icon

Ficov palec a podozrivá streľba na premiéra

lujza_
13. júl 2024

Váš názor ? Môj je taký , že mňa ako prvé zaujalo na videu po streľbe na premiéra to , že nieje na ňom vidno ani kvapka krvi ešte som si hovorila , možno mal nepriestrelnú vestu.Ale potom keď Kaliňák prezentoval aké to je vážne ,tak som bola v pomykove...a teraz toto .
Čiže ja si myslím , že síce pán na neho strieľal , ale Fico vyviazol OVEĽA menej vážne , ako bolo podané verejnosti a iba z toho chcel vytrieskať doživotný prezidentský dôchodok. A nikto ma o opaku nepresvedčí.
A zaujímavé je , že žiadny doktor nás o jeho stave neinformoval iba naša "dôveryhodná" vláda .

Ficov palec a podozrivá streľba na premiéra
enmery
14. júl 2024

@invalida Ja som si myslela, že slovenčina je môj materinský jazyk. Po prečítaní Tvojho príspevku som pochopila, že nie a chápem len posledný odstavec.🤷‍♀️Zároveň vďaka tomu chápem,prečo sa u nás k moci dostávajú politici akí sa dostávajú.

jarka_black
14. júl 2024

Schválne. Som zvedavá, kto bude informovať o stave Donalda Trumpa po dnešnom atentáte. Či lekári alebo politickí predstavitelia od republikánov. 💡

cacianka
14. júl 2024

@jarka_black chudatenko, odfúklo mu ofinu ? Po vzore fika, nech si vybaví rentu u barbera 🙃

invalida
14. júl 2024

@enmery Prepáčte, že som to napísal tak,ako
som napísal.Ale vieme, že sme zo Slovenska. Všetko zhora je v utajenom režime.Nik sa nedopátra pravdy. Tak už nás pomaly , ale isto rozdeľujú či chceme ,alebo nie.Netreba nám atentáty to všetci vieme.Len rozumu do hrsti a možno budú niekedy naši vnuci a vnučky radi , že sú slováci ! Ďakujem za reakciu.

tamarka9
14. júl 2024

@lujza_ ja tiež zdieľam názor autorky,že informácie ktoré nám poskytli boli výrazne prifarbene a prekrutene. A to práve dáva priestor na všelijaké konspiracie, pretože nesedí A s B a otvára to priestor na váhanie. Ale skutok sa stal a nemal sa,toto sa stavať nesmie,politika dá ma poraziť politikou. Aj keď sám premiér povzbudzuje zlo,agresiu a dokonca nabáda ľudí na ďalšie atentáty výrokmi typu "ja cítim ze sa to ešte neskončilo, že príde niečo ďalšie " a podobne hrôzy. Ale čo už,vieme o ňom ze je klamár a podvodník a možno aj oveľa horšie,ale neostáva nám nič iné ako čakať kedy sa opozícia poriadne zobudí a začne konať, snáď sa dočkáme niekedy

sevrin
14. júl 2024

@tamarka9 ale píšeš, ako keby dezoláti čerpali svoje názory výlučne iba zo 100% overených faktov 😀 Oni sú vážne presvedčení, že Zem je plochá a Soros nás práškuje cez chemtrails. Toto je podstatne závažnejšie veci ako laba nejakého ehm premiéra.

amadea3
14. júl 2024

suhlasim s autorkou. Skutok sa sice stal, ale myslim si ze rozsah zraneni bol “prikrasleny”. Uz pri zaberoch z prevozu do nemocnice v BB sa mi zdalo zvlastne, ze z neho netrci ziadna hadicka, nebolo vidno ziadny infuzny vak… co pri takom rozsiahlom zraneni (a krvacani) jednoducho nie je mozne.

annm81
14. júl 2024

@tamarka9 Podpisujem sa pod to, čo si napísala. Niežeby smeráci neboli schopní narafičiť také divadielko, bavíme sa predsa o strane, ktorá okrem iného napr. zorganizovala medzinárodný únos cudzieho štátneho príslušníka. Jednak ten atentát teraz nevyhnutne nepotrebovali - napriek krokom, ktoré páchajú, ich voliči sú naďalej spokojní, ale najmä, zatiaľ sa neukázal jediný skutočný fakt, ktorý by naznačoval, že šlo o divadlo.

Ale vzhľadom na to, že sa tu bavíme o vláde mafiánov a na to, ako rýchlo sa premiér dáva dokopy, vôbec nie je od veci predpokladať, že vláda stav predsedu zdramatizovala.

A že ľudia konšpirujú? Nie je to plod semienka, ktoré zasiali a starostlivo opatrovali práve smeráci? Nepresviedčali práve oni ľudí, že pravda je uprostred a že ničomu sa nedá veriť?

viestta
14. júl 2024

@annm81 ja sa spolieham na to oblubene konspiracne "raz sa pravda ukaze". V tomto pripade som velmi zvedava ako to naozaj bolo

jednoduchomaria89
14. júl 2024

Tak všetci voliči , všetky babky a dedkovia sa pomodlili a stal sa zázrak

sevrin
14. júl 2024

@jednoduchomaria89 s Kuffom na čele 😂

annm81
14. júl 2024

A už to ide - Fico na svojom Facebooku zasa širi nenavisť:
Scenár ako cez kopirák.

Keby útočník na D. Trumpa vedel po slovensky, stačilo by mu prečítať denník N, Sme alebo Aktuality, aby dostal chuť “urobiť poriadok” s neposlušným bývalým prezidentom USA. Scenár ako cez kopirák. Politickí oponenti D. Trumpa sa ho pokúšajú zatvoriť a keď im to nevychádza, tak toľko štvú verejnosť, až nejaký úbožiak zoberie zbraň. A teraz budeme svedkami rečí o potrebe zmierenia, ukľudnenia a odpustenia…

viestta
14. júl 2024

@annm81 cakal niekto, ze z tej dubovej palice vypadne nieco ine? Po pravde ak by nieco ine z nej vypadlo, zacala by som sa zamyslat nad tym, ci mu nepreskocilo...

sevrin
14. júl 2024

@annm81 ten fico je fakt strelený, doslova do písmena 😀 Išiel by som si prečítať čo za bludy zase vykadil, ale na tie jeho táraniny nemám náladu.

stanulienkat
14. júl 2024

@petronelag Buď si úplne blbá, alebo úplne naivná, možno obidve dve spolu. Nikdy som neverila na hoaxy, hlavne na také čo šíria dezoláti a voliči súčasnej vlády. Jediný hoax, ktorému som ochotná veriť je ten o postrelenom ficovi. Je tam veľmi veľa vecí nejasných a píšeš, že sa mu zahojil postrelený palec. Videla si niečo strelené a potom sa zahojilo tak, že to vyzeralo ako nové a bez zjazvenia. Asi nie. Asi je to hlúposť, že ?? A áno chudáčikovi dopraju mu tu dovolenku, dezoláti ktorí vyzdvihujú tradičnú rodinu, tak mu držia palce nech si dobre zatrtka na dovolenke s milenkou. 😂😂Pomylene hlavy.

enmery
14. júl 2024

@invalida Nebudú radi, pretože ich rodičia si stále volia psychopata Fica. Už sa posúvajú hranice a jeho voličom už nevadí nič. Napriek tonu nie som nadšená, keď niekto konšpiruje o hlúpostiach. Dnes už sú všade rozhovory s lekárom, ktorý mal na starosti Fica. Toto mi príde na úrovni toho, že v dnešnej dobe ide fakt niekto spochybňovať, či je zem guľatá. To je všetko.

invalida
14. júl 2024

@enmery Ste dobrá! Držím palce ( nie ficove ) do ďalšieho života. Úprimne.

carter30
14. júl 2024

Prišlo mi až smiešne,ako Kaliňákovi na tej tlačovke krivilo ústami, skoro sa tam rozreval ako malý chlapec... Ich big boss sa zranil,tam hrozilo úpadok kšeftov, úplatkov pre všetkych v súčasnej koalícii. Takých o akých sa nám ani nesníva. Peťo vyhral,všetko krásne zapadlo, akože sa rozdelili v strane a bla bla ... Takto vytvorili 2 silné strany namiesto jednej a vyšachovali ostatné. Teraz bol Peťo s Kalim a Bidenom, kde sa dohodla ďalšia dodávka výroby munície pre Ukrajinu (Kali-nak vlastní podnik pre zbrojársku výrobu, ktorá je mimochodom hlboko,,v strate,,) Máme tu jeden monopol,kde čo sa v parlamente schváli, prezident podpíše... Bohužiaľ,čo si ľudia zakruzkovali,to majú...

viestta
14. júl 2024

@carter30 cim viac (ne)vieme o tych preCedovych zraneniach, tym castejsie sa zamyslam ci Kali na tej prvej tlacovke zadrziaval slzy alebo smiech... V kazdom pripade, dufam, ze si preCeda skoro zacne uzivat tu zasluzenu dozivotnu rentu

cacianka
14. júl 2024

@viestta ja som videla ten jeho pokruteny ksicht, úplne znetvoreny, celá precedkyna kultúry.
Jak keby ich jenna mater mala

sevrin
14. júl 2024

Ináč všimli ste si, keď Trumpa škrabla guľka na uchu, koľko krvi mal na tvári? Toľko krvi nenechal na námestí divadelník v Handlovej ani po štyroch guľkách.

carter30
14. júl 2024

Veď kým sa šéf vrátil z PN,mal všetko prichystané ako na podnose. Každý by mu do riti vliezol zo súčasnej koalície . Samozrejme dali tam akože podmienky aby to nebolo okate , ktoré aj tak spĺňa LEN Fiko 🤔 (2 volebné obdobia vo funkcii) ...nie nie je to okate.. proste každý normálny človek by sa po tomto čo prežil zhrabnul preč z politiky,ale toto je človek túžiaci po moci, človek útočiaci na celú opozíciu a na každého s iným názorom. Jemu je nejaká renta ukradnutá pri tom čo ma nahrabane, to je len to, že kamoši chceli byť vďační. Nejakých 5tis. mesačne pre neho je ako pre nás 20e mesacne k dobru. Proste dôchodci budú vždy najväčšia základňa a to stačí... Bohužiaľ... Ako vykríkol po voľbách a po víťazstve Pelleho: ,,takto sa to robí do psej matere,,

eva8
14. júl 2024

Vsetkym ide o prachy a zachranu zivota.. Tie vsetky prepletene machinacie nesmu vyjst na povrch. Este treba sprivatizovat vodu....
Kalinak sa bal

dadana22
14. júl 2024

Dalsi spochybnovaci atentatu. Nie je to trestne? Asi si mala vidieť to zakrvavene auto.

dadana22
14. júl 2024

@sevrin plne auto a oblek ochranky.

dadana22
14. júl 2024

@carter30 schvaľujes teroristický utok na predsedu vlady sr?

dadana22
14. júl 2024

@annm81 medzinarodny únos? Koho? Aky sud to povedal? Myslis toho medzinárodné hľadaného zlocinca? Nie toho neuniesol Kaliňák. Preco sirite klamstvá dezinfowebu dennika n?

dadana22
14. júl 2024

@lujza_ ziadny palec nemal mat prestrelky ale brucho

annm81
14. júl 2024

@dadana22 Aké klamstvá akého dezinfowebu?
A aký súd? No napr. v Nemecku, kde zjavne smeromafia nemá taký dosah, ako by si želala, už padli rozsudky, ktoré vychádzali aj z dôkazov, že unesený bol prevezený slovenským vládnym špeciálnom. https://www.berliner-zeitung.de/mensch-metropol...

cacianka
15. júl 2024

@dadana22 ty si ho videla ?
Veď ochrankári ho niesli ako rozcapenu žabu, capli ho do auta a nie že by fujazdili do nemocnice, ale zavreli dvere a išli sa hrajkat na naháňačku a schovávačku, behali tam ako tajtrlici. A na tej snehobielej košeli nebolo vidno krv, veď iba 4 strely....