Estokove kamery: Zlyhanie bezpečnosti?
Co si myslite?
Prečo opozícia vie viac ako tajné služby a či radary neodhalili cudzie vplyvy. Pozrite si zhrnutie týždňa od Braňa Krála
https://www.ta3.com/relacia/1066341/estokove-ka...
Opozičné PS rozohralo mediálnu hru okolo dvoch kamerových systémov s ruskými komponentmi
@eva8
To je strasne ze tie svine z opozicie nedovolili kupit kamery z Cypru ako za starych cias,
Mna by neprekvapilo, keby sme cez nejaku schranku do russka dodavali aj municiu pre operaciu na Ukrajine A je uplne jedno ci to ta banda robi z nevedomosti alebo zamerne.
Mať tvoje problémy 🤷
Mať tvoje problémy 🤷
@anonym_2c9780 presne pre takych ludi ako si ty, pre ktorych toto nie je problem, ideme priamou ciatou do pekla.
Rusko sa pred svojím koncom preženie viacerými krajinami. My sme blízko treba počítať s možnosťou že obsadí aj nás.
https://www.youtube.com/shorts/QYd1wlYRfHY
Maros Kramar to vystihol. Do politiky sa dostali neschopni skorumpovani hochstapleri, ktori sa stali "znamymi" a prekruzkoval kvoli debilnym videam na youtube. A taki kreteni bez akychkolvek odbornych znalosti (Simkovicova, Machala, Kuffa, Taraba, Estok,...) dnes rozhadzuju peniaze, kradnu, nakupuju nezmysly, stat sa zadlzuje a skor ci neskor bude treba ten posr.ny rastuci dlh zaplatit. To len aby vedeli vsetci sklabiaci sa ficodementi, co si myslia, ze ich to nic nestoji. Pride vysoka faktua na uhradu. Na dochodok dostanu houno a vsetky davky sa budu znizovat.
@eva8 a firma co dodava ministerstvu vnutra si moze dovolit nevedomost? To nebol skolsky projekt...
@anonym_2bb9ec ti nasi pani by podla mna niektore kamery na dialkove ovladanie neplanovali vyuzit len na sledovanie dopravy.
Este pri "premenovavani" RTVS na STVR som nacrtla, ze sa obavam toho, za sa zacinaju pouzivat praktiky stareho "dobreho" socializmu
a žiadna zodpovednosť nebola vyvodená, odmontovali kamery a skutok sa nestal. Kto prvý z opozície príde s tým, že budú politici niesť zodpovednosť za svoje konanie, ten vyhrá voľby. Ale sami proti sebe nepôjdu, takže nič ... V zahraničí by už dávno odstúpili, však tu nie je minister, ktorý by nemal nejakú kauzu a pohodička, veď zajtra sa to prekryje inou. Občan už ani nestíha sledovať. Len sám MŠE má toho toľko, že mi prsty na rukách nestačia na spočítanie.
a žiadna zodpovednosť nebola vyvodená, odmontovali kamery a skutok sa nestal. Kto prvý z opozície príde s tým, že budú politici niesť zodpovednosť za svoje konanie, ten vyhrá voľby. Ale sami proti sebe nepôjdu, takže nič ... V zahraničí by už dávno odstúpili, však tu nie je minister, ktorý by nemal nejakú kauzu a pohodička, veď zajtra sa to prekryje inou. Občan už ani nestíha sledovať. Len sám MŠE má toho toľko, že mi prsty na rukách nestačia na spočítanie.
@anonym_63c6c0 však tie 2 kamery boli "len" v skúšobnej prevádzke 😉
Možno ešte bude podané trestné oznámenie na PS, odkiaľ získali info o kamerách 🙃
Čo robili doteraz NBÚ? a prípadne ďalšie inštitúcie. Vidieť to kompetentné riadenie. Našu SIS, NBÚ treba informovať, aby si všimli bezpečnostné riziko. Nakoniec vážnosť tejto situácie potvrdzuje záver NBÚ.
Anglicko vyhlásilo, že Rusko buduje utajené základné na bombardovanie štátov NATO. P
Kto (ktoré krajiny?) si este kúpil elektroniku s ruskými komponentami?
Saudská Arábia, Turecko a Pakistan podpísali obrannú dohodu, útok proti jednému bude považovaný za útok proti všetkým. To súvisi so situáciou na Blízkom východe. Ale kto vie? Turecko je aj členom NATO
no tak kamery...rovno neviem kam, kazdy tu ma mobil..sledovaný na kazdom kroku, milion apiek z obchodov, bankove apky, ktoré vedia kde ste nakopovali, vsetko poparovane...roboticke vysavace, ktore skenuju cely byt/dom..epenazenka, digitalne euro vraj teraz neprogramovatelne.m kamery na kazdom kroku, google street vsetko zmapovane, ja si myslim, ze inforamcii ma "cely svet" o kazdom z nas...tym nechcem povedat, ze to nie je priekak, ale na druhej strane....myslite, ze tu ide o beznych obyvatelov? ...
Možno ešte bude podané trestné oznámenie na PS, odkiaľ získali info o kamerách 🙃
@eva8 ziskali ich zo zverejnených zmluv , o tom že nie su v poriadku rozhodlo UNB nie PS, neskutočné ako zavádzaš a troliš
@eva8 neboli v skušobnej prevádzke, pretože sa našli z nich záznamy podstatne skorej
no tak kamery...rovno neviem kam, kazdy tu ma mobil..sledovaný na kazdom kroku, milion apiek z obchodov, bankove apky, ktoré vedia kde ste nakopovali, vsetko poparovane...roboticke vysavace, ktore skenuju cely byt/dom..epenazenka, digitalne euro vraj teraz neprogramovatelne.m kamery na kazdom kroku, google street vsetko zmapovane, ja si myslim, ze inforamcii ma "cely svet" o kazdom z nas...tym nechcem povedat, ze to nie je priekak, ale na druhej strane....myslite, ze tu ide o beznych obyvatelov? ...
@anonym_5e485d nie, nejde o beznych obyvatelov. Rusom ide o nas stat, "nasim" mozno ide o nie beznych obyvatelov. Kto vie? Nejdem konspirovat.
volici su zlyhanim tejto krajiny a nie alf ani streleny, lebo buzeranty fujky, ale mafia, zlodeji a reci alfa samcov to hej
@anonym_5e485d nie, nejde o beznych obyvatelov. Rusom ide o nas stat, "nasim" mozno ide o nie beznych obyvatelov. Kto vie? Nejdem konspirovat.
@eva8 ...pravdu sa nedozvieme...tieto hratky politicke su ozaj pre volicov, tym myslim vsetkych, aj sucasnej koalicie aj opozicie...nie, nikumu nejde o obcanov, len o volicov.. a potom robia co robia...
@anonym_5e485d ved tu vobec neide o monitorovanie dopravy na cestach.Cez ten rusky komponent ukryty v kamere sa vedia dostat do systemu ministerstva a citlivych udajov atd.
@anonym_5e485d ved tu vobec neide o monitorovanie dopravy na cestach.Cez ten rusky komponent ukryty v kamere sa vedia dostat do systemu ministerstva a citlivych udajov atd.
@anonym_e75cf0 ja to nijako neobhajujem...len je naivne si myslie,t ze ide len o tieto kamery...a ze uz len toto je to, co moze narusit nasu bezpecnost...v dnesnej dobe....ale tema dobra, no...
ja to povazujem za dalsiu somarinu, vyvolanu kauzu a cirkus o nicom... ps nicim lepsim nevie zaujat ako ruskou kamerou :D ano kamerou sa vedia kade tade dostat, trapnym hardvarom.. ked objednam kameru, z ciny, tak sa mi k domu budu pripajat spioni z ciny... ak ma nas stat trapenie s kamerami, mali by realne potom riesit bezpecnst siete a dalsie veci, uzavretie okruhov atd, nejak sa tam niekto "musi vediet napojit" a ak to nemaju zabezopecene, tak co je bezpecne v tomto state? Ak kupime nemecky vyrobok, americky a pod.. tak ti nas uz mozu spehovat? Cele toje zase ako medialny humbuk, vedeli, ze slovo "ruske" zarezonuje a bude cirkus z toho.
ja to povazujem za dalsiu somarinu, vyvolanu kauzu a cirkus o nicom... ps nicim lepsim nevie zaujat ako ruskou kamerou :D ano kamerou sa vedia kade tade dostat, trapnym hardvarom.. ked objednam kameru, z ciny, tak sa mi k domu budu pripajat spioni z ciny... ak ma nas stat trapenie s kamerami, mali by realne potom riesit bezpecnst siete a dalsie veci, uzavretie okruhov atd, nejak sa tam niekto "musi vediet napojit" a ak to nemaju zabezopecene, tak co je bezpecne v tomto state? Ak kupime nemecky vyrobok, americky a pod.. tak ti nas uz mozu spehovat? Cele toje zase ako medialny humbuk, vedeli, ze slovo "ruske" zarezonuje a bude cirkus z toho.
@anonym_ae80e5 ach aka si ty jednoducha dievcina

Opozičné PS rozohralo mediálnu hru okolo dvoch kamerových systémov s ruskými komponentmi