icon

Čo si voliči opozície myslia o Milanovi Lučanskom?

22. jún 2024

Ahojte, ti čo volíte PS, alebo teda opozíciu, čo si myslíte o Milanovi Lucanskom?

Strana
z3
zmrzlinka8
24. jún 2024

@viestta to mi je jasné, blbá nie som. ibaže k nemu pristupujete, akoby bol jednoznačne vinný. obvinený ešte neznamená nič potvrdené.

viestta
25. jún 2024

@zmrzlinka8 tie jeho majetky, ktore nemohol nadobudnut zo svojich prijmov o niecom vypovedaju. Ked si myslis, ze bol cisty ako lalia, je to tvoj problem. Pre mna je to dovod na zamyslenie o tom skade na to nahrabal.

eva8
25. jún 2024

Niekde som citala, ako vysvetloval "beh penazi".
Ked sa do niecoho zapletieme, uz je tazke vyjst z cistou kozou. Mozno dostal " navod", ako zachranit svoju rodinu.
Nechajme ho na pokoji, R.I.P.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
mondolina
25. jún 2024

@eva8
tak už nič iné neostáva, len ho nechať na pokoji. keď sa " vyhol" súdu. 🤔

zmrzlinka8
25. jún 2024

vždy, keď vidím scénu z filmu o Ježišovi, ako povie, nech prvý hodí kameňom, kto je bez viny, a každý si vstúpi do svedomia a nikto nehodí, si pomyslím, že dnes by každý hodil a tú ženu by ukameňovali, pretože nám dnes úplne chýba sebareflexia, každý si myslí, aký je múdry a dokonalý. a pritom, nikto nie je čistý ako ľalia, všetci sa máme prečo zamyslieť nad sebou... ale nie, len posudzujeme a odsudzujeme. pekný deň.

viestta
25. jún 2024

@zmrzlinka8 vies co, ja mozem kludne povedat, ze v zmysle korupcie a zneuzivania pravomoci mam ciste svedomie. A rovnako poviem, ze tym, ze Lucansky sa rozhodol ako rozhodol mnoho ludi si vydychlo, pretoze to co vedel si vzal so sebou. Obavam sa, ze viac sa ulavilo jeho spolupachatelom ako komukolvek inemu.

la_dolce_vita
25. jún 2024

@zmrzlinka8 prepac, ale porovnavat nas, beznych ludi s tymi gaunermi je trosku silna kava..

Strana
z3