Fico prvýkrát verejne hovoril o neutralite
Viete čo to znamená, keď fico prekročí túto červenú líniu?
https://domov.sme.sk/c/23506288/slovensku-by-v-...
Začnite svojich synov pripravovať na povinnú vojenskú službu.
@mirokub no skús vysvetliť čo je to ten "vojnový štváč", nech si nezačnem myslieť o tebe, že si len obyčajný ficoidný troll a dezolát.
@sevrin prestaň mu odpisovať lebo mu akurát pomahas k výplate. On ma bodíky za každú sprostosť čo odpíše a aj tak z neho nič normálne nedostaneš. Je to troll. Kašľať naňho. Nech ide radšej kanály kopať.
Podľa mňa na to nemáme, nebudeme platiť päť percent , preto takto premýšľa. No a sme , není bohviečo , podsúva vám kydy.
@sevrin prestaň mu odpisovať lebo mu akurát pomahas k výplate. On ma bodíky za každú sprostosť čo odpíše a aj tak z neho nič normálne nedostaneš. Je to troll. Kašľať naňho. Nech ide radšej kanály kopať.
@mizoko Odpisovať takýmto trollom treba. Lebo inak každý, človek, čo ešte nemá jasný názor, uvidí len jeho bláboly a klamstvá a bez opozície, im bude náchylný uveriť
@annm81 spasitelky sveta a ja som myslela, že každý má právo na svoj názor. 🙂
@mirokub Kde sú tie tvoje argumenty, ktorých vraj máš kopec? Podľa tvojej básnickej odpovede je teda Putin mierotvorca, pretože nespustil naraz vojnu so všetkými okolitými krajinami, ale pekne pomaličky doťahuje uzávery najprv Krym, dovolenkári, sabotážne útoky, vyhrážky atómovkami. atď., atď?
@lion777 tiež ťa odkazujem na môj príspevok vyššie o tom, že tvrdiť, že zem je plochá nie je názor. Názor môže byť napr. myslieť si, že väčšina konšpirátorov je hlúpa.
@lion777 názor nie je fakt. A fakt je, že Miro tu trepe sprostosti .... A ty mentálne budeš zjavne skôr na jeho vlne 😏 je to len môj nazor
@annm81
@mizoko nijako to nevyvrátite, každý má právo na svoj názor a nejaké ovplyvňovanie je nonsens, ešte si to tu aj verejné pisať. Vy ovplyvnené kadejakými hlúpymi informáciami, v svojej bubline, silné len na fóre voči iným ženám. Okolo faktov ste ani nešli, len papagajujete, čo ste si kde prečítali, z plátkov, ktoré vydali nepravdivé správy.
@dora281 ja sa vyjadrujem k téme, myslíš autora? @sevrin čítala som prvú stranu , kde je čistá nenávisť a jej podnecovanie , hlúpe reči a každý si len uľavil. Pridala som koment na piatej strane a dojalo má tlapkanie po pleci, dvoch žien, ktoré si myslia, že majú patent na rozum. Strana od 2 - 4 , budú predpokladám ďalšie kydy, to som preskočila, v podobnom duchu ako na prvej strane.
@annm81
@mizoko nijako to nevyvrátite, každý má právo na svoj názor a nejaké ovplyvňovanie je nonsens, ešte si to tu aj verejné pisať. Vy ovplyvnené kadejakými hlúpymi informáciami, v svojej bubline, silné len na fóre voči iným ženám. Okolo faktov ste ani nešli, len papagajujete, čo ste si kde prečítali, z plátkov, ktoré vydali nepravdivé správy.
@lion777 Ja som na tomto fóre v politických diskusiách prezentovala faktov a faktov. A na rozdiel od teba, zjavne fakt a názor odlíšiť viem. Diskutér vyššie žiadne fakty nedodal, hoci tvrdí, že ich má kopec. Píše tu len kopec názorov, ktoré nielenže si nevie obhajiť, ale ktoré su dokonca hlúpe. Lebo áno, každý má právo na názor, ale to neznamená, že všetky názory sú si rovné. Názor môže byť relevantný, dobre podložený a môže byť aj hlúpy.
@lion777 Ja som na tomto fóre v politických diskusiách prezentovala faktov a faktov. A na rozdiel od teba, zjavne fakt a názor odlíšiť viem. Diskutér vyššie žiadne fakty nedodal, hoci tvrdí, že ich má kopec. Píše tu len kopec názorov, ktoré nielenže si nevie obhajiť, ale ktoré su dokonca hlúpe. Lebo áno, každý má právo na názor, ale to neznamená, že všetky názory sú si rovné. Názor môže byť relevantný, dobre podložený a môže byť aj hlúpy.
@annm81 tak to už sa nevyjadruješ absolútne k téme, ty tu nie si tá, aby si niekoho zhadzovala. Ja viem piata strana a tvoja frustrácia. Ono to není o nejakom diskutérovi, ale hlavne o tebe a tvojim rozpoložení.
@annm81 tak to už sa nevyjadruješ absolútne k téme, ty tu nie si tá, aby si niekoho zhadzovala. Ja viem piata strana a tvoja frustrácia. Ono to není o nejakom diskutérovi, ale hlavne o tebe a tvojim rozpoložení.
@lion777 prosím? Diskusiu o tomto aspekte, ktorý sa netýka témy, si tu so mnou zaviedla ty, že? Nič ti nebránilo vyjadriť sa obsiahlo a vecne k téme diskusie. Ja mám radšej takto vedené diskusie, takže privítam, keď spolu budeme diskutovať k téme- čo vravíš na to, že Fico začal hovoriť o neutralite?
@dora281 mne to príde že lion je jeho Alter ego 🤣 ako sa tu biednica zavzdusnujte. Strašne sa na Tom bavim. Prska od jedu trapka 🤣 všetci sú proti nej nemôže povedať svoj názor a kto ste vy že tu môžte určovať čo je a čo nie je relevantný názor ( tak sprostosť snáď pozná každý pricetny človek čo Miro a Lion evidentne nie sú 😏) Debatovať s nimi je ako keď sa čistí žumpa - ide z nich rovnaký materiál 😎
@lion777 prosím? Diskusiu o tomto aspekte, ktorý sa netýka témy, si tu so mnou zaviedla ty, že? Nič ti nebránilo vyjadriť sa obsiahlo a vecne k téme diskusie. Ja mám radšej takto vedené diskusie, takže privítam, keď spolu budeme diskutovať k téme- čo vravíš na to, že Fico začal hovoriť o neutralite?
@annm81 to bola len pripomienka, všade to robíš rovnako, ako keby si bola v slučke. Skús si prečítať staré diskusie, kde si vystupovala a nájdeš rovnaký vzorec. Už som sa vyjadrila vyššie.
@annm81 to bola len pripomienka, všade to robíš rovnako, ako keby si bola v slučke. Skús si prečítať staré diskusie, kde si vystupovala a nájdeš rovnaký vzorec. Už som sa vyjadrila vyššie.
@lion777 áno, všade mám rovnaký vzorec - svoje názory podkladám argumentami. Aký vzorec máš ty? Načo si sa prišla vyjadrovať do diskusie, keď k téme nemáš čo povedať?
Nehadajme sa navzajom 🙂 Nestoji to za to ❤️
Pan @mirokub nechtiac dosiahol svoje, "rozvasnenie spolocnosti" 😉 Je ucenlivy - aj niektori (zatial vacsina) politici koalicie v diskusnych relaciach rozpravaju dlho a o nicom, mimo kladenych otazok, aj mimo temy. Tu mame vyhodu v tom, ze sme limitovani len nasim casom a trpezlivostou 🙂 Pripadne vymazanim prispevkov adminmi, ci zmazanim celej diskusie
@mirokub slová "pôsobiť emocionálne" už zo svojej podstaty vyjadrujú názor, že? Pozri, takéto bezobsažné tliachanie ma príliš nebaví. Povedala som ti, okrem iného, že neutralitu nám musí niekto garantovať- niekto s dostatočnou silou. A tvrdím, že nik taký momentálne neexistuje. Ty tvrdíš, že to nie je potrebné. Prosím ťa teda o vecnú odpoveď, čo zabráni Rusku, aby nás napadlo, vzhľadom k tomu, že v minulosti už tak urobilo, do dnešných dní považuje okupáciu za správnu a navyše Putin sa vyjadril, že musíme vystúpiť z NATO, inak vojnu na UA neukončí a že rozpad ZSSR a jeho sféry vplyvu bola tragická chyba. Tiež sa nám pravidelne vyhráža. Okrem toho, Rusko malo nejaké garancie aj k UA a nielenže ich nebránilo, ale ich rovno samo porušilo. UA nie je jediná krajina. v ktorej sa RU snaží o územné zisky. Trollie farmy (ktorých si asi súčasťou), ovplyvňujú verejnú mienku v krajinách Európy tým, že šíria dezinformácie. RU preukázateľne podpláca novinárov aj politikov v krajinách Európy. Rusko rovnako podniká sabotážne útoky a to ako na vojenskú infraštruktúru NATO, tak aj na tú civilnú.... Čo ťa teda vedie k presvedčeniu, že nás nechá pokojne si žiť svoj život, keď nám cielene a úmyselne škodí už teraz?
Ďalej, vzhľadom na to, čo som napísala k trendom v HU a vzťahom Orbána a Putina, na základe čoho si tak silno presvedčený, že vývoj sa zastaví a HU nezačne o desať rokov zachraňovať svoje utláčané menšiny v (nespravodlivo) cudzích krajinách?
Nikdy by som si nepomyslela, že mi bude ľúto za Matovičom. Fico je psychopat.

@mirokub no skús vysvetliť čo je to ten "vojnový štváč", nech si nezačnem myslieť o tebe, že si len obyčajný ficoidný troll a dezolát.