icon

Čo si voliči opozície myslia o Milanovi Lučanskom?

22. jún 2024

Ahojte, ti čo volíte PS, alebo teda opozíciu, čo si myslíte o Milanovi Lucanskom?

stanulienkat
23. jún 2024

Čo si myslím?? Škoda, že toľko ctí a charakteru nemajú členovia súčasnej koalície.

kristiii
23. jún 2024

@zmrzlinka8 otázka znela, čo si myslíme? Tak sme napísali, čo si myslíme. Tak nechápem, čo tu pletieš prezumpciu neviny. Otvárať ústa si treba v tomto na súčasnú koalíciu, ale tá má očividne dôležitejšie veci na robote než vyšetrovať jeho smrť, veď si musia zvyšovať platy, doživotnú rentu, lietať na futbal a tak, že? Asi ich ten Lučanský až tak netrápi ako teba a autorku.

zmrzlinka8
23. jún 2024

@kristiii prezumpciu neviny spomínam preto, lebo si povedala, že mal za ušami. ty si ho už odsúdila, že to tak bolo, aj keď odsúdený nebol.

kristiii
23. jún 2024

@zmrzlinka8 napísala som, že si to myslím. Čítanie s porozumením nič? Či to len vy, prívrženci koalície, môžete mať na všetko svoje "názory"?

zmrzlinka8
23. jún 2024

@kristiii nie, to len vy, opoziční, môžete sa vyjadrovať, aj autorka tak povedala. mier ✌️

viestta
23. jún 2024

@zmrzlinka8 a co ked ho "dali dole" jeho vlastni, ktori sa bali, ze bude spievat? Pretoze urcite by mal o com rozpravat. To ti nenapadlo?
(pre zvysok sveta, toto je moja vlastna fabulacia a nikdy som netvrdila, ze to tak bolo, ale aj taka moznost tu je)

zmrzlinka8
23. jún 2024

@viestta v takom prípade by museli dať dole asi veľa ľudí, nie? to mi nesedí

viestta
23. jún 2024

@zmrzlinka8 tebe vela veci nesedi, takze ma to ani neprekvapuje...

kristiii
23. jún 2024

@zmrzlinka8 no okej, kašlime na naše domnienky..ale prečo tento prípad súčasná vláda teda nerieši?

zmrzlinka8
23. jún 2024

@viestta mne veľa vecí nesedí? ideme sa urážať? a tebe vždy všetko sedí?
náhodou, keď si si nevšimla, niekedy ti aj lajky dávam. ale nie v politických témach.

zmrzlinka8
23. jún 2024

@kristiii to ja neviem, zrejme riešia iné veci a neskôr dôjde aj na to.

annm81
23. jún 2024

@kristiii Pretože jej vyhovuje hneď z viacerých dôvodov. 1. mŕtvy už nič nebude hovoriť o tom, kto každý bol skorumpovaný ako on. 2. keby museli priznať, že šlo o samovraždu, aké politické body by už z toho mohli vytĺcť u svojich voličov? Ale obviňovanie opozície za mocensky nariadenú vraždu je niečo, čo im hrá do karát.

kristiii
23. jún 2024

@zmrzlinka8 aha, tak si teda skúsime počkať "na neskôr". Chápem, že teraz treba v prvom rade poriešiť STV, futbal, platy, bývanie pre tých naj, doživotnú ochranku (tí poctiví ju predsa potrebujú najviac), zníženie trestov, doživotnú rentu pre Fica......po tom všetkom na to dojde? Či kedy konečne, keď im na tom vraj tak "záleží"?

viestta
23. jún 2024

@zmrzlinka8 ideme sa pretekat o liky? To fakt? Nemusim s tebou suhlasit vo vsetkom, ani ty nemusis suhlasit so mnou.
V tomto pripade trvam na svojom. Nikto nevie co mu bezalo v hlave a moja fabulacia ma rovnaku "hodnotu" ako tvoje fabulacie o tom, ze bolo vysetrovanie zmanipulovane

zmrzlinka8
23. jún 2024

@viestta nehovorím o pretekaní sa v lajkoch. hovorím o tom, že keď ty mne povieš, že mi veľa vecí vraj nesedí, neviem o čom hovoríš, pretože veľakrát s tebou súhlasím.
okrem politických tém samozrejme. dokonca si myslím, že si celkom múdra žena. tak všeobecne vzaté. a v politických názoroch sa líšiť môžeme, to je právo každého, mať svoj pohľad.

viestta
23. jún 2024

@zmrzlinka8 lenze teba aj v tom tvojom (politickom) pohlade vela veci nesedi a tu nejde o to, ze mame na vec iny pohlad. Niekedy sama sebe odporujes. Nic viac, nic menej

zmrzlinka8
23. jún 2024

@viestta to si nemyslím.

akooco
23. jún 2024

@markusrasford že ho odjebali.... Lebo veľa vedel... Studená sprcha... Odporúčam

veronika2021
23. jún 2024

@zmrzlinka8 mna by zaujimalo,ci videli komentujuci dusit sa cloveka pri obeseni,ktory nemal zlomeny vaz,a keby to videli,ci si myslia,ze je mozne mat tak pevnu volu a zadusit sam seba.Navyse po tazkej niekolkohodinovej operacie po zvlastnej nehode.Preco po tom opozicia nepatra….no lebo je to jedna hnusna spinava politicka banda,ruka ruku myje,vsetko len v ramci medzi…To je to iste preco Fico nesedi v base…no lebo by prisli aj na inych,na to,ze su tam vsetci roznorodo poprepajani a preto neustale len po sebe stekaju a nic sa nekona ako z jednej tak aj z druhej strany.Je to divadlo,ktore my platime.Ani jeden politik nesedi a to tych zlodej sme mali v politike od zalozenia SR pozehnane.

annm81
23. jún 2024

@veronika2021 Hej, lebo vôbec nepoznáme prípady, kedy sa ľudia obesili napr. na kľučke dverí.

zmrzlinka8
23. jún 2024

inak, milá @viestta, by ma zaujímalo, čo na mna útočíš,
že čo mne akože nesedí? a v čom si ja protirečím? skôr ty nechápeš, čo píšem. máš o sebe zrejme veľmi nadhodnotenú mienku, žiaľ musím vziať späť slová o "múdrej žene".

viestta
23. jún 2024

@zmrzlinka8 utocim na teba? Je to sice len tvoj pocit, ale s tym ja nic nenarobim.

kristiii
24. jún 2024

@zmrzlinka8 kedy teda, podľa teba, si nájdu čas, popri tých iných "dôležitých" veciach?

katulienkax
24. jún 2024

Sikanou ho donutili k samovrazde, je to politicky vysoky clovek, matoviic a spolu s vtedajsou kolaliciou maju krv na rukach

annm81
24. jún 2024

@katulienkax No a keďže je už dávno po smrti, tak môžme úplne jasne vidiet, ako to Matovičovej vláde strašne pomohlo, však? Vôbec ale vôbec to nehralo do karát smeromafii a súčasná vláda to našťastie mala možnosť vyšetriť a priniesť dôkazy o tom, ako to naozaj celé bolo. Či?

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka8
24. jún 2024

@jozko_z_lesa jedna vec je byť obvinený a druhá vinný. Takže tu nemiešajme hrušky s jablkami.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
viestta
24. jún 2024

@zmrzlinka8 ci bol vinny alebo nie by sa ukazalo ak by prebehol proces a sud by vydal rozsudok. On zomrel ako obvineny, sam sa rozhodol. Z hladiska pravneho kym by nebol vyneseny rozsudok uplatnovala by sa prezumpcia neviny, vinu by mu museli dokazat. Takze pravdu sa uz nedozvieme, lebo trestne stihanie voci nemu bolo zastavene. Zomrel s podozrenim na spachanie skutkov, ktore mu boli davane za vinu.

zmrzlinka8
24. jún 2024

@jozko_z_lesa tupelo si akurát ty, a ešte aj drzé.