Čo si myslíte o telefonáte Trump - Putin?
Je mi ľúto Ukrajiny.
O jej osude rozhoduju mocnosti .
Vlastne ako vždy keď ide o vojnu.
Amerika pravdaže, Čína vie držať za gule Putina takže je to taká strategická vec ako sa to títo dvaja traja "rozhodnú" a čo všetko vedia za ten " kompromis " dostať.
Amerika a Čína si rozdávajú karty .
Najhoršie ale je , že všade vo svete vládnu úplní duševni mrzaci . Cynické obludy .
Takže je dosť možné že sa bude meniť všetko. Nielen hranice Ukrajiny.
Ukrajina je v rukách zdieračov , 3 roky vojny , stotisíce mŕtvych ...a nič ešte neskončilo. Beštie vládnu . Všade.
Kde sa dvaja biju, treti zvitazi. Trump chce nerastne bohatstvo Ukrajiny.
Tak isto - Izrael chcel Gazu, a snazi sa o nu Trump vystahovanim Palestincanov, (na rozdiel od Izraela, ktory pachal genocidu) . Inak usa nebude Egypt a Izrael financne podporovat.
Ja si myslim,ze tito starci len skodia svetu na cele s Ficom...vyrasta uplne ina generacia a mali by to nechat uz mladsej generacii...ale moc a prachy zaslepuju tusim aj vek a mozog ..hahaaa. EU musi troska zabojovat a zmenit strategie ,len kvoli Rusku a Usa a mozno aj Cine..
Strašne preháňajú. Akokeby sa dohodli. Americký si chce privlastniť Kanadu a Grónsko. Ruský chce Ukrajinu a keby sa mu to podarilo, bohvie čo ešte. Čínsky chce Taiwan. A deje sa to všetko naraz.
@rutyruth že to nedopadne dobre. Vôbec sme sa nepoučili z WWII. Voličom už prestávajú vadiť strany a kandidáti s tendenciami k neonacizmu, či xenofóbii. Ak prejde precedens, že veľkí hráči si budú môcť robiť čo chcú, tak SR z hľadiska geografického umiestnenia nemá dobré vyhliadky. Treba zvážiť, či miesto investovania do SK nehnuteľností radšej nedať prednosť aktívam, ktoré sú likvidné na celom svete.
Myslím si o tom, ze Brusel a E, ktorí tu 3 roky zbrojili môžu teraz akurát tak suchat nožičkami..A presne sa potvrdila konpiracia dezolatov, že keď Biden odíde z postu bude rýchlo po vojne..
@cafelatte len proruzzky duševný mrzák sa môže tešiť z porážky Ukrajiny, z porážky samostatného a svojprávneho štátu. Mier mohol byť už dávno, vlastne tá vojna ani nemusela začať, keby nebolo jedného duševného mrzáka v Kremli.
Že sa bojím, reálne bojím... Nie len tak na internete si posťažovať ale fakt sa mi zhoršili úzkosti po týchto info.. (okrem toho keď som čítala vyjadrenia odborníkov, že s vojnovy konflikt.pre europu pravdepodobne vypukne do roku 2029) toto sa nedá ignorovať, ani pre vlastné dus.zdravie to nebudem ignorovať..
@stanulienkat opäť to chápeš zle, zbrojili lebo vojnu chceli ..z porážky sa tu niekto teší? Daj zdroj
@cafelatte to mas pravdu. Putin zbrojil, lebo vojnu chcel. Len keby ten hajzel stále neklamal, že jeho vojaci robia na hraniciach iba cvičenie. Keby mal toľko charakteru a nebol podlý a zakerny ako taký pes a priznal to.

Prezidenti USA a Ruska si už volávali od velmi dávna. Tie povestné červené telefóny. Čo myslíte mohlo to byť tak? Nič na tom neni. Mocní si dohadovali veci.