icon

Diskusia Mach verzus Mazurek

8. okt 2025

Videli ste? Zarazila ma jedna vec, kde Marek tvrdí, že nikdy nehovoril ľuďom, koho majú voliť, pritom si spomínam, že podporil Kisku a stranu Za ľudí. Pamätá si to niekto?

Strana
z2
anonym_c10f22
8. okt 2025

Mazurek - počujem toto meno a televízor sa vypína aj sám.
tupák, čo už len ten robí v Bruseli. 🙄

janai1
8. okt 2025

@anonym_autor Tak verejne podporiť nejakého politika / stranu pre teba znamená hovoriť ľuďom koho majú voliť?

autor
8. okt 2025
@janai1

@anonym_autor Tak verejne podporiť nejakého politika / stranu pre teba znamená hovoriť ľuďom koho majú voliť?

@janai1 Je to to isté, ako keď Bombic podporil Smer.

janai1
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem čo povedal bombic, tak daj screen alebo link

markusrasford
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no porovnávať neporovnavatelne. On povedzme podporil Kisku ok zoberme to tak ale nikoho nevyzival na nenávisť voči iným politikom žiaden extrém. No v prípade Bombica je to extrém a Bombic je trestné stíhaný za extrémistické názory. Ten chlapec nie je extremista na rozdiel od Bombica. A mam taky pocit ze aj o ňom natočil video.

markusrasford
8. okt 2025
@janai1

@janai1 Bombic nič múdreho nepovedal. A kto dokáže vôbec spomenúť Bombica je tak isto extrémisti ako on. Skovaval sa v Anglicku aby mohol ostat na slobode vysielal z pivnice a urazal koho mohol a hlavne opozičných politikov.

conta22
8. okt 2025

Marek Mach je jeden sčítaný a inteligentný chalan, od ktorého by si mali brať viacerí politici príklad. Mazurek je obyčajný vulgárny a fašistický šašo. Viac k tomu niet čo dodať..

anonym_c10f22
8. okt 2025
@markusrasford

@janai1 Bombic nič múdreho nepovedal. A kto dokáže vôbec spomenúť Bombica je tak isto extrémisti ako on. Skovaval sa v Anglicku aby mohol ostat na slobode vysielal z pivnice a urazal koho mohol a hlavne opozičných politikov.

@markusrasford Ha že nič???? a kto spolupracuje s ministerstvom? no??? tak asi až také tupelo nebude - leda že je medzi svojimi tak ho zobrali medzi seba. . 🙂
za mňa celé zle , celý Bombic. ešte sa domov viezol aj špeciálom.

markusrasford
8. okt 2025
@anonym_c10f22

@markusrasford Ha že nič???? a kto spolupracuje s ministerstvom? no??? tak asi až také tupelo nebude - leda že je medzi svojimi tak ho zobrali medzi seba. . 🙂

@anonym_c10f22 nech sa ti páči bud konkrétna. S ktorým ministerstvom spolupracuje na akych projektoch. Je vo väzbe. Pracuje od tamtad pre koho? Keď ho obdivujes v poriadku nech sa ti páči. Tvoj myšlienkový pochod musí byť velmi blízky k jeho myšlienkam. Extrémizmus nemá miesto v kultúrnej spoločnosti.

markusrasford
8. okt 2025
@anonym_c10f22

@anonym_c10f22 ano viezol sa špeciálnom dosť smutné ze kriminalnik ma takéto výhody. Áno myslel si ze mu budú rúže kvitnúť ale sa prepočítal a teraz bruči

anonym_c10f22
8. okt 2025
@markusrasford

@anonym_c10f22 nech sa ti páči bud konkrétna. S ktorým ministerstvom spolupracuje na akych projektoch. Je vo väzbe. Pracuje od tamtad pre koho? Keď ho obdivujes v poriadku nech sa ti páči. Tvoj myšlienkový pochod musí byť velmi blízky k jeho myšlienkam. Extrémizmus nemá miesto v kultúrnej spoločnosti.

@markusrasford prečítaj si ešte raz... s porozumením. 😉

markusrasford
8. okt 2025
@anonym_c10f22

@markusrasford prečítaj si ešte raz... s porozumením. 😉

@anonym_c10f22 ja čítam bez porozumia.Pis po lopate.

anonym_096511
8. okt 2025

Ani som to nedopozerala… Miňo škrieka jak besný psisko, on normálne rozprávať asi ani nevie.

autor
8. okt 2025
@janai1

@janai1 Točil video, v ktorom krúžkoval naživo. Ak nejaký influencer pred voľbami hovorí, koho volí, robí tým kampaň danému subjektu.

janai1
8. okt 2025
@anonym_autor

@janai1 Točil video, v ktorom krúžkoval naživo. Ak nejaký influencer pred voľbami hovorí, koho volí, robí tým kampaň danému subjektu.

@anonym_autor no ok, tak bombic krúžkoval na video, Mach podporil Kisku. Kde je problém?

mizoko
8. okt 2025

@anonym_autor mne stačilo pozrieť len pár zostrihov a Minko skriekal ako papagáj keď mu chvost sklbu. Ale aby som bola v obraze a netrepala na základe pár zostrihov idem to pozrieť celé. Aj keď neviem či to je to,cim sa mi chce zaoberať takto v stredu poobede 😌

anonym_0c07b9
8. okt 2025

Tosma3, to si ty? Ci novy troll?
No mame aj tu medzi matkami zastupkyne nackov, takze mozem tipovat, ze ano?

mizoko
8. okt 2025
@anonym_0c07b9

Tosma3, to si ty? Ci novy troll?
No mame aj tu medzi matkami zastupkyne nackov, takze mozem tipovat, ze ano?

@anonym_0c07b9 jasné že máme,a pár by som aj vedela menovať ale veď ony prídu i tak 😌😜

anonym_5ffa10
Odpoveď bola odstránená
qrstxyz
8. okt 2025
@conta22

Marek Mach je jeden sčítaný a inteligentný chalan, od ktorého by si mali brať viacerí politici príklad. Mazurek je obyčajný vulgárny a fašistický šašo. Viac k tomu niet čo dodať..

@conta22 najlepší vtip dňa 🤣

ddaassuullaa
8. okt 2025

Trolia farma utoci, ci naci farma? Aleze extremisti sa rozlezu aj po modrom koni je na zamyslenie, kam sa tato spolocnost dokazala prepadnut

janai1
8. okt 2025
@qrstxyz

@qrstxyz čo na tom pokladáš za vtip?

petricka1984
8. okt 2025

Držím palce Marekovi Machovi, je to šikovný a múdry mladý muž, dufam zostane po štúdiu na Slovensku a vstúpi aktívne do politiky. Mladých proti fašizmu finančne podporujeme už pár mesiacov, veľmi im fandíme.

markusrasford
8. okt 2025
@qrstxyz

@qrstxyz skus fakt vysvetliť.

markusrasford
8. okt 2025
@qrstxyz

@qrstxyz najlepsi vtip týždňa je to ze fabulujes nemáš argumenty. Máš názor bez argumentov

mizoko
8. okt 2025

No už som tu aj malá koment od jednej takej nemenovanej ale MK ho stihol zmazať 🤣🤣🤣 takže netuším čo tam bolo ale škoda to isto nie je

mondolina
8. okt 2025
@mizoko

No už som tu aj malá koment od jednej takej nemenovanej ale MK ho stihol zmazať 🤣🤣🤣 takže netuším čo tam bolo ale škoda to isto nie je

@mizoko
ja som ju nahlásila....urážala ťa tam.

mizoko
8. okt 2025
@mondolina

@mizoko
ja som ju nahlásila....urážala ťa tam.

@mondolina ďakujem,to je od teba milé ❤️ ale dalo sa to čakať 😌 už dlhšiu dobu si tu "užívam" pozornosť týchto trápnych anonymov ktoré majú potrebu mi nadávať,urážať má a byť osobné.

mizoko
8. okt 2025
@markusrasford

@qrstxyz najlepsi vtip týždňa je to ze fabulujes nemáš argumenty. Máš názor bez argumentov

@markusrasford ono treba aj argumenty? Nestačí len urážať? 😏(Sarkazmus)

mizoko
8. okt 2025
@ddaassuullaa

Trolia farma utoci, ci naci farma? Aleze extremisti sa rozlezu aj po modrom koni je na zamyslenie, kam sa tato spolocnost dokazala prepadnut

@ddaassuullaa jop,je ich tu kopa. Ale dvaja už su preč 😜 a tí boli riadny extrém 😌 preto sú už tieto iba ako anonymi. Úbohé ale čo viac od nich čakať

Strana
z2