icon

Čo povedal Fico vo videu na Instagrame?

5. jún 2024

Ahojte, na ficovom instagrame je 15m video, prvé od streľby. Čo tam hovorí ?
Prosím a kto mu môže pridávať komentáre? Má to zablokované

jana_eyre_2
6. jún 2024

@mnamko zaujímavé ako veľmi veľké rozdiely sú v pohľadoch.. totiz aj ja mám známych (dokonca blízkych) čo robia na ministerstvách a teraz je to tam o dosť, dosť horšie, resp.velmi vidno kto je koho človek.. a ešte že smer a spol boli taká milá a slušná opozícia... 😒

viestta
6. jún 2024

@jana_eyre_2 hlavne slusna opozicia. Zoznam pejorativoj, ktore stihol vo svojich videach pan ukrivdeny pouzit by bol dlhy a vyrovnal by sa slovniku stamgastov z hociktorej opluvanej krcmy

jana_eyre_2
6. jún 2024

@viestta no bohužiaľ jeho voliči len takému slovníku rozumejú..

viestta
6. jún 2024

@jana_eyre_2 to mi je jasne. "Husty chlop" im imponuje a on uz dlho hra rolu husteho chlopa. Vsak za hlas volica sa nestiti nicoho, ani klamstva, ani vulgarizmu. Nestiti sa naozaj nicoho. A to je ta nasa tragedia, ze takych bezcharakternych su ludia schopni posunut k moci.

jana_eyre_2
6. jún 2024

@viestta je to ozaj desivé... Nikdy som si nemyslela že v takejto nenávistnej spoločnosti budem nútená vychovávať deti...

erikavesela
6. jún 2024

@dominikamacakova a hlavne, tak sa nic vysetrovat nebude

autor
6. jún 2024

@juliana1931 už som dostala odpoveď od normálnych ľudí, zbytočne toto píšeš

neviditelnypes
6. jún 2024

Inak, komu nestacilo, dnes u Zaborskeho bol Robert Kalinak.

neviditelnypes
6. jún 2024

*Zavodskeho, sakra

viestta
6. jún 2024

@neviditelnypes nie som masochista...

kp7333
6. jún 2024

Cely jeho prejav bol kybel hnoja. Urazil demokraticky zmyslajucu cast spolocnosti nielen na SK, ale aj v EU ci mimo nej.

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
janage
7. jún 2024

@doriiis toto sa teraz v spoločnosti deje. Ak si rozklikneš tú výzvu na Donio a prečítaš fakty, tak ja neviem. Mame tíško suchat nohami a skladať sa na veci, čo už dávno mal zabezpečiť štát. Bojuje sa tu hystericky proti potratom, hoci ich počet klesá rok od roka, ale narodené deti, to už je nezaujimavá téma.

janage
7. jún 2024

Mne toto príde úplne nenormálne, ale tak deti tých, čo rozhodujú tam asi ležať nebudú. To pôjdu na ten zlý západ, či do súkromného zariadenia.

https://kosice.korzar.sme.sk/c/23340661/holuby-...

janage
7. jún 2024

A ministerka zdravotníctva povie, že oni neevidujú žiadny podnet. Tú primarku neonatologie musí po takom vyhlásení asi napadnúť, že to nemôže byť realita.

annm81
8. jún 2024

@janage poukázanie na chyby moci sa nevypláca. Pani primárka je opozičná sila, tak nech je rada, že ešte má nejaké miesto. Nabudúce bude obvinená, že svojim nenávistným komentárom podnecuje k spáchaniu atentátu a príde si po ňu Šutaj osobne.

janage
8. jún 2024

@annm81 toho sa presne bojím, že ju upracú lebo si dovolila verejne poukázať na to ako to vyzerá a že sa nevedia dovolať pomoci.
Na druhej strane mi to navratilo vieru v dobro ľudí lebo vyzerá, že nie sme ešte takí otupeni a hoci po troške, nazbiera sa.
Aj keď je šialené, na čo všetko sa tu zdroje nájdu aj vola zmeniť zákon a na toto nie je, nedá sa.

viestta
8. jún 2024

@janage deti v vseobecnosti ich nezaujimaju, tie nemaju hlasovacie pravo. Nezaujimaju ich chore deti, ktore potrebuju mat pri sebe mamu, nezaujima ich v podstate ziaden slovensky pacient. Oni si teraz za statne peniaze prerobia nemocnicu sv. Michala na VIP nemocnicu pre vyvolenych. Uz sme take mali, za komancov. Na 3. internu kliniku sa nedostal len tak hocikto lezat, ta bola urcena pre vyvolenych.

carolynka
8. jún 2024

Tak pol miliona Eur pre predcasne narodene deti sa nenaslo, ale maju v plane super nemocnicu pre papalasov. Fakt sa vedia o seba postarat. Zvysia si platy, zaobstaraju spickovu lekarsku starostlivost (pre svojich) , tomu sa hovori socialna vlada. No nevol ich...
(Zdroj: sme.sk)

liv1
8. jún 2024

@carolynka kazda spickova nemocnica je dobra. Uistujem ta, ze tolko chorych papalasov a zranenych a postrelenych nemame, aby ju dokazali obsadit 😁🙈. Chybaju nam hlavne doktori a sestry. To by mali riesit prioritne

carolynka
8. jún 2024

@liv1 vsak zalezi, kto k tej starostlivosti bude mat pristup. Toto bude rezortna nemocnica, tak neviem, ci bude pristupna kazdemu?

jana_eyre_2
8. jún 2024

@liv1 papalasov možno nie je toľko aby naplnili nemocnicu, avšak nemyslím si že by bol problém aby sa našlo kopa ľudí čo sa tam dostane po známosti a to už je veľmi široký záber.. a práve to je problém Slovenska, u nás všetko funguje len po známosti, o to viac sa to prehĺbi v tejto dobe...

viestta
8. jún 2024

@liv1 papalasi maju manzelky, milenky, babky, dedkov, strykov a hlavne tych, za ktorych v politike kopu. No preco by mali tito chodit za zdravotnou starostlivostou do cudziny, tam platit tazke prachy zo svojho ked im mozeme postavis VIP nemocnicu, kde im vsetko uhradia ZP. Neboj sa, ze by boli postele neobsadene...
Rascochy ani nezburali, nie to aby ich postavili, uz idu stavat vojensku nemocnocu v Presove (kurna, preco vojensku a preco v Presove ked letecka v Kosiciach stoji prazdna a chatra?), uz idu stavat VIP nemocnicu pre papalasov ale pol miliona na neonatologiu do Kosic sa nenajde.

fido69
8. jún 2024

Ale veď ministerstvo vnútra a ministerstvo obrany svoju nemocnicu majú - Nemocnicu svätého Michala. To je zase len nejaký tunel schovávajúci sa za blaho slovenského národa 😳

Univerzitná nemocnica – Nemocnica svätého Michala, a.s. (UN – NsM, a.s) je pokračovateľom tradície nemocnice Ministerstva vnútra SR na ulici Fraňa Kráľa a Vojenskej nemocnice Ministerstva obrany SR, ktorých zlúčením v roku 2009 vznikla dnešná podoba nemocnice. Základným cieľom UN – NsM, a.s. je poskytovať špecifickú zdravotnú starostlivosť a služby s tým spojené predovšetkým útvarom a zložkám rezortov MV SR a MO SR.

viestta
8. jún 2024

@fido69 vsak toto, toto. Preco ma byt nova vojenska nemocnoca v Presove, ked armada ma nemocnicu aj v Ruzomberku. Nemocnica sv. Michala ma pobocku aj v Kosiciach, ale lozkova cast je zavreta uz od neviem kedy. Tu sa idu zas vytunelovat europske peniaze. Rada by som sa mylila

janage
8. jún 2024

@viestta moja skúsenosť kazdec2 roky chodím na kontrolné CT do Nem. sv. Michala. Tento rok moja poisťovňa zazmluvnila tak malo úkonov, že termín mi vo februári ponúkla o rok! Prečo ta náhla zmena v počte zazmluvnenych výkonov? Doteraz to bolo vždy bez problémov termín v štandardnom čase ako inde.

zmrzlinka8
8. jún 2024

@eva233 on má mať sebareflexiu? on bol postrelený. sebareflexiu by mali ukázať skôr jeho oponenti.

eva8
8. jún 2024

@carolynka no nevol ich... 😔

dominikamacakova
9. jún 2024

@carolynka to je vtip? 🤮