icon

Fico priznal, že s Putinom rieši našu budúcnosť

14. feb 2025

Fotka s diktátorom. Vo štvrtok sme sa však od Roberta Fica dozvedeli ďalšiu z okruhu tém, ktoré preberal s človekom, na ktorého Medzinárodný trestný súd v Haagu vydal zatykač za vojnové zločiny súvisiace s napadnutím Ukrajiny. Robert Fico v statuse o situácii na Ukrajine, o americkom a ruskom prezidentovi a o slabej EÚ napísal: „V EÚ by sme sa mali začať okamžite riadiť starou pravdou, že budúcnosť sa dá predvídať najlepšie tak, ak na nej začneme aktívne pracovať. A o tom bolo aj moje stretnutie s ruským prezidentom.“ A pridal spoločnú fotografiu. Inak povedané – premiér členskej krajiny EÚ ide riešiť jej budúcnosť s človekom, ktorý ju považuje za nepriateľa a chce ju napadnúť a zničiť.

To však nie je všetko. Fico úplne a jednoznačne ospravedlňoval ruskú agresiu na Ukrajine, počas ktorej Putinov režim vraždí civilistov, bombarduje jej energetickú infraštruktúru, kradne jej deti a ostreľuje nemocnice. „Použitie ruskej vojenskej sily bolo porušením medzinárodného práva, ale Rusko malo vážne bezpečnostné dôvody na takýto postup,“ napísal.

janinah
14. feb 2025

Vieš čo...mne vadi,ze vystupuješ ako anonym,ze sa bojiš a skryvaš.Takze diskutovat tu nebudem....aj keby bolo o čom.

zabka79
14. feb 2025

Iba kopa zbytocnych hejtov, naco je to dobre....

jajka257
14. feb 2025

Prečo sa tu v pravidelných intervaloch objavujú témy, ktoré slúžia na rozdúchavanie vášní a ešte aj ako anonym?

nikpa
14. feb 2025

Robo je stará prepitá troska a nebude tu večne, rovnako ten druhý vrah. V roku 2027 máme opäť právo rozhodnúť sa, či nás aj naďalej budú zastupovať vrahovia a mafiáni. Aj keď ja už neverím v zdravý rozum tohto ľudu...

katka533
Autor odpoveď zmazal
vikimed
14. feb 2025

Každému je jasné, že bol v Kremli pre rozkazy. Putin sa nestretne len tak s bezvýznamným politikom, pokiaľ mu neposlúži ako užitočný idiot. Od ich stretnutia štve proti Ukrajine a podkopáva základy EÚ.

negymama
14. feb 2025

Čiže Fico aktívne pracuje pre našu budúcnosť s Ruskom ako podriadení vazali
Lebo iný vzťah Rusi neakceptuje.

nikpa
14. feb 2025

@katka533 nie je to zlý nápad? Napíš mi jeden rozumný dôvod, prečo to je dobrý nápad.

autor
14. feb 2025

@jajka257 zastrašuješ?

autor
14. feb 2025

@janinah rozumiem. Tu ale nie je o čom diskutovať.

jednoduchomaria89
14. feb 2025

Ja som zachytila , že aj ruský veľvyslanec sa pravidelne objavuje na úrade vlády (iné krajiny ich vyhostili) plus tie reči a nadávky na EU , od nástupu som nepočula od neho alebo jeho bandy jednu pozitívnu vec na EU , čo je obrovská hanba , minimálne pre mna

autor
14. feb 2025

@zabka79 veď načo? Rovno nech nám unášajú deti a strieľajú nás tu Rusi. Načo budeme hejtovať moja že? Veď nám Rusi nevstrieľali rodiny zatiaľ že?

ik70
14. feb 2025

Trol, vyliezol si zo Šimečkovho alebo zo Zelenského zadku? Keď nevieš čo k tejto vojne predchádzalo tak tu netroluj. Ty budeš další Banderovec ktorý vykrikuje po námestiach sláva ukrajine.

eva8
14. feb 2025

@ik70 co tejto vojne predchadzalo? Prosim, od zaciatku a podrobne. Dakujem

vikimed
14. feb 2025

@ik70 každý vie, že tomu predchádzalo Putinovo vyhlásenie, že by rád obnovil sovietsky zväz. No a začal na tom usilovne pracovať.

autor
14. feb 2025

@ik70 nie ja budem ďalší branec ktorý je proti okupácii našej krajíny Ruskom. Tebe treba aby prišli Rusi vystrieľať rodinu ako to robia Ukrajincom. Ale ani to asi nepomôže sby si si prezrel/pretrela tie svoje trolie smeracke oči že? Koľko ti platia?

kiwi3
14. feb 2025

fico si uz zjavne madli ruky na to, co trump zapocal... je to hlavne na jeho triko, ze teraz validuje vojnoveho zlocinca a ide odobrit to, co si zatial vymohol prelievanim krvy. z tohto nic dobre pre slovensko nevzide. ja ale uz neverim, ze tu sa ludia spamataju. ti uz mentalne ziju, ako keby sme tu mali diktatora. ziadna ina autorita tu uz nefunguje, ludom uz okrem ficovych a putinovych vygrcov nic nie je svate... a ziadne slobodne volby uz nebudu. neviem, preco si vobec robite nadej.

carolynka
14. feb 2025

Osobne si myslim, ze sme nastupili na divoku husenkovu drahu a situacia vo svete sa drasticky zhorsi.

vikimed
14. feb 2025

@kiwi3 ono treba pochopiť ich motiváciu. Sú to väčšinou nešťastní ľudia, ktorí sa nevedia uplatniť. Oni vedia, že ak by sme patrili pod Rusko, mali by sa horšie. Im to však nevadí, teší ich, že aj tí šikovnejší od nich sa budú mať oveľa horšie a nebudú už na nich musieť so závisťou pozerať.

kiwi3
14. feb 2025

@vikimed to su rozne pripady. niektori z toho cakaju aj vyhody, ako napriklad vlada a ich ludia. niektori "poddani" su vyslovene zli a ini mimoriadne jednoduchi a nevedia si spocitat ani 1+1. ale motivacia nam moze byt u ..., kedze vysledok je toto tu, co zijeme.

katulienkax
14. feb 2025

Aale ziadni rusi nas nebudu strielat len tak, ani nemci nestrielali slovakov len tak, zato Bratislavu bombardovali americania

vikimed
14. feb 2025

@katulienkax nie, čo si? Oni sú mierumilovni, muche by neublížili, stačí pozrieť videá z Ukrajiny...

cafelatte
14. feb 2025

Co je zle na tom ze vláda ak chce zabezpečiť dobrú budúcnosť, musí začať na nej aktívne pracovat..ved je to rozumne.

A malo Rusko vážne bezpečnostné dôvody?

vikimed
14. feb 2025

@cafelatte s Ruskom a dobrú budúcnosť 🙂 Dôvody si nájde aj vrah, alebo násilník, to však neznamená, že by sme ho mali obhajovať.

cafelatte
14. feb 2025

@vikimed prečo s Ruskom? Uveď zdroj. .ale prosím zahraničný nie aktuality a sme cervene dennicky a blabla .🤣🤣🤣

vikimed
14. feb 2025

@cafelatte ty si písala, že vláda sa snaží zabezpečiť dobrú budúcnosť. Na EÚ a Ukrajinu nadáva, spomína rozpad a obhajuje Rusko. Čo ti z toho vychádza?

jajka257
14. feb 2025

O čom točis? Aké zastrašovanie. Normálna otázka.

simona20201309
14. feb 2025

@vikimed daj link kde toto putin povedal....

sevrin
19. feb 2025

Fico je kolaborant ktorý v Auguste 68 oslavoval príchod ruských tankov. Dejiny si ho budú pamätať ako zločinca. Ten čas ešte ale nedozrel.