icon

Dankov a Ficov tajný plán pre budúce voľby

24. jan 2026

Danko s Ficom maju genialny plan, ako vyhrat v buducich volbach. Danko ohovara Fica, aby prevzal antiHlas-akov a antiFicovcov, aby volici nepresli do opozicie. Danko rozprava, co volici chcu pocut aj ohladom Trumpa a svetovej politiky. Cize nova koalicia: Smer, SNS, Republika. Problemovy Hlas bude poistkou

anonym_2fe2d1
24. jan 2026

@anonym_autor úprimne, ten kto volí Danka je rovnaký mentálny atlét ako samotný danko alebo to robí z recesie, lebo sú z neho dobré memečka. Takže ak poštle ficovoličov proti Ficovi, máme vyhráno, lebo nebude mať kto voliť smer 🤣🤣🙏

anonym_312021
25. jan 2026
dominikamacakova
25. jan 2026

Na toto si prišiel sám, alebo niekto pomáhal?

ivicatolic
25. jan 2026

@anonym_autor výborne...presne tak som si to predstavovala 👍👍👍

autor
25. jan 2026
@anonym_312021

@anonym_autor ja sa skôr obávam tohoto

@anonym_312021 u nas "dozivotie" sa zabezpeci dalsou zmenou ustavy

V prvom rade nebude priama volba prezidenta. Prezidenta bude volit parlament, cize prezident nebude nezavislou hlavou statu. Od zaciatku koalicia hovori o silnom state, pretoze maju 3 najdolezitejsie posty, premiera, prezidenta a predsedu narodnej rady. Ale prezident sa naoko buri, tak je najma Danko rozcarovany.
Maju pekne pripraveny plan. Fico bude prezidentom, ako dochodkova vysluhova funkcia a zvysok si uz funkcie podeli.

autor
4. feb 2026

Uz prebiehaju aj slovne prestrelky medzi Zilinkom a Ficom

hubka51
4. feb 2026

Ja ai nemyslím že SNS sa dostane do parlamentu nie to ešte do koalície.Bohužiaľ hlasy od smeru a hlasu idu ku republike lebo ta stúpa.

anonym_6cf402
4. feb 2026
@hubka51

Ja ai nemyslím že SNS sa dostane do parlamentu nie to ešte do koalície.Bohužiaľ hlasy od smeru a hlasu idu ku republike lebo ta stúpa.

@hubka51 konecny dosledok bude, ze tato zberba tu bude aj tak dalsie roky. Mame nadlimit hlupych ludi-volicov.

anonym_aeb8c3
4. feb 2026

Ja si myslim,ze uz vyhra psko a budu konsolidovat,stylom lebo Fico.A teda ziadne pridavky,ziadny danovy bonus,ziadny rodicak,materska naozaj iba par tyzdnov.Dane opät pojdu hore,treba riadnu konsolidaciu,ludom zobrat vsetko.Potom mozno dat trosku a budete velebit az do nebies.Ja to slovakom velmi prajem,psko tu este nebolo,nech sa ukaze,nech ukaze ako chcu potraviny,naftu a ine komodity dat dole cenovo.Bude tu este väscia chudoba,ako je teraz.

autor
5. feb 2026
@anonym_aeb8c3

Ja si myslim,ze uz vyhra psko a budu konsolidovat,stylom lebo Fico.A teda ziadne pridavky,ziadny danovy bonus,ziadny rodicak,materska naozaj iba par tyzdnov.Dane opät pojdu hore,treba riadnu konsolidaciu,ludom zobrat vsetko.Potom mozno dat trosku a budete velebit az do nebies.Ja to slovakom velmi prajem,psko tu este nebolo,nech sa ukaze,nech ukaze ako chcu potraviny,naftu a ine komodity dat dole cenovo.Bude tu este väscia chudoba,ako je teraz.

@anonym_aeb8c3 situacia bude hrozna, ked vyhra opozicia. Nebudu mat z coho rozdavat, nebudu chciet zvysovat dlh, ludia budu znechuteni uz z dovtedajsej drahoty. A sucasna koalicia vulgarizmami a nenavistou bude podkopavat usilie aspon ako-takej zachrany Slovenska. Aj EU bude oslabena. Nacionalisticke strany spravia svoje. Ficovi jeho nacionalizmus nevysiel.