Fico prvýkrát verejne hovoril o neutralite
Viete čo to znamená, keď fico prekročí túto červenú líniu?
https://domov.sme.sk/c/23506288/slovensku-by-v-...
Začnite svojich synov pripravovať na povinnú vojenskú službu.
@sevrin áno zachránilo, kapitalistický štát potreboval nové trhy, na posilnenie svojej ekonomiky , okradli nas a zničili a vyflusli od 89. Máme tu to isté čo oni, bezdomovcov v krabiciach, kapitál v zahraničí, exekúcie, špinu a smrad , potraviny ktoré by nežrali ani zvieratá.
@lion777 Prepáč, nechcem ťa uraziť, ale tvoj mozog musela napadnúť mäsožravá améba.
Slovensko, a potvrdia to aj samosprávy, by bez európskych peňazí bola zaostalá krajina.
Vybudovala sa v dedinách a mestách kanalizácia, cesty, školy, športoviská, obnovila sa celá krajina a každý vrátane Fica si to uvedomuje.
A sloboda prináša aj bezdomovcov bohužiaľ.
Komunisti bezdomovcov a ľudí s hendikepom zatvárali, preto si ich nevidela.
Len slepý to môže nevidieť, kde sme teraz a kde sme boli pred rokom 1989.
@lion777 Prepáč, nechcem ťa uraziť, ale tvoj mozog musela napadnúť mäsožravá améba.
Slovensko, a potvrdia to aj samosprávy, by bez európskych peňazí bola zaostalá krajina.
Vybudovala sa v dedinách a mestách kanalizácia, cesty, školy, športoviská, obnovila sa celá krajina a každý vrátane Fica si to uvedomuje.
@napetra tie peniaze ti nedali zadarmo, je to niečo ako úver. Požičiaš si, musíš dvojnásobok vrátiť. Veru, asi si si nevšimla, koľko sme mali domáceho a svojho vyprodukovaného a koľko bytov a domov sa postavilo. Asi sme tu boli len na stromoch a žili v blatenych zemlankach. Úplne opice a potom prišiel nejaky veľkonočný pán a okradol nás tak, že ty si si to ani nevšimla. Lebo ti predložil, že tie exekúcie, vývoz kapitálu do zahraničia a zhnité odpadky zo západu, sú vlastne fajn.
Stačí sa pozrieť, aká bola životná úroveň Československa v medzivojnovom období (vyššia ako Fínska alebo Rakúska), ako sa následne pod ZSSR vyvíjala, že nás predbehol celý západ. Ako naša životná úroveň vďaka Dzurindovi orientovanému na EU, dosiahla 75% priemeru EU, za Radičovej to vystúpalo tuším až niekde nad 80%. No a ako nás zasa všetci predbiehajú pod mocou tejto prezieravej vlády orientovanej na "všetky štyri svetové strany."
Koľko sme to mali vlastného? Keď sme mali nedostatok toaleťáku, treniek, jogurtov, mlieka, mäsa, náradia... tie poradovníky a rady svedčia o tom, aké strašné prebytky sme mali...
Stačí sa pozrieť, aká bola životná úroveň Československa v medzivojnovom období (vyššia ako Fínska alebo Rakúska), ako sa následne pod ZSSR vyvíjala, že nás predbehol celý západ. Ako naša životná úroveň vďaka Dzurindovi orientovanému na EU, dosiahla 75% priemeru EU, za Radičovej to vystúpalo tuším až niekde nad 80%. No a ako nás zasa všetci predbiehajú pod mocou tejto prezieravej vlády orientovanej na "všetky štyri svetové strany."
Koľko sme to mali vlastného? Keď sme mali nedostatok toaleťáku, treniek, jogurtov, mlieka, mäsa, náradia... tie poradovníky a rady svedčia o tom, aké strašné prebytky sme mali...
@annm81 západ nemôžeš porovnať do štatistiky s nami. Rozdiel je v tom, že oni doteraz kradnú suroviny z Afriky, preto majú toľko peňazí. Lenže my sme nikomu nič neukradli.
@napetra tie peniaze ti nedali zadarmo, je to niečo ako úver. Požičiaš si, musíš dvojnásobok vrátiť. Veru, asi si si nevšimla, koľko sme mali domáceho a svojho vyprodukovaného a koľko bytov a domov sa postavilo. Asi sme tu boli len na stromoch a žili v blatenych zemlankach. Úplne opice a potom prišiel nejaky veľkonočný pán a okradol nás tak, že ty si si to ani nevšimla. Lebo ti predložil, že tie exekúcie, vývoz kapitálu do zahraničia a zhnité odpadky zo západu, sú vlastne fajn.
@lion777 S tebou diskutovať je iba strata času.
Takže nebudem míňať svoj čas , keďže nie si schopná vidieť realitu.
@annm81 Presne ako píšeš, kde bolo Československo v medzivojnovom období.
Potom prišli komunisti a išli sme dolu vodou.
Iba vďaka Dzurindovej vláde sme tam kde sme a bohuzial smerujeme späť.
Keď pozerám na Poľsko, ktoré napreduje napriek 4,8 % HDP výdavkov na zbrojenie.
Ako je to možné, akú to máme vládu?
@sevrin áno zachránilo, kapitalistický štát potreboval nové trhy, na posilnenie svojej ekonomiky , okradli nas a zničili a vyflusli od 89. Máme tu to isté čo oni, bezdomovcov v krabiciach, kapitál v zahraničí, exekúcie, špinu a smrad , potraviny ktoré by nežrali ani zvieratá.
@lion777 aha tak. Tak ti poradím. Nečítaj ruskú propagandu alebo len jednoducho prestaň chlastať.
@annm81 západ nemôžeš porovnať do štatistiky s nami. Rozdiel je v tom, že oni doteraz kradnú suroviny z Afriky, preto majú toľko peňazí. Lenže my sme nikomu nič neukradli.
@lion777 aké kolónie to malo Fínsko a Rakúsko, ktoré som spomenula? A ako je možné, že Rusko, ktoré si rozsiahle kolónie v nejakej podobe držalo omnoho dlhšie (dodnes) ako západné krajiny, za tým západom drasticky zaostáva? Kedy skončil kolonializmus západu a kedy došlo k tomu, že Československo začali predbiehať dovtedy chudobné krajiny? Len vyplačkávaš nad tým, ako je západ zlý a ako je to pre nás nespravodlivé a ignoruješ historickú (a súčasnú) realitu.
@lion777 aké kolónie to malo Fínsko a Rakúsko, ktoré som spomenula? A ako je možné, že Rusko, ktoré si rozsiahle kolónie v nejakej podobe držalo omnoho dlhšie (dodnes) ako západné krajiny, za tým západom drasticky zaostáva? Kedy skončil kolonializmus západu a kedy došlo k tomu, že Československo začali predbiehať dovtedy chudobné krajiny? Len vyplačkávaš nad tým, ako je západ zlý a ako je to pre nás nespravodlivé a ignoruješ historickú (a súčasnú) realitu.
@annm81 Rakúsko aké malo kolónie? Však celé Uhorsko.
@annm81 Rakúsko aké malo kolónie? Však celé Uhorsko.
@lenkakravcova o nejakom koloniálnom vykrádaní tu nemôže byť ani reči. Kolonializmus prebiehal tak, že domovská krajina vyvážala na cudzie územia svojich obyvateľov, ktorí mali kolónie osídľovať, spravovať a prinášať odtiaľ peniaze a ešte prípadne civilizovať miestne obyvateľstvo.. K ničomu takému v monarchii nedochádzalo a ani sa neodčerpávali zdroje do "materskej" krajiny bez ohľadu na potreby ostatných častí monarchie. Čechy mali napr. omnoho lepšiu infraštruktúru než Rakúsko.V R-U monarchii mali jednotlivé časti veľmi veľkú suverenitu, dokonca celé Uhorsko malo s Rakúskom spoločného len panovníka a pár ministrov - okrem zahraničných vzťahov a najdôležitejších otázok financovania si Zalitavsko rozhodovalo o svojich otázkach samo.
@lenkakravcova neutralita v sucasnosti? Rozhodne nie. Pustila som si Natelo teraz. Ako sa Kalinak vykrucal a zacal byt arogantny na redaktorku. Presne ako "nas" ucenlivy @mirokub
A teraz mi napadlo, @dora281 , vies, cim ma Pellegrini este prekvapil? Ze povedal bez okolkov, ze tu vetu Fico vyslovil len preto, aby sa o neutralite zbytocne 10 dni rozpravalo a vysledok ziadny.... Dodavam, chcel rozduchat vasne na Slovensku. A podarilo sa mu. A nasla som aj tvoj stycny bod so smerom: "moslimska cvarga". Snad sa nespravas k ludom, podla toho, koho volia.
@sevrin ani jedno z toho, nie je pravda. Tvoj úmysel týmto príspevkom, bolo aj tak šíriť len nenávisť, že? Vyventilovat svoju frustráciu , chápem tomu.
@lion777 typické dezolátske KECY.
Keď chceš zvýšiť výdavky na obranu, aby si sa chránil pred agresívnym štátom, ktorý sa ti vyhráža jadrovým útokom, tak si vojnový štváč.
Keď ti niekto povie, nečítaj ruskú propagandu, tak šíriš nenávisť.
To je úžasné, ako vy dezoláti dokážete všetko dokonalo prekrútiť presne naopak. Však o to vám vždy išlo.
Tu máš, dovzdelávaj sa a nerob hanbu vlastnej rodine:
https://mzv.gov.cz/file/5816489/Informacni_mani...
@lion777 typické dezolátske KECY.
Keď chceš zvýšiť výdavky na obranu, aby si sa chránil pred agresívnym štátom, ktorý sa ti vyhráža jadrovým útokom, tak si vojnový štváč.
Keď ti niekto povie, nečítaj ruskú propagandu, tak šíriš nenávisť.
To je úžasné, ako vy dezoláti dokážete všetko dokonalo prekrútiť presne naopak. Však o to vám vždy išlo.
Tu máš, dovzdelávaj sa a nerob hanbu vlastnej rodine:
https://mzv.gov.cz/file/5816489/Informacni_mani...
@sevrin tak teraz si prešiel do otvorenej agresivity voči mne, aké priehľadné. Keby si takto bojoval za niečo iné, namiesto takýchto plytkých komentov. A s tou frustráciou som trafila, no za svoj život, si zodpovedný len ty sám a nikto iný.
@sevrin tak teraz si prešiel do otvorenej agresivity voči mne, aké priehľadné. Keby si takto bojoval za niečo iné, namiesto takýchto plytkých komentov. A s tou frustráciou som trafila, no za svoj život, si zodpovedný len ty sám a nikto iný.
@lion777 mňa tie tvoje alibistické kecy už nezaujímajú. Pre mňa si ficoidný troll a dezolát, tak isto ako henten rovno pod tebou. Obaja tu len prekrúcate stále dookola. Dohovoril som a nespamujte mi tu.
@dora281 vyjadrujes sa podľa mňa veľmi dobre a diplomatický. Áno to sa volá , rozdeľuj a panuj. Rozdelený národ, nikdy nič nedokáže. Máme to asi tak 50/50, alebo 70/30.. staršia generácia zaúradovala, aj keď som veľmi pochybovala o pravosti volieb a či nie sú zmanipulované. Nielen tie posledné, ale všetky. Ešte je aj taký výraz, že farebný prevrat. A politici môžu byť podplateny. No ak si všimneš, na ich tvárach, veľký stres a není to med lízať.
Som Ficov volič a tým princeznam by sa zišlo trochu zamakať

@lion777 prečo odpovedáš na moju otázku otázkou? Odpovedaj mi na otázku, čo som sa pýtal.