Európa a islam
Ja sa zacinam fakt obavat, ako dopadneme. Co sa deje v Anglicku.... Nemecku... Francuzsku.
A mkmentalne sa siri na nete aj video, kde poslankyna v Belgicku vyzvala ludi, ktorym sa nepaci satka okolo ich jlavy, aby sa prestahovali inde. Chapete? Miestni sa maju prestahovat inde. 🥲
Toto nebude dobre......
@dahliaa ale ja netvrdim ze je to spravne,tskisto nie ako ze Mohamed mal 9 r dieta.To ty tvrdis ze obe boli dospele😉 Odhliadnut od toho ze obe deti boli malolete,Maria sa aspon vyhla pohlavnemu styku,Aisa to musela znasat uz ako 9r.
@anonym_eff4ba No, on porod 12ti letého ,,dítěte" asi nebude procházka růžovou zahradou. Já měla za to, že je to podle tebe v pohodě, když jsi se tedy tohoto činu předtím zastávala. Měla jsem pocit, z toho co jsi psala, že jsi křesťanka. Dle mých znalostí a úsudku už obě byly k tomu fyzicky i psychicky připravené - nebyly dětmi. Ani po fyzické stránce (pohl. orgány, menstruace...) ani po psychické stránce. Jak Panna Marie na porod dítěte, tak Aisha na život s Božím Poslem. Nevěřím tomu, že by Bůh nebo Boží Posel konali něco tak zavrženíhodného jako je styk s nezralým dítětem nebo mučit nezralou holčičku porodem.
@dahliaa lenze zabudla si na rozdiel panna Maria bola pannou,nemala styk so starym chlapom v 9 r ako Auscha co je podstatny rozdiel.Takze tym padom obhajujes pedofiliu ak ti to pride normalne.A nevyhovaraj sa na rok ,pretoze Jezis zil pred Mohamedom a ten sa takymto veciam vyhybal.Byt prikladom sa da aj bez zneuzivania dietata!
@anonym_eff4ba s ňou si neporadis. Podľa nej 9 ročné dieťa je dospelá žena a môže mať sex. Je to podľa nej ok. Keby napísala že takto sa to stalo ale nie je to v poriadku tak pochopím. Ale ona píše takto sa to stalo a je to úplne v pohode lebo veď ona už v 9 rokoch bola žena a teda bola pripravená mať sex.
@anonym_eff4ba No, on porod 12ti letého ,,dítěte" asi nebude procházka růžovou zahradou. Já měla za to, že je to podle tebe v pohodě, když jsi se tedy tohoto činu předtím zastávala. Měla jsem pocit, z toho co jsi psala, že jsi křesťanka. Dle mých znalostí a úsudku už obě byly k tomu fyzicky i psychicky připravené - nebyly dětmi. Ani po fyzické stránce (pohl. orgány, menstruace...) ani po psychické stránce. Jak Panna Marie na porod dítěte, tak Aisha na život s Božím Poslem. Nevěřím tomu, že by Bůh nebo Boží Posel konali něco tak zavrženíhodného jako je styk s nezralým dítětem nebo mučit nezralou holčičku porodem.
@dahliaa Naozaj? Ako si to vydrdukovala?To mas takto v hlave vysporiadane aby si dokazala tento dost dolezity bod v Islame ospravedlnit? Ved existuju spisy,kde Mohamed zakazuje alebo teda dovoli Aise sa hrat s babikami,to vyspela osoba sa hra este s babikami?
@anonym_eff4ba s ňou si neporadis. Podľa nej 9 ročné dieťa je dospelá žena a môže mať sex. Je to podľa nej ok. Keby napísala že takto sa to stalo ale nie je to v poriadku tak pochopím. Ale ona píše takto sa to stalo a je to úplne v pohode lebo veď ona už v 9 rokoch bola žena a teda bola pripravená mať sex.
@mizoko Takže podle tebe Panna Marie byla ve 12 letech těhotným dítětem? Nebo jsi nevěřící?
@mizoko ved to je uplny fanatik ktory nie je schopny priznat ziadnu kritiku.Skoda reci,a pritom vraj nie je za pedofiliu,pritom kazdy kto uznava Mohameda ,suhlsi aj s pedofiliou kedze v Korane je az 99x tusim spomenute nasledovat skutky ich “proroka” schcalne pisem protok s “.
@karolinakr zase tu nehraj na city. Takíto ľudia to nerobia v mene náboženstva ale len v mene svojich chúťok. Rovnako sa takí uchýli nachádzajú všade. A v dnešnej dobe dobre vieš, že je ich veľa aj medzi kňazmi a učiteľmi, lebo tieto pozície pracujú s deťmi..
@lenkakravcova robia to, lebo je to oficialne dovolene a rodicia dievcata s tym suhlasia. Nechapem ako to mozes porovnavat so spravanim uchylnych knazov ci ucitelov, ich spravanie rodicia dievcata (chlapca) nepodporuju, nesuhlasia s nim a v drvivej vacsine ani nevedia, ze sa to vobec deje. A zaroven taketo spravanie nie je minimalne v SR povolene. Nasilnik po odhaleni a dokazani viny bude odsudeny.
Takze porovnavas uplne neporovnatelne situacie.
@mizoko Takže podle tebe Panna Marie byla ve 12 letech těhotným dítětem? Nebo jsi nevěřící?
@dahliaa hovno tá do toho čomu verím,ja tuná náboženskú kartu nevytahujem 😏 ale som ateista keď už to musíš vediet. A nie,nepríde mi v poriadku tehotenstvo 12 rocnej. A vzhľadom na to že neverím že Ježiš bol boží syn tak jej to dieťa musel niekto fyzicky spraviť. Že sa to v tej dobe zjavne stávalo? Áno. Či je to podľa mňa v poriadku? Nie. A to je ten rozdiel medzi nami. Ja nepovažujem ani 18 ročné dievča za fyzicky zrelé na tehotenstvo. Ale keďže oficiálne je dospelá tak tehotná byť podľa zákona už môže. Či je to dobré si nemyslím.
@dahliaa Naozaj? Ako si to vydrdukovala?To mas takto v hlave vysporiadane aby si dokazala tento dost dolezity bod v Islame ospravedlnit? Ved existuju spisy,kde Mohamed zakazuje alebo teda dovoli Aise sa hrat s babikami,to vyspela osoba sa hra este s babikami?
@anonym_eff4ba Proč by si nemohla hrát s panenkama? A ty víš, že si s panenkama hrála i v období, kdy začala pohlavně žít? Jak jsi na to přišla? V hadísu to snad máš uvedené???
Krom toho mám sousedku, která si hraje s panenkama i v 60ti letech a je to normální ženská s vnoučatama.)))
@mizoko ved to je uplny fanatik ktory nie je schopny priznat ziadnu kritiku.Skoda reci,a pritom vraj nie je za pedofiliu,pritom kazdy kto uznava Mohameda ,suhlsi aj s pedofiliou kedze v Korane je az 99x tusim spomenute nasledovat skutky ich “proroka” schcalne pisem protok s “.
@anonym_eff4ba no to nie je veď som ti to písala že tieto dve Lena Kravcova a Dahliaa sú fanaticky. Jedna podporuje pedofíliu a druhá stínanie hláv a ukrizovavanie ľudí a dcéru by dala zbicovat lebo veď prečo nie
@mizoko V tom případě je to v pořádku. Jako nevěřící tomu pochopitelně nevěříš.
Smutné by bylo, kdyby křesťan opovrhoval činem Boha. Že?
@anonym_eff4ba
@anonym_eff4ba
@dahliaa ja opovrhujem pedofilom a ty tuná pedofíliu propagujes. Boh neexistuje teda nieje kým opovrhovat. Všetko čo robíme robíme sami za seba. Aj to znásilňovanie deti v mene viery v nejaku vymyslenú bytosť. Je to len ospravedlnovanie svojich zvratenych činov a chúťok. Nič ine
@anonym_eff4ba
@dahliaa ja nepotrebujem tvoje uistenie že to čo píšem je v poriadku. Ja to viem bez ohľadu na to či som alebo nie som veriaca v nejakého boha. To ty máš choré zmýšľanie ked obhajujes znásilňovanie deti
@dahliaa ja opovrhujem pedofilom a ty tuná pedofíliu propagujes. Boh neexistuje teda nieje kým opovrhovat. Všetko čo robíme robíme sami za seba. Aj to znásilňovanie deti v mene viery v nejaku vymyslenú bytosť. Je to len ospravedlnovanie svojich zvratenych činov a chúťok. Nič ine
@mizoko Chápu. Jsi prostě nevěřící. Pochopitelně, že se s věřícím neshodneš. 👍
@dahliaa ja nepotrebujem tvoje uistenie že to čo píšem je v poriadku. Ja to viem bez ohľadu na to či som alebo nie som veriaca v nejakého boha. To ty máš choré zmýšľanie ked obhajujes znásilňovanie deti
@mizoko A je ti doufám také od začátku jasné, že i tvůj názor na mé náboženství a na mou osobu, je mi ehm... někde? 😏
@vevesh my ti mohrantov nemame.V de ide vela penazi migrantom,tak sa to da aj inak poriesit.
@anonym_eff4ba mame. Aj ukrajinci su migranti, aj srbi a aj nemci, ak nejaki na sk zavitaju....ja neviem, co nechapes na tom, ze zapad (a aj sk ) potrebuje migrantov na system, aky mame. Bud stat nebude financovat nic a vratime sa do stredoveku alebo bude a budeme nuteni ludi z inych krajin prijat....
Práve čítam že po zemetrasení v Afganistane sa ženám nepomáha. Nevyberajú ich zo sutín ani neosetruju lebo muži majú zakázané sa ich dotknut a ženské záchranárky ani lekárky tam nie sú 😏 toť príklad tohto krásneho nabozenstva
Práve čítam že po zemetrasení v Afganistane sa ženám nepomáha. Nevyberajú ich zo sutín ani neosetruju lebo muži majú zakázané sa ich dotknut a ženské záchranárky ani lekárky tam nie sú 😏 toť príklad tohto krásneho nabozenstva
@mizoko mas link na clanok?
Ked sa ženy považuju za menejcenne v Afganistane, tiež nechapem, prečo sa ženy nevzburia, je ich 50% populacie a keby všetky odmietli dodržiavať tieto chore pravidla, muži by nezmohli vôbec nič
@mizoko mas link na clanok?
@anonym_eff4ba Proč by si nemohla hrát s panenkama? A ty víš, že si s panenkama hrála i v období, kdy začala pohlavně žít? Jak jsi na to přišla? V hadísu to snad máš uvedené???
Krom toho mám sousedku, která si hraje s panenkama i v 60ti letech a je to normální ženská s vnoučatama.)))
@dahliaa lebo bola doeta,preto.a nebagatelizuj.Ta 60 r uz je to oredsa ine davas zle priklady,v 60 r uz je normalne ze clovek senilnie.Naozaj aspon rozumne argumentuj,ale tazko pretoze na toto nemas ziadne ospravedlnenie.
@karolinakr dakujem

@dahliaa Este raz panna Maria nemala sex v 12 r,porodila ako Panna!
Aisa bola dietatom ,mala devat rokov,pre teba je 9 rokov dospela zena? Aj tvoju dceru v 9 r vydas za stareho muza?
@anonym_eff4ba ona v inej diskusii napísala že s veľkou radosťou by ju dala starému chlapovi,bola by to pre ňu česť. Nevidí v tom problém.