Extrémisti v Republike
Dnes mi skoro oci vypadli, ked som zbadala Uhrika v politickej diskusii, ze davame tejto nacionalistickej pravici priestor. Ale po vypocuti som rada, mal by byt v diskusiach castejsie, ze to nie je ako tocit si videjka pre ohlupene publikum, nech kazdy vidi nazivo co a ako rozprava, aky je strateny v priestore, zosmiesnuje otazky moderatorky, obsahovo je uplne prazdny. Je to ako s Pampuchom Bartekom, cim viac je v telke, tym hlbsie strana pada...a taky isty princip vidim aj s tymito pomylenymi nackami v oblekoch. Ako to vidite vy?
@eva8 absolutne nie:DD Objektivita je to posledne co v zakone o Hanobeni rasy a naroda najdes to ta ubezpecujem.
Cize policajti sa bali romov? hmm to je zvlastne lebo este nikdy som nepocul o policajtovi ktory sa bal bielych. zaujimave
Odsudenie mazureka dopadlo tak ako dopadlo, pretoze mazureka mal na starosti sudca, ktory bol silno lavicovy takze bol zaujaty, a nie, mazurek to nezovseobecni;. sam aj na sude povedal ze pozna vela ciganov ktory su pracovity a nema proti nim nic. stale by som ale rad pocul aku otazku o 2 sv nevedel mazurek odpovedat.
@dripka no, cize za porusenia zakona policajtmi uz neobvinujes progresivcov. Tesi ma 🙂 Tak isto, ako neboli pozatvarane vznikajuce extremne pravice za vlady "progresivovcov". Tak nezavadzaj.
Uhrik sa v sucasnosti vyhol odpovedi, nie Mazurek, pomylila som sa. Ale davno som aj Mazureka pocuvala a nesedel.mi. Mazurek najprv bol poskokom Kotlebu. Vo wiki som si nasla, ze pisal falosne recenzie a siril nepravdive informacie. Klamar (opakovane) a poskok ostane klamarom. Normalne si pojdem vyguglit nejaky jeho sucasny rozhovor. Ak mas, posli mi link, prosim
@dripka no, cize za porusenia zakona policajtmi uz neobvinujes progresivcov. Tesi ma 🙂 Tak isto, ako neboli pozatvarane vznikajuce extremne pravice za vlady "progresivovcov". Tak nezavadzaj.
Uhrik sa v sucasnosti vyhol odpovedi, nie Mazurek, pomylila som sa. Ale davno som aj Mazureka pocuvala a nesedel.mi. Mazurek najprv bol poskokom Kotlebu. Vo wiki som si nasla, ze pisal falosne recenzie a siril nepravdive informacie. Klamar (opakovane) a poskok ostane klamarom. Normalne si pojdem vyguglit nejaky jeho sucasny rozhovor. Ak mas, posli mi link, prosim
@eva8 najlepsi a najdlhsi rozhovor za mna, je na youtube. posielam link. A stale neviem o aku otazku ide? a ja som to s tou autoskolou nikdy neobvinil progresivcov.
https://www.youtube.com/watch?v=XGE7GKwmrPw@eva8 najlepsi a najdlhsi rozhovor za mna, je na youtube. posielam link. A stale neviem o aku otazku ide? a ja som to s tou autoskolou nikdy neobvinil progresivcov.
@dripka vdaka za link. Som pri 58.min a seklo mi. To sa neda pocuvat, normalne sa nutim to dopocuvat, pretoze si kladiem za povinnost vypocut vypytane. Cakala som viac. Mazurek vie rozpravat len tak, ze krici? No, okrem toho, ze je totalne zmanipulovany a manipulatovny, je aj pokrytecky. Skusim dopocuvat este tu zvysnu cca polhodinu
P.S. Toto je najlepsi rozhovor? 🙃
Jeho primitívni voliči jeho vystupovanie uvítajú a súhlasia s ním. Len rozumne zmyslajuceho človeka to dostáva do depresie kto má priestor v reláciách.
Uhrik nie je sprosty clovek, on velmi dobre vie, co robi...vie ako ma reagovat na svojich primitivnych volicov, podsuva im len to, co chcu pocut, presne ako smerohlas
@erikavesela ale toto platí na každého politika. Hovorí to čo chce jeho volič počuť. Toho voliča potrebuje každá politická strana na to aby prekročila brány parlamentu. Nič nové pod slnkom predsa.
@eva8 najlepsi a najdlhsi rozhovor za mna, je na youtube. posielam link. A stale neviem o aku otazku ide? a ja som to s tou autoskolou nikdy neobvinil progresivcov.
@dripka este k tej autoskole. .
Ak sa dostane k moci Progresivne slovensko tak mam pre vas velmi zle spravy. Pretoze progresivci su ludia, ktori chcu zatvarat ludi za proruske nazory. progresivci su ludia, ktori chcu kontrolovat chaty a spravy. Nie Republika a prekvapivo ani nie Smer
Vidim to na vlastne oci, kde na skusku z autoskoly pride cigan uz na aute a nikto mu nic nepovie pretoze ak ano, zacne byt verejne povazovany za rasistu a v najhorsom pripade aj odsudeny podobne ako Mazurek. Ak niekto z vas odsudzuje milana mazureka za to, ze bol odsudeny za "Hanobenie rasy a naroda" tak presne vy ste ti, ktori by este za socializmu boli ZA to, aby sa ludia zatvarali za nazory a za oponovanie rezimu. pretoze teraz podporujete presne to iste.
Cize moj zaver: si totalne ovplyvnena ty "najlepsim" rozhovorom, svet Romov poznas zo svojej ulice, nehladas riesenia, nerozoznas pojmy "rovny" a "rovnaky".
Mazurek hovoril o SaS. Vies o tom, ze prave SaS navrhla zakon o skracovani davok z uradu prace po odmietnuti zamestnania? A zaviedla ho v upravenej podobe prave sucasna vlada. Dedukujem, ze nevies.
Pisala si, ze ma mozno napadne skupina 20 ciganov. Vies, kto mal stretnutie so "zelenymi trickami" kvoli svojmu vyzoru, ked sa na chvilu odpojil od skupiny spoluziakov? A vies, koho zbili v parku kvoli vyzoru? Ano, v obdobi strasenia migrantov. Skus pocuvat normalne relacie, kde sa hovori aj o rieseniach. Precitat programy stran. Nielen jednu politicku stranu.
Dovolila som si to napisat kvoli tomu, ze si hned od zaciatku hodnotila mna a nie obsah. Pritom si opisovala asi seba, ked mam byt aj ja ako Mazurek (neustale urazal toho cca o 10r. mladika)
Jeho primitívni voliči jeho vystupovanie uvítajú a súhlasia s ním. Len rozumne zmyslajuceho človeka to dostáva do depresie kto má priestor v reláciách.
@ria_sprout akoze, mne rozum zastava :(
Doteraz som sa kazdeho zastavala, ale toto nedavam
@dripka aby som bola exaktna, nehovoril priamo o SaS, ale dala som dokopy tvoje prispevky a jeho rozhovor.
Jeden klad k Mazurekovi. Suhlasim s nim, ze napr. baterkaren mohla byt na vychode, nie v Suranoch, ze nove "vyrobne haly" (ja ich tak pomenuvavam) by mali smerovat na vychod Slovenska. Lenze na vychode nie su cesty. To je velmi dolezite. Plus, Fico sa obhajuje tym, ze potrebuje odbornikov z Uzbekistanu.
Mna velmi prekvapil Odor v jednej relacii, ked spomenul Detroit. Totiz, hned, ako sa Slovensko (nasa urodna poda) zacalo menit na "vyrobnu halu automobilov", som spominala, ze nech nedopadneme sko Detroit. No, uvidime, co bude. Samsung s eleganciou odisiel. Za obnovenie nasej hlinikarne som vdacna
@erikavesela ale toto platí na každého politika. Hovorí to čo chce jeho volič počuť. Toho voliča potrebuje každá politická strana na to aby prekročila brány parlamentu. Nič nové pod slnkom predsa.
@bosorkabb omyl...nie kazdy politik je chytry, taky takac, gerda, danko, bartek, benova a ini...to su vysloveni tupci
@dripka este k tej autoskole. .
Ak sa dostane k moci Progresivne slovensko tak mam pre vas velmi zle spravy. Pretoze progresivci su ludia, ktori chcu zatvarat ludi za proruske nazory. progresivci su ludia, ktori chcu kontrolovat chaty a spravy. Nie Republika a prekvapivo ani nie Smer
Vidim to na vlastne oci, kde na skusku z autoskoly pride cigan uz na aute a nikto mu nic nepovie pretoze ak ano, zacne byt verejne povazovany za rasistu a v najhorsom pripade aj odsudeny podobne ako Mazurek. Ak niekto z vas odsudzuje milana mazureka za to, ze bol odsudeny za "Hanobenie rasy a naroda" tak presne vy ste ti, ktori by este za socializmu boli ZA to, aby sa ludia zatvarali za nazory a za oponovanie rezimu. pretoze teraz podporujete presne to iste.
Cize moj zaver: si totalne ovplyvnena ty "najlepsim" rozhovorom, svet Romov poznas zo svojej ulice, nehladas riesenia, nerozoznas pojmy "rovny" a "rovnaky".
Mazurek hovoril o SaS. Vies o tom, ze prave SaS navrhla zakon o skracovani davok z uradu prace po odmietnuti zamestnania? A zaviedla ho v upravenej podobe prave sucasna vlada. Dedukujem, ze nevies.
Pisala si, ze ma mozno napadne skupina 20 ciganov. Vies, kto mal stretnutie so "zelenymi trickami" kvoli svojmu vyzoru, ked sa na chvilu odpojil od skupiny spoluziakov? A vies, koho zbili v parku kvoli vyzoru? Ano, v obdobi strasenia migrantov. Skus pocuvat normalne relacie, kde sa hovori aj o rieseniach. Precitat programy stran. Nielen jednu politicku stranu.
Dovolila som si to napisat kvoli tomu, ze si hned od zaciatku hodnotila mna a nie obsah. Pritom si opisovala asi seba, ked mam byt aj ja ako Mazurek (neustale urazal toho cca o 10r. mladika)
@eva8 nie neurazal😂 Mach debatu totalne prehral, mal 0 argumentov a mazurek ho zotrel v kazdej jednej teme. ci uz nazorovej alebo politickej. To, ze som hovoril o policajtoch a pred tym o PSku neznamena ze to suvisi stale tam nevidim suvislost ktoru vy hej
@dripka aby som bola exaktna, nehovoril priamo o SaS, ale dala som dokopy tvoje prispevky a jeho rozhovor.
Jeden klad k Mazurekovi. Suhlasim s nim, ze napr. baterkaren mohla byt na vychode, nie v Suranoch, ze nove "vyrobne haly" (ja ich tak pomenuvavam) by mali smerovat na vychod Slovenska. Lenze na vychode nie su cesty. To je velmi dolezite. Plus, Fico sa obhajuje tym, ze potrebuje odbornikov z Uzbekistanu.
Mna velmi prekvapil Odor v jednej relacii, ked spomenul Detroit. Totiz, hned, ako sa Slovensko (nasa urodna poda) zacalo menit na "vyrobnu halu automobilov", som spominala, ze nech nedopadneme sko Detroit. No, uvidime, co bude. Samsung s eleganciou odisiel. Za obnovenie nasej hlinikarne som vdacna
@eva8 za obnovenie hlinikarne?...aj ja by som bola vdacna, keby v tom zase nemala prsty penta...tak ju zavrela s tym, ze ludi nechala v srabe a oni zarobili krasne milioniky na lacnej enegii....toto je len pchanie prachov do gagora pentakom...nic viac...
@bosorkabb omyl...nie kazdy politik je chytry, taky takac, gerda, danko, bartek, benova a ini...to su vysloveni tupci
@erikavesela politik vždy bude hovoriť čo chce jeho volič počuť. To nie je o tom či je múdry alebo nie. Pre každého je hlúpy niekto iný. Ale celá politika je o peniazoch a moci. A to roky rokúce na celom svete.
Netreba si nahovárať niečo iné.
@eva8 nie neurazal😂 Mach debatu totalne prehral, mal 0 argumentov a mazurek ho zotrel v kazdej jednej teme. ci uz nazorovej alebo politickej. To, ze som hovoril o policajtoch a pred tym o PSku neznamena ze to suvisi stale tam nevidim suvislost ktoru vy hej
@dripka absolutne ho nezotrel. Zotieral len jemu neprijemne komentare, pritom plna pusa o slobode slova 🙃 Predviedol len arogantny krik.
@erikavesela
Tu je link, v inej teme si sa pytala
@dripka aha, co sa mi ukazalo
https://www.facebook.com/share/1C4nUVU2sy/
Mne to cele pripadalo ako hadka pubertiakov. Pricom Mazurek by mal byt uz zrely muz
@dripka absolutne ho nezotrel. Zotieral len jemu neprijemne komentare, pritom plna pusa o slobode slova 🙃 Predviedol len arogantny krik.
@eva8 “arogantny krik” odpovedal na vyriesenie dostupnych energii, odpovedal na slobodu slova,
odpovedal na problem s nasou pomalou vystavbou dialnic a vlastne vsetkeho, odpovedal na problem s romami, odpovedal na problematiku byvania a odpovedal na elektromobily/spalovaky. To ze to tam ty mepocujes neni jeho ani moj problem.
Dalej ste hovorili o tom ze samsung “mudro odisiel zo sk” a preco to je? pretoze progresivci tlacia vsade tieto uhlikovo neutralne energie az do takeho bodu, ze MILIARDOVA firma musi odist oebo sa jej neoplati to splacat pretoze vdaka progresivcom a ich postoju je vsetko zdrazene
@dripka aha, co sa mi ukazalo
https://www.facebook.com/share/1C4nUVU2sy/
Mne to cele pripadalo ako hadka pubertiakov. Pricom Mazurek by mal byt uz zrely muz
@eva8 HAHA snidla ste tu nemohli dat😂😂 ten nech radsej ide zas ukazovat 14 rocnym chalanom jeho frajerky a nech sa natre nutellou. uz sa tesim ked tento vikend vyjde s nim a Filipom Sulikom rozhovor a tam vseci uvidite aky je to zas poskok a bezmozog ktory slepo pocuva system
Počúvala som nejaký podcast už neviem s kym ale jeho nazor daval logiku.Bolo to v zmysle že praveže doteraz sa republika nikde nepozývala do diskusii len pred voľbami a ona začala aj tak rast.Lebo sa presunuli na sociálne siete a im stačí natočiť nejake videjko a je to všade.Bez diskusie len pohľad z ich strany.(paradoxne smeraci to od nich asi obkukali 🤔)Ja som si teda pozrela nejake diskusie kde boli Uhrik,Mazurek či ich verná Lívia a len som sa utvrdila v tom že argumenty nemajú a maju len a len populisticke riešenia ako terajsia koalicia.Ja naozaj nevidim nič rozumne na videách kde si Mazurek čistí zbraň a hovorí že je to ok byť ozbrojený 🤦♀️.Maju veľky vytlak na východe lebo tam je s romami naozaj sakra problem.Ja keď prídem domov na východ nepocujem od rodičov nič len cigani toto a ukrajinci hento hoc ich osobne sa to nijak nedotýka nič im nerobia.A potom tu príde nejaky Miňko a povie Idem,riešim a keď mi dáte hlas ja to hneď dám doporiadku 🤦♀️

@dripka pre mna je najdolezitejsich 10 bozich prikazani 🙂
Vybornemu pravnikovi sa moze podarit vysekat aj kriminalnika. Zakony a sud sa neriadia emociami. Preto by som to napr. ja nemohla robit, pretoze by som dala prednost objektivite a znicilo by ma to.
Ti policajti sa, podla mna nebali progresivcovcov a basy, ale bali sa tych romov. Alebo im to bolo jedno. Pochybili policajti, Romovia, aj ty, ked si to videl. Ale najjednoduhsie je to zvalit na Progresivcov 🙃
Este dopisem. Cize to odsudenie Mazureka malo pravdepodobne dovod podla toho, co pises. Hovoris o roznych Romov. A Mazurek to zovseobecnil, nespecifikoval
@eva8 absolutne nie:DD Objektivita je to posledne co v zakone o Hanobeni rasy a naroda najdes to ta ubezpecujem.
Cize policajti sa bali romov? hmm to je zvlastne lebo este nikdy som nepocul o policajtovi ktory sa bal bielych. zaujimave
Odsudenie mazureka dopadlo tak ako dopadlo, pretoze mazureka mal na starosti sudca, ktory bol silno lavicovy takze bol zaujaty, a nie, mazurek to nezovseobecni;. sam aj na sude povedal ze pozna vela ciganov ktory su pracovity a nema proti nim nic. stale by som ale rad pocul aku otazku o 2 sv nevedel mazurek odpovedat.