icon

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?

Včera o 08:14

A konecne Slovensko dosiahne o co sa dlhe roky snazia skonci posledne v Europe

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?
Strana
z4
anonym_30421c
Dnes o 10:00

Ved pracujúci ľudia sa nemajú u nás zle. Samé suv čka, BMW, idú na dovolenky 2x ročne, minimálne, nové domy, najnovšie mobily, atď atď. Na Slovensku je dobre. 😂

eva8
Dnes o 10:08
@anonym_30421c

Ved pracujúci ľudia sa nemajú u nás zle. Samé suv čka, BMW, idú na dovolenky 2x ročne, minimálne, nové domy, najnovšie mobily, atď atď. Na Slovensku je dobre. 😂

@anonym_30421c ale ano, mladi, ktori mali doma zazemie, vystudovali, popritom brigadovali, po skole sa zosobasili, spojili platy a vzali hypoteky, kupili byty, si ziju vcelku dobre. Alebo mladi, ktori nestudovali a makali v zahranici, si tiez nasporili na kupu bytu a su sebestacni.

anonym_8a73e3
Dnes o 14:10
@vroni

@anonym_8a73e3, kde by si rada začať? Verejnými súťažami, ktoré záhadné vyhravaju firmy blízke PS? Výstavbu cyklochodníka za milióny, ktoré nielenže spôsobujú dopravný kolabs ale aj ohrozujú cyklistov na živote (križuje autobusový pruh, aby o pár metrov ďalej proste prestal existovať. Fascinujúce) Systém Paas, ktorý síce poriadne nefunguje ale ryža je to dobrá? Nejde o to, že sa stavajú chodníky pre cyklistov a treba platené parkovanie. To je skutočne nevyhnutné. Problém je, že sa to robí zlými riešeniami za maximálnych nákladov, lebo je rozhodujúce, či to robí politický kamarát.a nie či to urobí dobre.

@vroni tak to je fakt blbé. Nemalo by to tak byť

anonym_8a73e3
Dnes o 14:15
@vroni

@katkaseiner, bože, veď kto hovorí o Simeckovej mamke? To sú smiešne drobné a jej umysel sa obohatiť je tiež dosť rozporuplný. V porovnaní s Ficiakovymi zlodejinami sú to drobné. O tom vôbec nehovorím. Hovorím o bodoch v ich programe, kde sľubujú podporu organizáciám s neprehladnou štruktúrou a ešte neprehladnejsim tokom peňazí ale s tým "správnym" politickým nazorom. K Simeckovej mame sa nevyjadrujem. Nesledujem tu kauzu nijako podrobne, takže neviem, či naozaj našli pochybenia a či k tomu mladý Simecka zaujal dáke oficiálne stanovisko, predpokladám že áno ale neviem to.
PS nemá žiadnu vlastnú líniu. Papagajuju presne kecy európskych progresívnych ľavičiarov a tvária sa ako keby znovu vynašli koleso. Práve tieto kecy ich európskych kolegov doviedli Európu na pokraji hospodárskeho aj sociálneho kolabsu. Takže, je mi ľúto, ale nepovažujem ich za protipól Fica ale len za jeho kulturnejsiu odnož. Proste mi výber medzi Ficom a PS pripadá ako voľba medzi morom a cholerou.
A fascinuje ma slaboducha úvaha väčšiny voličov PS, že kto nepadá na zadok z PS, je stopro milovník vládnej koalície. Nuž, niet nad štruktúrovaný čiernobiely svet. Tá úvaha je tak hlbokomyselna, ako keby ju zlatoustne utkal sam kapitán Danko.

@vroni ale veď tak isto rozmýšľajú voliči koalície, Smeru. Ak nie si smerák, určite si Šimečka 🤪

vroni
Dnes o 14:27
@anonym_8a73e3

@vroni ale veď tak isto rozmýšľajú voliči koalície, Smeru. Ak nie si smerák, určite si Šimečka 🤪

@anonym_8a73e3, zeby? Možno by to nebolo zle, chlapi to majú v živote ľahšie 🤣🤣🤣 Ale aj tak neverím, že voliči vládnej koalície rozmýšľajú. Su konzervativni, Simeckovu matku žerú viac ako Simeckovu frajerku, ale stále je to len útok na prvú signálnu. Ja som nepísala ani o jednej, to si len tuto kolegyňa nesprávne sparovala a pribasnila mi svoje pocity.

sisaka
Dnes o 14:54
@vroni

@katkaseiner, bože, veď kto hovorí o Simeckovej mamke? To sú smiešne drobné a jej umysel sa obohatiť je tiež dosť rozporuplný. V porovnaní s Ficiakovymi zlodejinami sú to drobné. O tom vôbec nehovorím. Hovorím o bodoch v ich programe, kde sľubujú podporu organizáciám s neprehladnou štruktúrou a ešte neprehladnejsim tokom peňazí ale s tým "správnym" politickým nazorom. K Simeckovej mame sa nevyjadrujem. Nesledujem tu kauzu nijako podrobne, takže neviem, či naozaj našli pochybenia a či k tomu mladý Simecka zaujal dáke oficiálne stanovisko, predpokladám že áno ale neviem to.
PS nemá žiadnu vlastnú líniu. Papagajuju presne kecy európskych progresívnych ľavičiarov a tvária sa ako keby znovu vynašli koleso. Práve tieto kecy ich európskych kolegov doviedli Európu na pokraji hospodárskeho aj sociálneho kolabsu. Takže, je mi ľúto, ale nepovažujem ich za protipól Fica ale len za jeho kulturnejsiu odnož. Proste mi výber medzi Ficom a PS pripadá ako voľba medzi morom a cholerou.
A fascinuje ma slaboducha úvaha väčšiny voličov PS, že kto nepadá na zadok z PS, je stopro milovník vládnej koalície. Nuž, niet nad štruktúrovaný čiernobiely svet. Tá úvaha je tak hlbokomyselna, ako keby ju zlatoustne utkal sam kapitán Danko.

@vroni presne si to vystihla. Síce nesledujem dôkladne slovenskú politiku, ale mám rovnaky názor na PS. Nechápem, že to ľudia nevidia. 🤷‍♀️

anonym_6013ac
Dnes o 15:17

@anonym_autor graf má minimálnu výpovednú hodnotu, keďže ide o hrubé mzdy, daňové a odvodové zaťaženie je v každej krajine iné a takisto aj životné náklady sú iné.

tilly
Dnes o 15:22

Dúfam, že nevyhraju. Ono krach tejto krajiny a ešte väčší prepad zrejme bude, tomu sa aj vďaka super konsolidácii nevyhneme, to padne na hubu každý, či to bude sas, ps, hlas alebo republika
Rozdiel bude v tom, letových smerom pôjdeme. Či východným a ako bonus nás vyhodia u EÚ, alebo prozapadnym a snáď nám pomôžu...

vroni
Dnes o 15:35

Inak, netuším, odkiaľ je ten graf, ale pri kontrole štyroch náhodne vybraných krajín tie čísla nesedeli ani u jednej. Ale to je len poznámka mimo témy.

sisaka
Dnes o 17:32
@vroni

Inak, netuším, odkiaľ je ten graf, ale pri kontrole štyroch náhodne vybraných krajín tie čísla nesedeli ani u jednej. Ale to je len poznámka mimo témy.

@vroni graf slúži na vyvolanie vášní, čo tam po tom, či je reálny

Strana
z4