icon

Európa a islam

4. sep 2025

Ja sa zacinam fakt obavat, ako dopadneme. Co sa deje v Anglicku.... Nemecku... Francuzsku.
A mkmentalne sa siri na nete aj video, kde poslankyna v Belgicku vyzvala ludi, ktorym sa nepaci satka okolo ich jlavy, aby sa prestahovali inde. Chapete? Miestni sa maju prestahovat inde. 🥲
Toto nebude dobre......

mane01
4. sep 2025
@sisaka

@mane01 zakrývanie vlasov šatkou určite nie je to, čo ľudí poburuje, skôr pôjde o nerovnoprávnosť, dvojitý meter vzhľadom na pohlavie a burky, kde žene vidno možno oči a možno ani to nie.
Vo mne osobne všetko vrie, keď vidím muža vyparadeneho v “západnom” oblečení a dva kroky za ním ide chudinka žena celá v čiernom, ani nevidí kde kráča, lebo cez tú čiernu clonu ledva vidí ☹️
Tak tvoja babka asi nebehala, všakže?

Ja mám 3 kamošky moslimky, 2 nosia šatky, jedna nie, neriešim to, ako som neriešila šatku mojej babky, ktorá tiež bez nej na ulicu nevyšla.

@sisaka tak burky su v zapadnej Europe zakazane, pokial viem…

sisaka
4. sep 2025
@mane01

@mane01 ja nežijem v západnej Európe a či je to u nás povolené neviem, ale u nás tak niektoré ženy žiaľ chodia.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
vevesh
4. sep 2025
@mane01

@mane01 burky nie su zakazane v zapadnej europe - iba belgicko a francuzko ma zakaz nosenia buriek v oficialnom styku. Zopar dalsich krajin ako dansko ma obmedzenie s pokutovanim. Takze nakupit v burke este v pohode mozes vsade....

sisaka
4. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 záleží v ktorej časti, ale usilovne dobiehame Európu. Momentálne sa nám tu roztrhlo vrece s imigrantmi z Indie a niektoré časti Ontaria sú na tom dosť zle.
Kamoška je Indka, žila pred tým u nás na západe Kanady, potom 2 roky tam a vrátili sa celá rodina sem, lebo nechce, aby ju hádzali ľudia do jedného vreca s negramotnými, primitívnymi, nekultúrnymi ľuďmi, ktorí to tam začínajú ovládať.
U nás na západe je situácia horšia len v určitých mestských štvrtiach, ale zatiaľ je to celkom ok v porovnani s Anglickom. Vidiek úplne v pohode.
Na vychode krajiny majú problémy s napádaním a útočením na židov a židovské komunity…

vevesh
4. sep 2025
@karolinakr

@vevesh ja ti rozumiem, ty to vidiš inou optikou, ale tie predsudky z niečoho pramenia
nemožu sa vsetci hadzat do 1 vreca, ale tych par narobi zle za 1000...romovia tiež zle nerobia, a domaci nemôžu byvat blizko osady, lebo ich rozoberu na sučiastky, Oskar Dobrovodsky sa prava nedovolal, hoci ho 10 rokov terorizovali. nemožeš to nahlas povedat, lebo rasizmus a este ti popraju smrt a rakovinu k tomu
kto je vinny za to, že ludia su xenofobni?

@karolinakr predsudky su jedna vec, prisposobene zakony druha. Na sk napriklad dostat azyl je cesta zarubana. Alebo take ako v zapadnej europe, ze po 8 rokoch mas narok na obcianstvo- na sk sa nedostanes vobec z uteceneckej ubytovne von, nieto mat pracovne povolenie, ci dokonca pracovat a ziadat o obcianstvo. U nas apriori su ludia naladeni voci moslimom, bolo to aj pred 30 rokmi a da sa povedat, ze casom sa tato xenofobia este viac znasobila.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

lapersefona
4. sep 2025

Neboj sa stredná Európa sa zachova. K nám neprídu lebo mame nízke sociálne dávky a nemajú tu cele rodiny. My nie sme ekonomicky atraktivni

lulua15
4. sep 2025

@anonym_autor tak lebo v Európe sa zdravý rozum splachol do zachoda. Politika je strašná nikto si nechráni územie a púšťa si tu háveď. Demokracia nás zničí. To isté cigáni ukázali im že majú práva, rasizmus diskriminácia tak sa toho ta cvarga chytila. Nikto im nič nemôže ale oni môžu všetko podporujú ich vlády médiá tak su na koni. Policajti ich nemôžu vytrieskat lebo prídu o robotu...tak čo nás čaká pozeru nas tu zachvilu,budú nás bit,týrať kradnúť a nikto nič neurobí. Porazený svet toto. Zobrať palicu a trieskať to kým je čas jak nás prerastú skončili sme 😢🤬

misiak7777
4. sep 2025

@anonym_autor no takto.. rodina býva v Bruseli, a kvôli kriminalite si dávajú vonku pozor.. ďalšia vec je, že došli moslimovia akonáhle žena - dievča nie je od krku po členky zahalená je pomaly kur.

eva8
4. sep 2025
@misiak7777

@anonym_autor no takto.. rodina býva v Bruseli, a kvôli kriminalite si dávajú vonku pozor.. ďalšia vec je, že došli moslimovia akonáhle žena - dievča nie je od krku po členky zahalená je pomaly kur.

@misiak7777 no takto. Brusel je celkovo nebezpecne mesto. Ti moslimovia teda musia obtazovat vsetky zeny v europskom parlamente, pretoze nechodia zahalene od hlavy po paty.

Dubaj je bezpecne mezto plne moslimov. A neobtazuju zeny nezahalene od hlavy po paty

tykat
4. sep 2025
@vevesh

@tykat to s tym absolutne nema nic spolocne. Slovensko je najxenofobnejsia krajina europy a ma k tomu prisposobene zakony - skus si len zarezervovat termin na cudzineckej policii. To je ten dovod, preco nikto (!) sem nechce a to je jedno, ci moslim, ci pravoslavny alebo katolik, ci je uz z arabskych statov alebo tuna z ukrajiny/macedonska...

@vevesh "Slovensko je najxenofobnejsia krajina europy a ma k tomu prisposobene zakony "
Ano, s tym.do bodky suhlasim. A u moslimov ich asi navyse odradza aj to ze ich nabozenstvo nie je schvalene.
Cudzinecka policia to je kapitola sama o sebe. Tam asi maju specialne oddelenie ktore navrhuje ako najviac zneprijemnit a skomplikovat pobyt cudzincovi na SK.

tykat
4. sep 2025
@eva8

@misiak7777 no takto. Brusel je celkovo nebezpecne mesto. Ti moslimovia teda musia obtazovat vsetky zeny v europskom parlamente, pretoze nechodia zahalene od hlavy po paty.

Dubaj je bezpecne mezto plne moslimov. A neobtazuju zeny nezahalene od hlavy po paty

@eva8 "Dubaj je bezpecne mezto plne moslimov. A neobtazuju zeny nezahalene od hlavy po paty"

Dubaj je hlavne bezpecny preto lebo tam su velmi prisne zakony, a ich porusenie realne a velmi prisne riesi policia. Tam si muz ani nedovoli oslovit zenu, ktoru nepozna lebo ak by zavolala policiu tak by z toho mal velke problemy.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
vevesh
4. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 no skus si to pozriet z vlastnej strany, ak by si sla do mexika. Bola by si za, ak by ta zatvorili na zivot do uteceneckeho tabora v usa? Nemohla pracovat, ist za mury tabora ani po rokoch stravenych v tabore? Nemohla by si viest normalny zivot skrz toho, ze si z nezelanej krajiny (ale do usa si ani nechcela ist, len si ho musela prejst, aby si sa dostala do mexika)? Aky postoj by si mala k takymto zakonom?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
sisaka
4. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 zneužívanie sociálneho systému, kriminalita, znečisťovanie životného prostredia (s prepáčením serú na plážach, zakopávajú tam aj plienky, vyhadzujú odpadky - skratka zvyky z domovskej krajiny), lomia sa aj medzi sebou - rôzne etnické/naboženské skupiny , hygiena im tiež nič nehovorí, žijú na kope, množstvo ľudí na jeden dom/byt…

oli18
Autor odpoveď zmazal
vevesh
4. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 to nebola podstata prispevku...🙃

dahliaa
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_285 no fuj. Robia spinu, bordel. Nech sa vratia, odkial prisli. My tu nepotrebujeme satky na hlavu a ich chore tradicie. Nech sa modernizuju doma.

@anonym_autor A co ti vadí na šátku na hlavě u jiné ženy? Omezuje tě to snad nějak? Moc to nechápu. Můžeš mi to vysvětlit? Mimochodem, ještě pár let zpět i u nás chodily malé dívky a ženy s šátkem na hlavě.

eva8
4. sep 2025

Zakonspirujem 🙂 Viete co mi napadlo hned, ako som videla zalozenie tejto temy?
Zamerne zalozenie temy anonymom na prekrytie temy stretnutia 2 lidrov.
A velmi zaujimave je, kolko anonymov sa celkovo vyjadruje v "Politickom spektre" 😉 Nicky sa dali zapamatat, stali sme sa "znamymi", vedeli sme kto ako zmysla, kedy mysli nieco nie vazne a pod. A ako si zapamatame anonym+cislo? Mozno to ide subezne s povinnou maturitou z matematiky. Nech si aj my cibrime cisla 🙂 A budeme genialni ako Musk 🙂 (mena jeho deti)

Bolo velmi zaujimave, ze nebolo povolene zdvojenie nickov. Pri anonymoch sa tie nicky zniekolkonasobia. A tak sa veselo moze pred volbami robit skryty "nabor" volicov. Nie, nemylim si propagandu a nabor 🙂

karolinakr
4. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 z mecika alebo macíka 😀

lenkakravcova
5. sep 2025
@oli18

Nasi Cigani zacali robit to, co migranti. Maju v nich vzor. V PO uz zacali najazdy v tlupach do potravin, aj rod.domov. V TV bol prispevok, ako vtrha opakovane tlupa maloletych do Milk agro a brali zaradom. Predavacka bola na smene sama, nic nezmohla. Po zotmeni vtrhlo cca 10 Ciganov do dvora rod domu a odtrhlj medenu rinvu. Majitel ich nahanal, aj jeden stratil topanku, ale nedostihol ich. Takze my mame vlastnych migrantov a spravaju sa, ako ti moslimski. Ked pride nova vlada, dufam, ze prijme farmarsky zakon.

@oli18 nebude to skôr tým drbnutym zákonom, ktorý v podstate netrestá krádež do takmer 600 eur?

lenkakravcova
5. sep 2025
@tykat

@eva8 "Dubaj je bezpecne mezto plne moslimov. A neobtazuju zeny nezahalene od hlavy po paty"

Dubaj je hlavne bezpecny preto lebo tam su velmi prisne zakony, a ich porusenie realne a velmi prisne riesi policia. Tam si muz ani nedovoli oslovit zenu, ktoru nepozna lebo ak by zavolala policiu tak by z toho mal velke problemy.

@tykat tie zákony ale vychádzajú z islamu. Nie len tak zo vzduchu

lenkakravcova
5. sep 2025

@anonym_autor sa nám blížia voľby? 🙂

lenkakravcova
5. sep 2025
@sisaka

@anonym_285 zneužívanie sociálneho systému, kriminalita, znečisťovanie životného prostredia (s prepáčením serú na plážach, zakopávajú tam aj plienky, vyhadzujú odpadky - skratka zvyky z domovskej krajiny), lomia sa aj medzi sebou - rôzne etnické/naboženské skupiny , hygiena im tiež nič nehovorí, žijú na kope, množstvo ľudí na jeden dom/byt…

@sisaka neverila by si ale na slovenských bielych dedinách ľudia pália, áno vo svojej pecí doma a dym všade naokolo, normálne plasty, plienky.. smrad riadny, ohľad na susedov častokrát nula bodov. Nie sme moc ďaleko od toho čo kritizuješ. Ja toto nerobím a to som muslimka. Kamoška iná muslimka používa tie také rozlozitelne bio plienky čo sú drahé ako šľak, lebo však planétu sme dostali len do nájmu na čas určitý.. čiže toto záleží na človeku.