icon

Fico prvýkrát verejne hovoril o neutralite

sevrin
17. jún 2025

Viete čo to znamená, keď fico prekročí túto červenú líniu?
https://domov.sme.sk/c/23506288/slovensku-by-v-...
Začnite svojich synov pripravovať na povinnú vojenskú službu.

Strana
z9
eva8
22. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 pocula som o vela zverstvach, nielen teraz, je to hrozne. A je mi to luto, pocut nieco z prvej ruky - to cloveka vyburcuje. Ale bezni moslimovia to nasilie neschvaluju. Teroristicke organizacie volia, pretoze sa ich nik nezastane a dufajy. A potom to lutuju, doplatia na to. Vsak aj my sme si opatovne zvolili Fica. Aj ked uznam, porovnavat sa to neda.
Iran som spomenula preto, aby sme si uvedomili, ze v tomto svete je nutne byt v aliancii. Fico okrem vasni, hladi na peniaze - 5% DPH. Snad uz zistil, ze sa nemoze spolahnut ani na Trumpa, ani na Putina. Vychodoslovensky US Steel maju uz Japonci. Pravdepodobne sa okrem automobilovych "ocelovych pomocok" rozbehnu aj ocelove "zbrojne pomocky". Ak Trump neda ban, pretoze zbrane Izraelu a celkovo dodava on. A ked usa vystupi cirou nahodou z NATO, malemu neutralnemu Slovensku tiez nepomoze.

eva8
22. jún 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub s tym suhlasim, Putin jednoducho nemoze prehrat, t.j. neustupi. Jediny vysledok - rozdelenie Ukrajiny, Krym mu nestacil. spociatku som myslela, ze netastne bohatstvo ziska a bude pokoj. Vysledok? Ma ho Trump.
Som velmi rada, ze sme poskytli obranne zbrane Ukrajine, ked si pytala. Pisem dookola, ze Erdogan ma prekvapil zabezpecenim mierovych rokovani. Ale Putinova hrdost nedovoli nechat Ukrajinu na pokoji. On nechcel a nechce rokovat. Potrebuje svoju "cest".

petkavka
23. jún 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub - absolutny suhlas. Este vystupit z NATO. A az nam Rusko bude zabezpecovat tu neutralitu stylom Ukrajina- no tak v meme mieru sa mozeme vzdat tiez vychodneho SK a este by som ponukla Tatry- tie su nadherne. Alebo myslis ze priclenit rovno cele SK pod Rusko? Podla mna nie je potrebne,aby sem znova posielali tanky. Fico nam dohodne priclenenie rovno. A ospravedlnujem sa, ze ti neodpisujem azbukou, klavesnicu nemam prestavenu.

annm81
23. jún 2025
@eva8

@mirokub s tym suhlasim, Putin jednoducho nemoze prehrat, t.j. neustupi. Jediny vysledok - rozdelenie Ukrajiny, Krym mu nestacil. spociatku som myslela, ze netastne bohatstvo ziska a bude pokoj. Vysledok? Ma ho Trump.
Som velmi rada, ze sme poskytli obranne zbrane Ukrajine, ked si pytala. Pisem dookola, ze Erdogan ma prekvapil zabezpecenim mierovych rokovani. Ale Putinova hrdost nedovoli nechat Ukrajinu na pokoji. On nechcel a nechce rokovat. Potrebuje svoju "cest".

@eva8 tak to už s diktátormi je - on nie nechce ustúpiť, on nemôže ustúpiť. Riešenia sú len dve. Buď Rusov vytlačiť z UA silou, na čo sme už vhodný čas dávno premeškali, alebo čakať. Ako západ sme totálne zlyhali, ukázali, akí sme slabí pajáci, ako nedokážeme vstať a niečo urobiť. Keby sme sa zaktivovali hneď na začiatku, rázne zatlačili Rusov späť do svojich hraníc a potrestali ho za inváziu, dnešný svet by vyzeral úplne inak. Teraz nám ostáva prinajlepšom nechať konflikt zamrznúť, čakať, kedy Putin umrie a dúfať, že sa vo vnútri RU niečo zmení - dosť bezmocná situácia, ale môžeme si za to sami.

sevrin
autor
23. jún 2025

Kto je tých 30%? Ficoidi, nacisti a im podobní dezoláti. Preferencie strán napovedia veľa.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
mizoko
23. jún 2025
@petkavka

@mirokub - absolutny suhlas. Este vystupit z NATO. A az nam Rusko bude zabezpecovat tu neutralitu stylom Ukrajina- no tak v meme mieru sa mozeme vzdat tiez vychodneho SK a este by som ponukla Tatry- tie su nadherne. Alebo myslis ze priclenit rovno cele SK pod Rusko? Podla mna nie je potrebne,aby sem znova posielali tanky. Fico nam dohodne priclenenie rovno. A ospravedlnujem sa, ze ti neodpisujem azbukou, klavesnicu nemam prestavenu.

@petkavka začínam byť fakt rada že už nie som na SK 🤣😅

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
mizoko
23. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ona to myslela ironicky

dora281
Autor odpoveď zmazal
mizoko
23. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 veď nič iné vám neostáva len irónia,sarkazmus a čierny humor 😁🫶🏼

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
eva8
23. jún 2025
@annm81

@eva8 tak to už s diktátormi je - on nie nechce ustúpiť, on nemôže ustúpiť. Riešenia sú len dve. Buď Rusov vytlačiť z UA silou, na čo sme už vhodný čas dávno premeškali, alebo čakať. Ako západ sme totálne zlyhali, ukázali, akí sme slabí pajáci, ako nedokážeme vstať a niečo urobiť. Keby sme sa zaktivovali hneď na začiatku, rázne zatlačili Rusov späť do svojich hraníc a potrestali ho za inváziu, dnešný svet by vyzeral úplne inak. Teraz nám ostáva prinajlepšom nechať konflikt zamrznúť, čakať, kedy Putin umrie a dúfať, že sa vo vnútri RU niečo zmení - dosť bezmocná situácia, ale môžeme si za to sami.

@annm81 ano, mali sme vyuzit moment prekvapenia u Rusov. Lenze - nie, zbrane nedodame... Ani neslo o dlzku premiestnovania techniky, mozno o legislativu, ale o vahanie. A zatial sa Rusi zmobilizovali. Vyckavacia taktika bola zvolena aj po anexii Krymu

Strana
z9