Čo povedal Fico vo videu na Instagrame?
Ahojte, na ficovom instagrame je 15m video, prvé od streľby. Čo tam hovorí ?
Prosím a kto mu môže pridávať komentáre? Má to zablokované
@jana_eyre_2 hlavne slusna opozicia. Zoznam pejorativoj, ktore stihol vo svojich videach pan ukrivdeny pouzit by bol dlhy a vyrovnal by sa slovniku stamgastov z hociktorej opluvanej krcmy
@viestta no bohužiaľ jeho voliči len takému slovníku rozumejú..
@jana_eyre_2 to mi je jasne. "Husty chlop" im imponuje a on uz dlho hra rolu husteho chlopa. Vsak za hlas volica sa nestiti nicoho, ani klamstva, ani vulgarizmu. Nestiti sa naozaj nicoho. A to je ta nasa tragedia, ze takych bezcharakternych su ludia schopni posunut k moci.
@viestta je to ozaj desivé... Nikdy som si nemyslela že v takejto nenávistnej spoločnosti budem nútená vychovávať deti...
@dominikamacakova a hlavne, tak sa nic vysetrovat nebude
@juliana1931 už som dostala odpoveď od normálnych ľudí, zbytočne toto píšeš
Inak, komu nestacilo, dnes u Zaborskeho bol Robert Kalinak.
*Zavodskeho, sakra
@neviditelnypes nie som masochista...
Cely jeho prejav bol kybel hnoja. Urazil demokraticky zmyslajucu cast spolocnosti nielen na SK, ale aj v EU ci mimo nej.
@doriiis toto sa teraz v spoločnosti deje. Ak si rozklikneš tú výzvu na Donio a prečítaš fakty, tak ja neviem. Mame tíško suchat nohami a skladať sa na veci, čo už dávno mal zabezpečiť štát. Bojuje sa tu hystericky proti potratom, hoci ich počet klesá rok od roka, ale narodené deti, to už je nezaujimavá téma.
Mne toto príde úplne nenormálne, ale tak deti tých, čo rozhodujú tam asi ležať nebudú. To pôjdu na ten zlý západ, či do súkromného zariadenia.
A ministerka zdravotníctva povie, že oni neevidujú žiadny podnet. Tú primarku neonatologie musí po takom vyhlásení asi napadnúť, že to nemôže byť realita.
@annm81 toho sa presne bojím, že ju upracú lebo si dovolila verejne poukázať na to ako to vyzerá a že sa nevedia dovolať pomoci.
Na druhej strane mi to navratilo vieru v dobro ľudí lebo vyzerá, že nie sme ešte takí otupeni a hoci po troške, nazbiera sa.
Aj keď je šialené, na čo všetko sa tu zdroje nájdu aj vola zmeniť zákon a na toto nie je, nedá sa.
@janage deti v vseobecnosti ich nezaujimaju, tie nemaju hlasovacie pravo. Nezaujimaju ich chore deti, ktore potrebuju mat pri sebe mamu, nezaujima ich v podstate ziaden slovensky pacient. Oni si teraz za statne peniaze prerobia nemocnicu sv. Michala na VIP nemocnicu pre vyvolenych. Uz sme take mali, za komancov. Na 3. internu kliniku sa nedostal len tak hocikto lezat, ta bola urcena pre vyvolenych.
@liv1 papalasov možno nie je toľko aby naplnili nemocnicu, avšak nemyslím si že by bol problém aby sa našlo kopa ľudí čo sa tam dostane po známosti a to už je veľmi široký záber.. a práve to je problém Slovenska, u nás všetko funguje len po známosti, o to viac sa to prehĺbi v tejto dobe...
@liv1 papalasi maju manzelky, milenky, babky, dedkov, strykov a hlavne tych, za ktorych v politike kopu. No preco by mali tito chodit za zdravotnou starostlivostou do cudziny, tam platit tazke prachy zo svojho ked im mozeme postavis VIP nemocnicu, kde im vsetko uhradia ZP. Neboj sa, ze by boli postele neobsadene...
Rascochy ani nezburali, nie to aby ich postavili, uz idu stavat vojensku nemocnocu v Presove (kurna, preco vojensku a preco v Presove ked letecka v Kosiciach stoji prazdna a chatra?), uz idu stavat VIP nemocnicu pre papalasov ale pol miliona na neonatologiu do Kosic sa nenajde.
Ale veď ministerstvo vnútra a ministerstvo obrany svoju nemocnicu majú - Nemocnicu svätého Michala. To je zase len nejaký tunel schovávajúci sa za blaho slovenského národa 😳
Univerzitná nemocnica – Nemocnica svätého Michala, a.s. (UN – NsM, a.s) je pokračovateľom tradície nemocnice Ministerstva vnútra SR na ulici Fraňa Kráľa a Vojenskej nemocnice Ministerstva obrany SR, ktorých zlúčením v roku 2009 vznikla dnešná podoba nemocnice. Základným cieľom UN – NsM, a.s. je poskytovať špecifickú zdravotnú starostlivosť a služby s tým spojené predovšetkým útvarom a zložkám rezortov MV SR a MO SR.
@viestta moja skúsenosť kazdec2 roky chodím na kontrolné CT do Nem. sv. Michala. Tento rok moja poisťovňa zazmluvnila tak malo úkonov, že termín mi vo februári ponúkla o rok! Prečo ta náhla zmena v počte zazmluvnenych výkonov? Doteraz to bolo vždy bez problémov termín v štandardnom čase ako inde.
@eva233 on má mať sebareflexiu? on bol postrelený. sebareflexiu by mali ukázať skôr jeho oponenti.
@carolynka to je vtip? 🤮

@mnamko zaujímavé ako veľmi veľké rozdiely sú v pohľadoch.. totiz aj ja mám známych (dokonca blízkych) čo robia na ministerstvách a teraz je to tam o dosť, dosť horšie, resp.velmi vidno kto je koho človek.. a ešte že smer a spol boli taká milá a slušná opozícia... 😒