov, viac ako tri stvrtiny dospelych obcanov SR volila niekoho ineho alebo nievolila vobec)To, ze sme sa my nestotoznili s jeho pilitikou mu dava pravo nas osocovat? Dava mu to pravo k nenavistnym komentarom a dehonestovaniu nasich hodnot? Dava m to pravo obvinovat kohokolvek okrem pachatela?
Mna osobne ako cloveka, ako obcana, ako volica opozicie jeho prejav urazil, pretoze aj na mna hodil kolektivnu vinu za to co sa mu stalo, aj voci mne nasmeroval svoju nenavist.

doriiis
6. jún 2024

@fido69 ....ani ja som sa nevyjadrila k tomu čo a ako povedal.Ja som sa vyjadrila k tomu,že keď niekto nemá problém verejne sa vysmievať človeku,ktorý skoro prišiel o život ( bez ohľadu nato,kto to je) tak z jeho úst každé ďalšie rozprávanie o sebareflexii a zmiernenosti sú len absurdné blaboly.
Ono vieš,práve preto sme tam,kde sme,lebo väčšina ľudí nevie viac,ako ukazovať na iného,že toto a hento a robí a pritom sám to robí.Ak niekto nevie začať u seba,tak nemá žiadne právo súdiť a ukazovať na niekoho za jeho správanie.Kazdy nech si uprace najprv svoje správanie

klaridka
6. jún 2024

@doriiis Aaaale no....už si mala niekoho z rodiny v kritickom stave? Ak áno, tak asi vieš, aký proces to je.... zas až taký útek "hrobárovi z lopaty " to nebol....

doriiis
6. jún 2024

@klaridka ...no,keď to povieš ty.

viestta
6. jún 2024

@doriiis tak nech zacne pan premier u sebe. Ma dost vysoku funkciu aby na to aby posobil ako vzor. Ja sa postaram sama o seba, ale od ustavneho cinitela, ktory je v konecnom dosledku mojim zamestnancom mam ine ocakavania. Aj v moralke.

doriiis
6. jún 2024

@viestta ....ale prosím ťa.Uz si prestaň namýšľať,že to,čo sa teraz v spoločnosti deje je len a len chyba politikov.Politik a vzor? Naposledy mohol byť politik vzorom tak možno Dubček alebo Štefánik.Odvtedy môžu byť politici vzorom iba pre rovnako mentálne ladených ako sú tí sami politici.
Sama si potvrdila,že aj keby sa Fico zmenil,tak spoločnosť sa nezmení? Tak?
Aj ja som bola veľmi,veľmi nasratá a sklamaná počas vlády Matovica.Lebo som ja osobne doplácala na jeho nezmyselné nariadenia.Financne,psychicky aj pracovne.
A predstav si,nepísala som nenávistné komentáre,nemala som siahodlhé prednášky o tom,aký by mal byť a nevysmievala sa mu za nič
Nemala by spoločnosť radšej začať od seba?

dominikamacakova
6. jún 2024

Ja začínam veriť tomu, že to narafičil on 🙈 ..
Odpúštam atentátnikovi, za všetko môže opozícia?? 😮

eva8
6. jún 2024

@doriiis ako sa sprava vlada, tak sa sprava obcan

moonlight1210
6. jún 2024

@doriiis "ktorá teraz koluje v spoločnosti záhadne zmizla?"
Tak ako sa postupne rozsirila, by sa zacala miernit. Zazrak z noci na den by nekonal, ale to je jasne. Nie je logicke tlacit na hranicne vyjadrenia typu "nikdy, nebo navzdy".

Tiez ta nervozita a skanie do seba prichadzali a silneli postupne, nie z noci na rano. Smutne je, ze prisli zhora a preniesli sa medzi ludi (zacal s tym pred rokmi postupne Smer, no aj Matovicova vlada ma na tom podiel, lebo ti pustili vsetko zo zretela a starali sa hlavne o svoje zabomyslie vojny medzi sebou, co ludi velmi znechucovalo. A Smer pred poslednymi volbami uz nepokryte sputil rovno agresivnu uderku a pokracuje v nej nadalej.).
Cim viac si dovolovali politici, tym viac sa citili posmeleni aj ich volici.

Keby koalicia a opozicia jednali medzi sebou slusne a k rovnakemu chovaniu vyzyvali aj svojich volicov, tak aj ked by trvali na svojich politickych nazoroch a stanoviskach, aj ludia by sa hodne skludnili, pretoze je ludom tazko vykrikovat, ako ma jeden druhemu dat po hube, ked sa oni bavia slusne a nestoja o take chovanie medzi sebou.

Samozrejme, par agresivnych kriklunov, ktori su zavisli na "raznych" rieseniach (typu urazky, bitka), by sa vzdy naslo.

viestta
6. jún 2024

@doriiis tak zacni aj ty od seba a respektuj moj nazor. Ja ti nebudem vyvracat tvoj, aj ked si myslim, ze nemas celkom pravdu.

doriiis
6. jún 2024

@eva8 ....áno,to sú z mojej strany také alibistické kecy,ktorými sa obhajuje.Nie ja sa ani teraz ani za vlády,ktorá ma iritovala,ani za čias prezidenta,ktorý ma iritoval nesprávala ako oni.

annm81
6. jún 2024

@doriiis Takže ty ideš porovnávať anonymného diskutéra na koni, ktorý napísal nejaký vtip o Ficovi s verejným nenávistným prejavom osoby, ktorá zastáva najmocnejší úrad v krajine? To myslíš vážne?

Porovnávaj porovnateľné. Porovnaj si predstaviteľov opozície s predstaviteľmi koalície. Porovnaj diskusné príspevky pod účtom Bombica s diskusnými príspevkami na sme.sk (ako celok, nie zopár extrémov). Porovnaj komentáre na facebooku pani prezidentky a komentáre na telegrame Ľuboša Blahu. Porovnaj komentáre novinárov na .týždeň s komentármi na Infovojne. A tam dospeješ k tomu, odkiaľ sa valí nenávisť. Alebo si urob iný pokus - porovnaj vyjadrenia rôznych politikov 10 rokov dozadu a dnes. A zistíš, kde došlo k radikalizácii.

Ale áno, máš pravdu, nezačali to politici. Platí tu "vrana k vrane sadá" Fico pochopil, že jediní voliči, ktorých vie vo väčšej miere Fico ovplyvniť, sú voliči, ktorí neuvažujú konštruktívne, ako budovať lepšie Slovensko, ale deštruktívne - ako zničiť EÚ, Američanov, teplých, Bratislavčanov, Rómov, kohokoľvek odlišného.

jednoduchomaria89
6. jún 2024

Clovek by jednoducho cakal , ze proste osoba , ktora sa dostala na hranu zivota a smrti , veci prehodnoti a nie ze zacne kydat na opoziciu (davat im terc na Chrbat ) je to proste nechutne a ja uz neviem co si mysliet o ludoch co schvaluju jeho slova a nevidia daisie stvanie

alenamihal
6. jún 2024

Mne sa zdvihol az zaludok a to mi stacilo asi 2min sa kukat na tej ksicht..fuj... ten clovek si nic neuvedomil a nic nepochopil...od zaciatku som ho nelutovala ,co sa mu stalo..aj tak je to iba fraska...teraz sa Ficko bude hrat na nesmrtelneho ...nedavno umieral,vsetci plackali a zrazu vstal zmrtvych a vyzeral ako kedy prisiel z dovolenky...pre mna je ten clovek uplny looser ... ja mam davat niekoho sucit a respekt,.kto to vlastne vobec nedokoze a len obvinovat druhych ludi nezmyslami,tak to nie..zasluzene sa to stalo..

autor
6. jún 2024

Inak aj to že tak urobil deň pred volebným moratóriom je len čistá náhoda

annm81
6. jún 2024

Myslím, že týmto padla akákoľvek nádej. Pozrite si komentáre na Facebookovom účte Fica. Na Slovensku k žiadnemu zmieru nedôjde, pretože tu máme dve skupiny ľudí, ktoré žijú v úplne inom svete a absolútne v ničom sa nechápu. Hoci obe deklarujú, že majú podobné hodnoty, ako napríklad dôstojný život, slušnosť, pravda, či mier, tie slová pre nich znamenajú niečo úplne iné. Dávno sme minuli bod možného návratu. Otázne je len to, či budúcnosť bude zlá, alebo horšia - len diktatúra, alebo občianska vojna? Len nevoľníctvo vo východnom bloku, alebo odtrhnuté južné územie v prospech Maďarska? Tá naša sloboda nám dlho nevydržala, ale zaslúžime si to - nie sme zrelí na demokraciu a dlho nebudeme.

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
6. jún 2024

15minut "bla, bla, bla, zla opozícia, bla, bla, bla, zlí liberáli, progresívci, bla, bla, bla, my chudacikovia".. asi také čosi som tam počula 🥲

Ak sa to neukludni po eurovoľbach, tak sme v riti....

simca06022011
6. jún 2024

Nevyjadrujem sa k obsahu, ale hladam to opalenie.. 😂

mnamko
6. jún 2024

@nikamo33 ako viete? Nerobite politiku ,su tam veľké svinstva z opozicie.Kedze mame znamych co tam robili na ministerstvach v minulej vlade tak by ste neverili a pokračujú aj teraz v opozícii

juliana1931
6. jún 2024

Z koho si robíš srandu ?? Ak chceš tak si to pustí ak nie tak sa nepýtaj prečo ti my máme hovoriť myslím že tá to nezaujíma

juliana1931
6. jún 2024

@nikamo33 Tak ti treba