Čo znížil Fico?
Ahojte ešte raz prikladám otázku. Viete mi tu niektorá napísať čo konkrétne znížil Fico matkám a rodičom malých deti? Poprípade či znížil niečo pre budúcnosť mladých rodičov. Ďakujem
@jankajanka00 danivy bonus🙂)
Zivotnu uroven
@jankajanka00 životnú úroveň
@jankajanka00 životnú úroveň
Ty píšeš nejakú prácu? Už druha téma s týmto istým textom
V tejto krajine žijú aj ini ako matky s malými deťmi.
Všetkým nám znížil životnú úroveň, kvalitu života.
Nemam praveze pocit, ze by bolo pred Ficom nejak lepsie
@janci27 pred ficom myslíš rok 2006? Pretože odvtedy bol pri moci smer s výnimkou troch rokov čo bolo zvolené olano.. preto mi príde celkom vtipné povedať "pred ficom", lebo ekonomika spred 12tich rokov bola na Tom o dosť lepšie ako tá čo je dnes počas jeho fakt že dlhého vládnutia..
@jankajanka00 okrem spomínanej životnej úrovne znížil aj počet poctivých podnikateľov a naopak zvýšil počet tých, ktorí a podnikaním chcú skončiť.
@jankajanka00 a čo zvýšil?
@gab1sol tlak🤣
Rodiny su na poslednom mieste, ziadne riesenie zvysenej inflacie, znizil danove bonusy, skomplikoval predlzeny rodicak ak ti nezoberu dieta do skolky, ziadna podpora skratenych uvazkov, jasli, skolok, aby zeny mohli ist skor do prace. Mladi ludia nechcu deti a ja sa im ani necudujem v momentalnej situacii. Mat dieta je luxus, ak mu chces dopriat..
@danielahamar
@vevapeto len rečnícka otázka. 😉 Ja to vidím tak, že je irelevantné sa pýtať, čo znížil, keď úplne stačí, že nič nezvýšil. Teda okrem toho, čo ešte viac zaťaží rodinný rozpočet.
Takto sa spýtam... čo Fico zvýšil? Okrem hanby, ktorá padá na náš - už aj tak zdehonestovaný štát....
@janci27 či máme Matoviča radi alebo nie, iba vďaka nemu bol a je daňový bonus a rodičovský príspevok v takej výške ako je. Pri nízkych platoch (do 900-1000 eur v hrubom) je toto obrovská pomoc. Pri Ficovi sme mali ledva 30 eur bonus na dieťa ak sa dobre pamätám. A rodičák bol o viac ako polovicu menší. Samozrejme sa to týka tých čo majú deti....
@jankasamulko neviem či Max nebol 25€. A zdvihal sa vždy len po centoch
Treba si dobre pozrieť platy štátnych činiteľov .
Sú to tisíce za nič.
Do práce sa ani unuvat nemusia.
Bežný poslanec 6000 minister nad 10 000 idú si zas zvyšovať ...prezident cez 17 000 !!! A za čo????
Republika v rozklade ,,zdaňuje sa aj zdanené ..ach...všetci voliči dnešnej koalície sú riadne brzdy.
@jankasamulko to bolo sice pekne a velka pomoc samozrejme, lenze netreba zabudat na to, ze Matovic rozdaval prispevky, lebo sa chcel ludom zapacit, kedze ho mali vsetci v zuboch, a nebolo realne ani z coho, neskutocne zadlzil stat, nehovoriac o tom, ze to bolo v case pandemie, kde isli obrovske prachy na testovanie a vakciny, o nevyhodnych zmluvach o ich obstaravani ani nebudem radsej pisat. Za niekolko milionov eur sa expirovane vakciny museli vyhodit, cize peniaze skoncili samozrejme v kosi. Zmluvy su urobene az do 2026, cize stale musime odoberat vakciny a ako asi tak skoncia, expiruju a zase len peniaze v kosi. Tak sa potom nemozeme cudovat, ze Fico berie ludom to, co Matovic bezhlavo rozdaval ako zo svojoho. Ja Fica neobhajujem vobec, len reagujem na margo toho znizeneho danoveho bonusu.
@apolka77 trošku si sa sekla pri podržtaške... https://www.startitup.sk/nove-sumy-ficovi-12-ti...
@gab1sol tak povedzme si na rovinu, toto je problem u kazdej vlady, ze sebe nezabudnu stedro nadelit, nie len pri tejto. Ci za Matovicovo/Hegerovej, ci Dzurindovej atd. to bolo ine? Take iste. A co my s tym obycajni ludia narobime? Pride dalsia vlada a zase si len uchmatnu pre svojich, vzdy to tak bolo aj bude a nech je pri vlade kto chce.

@jankajanka00 DB