Európa a islam
Ja sa zacinam fakt obavat, ako dopadneme. Co sa deje v Anglicku.... Nemecku... Francuzsku.
A mkmentalne sa siri na nete aj video, kde poslankyna v Belgicku vyzvala ludi, ktorym sa nepaci satka okolo ich jlavy, aby sa prestahovali inde. Chapete? Miestni sa maju prestahovat inde. 🥲
Toto nebude dobre......
@anonym_285 pozri, co sa mi ukazalo, ked som chcela vypnut mobil:
dôležité zachovať si kritické myslenie a uvedomiť si, že AI chatboty reagujú spôsobom, na ktorý boli naprogramované, bez ohľadu na pravdivosť či prospešnosť ich odpovedí. Nejde o skutočných priateľov, ale o technológiu, ktorá môže mať neočakávané dôsledky na naše duševné zdravie.
https://www.startitup.sk/psychologovia-biju-na-...
@eva8 AI je generátor slov a áno aj to treba vedieť používať,to by bola diskusia sama o sebe 🙂
@lenkakravcova a vy ste nemali sex pred manzelstvom?
@enya00 mali. Nebola som vtedy ešte muslimka. Konvertovala som až v manželstve. Ale na svoju obranu v tomto kontexte môžem asi povedať to, že bol aj prvým a jediným mužom, ktorého som pobozkala. Čiže myslím si, že už i pred islamom som bola v tomto celkom konzervatívna na slovenské pomery.
@anonym_2485f6 napisala som vo vseobecnosti. Pretoze sa pouziva aj na MK okrem ctrl+c/v . A clovek prestava rozmyslat. AI je dobry sluha a zly pan, podobne ako net
@eva8 ale hej viem ako to myslíš i keď úplne to doslovne tak nefunguje ale máš pravdu v názore a hovorím toto by bola téma sama o sebe a to ešte čo nás čaká s AI 😃ufff🫣
Mne je úplne jedno akú farbu pleti či v akého boha človek verí ale každý kto príde žiť do určitej krajinu má dodržiavať zákony danej krajiny. Prispôsobiť sa krajine.
Nerozumiem prečo ak chlap chce aby žena nosila burku trepe sa na západ. Do krajín kde islam nie je prioritné náboženstvo. Prečo nejde radšej do krajiny ktorá je moslimská. Je ich predsa dosť.
@bosorkabb a ak ju chce nosiť ona? A čo ak je dokonca rodilou pani vo svojej zemi? Čo potom?
@autumm modlitebne mozno, mesity tu nie su (ako v jedinej krajine EU), a islam nie je schvaleny ako nabozenstvo, preto je pre nich nezaujimave tu byt a je ich tu cca 5-6tis. tj.0,1% populacie. Prave vcera som.si o tom hladala info.
@tykat a pritom v Rusku je na pocet obyvatelov najviac moslimov a mesit tam maju tiez dost
A ja by som ešte dodala k tým migrantom jeden z dôležitých faktorov zohráva aj to ze ci sú to ludia/kultúra ktora je poznačená vojnou a to nieje ako ospravedlnenie ale fakt
@enya00 mali. Nebola som vtedy ešte muslimka. Konvertovala som až v manželstve. Ale na svoju obranu v tomto kontexte môžem asi povedať to, že bol aj prvým a jediným mužom, ktorého som pobozkala. Čiže myslím si, že už i pred islamom som bola v tomto celkom konzervatívna na slovenské pomery.
@lenkakravcova v inej viere to bolo ok? Az po zmene viery si na to zmenila nazor?
@anonym_eff4ba lebo europa ich potrebuje (hlavne nemecko). Imigrantami na davkach "zarobi" rocne len okolo 70 miliard €+ . Rocny rozpocet nemecka je 520miliard rocne. Plus socialnych prijemcov je iba cca 5 milionov ludi z 90 milionov. A statu to vyhovuje takto, lebo dobre zaraba...
@vevesh akože zarobi na dávkach? kto im plati za to, že davaju davky? všetky europske štaty na hlavu postavené
@anonym_eff4ba lebo europa ich potrebuje (hlavne nemecko). Imigrantami na davkach "zarobi" rocne len okolo 70 miliard €+ . Rocny rozpocet nemecka je 520miliard rocne. Plus socialnych prijemcov je iba cca 5 milionov ludi z 90 milionov. A statu to vyhovuje takto, lebo dobre zaraba...
@vevesh toto jedine dava zmysel, že ich tam vozia furikom---
Inak, nieco sa v GB deje... Ti anglani, je to vlastne ostrov a starmer tam nataha 1000 kusov denne, co to ma znamenat, to je nejaky anglicky wir schaffen das 2015, anglani sa scukli a vyvesuju vlajky a banery Stop the boat, nie ze by to k niecomu bolo, uz su obsadeni a nafulleni... Hostia im lezu po pamiatkach, do domov, nicia kostoly, trhaju mobily z ruk... Krasne to dopracovali...
@vevesh akože zarobi na dávkach? kto im plati za to, že davaju davky? všetky europske štaty na hlavu postavené
@karolinakr normalne. Nemecko ma statny rozpocet, ktory o.i. z vlastnych dani. Rocny rozpocet je cca. 500milard €. Immigranti byvaju v budovach patriacich statu a statnym instituciam, cize najom si otocia a zdania. Zdravotnu tiez zaplatia imigrantom (ktori maju obmedzeny pristup k osetreniu za plny prispevok). Cize si znova otocia peniazky donstatnej kasy a zdania. Takisto zaplatia skolne, skolky, druziny, vybavy, cestovne- opat peniaze otocia+ zdania. A par stovak im vyplatia na kartu na stravu,ktoru tiez statu zdania. Cize ergo stat cim viac ma tychto poberatelov, tym viac ma prijem...
@lenkakravcova v inej viere to bolo ok? Az po zmene viery si na to zmenila nazor?
@enya00 v neviere to bolo ok. Mala som aj obdobia ateizmu.
@anonym_eff4ba Opět. Plácáš nesmysly. Žádné předsudky nemám to ty máš předsudky. Jak tu bylo napsáno. Každý podle svých zásluh. Bojíš se muslimů, přitom tvý krajani páchají stejná zvěrstva jako je dokáží spáchat příslušníci jiných nábiženstvi (včetně muslimů)... Jo to dává logiku. Bát by jsi se měla zlých lidí a ne muslimů...
Ano, násilí páchají jak ,,věřící", tak nevěřící. To je samozřejmě fakt.
@dahliaa nemas predsudky?A kto pisal ze zeny v mini su ku?Alebo zeny takym spravanim si same vyzaduju aby boli sedualne napadane muzmi?Ty mas najviac predsudkov a budes sa tu zavzdusnovat nad ludmi kt maju predsidky voci moslimom.Najskor si to u seba ujasni.
Za druhe- pises trestne ciny jonaju ateisto a zasa nemas dokazy ziadne ,pritom sa ani neposudzuje pri trestnom cine ci je muz veriaci alebo nie.
Napisala som ti dokonca ze vo vazniciach v statoch kde je rozsirenejsie nabozenstvo sedia muzi kt su veriaci.
Ale ved zabudas na fakty ze bombove atetaty a vrazdy v mene Alaha vykonavali veriaci muzi,sam Mohamed bojoval,lupi a daval zabijat.Takze co s tym maju ateisti?
@vevesh Ale prosim Ta stale ta ista otrepana pesnicka,kojo,co potrebuje?Nepotrebuje oen ke to hymna migrantov.
@dahliaa nemas predsudky?A kto pisal ze zeny v mini su ku?Alebo zeny takym spravanim si same vyzaduju aby boli sedualne napadane muzmi?Ty mas najviac predsudkov a budes sa tu zavzdusnovat nad ludmi kt maju predsidky voci moslimom.Najskor si to u seba ujasni.
Za druhe- pises trestne ciny jonaju ateisto a zasa nemas dokazy ziadne ,pritom sa ani neposudzuje pri trestnom cine ci je muz veriaci alebo nie.
Napisala som ti dokonca ze vo vazniciach v statoch kde je rozsirenejsie nabozenstvo sedia muzi kt su veriaci.
Ale ved zabudas na fakty ze bombove atetaty a vrazdy v mene Alaha vykonavali veriaci muzi,sam Mohamed bojoval,lupi a daval zabijat.Takze co s tym maju ateisti?
@anonym_eff4ba nikde jsem nic takového nepsala.
@bosorkabb a ak ju chce nosiť ona? A čo ak je dokonca rodilou pani vo svojej zemi? Čo potom?
@lenkakravcova sama vieš že takých je minimum.
Tu je reč o migrantoch islamského vierovyznania. A ako ukazuje Dánsko,Nemecko či iné štáty nie sú obohatením ak nechcú dodržiavať pravidlá.
A práve preto vyhráva a vedie krajná pravica.
Ja mám v rodine moslima a prispôsobil sa, jeho žena nechodí zahalená ani šatku nenosí.
Ja mám kamaráta moslima rodeného sk co konvertoval kvôli sebe lebo mal dosť mirnix dirnix hodnôt a v tom sa našiel aj ľudí čo vyznávajú hodnoty.,,aspon,, nejaké hlbšie podľa môjho názoru tak sa mu ani nečudujem.aj keď mne to nieje blízke,ale je fajn že duchovne sa rozvíja a pritom je to ten istý človek žiadne že ostatní musia to a to,je to jeho cesta
@lenkakravcova sama vieš že takých je minimum.
Tu je reč o migrantoch islamského vierovyznania. A ako ukazuje Dánsko,Nemecko či iné štáty nie sú obohatením ak nechcú dodržiavať pravidlá.
A práve preto vyhráva a vedie krajná pravica.
Ja mám v rodine moslima a prispôsobil sa, jeho žena nechodí zahalená ani šatku nenosí.
@bosorkabb ,,sama vieš že takých je minimum". Tak to se sakra mýlíš...
@martinka13 https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/755045-fic...
Hlavne, ze tu chce pracovnikov z uzbekistanu.
@anonym_autor úžase nerobte z Uzbekov strašidlá. Ti nie sú nevzdelaní Africania, či robia bordel hlavne na juhu Európy.
@anonym_eff4ba nikde jsem nic takového nepsala.
@dahliaa Ale ved si pisala ze tie zeny si o to same koleduju ako sa obliekaju,a aj tie panny si riesila,tak preco teraz tvrdis opak?Ale mne je to jedno,ja som ti len chcela vysvetlit ze predsudky su, sama ich mas.A co sa tyka nasilnych cinov u ateistov ,nie je nikde uvedene ze ateisti pachaju viacej kriminalnych cinov,nie su o tom ziadne statistiky,cize nepis nieco ako hole fakty ak k tomu nemas dokazy.
@dahliaa Ale ved si pisala ze tie zeny si o to same koleduju ako sa obliekaju,a aj tie panny si riesila,tak preco teraz tvrdis opak?Ale mne je to jedno,ja som ti len chcela vysvetlit ze predsudky su, sama ich mas.A co sa tyka nasilnych cinov u ateistov ,nie je nikde uvedene ze ateisti pachaju viacej kriminalnych cinov,nie su o tom ziadne statistiky,cize nepis nieco ako hole fakty ak k tomu nemas dokazy.
@anonym_eff4ba 😁 Myslím, že jsme se shodli na tom, že každý podle svých zásluh. (Pokud jsi to byla ty.). Ano, kurva to dělá pro prachy... Jiné dobrovolně. Moc dobře víš o čem jsem psala. 😉
@vevesh Ale prosim Ta stale ta ista otrepana pesnicka,kojo,co potrebuje?Nepotrebuje oen ke to hymna migrantov.
@anonym_eff4ba 2031 ide 40% pracovnych sil nemecka do dochodku. A ako vies, dochodkovy system je pyramida. Takze ano, potrebuje vykrit tento unik pracovnej sily a zafinancovat dochodky tiez....
@anonym_eff4ba 😁 Myslím, že jsme se shodli na tom, že každý podle svých zásluh. (Pokud jsi to byla ty.). Ano, kurva to dělá pro prachy... Jiné dobrovolně. Moc dobře víš o čem jsem psala. 😉
@dahliaa takze mas predsudky ine to robia dobrovolne,to co tym myslis?Vysvrli to aj ty to predsa robis dobrovolne,ci nasilu?Myslim ze kazdy to robi dobrovolne ak niekoho milujes ,teba pri tom drzi pod krkom?
@anonym_eff4ba 2031 ide 40% pracovnych sil nemecka do dochodku. A ako vies, dochodkovy system je pyramida. Takze ano, potrebuje vykrit tento unik pracovnej sily a zafinancovat dochodky tiez....
@vevesh A co?Kludne sa moze zmenit aj system ako je nastabeny,Cim viacej cudzincov tym prazdnejsia kasa .
@dahliaa takze mas predsudky ine to robia dobrovolne,to co tym myslis?Vysvrli to aj ty to predsa robis dobrovolne,ci nasilu?Myslim ze kazdy to robi dobrovolne ak niekoho milujes ,teba pri tom drzi pod krkom?
@anonym_eff4ba No když jich zvládá milovat 5 naráz. 😆 Proti gustu....
@anonym_eff4ba No když jich zvládá milovat 5 naráz. 😆 Proti gustu....
@dahliaa ved napis ci aj ty to robis nasilu,ked ostatne to robia dobrovolne,ty tiez alebo nasilu?

@anonym_285
Prepac, pomylila som si ta s inym anonymom, preto som tak odpovedala. Ty si anonym so svojim profilom.
Po "spanikarit" nadludmi som myslela, dat sa zmanipulovat tymi, ktori sa citia viac, kvoli svojmu povodu.
Ano, deju a diali sa strasne veci. Sfanatizovany clovek akejkolvek rasy, alebo viery sa meni na zviera. Aj bezmocny, utlacany. Diali sa hrozne veci v Koline na Silvestra.
AI cerpa zo zdrojov, ktore ma dostupne. Su rozne "typy" AI. A spravca koriguje pristup k zdrojom, ale AI je sikovna a hlada si cesticky ako ziskat co najviac informacii, preto sa moze dostat aj k hoaxom. Tiez ich moze vyhodnotit ako hoaxy, alebo zaradit medzi svoju "databazu".
Je tiez velmi dolezite, ako polozime otazku. Podla toho dostaneme aj odpovede.
Ano, AI je vyborny pomocnik, mne tiez pomohol pri konkretnej ulohe. Pomaly AI nahradi google, neviem, ci je to dobre, alebo nie
@eva8 to o akej AI hovoríš?