Frustrovaní občania - pohľad na obľúbenosť politika
Inak dneska som si len tak zo zvedavosti pozrela Ficov FB účet... A ešte stále mu tam niektorí vypisujú aký je úžasný. Normálne sa mi chce grcat a neviem z toho zaspať 🤦, že ešte stále sú tu takí ľudia čo nevidia, nepočujú a nerozmýšľajú. Ja len tak som si sem prišla vyliať moje pocity 😵💫🫨😵 ja už ho ani vidieť nemôžem... Jaký je to špinavec a klamár...
@777januska777 to je pravda. Fico vie čo má,kedy povedať/urobiť.
Šimečka predsa musí vedieť ( aspoň by mal) že protistrana na neho vytiahne všetko čo nájde. Takže to že jeho mama ako štatutár má exekúciu musel predsa vedieť. To neprišlo teraz a hneď.
Politika je špinavá hra všade vo svete.
@gribka1 ja som opozičný volič ale nie fanatik. Raz keď máš problém tak ho pomenuj a nevykrucaj sa.
@bosorkabb Aký problém? O čom točiš?
@anonym_dbd181 a oslavy za 1,5 mega sú v tejto dobe nutné tiež hejze 😏
@gribka1 o tom že keď má politik ( teda nie len politik) problém má ho priznať a riešiť. A nie hľadať výhovorky až je to trápne. Mám na mysli všetkých politikov od Fica po Matovica. O tom točím.
@bosorkabb No a ja tvrdím niečo iné? Tvrdím, že aj Šimečka by mal odísť, teda ktorýkoľvek politik, ak zlyhá, v niečom hrá rolu, klamstvo, zlodejina, čokoľvek.
Dúfam, že aj toto sa rieši :„Otázke je, kam tie peniaze idú? Keby sme mali také ceny ako v Česku, tak by sme nepotrebovali 450 miliónov energopomoci. Kam tie peniaze miznú?“ pýtal sa Hirman. „Cez tieto premrštené ceny plynu tieto peniaze idú niekomu inému,“ uviedol Hirman.
Dúfam, že aj toto sa rieši :„Otázke je, kam tie peniaze idú? Keby sme mali také ceny ako v Česku, tak by sme nepotrebovali 450 miliónov energopomoci. Kam tie peniaze miznú?“ pýtal sa Hirman. „Cez tieto premrštené ceny plynu tieto peniaze idú niekomu inému,“ uviedol Hirman.
@jednoduchomaria89 preto v ČR vedie Babiš? Mne tam sestra žije s rodinou a nemajú lacnejší plyn ani iné veci. Práveže Babiš vedie pretože sa Čechom zdvihli náklady. A Babiš je pre mňa ako Fico.
Slovensko míňa na hovadiny hlavne spriaznené firmy. Hlavne EÚ peniaze sa míňajú na blbosti.
@mirokub Tak takto, cesta je presne to, čo som uviedla, ak by sa to reálne uviedlo do života, tak takáto politika, čo je dnes tu a samozrejme aj v celom svete, všade špina, nenávisť a v popredí iba vlastné obohacovanie atď, boli by sme niekde inde. Ale zas nežijem v ružovej bublinke, preto neriešim sľuby, ale to ako sa ten človek správa, ako koná, ako sa vyjadruje a čo rozpráva. A mám svoju predstavu, ale nie je na výber.
@jednoduchomaria89 preto v ČR vedie Babiš? Mne tam sestra žije s rodinou a nemajú lacnejší plyn ani iné veci. Práveže Babiš vedie pretože sa Čechom zdvihli náklady. A Babiš je pre mňa ako Fico.
Slovensko míňa na hovadiny hlavne spriaznené firmy. Hlavne EÚ peniaze sa míňajú na blbosti.
@bosorkabb majú tiež dotovaný plyn ?no ja si pamätám tlačovky ,že aky je ruský plyn lacný a preto ho dotujeme aj milionárom
@bosorkabb V Česku vedie Babiš preto, lebo ľudia v ňom vidia lepšieho či už ekonóma alebo má celkove väčší rozhľad ako Fiala a má aj vyhranený postoj k Rusku.
On nie je ako Fico, ale vie viesť politiku tak, že kvoli iným názorom neničí česko-slovenské vzťahy.
@tejana aj mne sa chcelo dnes grcat zo Simecku. Ked ho vidim, evokuje vo mne diabla. Jednoducho akceptuj rôznorodosť názorov. To je cele.
@mirokub Nie, slušnosť káže odstúpiť, ak som spravil chybu, poukazovať na chybu druhého tak, aby som nevyvolal zbytočnú nenávisť, nesmeroval politiku na nízke pudy ľudí, a nevyvolával strach. Každý má právo na svoj názor a áno, slušne. Je fajn, dokázať počúvať aj komunikovať bez toho, aby sa hneď útočilo. Ja nemám problém ani zanadávať, tu vôbec nejde o to, akurát nevidíš, ako to vplýva na bežných ľudí? No a to nekradnúť myslíš ako? Samozrejme, že nekradnúť, ale ani neplytvať s verejnými financiami.
@tejana to sú platení trollovia. Nikto normálny mu tam nebude vypisovať aký je úžasný, pokým nebude mať aspoň štyri promile.
@sevrin bohužiaľ verím, že nie každý je platený trol.. koľko ľudí milovalo Hitlera, pritom vtedy ich nemali ako platiť.. koľko ľudí miluje putina.. jednoducho, ako povedal Masaryk, ak je raz niekto hlupy, my s tým nič nespravíme.. fanúšikovia Fica sú sfanatizovani ľudia ktorých nepresvedčí nič na svete..
Jednoducho - sú ľudia ktorí nikdy nedosiahnu takú úroveň bytia aby si uvedomili, že uznávajú naozaj zlého človeka...
@bosorkabb V Česku vedie Babiš preto, lebo ľudia v ňom vidia lepšieho či už ekonóma alebo má celkove väčší rozhľad ako Fiala a má aj vyhranený postoj k Rusku.
On nie je ako Fico, ale vie viesť politiku tak, že kvoli iným názorom neničí česko-slovenské vzťahy.
@jednoduchomaria89 nemajú. Tuším nemali ani predtým teda sestra nie.
@petronelag pre mňa je tak trochu ako Fico. Je to môj pohľad na neho.
@tejana aj mne sa chcelo dnes grcat zo Simecku. Ked ho vidim, evokuje vo mne diabla. Jednoducho akceptuj rôznorodosť názorov. To je cele.
@anonym_20ef6c a čo také simecka povedal, že to vyvolalo grcanie?
Do buducich volieb sa treba pytat umelej inteligencie koho volit
@mirokub Suhlasim s niektorymi tvojim argumentami. Nezabudaj ale na to, ze tieto problemy, kt. opisujes, nevznikli nahodou. Vznikli prave pocas toho, ked Fico vládol 12 rokov. Preco si myslis, ze osoba, ktora dopustila a nepriamo podporila tieto problemy, ich zazrakom vyriesi tym, ze pracujucim ukradne z penazenky?
Fico len rozprava a slubuje. Skutek utek, len ublizuje krajine este viac. Skus prestat pocuvat jeho reci (lebo recnik je naozaj fantasticky, to sa mu musi znat) ale skus pozerat na ciny a realny stav krajiny. Ktory je aky je z vacsej casti prave jeho vina (on bol pri moci. Nie simecka, ani jeho sestra, ani soros ani nikto z opozicie, ak neratame to kratke fiasko s Matovicom. Teraz hlada vinnika, situaciu ktora mu bude vyhovovat, a nasilu kope do vsetkych stran, on za to moze, henten za to moze, EU za zo moze... Ale bol to FICO, ktory vacsinu casu lod kormidloval.
Jeho tatktika je jednoznacna. Vie zmanipulovat jednoduchsiu cast obyvatelstva a dochodcov prave svojimi klamstvami a recami. Dobru skupinu si vybral, pretoze je vacsinova. Kupuje si ich 13. dochodkami, vie im hrat na city. Vytvara imaginarneho nepriatela, takto ludi politicky spaja. Preto sa dostal k moci.
Ak ti to nestaci, zamysli sa nad jednoduchou rovnicou. Ak je niekto vyse dekady pri moci, a stat je konstatne v prdeli, asi nemame xy nepriatelov, projektov ktore nam ublizuju atd. Mozno je ta chyba iba jedina. A vola sa smer.
Este k tvojim argumentom:
"Zdražovanie potravín - znova problém obchodov ktoré vlastní zahraničie a oni nastavujú ceny - alebo Fico má nastaviť ceny?, Keď si kúpiš potraviny od miestneho farmára, tak je to ešte drahšie ako v tom obchode - aj za to môže Fico a mal by tomu farmárovi seknúť po prstoch?" - Ulohou vlady je vytvorit podmienky pre domacich podnikatelov take, aby to slovenske maslo naozaj nestalo 4 eura. Aby ho vedeli vyrobit lacnejsie a tak ho aj predat lacnejsie. Lenze vlada podnikatelom hadze na krk stale viac a viac zatazeni, vyrobcovia si ich preto musia zahrnut do ceny. Inak by boli stratovi. A to sa podnikat neoplati, radsej zavriet fimu. Cize ano, fico do istej miery moze za zdrazovanie potravin.
Znižovanie dávok rodinám, DPH, atď - to je všetko následok konsolidácie. Keď si pozrieš ódorov návrh tak je reálne ešte prísnejší. - s takouto formou konsolidacie prisiel smer. Takze ano, moze za to smer. Apropo, preco sa porovnavame s odorom? Preco sa neporovnavame s vyspelejsou, lepsou ekonomikou? Takto sa mozme porovnavat aj s africkymi statmi a pohladkat si brucho, ako je nam predsa dobre.

@mircalla áno, presne tak. Chodím na vysokú školu a veru nepotrebujem k tomu poznať politikov 😉
@anonym_40ec90 waw, padla som na rit