icon

Frustrovaní občania - pohľad na obľúbenosť politika

tejana
20. sep 2025

Inak dneska som si len tak zo zvedavosti pozrela Ficov FB účet... A ešte stále mu tam niektorí vypisujú aký je úžasný. Normálne sa mi chce grcat a neviem z toho zaspať 🤦, že ešte stále sú tu takí ľudia čo nevidia, nepočujú a nerozmýšľajú. Ja len tak som si sem prišla vyliať moje pocity 😵‍💫🫨😵 ja už ho ani vidieť nemôžem... Jaký je to špinavec a klamár...

777januska777
21. sep 2025
@anonym_12a828

@777januska777 a Simeckova rodina?Este nevladli a uz kradnu vratane s tou divnou tanecnicou,kto ma peniaze nepotrebuje este natahovat ruky na dotacie.Tie peniaze mohli vyuzit tanecne skoly kde su mlade talenty a nie nejaka stara zenska trasuca sa v plavkach.Tym neobhajujem Fica,pravda je tka ze bohuzial tu nemame nikoho kto by nekradol.

@anonym_12a828 prosím ta uz nekecaj. Uz som povedala. Ja sa vážne absolútne nepotrebujem dohadovať o simeckovi. Fakt nechápem preco vobec riešime tuto temu. Fico ktory ju vytiahol ma moc s nou nieco robit. Tak nech sa činí. Ci počkaj on je tak neschopný, ze ma dôkazy, ma moc a predsa nedokaze ani len toto vyriešiť. Tak to by veľa vysvetlovalo, tak ked je tak neschopný nech da ruku matovicovi, za jeho vlády NAKA fungovala a realne zatvárala. A nemám pocit, zeby som videla nejake matovicove tlačovky za jeho vlady o tom ako sa kradne. Fakt ficova tlačovka je len dokaz o ficovej neschopnosti. Takze toto sme prebrali, mozeme sa znovu vrátiť ku konsolidácii všakže?

viestta
21. sep 2025
@anonym_12a828

@viestta ale on neobhajuje kradnutie Fica,ty ako obhajis Simeckovu rodinu?Ved ludia s tu hadate kto viacej nakradol.

@anonym_12a828 vies, ak pan preceda ma informacie o zneuzivani verejnych zdrojov nema zvolavat placovku, ale kontaktovat OCTK, tak ako mu odkazal generalny prokurator. Ale jeho posadnutost Simeckovcami je horsia ako bola jeho posadnutost Sorosom a Radicovou dokopy. Toto je uz na odbornika...

mircalla
21. sep 2025

@tejana Ked si kuknes fotky vacsinou babicky a dedkovia, byvali komousi. Potom stredna generacia, dedina a ucnovky. Ale je tu takych dost

anonym_dbd181
21. sep 2025
@xena0
Odpoveď bola zmazaná

@xena0 však moja reakcia bola na tvoju akciu plnú 💩💩💩, tak čo nechápeš, ty hlup@ň@? To si taká jednoduchá, že už ani nepamätáš, čo píšeš? 🙂 Ach jaj

anonym_40ec90
21. sep 2025
@janinah

@anonym_40ec90 presne toto chcú...nech ludia zľahostajnejú,nevidia,nepočujú..a oni si budù bezbreho a beztrestne kradnúť,klamať,ťahať nás do ruskej riti a keď túto krajinu uplne položia na lopatky tak sa budú na nás vyškierať zo zlatých ván niekde z Dubaja.
Treba vedieť čo sa deje aj na nich reagovať.a popri tom si žiť svoj život najlepšie ako sa dá.
Zlo zvíťazí,ak dobrí ľudia neurobia nič.

@janinah akceptujem tvoj názor, ale psychické zdravie moje a mojej rodiny je pre mňa dôležitejšie, ako sa rozčuľovať nad politikou. 😉 aj tak si nepomôžem a zbytočne ma bude vnútri zožierať strach a neistota…..

mircalla
21. sep 2025
@anonym_40ec90

@tejana zrus si Facebook. Ešte nikdy nikomu nepomohlo, keď sa sám psychicky ničil. Ja ani netuším, kto je Fico, mám kopu svojich starosti. Ale psychicky som v pohode, v takejto pohode chcem dožiť do konca môjho života 😉

@anonym_40ec90 No len pre info, je to slovensky premier (bohuzial). Ty budes jedna s tych "vzdelanejsich"

anonym_40ec90
21. sep 2025
@mircalla

@anonym_40ec90 No len pre info, je to slovensky premier (bohuzial). Ty budes jedna s tych "vzdelanejsich"

@mircalla áno, presne tak. Chodím na vysokú školu a veru nepotrebujem k tomu poznať politikov 😉

felycity
21. sep 2025
@anonym_40ec90

@mircalla áno, presne tak. Chodím na vysokú školu a veru nepotrebujem k tomu poznať politikov 😉

@anonym_40ec90 ja len, že pozor, už sme zažili dobu, kedy sa nedalo "len tak" študovať na vysokej škole , či do konca strednej a dúfam, že toho už nedožijem , preto , ak budeme všetci laxne pristupovať bez záujmu, za chvíľku to už nebude náš štát ,a le samozrejme zas to treba prežívať tak, aby nám to po psychickej stranke uškodilo.

anonym_12a828
21. sep 2025
@mircalla

@tejana Ked si kuknes fotky vacsinou babicky a dedkovia, byvali komousi. Potom stredna generacia, dedina a ucnovky. Ale je tu takych dost

@mircalla ved alw Simeckou otec tiezvstary komunista.

anonym_12a828
21. sep 2025
@777januska777

@anonym_12a828 ale obhajuje, zavádza a klame. Tieto polopravdy co on splieta su bud riadená manipulácia alebo hlúposť. Fakt ja nechápem čo tu preberáme vobec nejake reči fica. Fico je premiér ma v rukach vsetku moc ak ma dôkazy nech ich riesi a nie bliakat na tlačovach. Ja od Fica vážne nepotrebujem pocuvat nejake jeho obvinenia, ja od neho chcem počuť riešenie skutočných problemov Slovenska.

@777januska777 Ale tak s tymto suhlasim,asi som sa nechala opantat,ved hej ak ma dokazy preco to nevysetruje??

777januska777
21. sep 2025
@anonym_12a828

@777januska777 Ale tak s tymto suhlasim,asi som sa nechala opantat,ved hej ak ma dokazy preco to nevysetruje??

@anonym_12a828 lebo dôkazy nema. Keby dôkazy mal vyšetruje to a urobil by si pri tom pekne PR, plus by sa zbavil súpera. Takto robi len vlny, aby sme neriešili konsolidáciu. A dari sa mu to, jedna strana obhajuje a druha kritizuje simecku. Ja nebudem ani jedno, ja chcem riesit konsolidáciu, ktora sa ma realne dotýka.

anonym_12a828
21. sep 2025
@777januska777

@anonym_12a828 lebo dôkazy nema. Keby dôkazy mal vyšetruje to a urobil by si pri tom pekne PR, plus by sa zbavil súpera. Takto robi len vlny, aby sme neriešili konsolidáciu. A dari sa mu to, jedna strana obhajuje a druha kritizuje simecku. Ja nebudem ani jedno, ja chcem riesit konsolidáciu, ktora sa ma realne dotýka.

@777januska777 Mas pravdu,ved na to paky ma.A hned by mu to aj pridalo percenta.

anonym_12a828
21. sep 2025
@777januska777

@777januska777 a stou konsolidaciu ponechali 13 dochodky,tiez tah any mu neodbudlo volicov.Ale ano drazie vswtko a bude to uz neunosne .

bosorkabb
21. sep 2025

Fico má ešte stále dostatok fanúšikov/voličov. Tak ako Republika sú si moc podobný.
Tento tip voliča nikdy nebude voliť PS, SaS či demokratov to si treba uvedomiť. Prejdú k Republike.

gribka1
21. sep 2025
@anonym_12a828

@777januska777 a stou konsolidaciu ponechali 13 dochodky,tiez tah any mu neodbudlo volicov.Ale ano drazie vswtko a bude to uz neunosne .

@anonym_12a828 Aj tým dôchodcom dôjde, že bude všetko drahšie.

gribka1
21. sep 2025
@bosorkabb

Fico má ešte stále dostatok fanúšikov/voličov. Tak ako Republika sú si moc podobný.
Tento tip voliča nikdy nebude voliť PS, SaS či demokratov to si treba uvedomiť. Prejdú k Republike.

@bosorkabb To sú takí proti Európe, za Rusko, za socializmus, brics, žiadna inakosť, takí nikdy nebudú voliť iné strany ako menované.

anonym_dbd181
21. sep 2025
@777januska777

@777januska777 no podľa dostupných informácií, občianske združenie Projekt Fórum, ktorého štatutárkou je Marta Šimečková, má problém s grantom z európskeho programu Kultúra 2007-2013. Európska agentúra EACEA vyzvala združenie na vrátenie cca 113 400 € za nepredloženú alebo neúplnú záverečnú správu, čo sa s úrokmi a poplatkami navýšilo na takmer 160 000 €. Na túto sumu bola spustená aj exekúcia.🙂 A aj napriek tomu združenie v ďalších rokoch čerpalo aj štátne dotácie (Fond na podporu umenia, ministerstvá) v celkovej výške cez 420 000 €. Takže je potvrdený jeden konkrétny grant, pri ktorom si EÚ žiada peniaze späť. Prípad stále riešia úrady a právny stav exekúcie nie je úplne uzavretý.🙂 Už keď chceme tvrdiť, že sa nič nerieši, tak toľko k tomu.

777januska777
21. sep 2025
@bosorkabb

@bosorkabb ano nie je to uplne dobre, ale zas trosku pragmaticky sa na to treba pozriet. Prejdú k republike, ale nie vsetci, stale smeru zostanú verní volici a ked sa niektorí podelia medzi republiku a smer, tak to je fajn, smer sa oslabí a skonci ako reálna hrozba. Ja som za túto situáciu, ked nemôžeš zlo zničiť rozdeľ ho, rozdelene bude slabšie.

777januska777
21. sep 2025
@anonym_dbd181

@777januska777 no podľa dostupných informácií, občianske združenie Projekt Fórum, ktorého štatutárkou je Marta Šimečková, má problém s grantom z európskeho programu Kultúra 2007-2013. Európska agentúra EACEA vyzvala združenie na vrátenie cca 113 400 € za nepredloženú alebo neúplnú záverečnú správu, čo sa s úrokmi a poplatkami navýšilo na takmer 160 000 €. Na túto sumu bola spustená aj exekúcia.🙂 A aj napriek tomu združenie v ďalších rokoch čerpalo aj štátne dotácie (Fond na podporu umenia, ministerstvá) v celkovej výške cez 420 000 €. Takže je potvrdený jeden konkrétny grant, pri ktorom si EÚ žiada peniaze späť. Prípad stále riešia úrady a právny stav exekúcie nie je úplne uzavretý.🙂 Už keď chceme tvrdiť, že sa nič nerieši, tak toľko k tomu.

@anonym_dbd181 pozri ako som uz vravela. Toto mi je ale ze absolútne jedno. Však nech si fico riesi. Akoze ja nepotrebujem od neho nejake tlačovky na túto temu, on je premiér a pravnik, var ovláda trestný zákon (aj ten jeho upraveny) a vie co sa v pripade trestneho činu ma robit.
A mozeme ako vravim znovu preberať to dolezite co nas ma zaujímať? Pripomeniem. Ako sa nas dotkne konsolidácia.

anonym_dbd181
21. sep 2025
@777januska777

@anonym_dbd181 pozri ako som uz vravela. Toto mi je ale ze absolútne jedno. Však nech si fico riesi. Akoze ja nepotrebujem od neho nejake tlačovky na túto temu, on je premiér a pravnik, var ovláda trestný zákon (aj ten jeho upraveny) a vie co sa v pripade trestneho činu ma robit.
A mozeme ako vravim znovu preberať to dolezite co nas ma zaujímať? Pripomeniem. Ako sa nas dotkne konsolidácia.

@777januska777 a videla si dnes diskusiu na TA3 so Šimečkom a Kamenickým? Aká by bola konsolidácia za Odor? To sa nedá porovnať so Smerom. 🙂 Ale budeme stále nadávať na Fica, to je také typické...

gribka1
21. sep 2025
@anonym_dbd181

@777januska777 a videla si dnes diskusiu na TA3 so Šimečkom a Kamenickým? Aká by bola konsolidácia za Odor? To sa nedá porovnať so Smerom. 🙂 Ale budeme stále nadávať na Fica, to je také typické...

@anonym_dbd181 Ja som si prečítala to, čo chcel Odbor, čo je tam také strašné? Kopec vecí a horšie urobili v konsolidácii už oni.

777januska777
21. sep 2025
@anonym_dbd181

@anonym_dbd181 ja fakt nechápem koľko krát to treba povedať. Konsolidácia ala odor mala byt o tom, ze si vyberieš niečo. A ako najlepší dokaz je to, ze odor za cca 5 mesiacov znížil statny dlh, bez akýchkoľvek opatreni. Potom prišiel fico a dlh je vacsi ako za matovica. A to nezabúdajme, ze fico vsetky prispevky co dal matovic ludom samozrejme hned zrušil. Takze ako fakt zas ideme vyťahovať tuto ficovu pesničku, ktorú ide dookola? Uz dva roky tu obviňuje vsetkych, žiadne dôkazy, žiadne súdy nic. Iba jeho videjka o tom ako je kazdy okolo neho na vine. Este raz ti tu dám to video s Flasikom, ktory založil smer. Pozri si ho

https://www.youtube.com/watch?v=NNvRVHsaksA
bosorkabb
21. sep 2025
@gribka1

@bosorkabb To sú takí proti Európe, za Rusko, za socializmus, brics, žiadna inakosť, takí nikdy nebudú voliť iné strany ako menované.

@777januska777 to áno ale netreba sa tváriť že týchto voličov niečo zmení. Nezmení.

@gribka1 dá sa to aj takto napísať. Je ich proste dosť.

bosorkabb
21. sep 2025

A teraz možno niekoho nahnevam ale ak som líder opozičnej strany a moja mama má exekúciu pretože neoprávnene získala grand z EÚ a odmietla peniaze vrátiť aj keď k tomu bola vyzvaná tak mám problém.
Lebo nazývať to učtovnou chybou je také Ficovské. A toto presne Šimečka robí.

777januska777
21. sep 2025
@bosorkabb

A teraz možno niekoho nahnevam ale ak som líder opozičnej strany a moja mama má exekúciu pretože neoprávnene získala grand z EÚ a odmietla peniaze vrátiť aj keď k tomu bola vyzvaná tak mám problém.

@bosorkabb tuto kauzu nesledujem, lebo ma fakt nezaujima, fico ma vysetrovat a nemusime sa o tom dohadovať, ale šimecka podla mna nevie robiť opozičnú politiku, teda nie na slovensku. Slovensko funguje o emóciách. A to som šimeckov volič. Naša slovenska opozícia sa nejako nevie spojiť, stale hrabe na svojom piesku, ja nechápem preco nevyužiju akukolvek pomoc, ale snazia sa navzájom dramaticky od seba dištancovat. Toto je najlepsia ficova karta a preto vzdy vyhráva, lebo konzervatívna a liberálna politika nedokaze prestať riesit svoje blbosti. Dobry je ten fico, co si povieme. Presne vie ako manipulovať Slovákmi.

gribka1
21. sep 2025
@bosorkabb

@bosorkabb Napríklad ja som teraz vlastne opozičná, nevyhranená, ale tiež rozmýšľam, prečo sa tam drží, veď keď chceme inú politiku, čestnú, tak ani on tam nemá čo robiť, stiahnuť sa kým sa to nevyjasní.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
gribka1
21. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Naozaj?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
21. sep 2025
@gribka1

@bosorkabb Napríklad ja som teraz vlastne opozičná, nevyhranená, ale tiež rozmýšľam, prečo sa tam drží, veď keď chceme inú politiku, čestnú, tak ani on tam nemá čo robiť, stiahnuť sa kým sa to nevyjasní.

@777januska777 to je pravda. Fico vie čo má,kedy povedať/urobiť.
Šimečka predsa musí vedieť ( aspoň by mal) že protistrana na neho vytiahne všetko čo nájde. Takže to že jeho mama ako štatutár má exekúciu musel predsa vedieť. To neprišlo teraz a hneď.
Politika je špinavá hra všade vo svete.

@gribka1 ja som opozičný volič ale nie fanatik. Raz keď máš problém tak ho pomenuj a nevykrucaj sa.