icon

Imigranti v Európe: Aké máte skúsenosti?

katarina092
Včera o 15:22

Ahojte,
Aky mate na toto nazor? Mate niekto vlastnu skusenost z toho co sa deje v zahranici? Hlavne media Vam nepovedia vela…

Strana
z5
anonym_b17a04
Včera o 15:23

Chod si svoje bludy a praUdy pisat na FB. Alebo sa odstahuj do Ruska. Cau.

magdalienka11
Včera o 15:24
@anonym_b17a04

@anonym_b17a04 🙈🤔😏 to je inteligentna odpoveď, fakt...daj si kávu, zlepšuje náladu.

anonym_3426b2
Včera o 15:31

@katarina092 tu sa tieto temy nenosia. Vsetko je krasne zaliate slnkom treba si dat kavicku 🤔

anonym_8a3efc
Včera o 15:33
@anonym_3426b2

@katarina092 tu sa tieto temy nenosia. Vsetko je krasne zaliate slnkom treba si dat kavicku 🤔

@anonym_3426b2 to je dobre hlupučký názor

anonym_3426b2
Včera o 15:35
@anonym_8a3efc

@anonym_3426b2 to je dobre hlupučký názor

@anonym_8a3efc daj si panaka

nikoletta1712
Včera o 15:38
@magdalienka11

@anonym_b17a04 🙈🤔😏 to je inteligentna odpoveď, fakt...daj si kávu, zlepšuje náladu.

@magdalienka11 Alebo by si mal radšej vypnúť internet…

anonym_01d442
Včera o 15:38

este nikto nepridal ziadnu skusenost ani nazor a uz sa baby vadia. To nevymyslis, to je MK 😀

anonym_3426b2
Včera o 15:41
@anonym_01d442

este nikto nepridal ziadnu skusenost ani nazor a uz sa baby vadia. To nevymyslis, to je MK 😀

@anonym_01d442 lebo viem ze sa tu spusti lavina nerealnych nazorov typu co ta nepali nemusis hasit.

anonym_d346ea
Včera o 15:42

ja som imigrant v zahranici a niesom ziadne strasidlo 😀 kazdopadne zrejme myslis ilegalnych imigrantov - cize muslimov? co sa deje? nic sa nedeje ludia nadavaju hnevaju sa .. protestuju ... ale kedze ine krajiny su vacsie a zaujimavejsie pre nich tak sa neboj -na slovensku to take nikdy nebude .. ludia su dobry a su zlu .. a je jedno z akej strany pridu, ci priplavaju .. vzdy sa najdu taky aj onaky

zmrzlinka2021
Včera o 15:43

@katarina092

Mne nevadia. Mne vadí skôr ľudská hlúposť, rasizmus, zloba

anonym_9504f7
Včera o 15:51

Vyzera to takto, vid obrazok.
Len aby si mala perspektivu.
Co sa jazdodenneho zivota tyka, sme zaplaveni ukrajincami,rusmi, bielorusmi. Nakolko skola pri prestupe zobrala radsej ukrajinca ako moje dieta!!! Vadi mi to. Necitim sa tu takto dobre. Nemam istotu, ze to ne bude,takto pokracovat.

abbey1
Včera o 15:54

Vedela by som o zopár krajinách napísať story. Ale supy Mk by sa zlietli a zaútočili.
Áno, niektoré krajiny Európy majú veľký problém. A to som pred pár rokmi i tu na Mk sama písala, že aké No Go zóny, a ako tomu niekto môže veriť. No a potom som na vlastné oči videla a uverila.

kikush182329
Včera o 16:03

Imigranti by sa mali prijimat len po prejdeni inteligencnymi testami. Potom by sa vyselektovali ti problemovi.

anonym_b90d65
Včera o 16:05
@anonym_9504f7

Co sa jazdodenneho zivota tyka, sme zaplaveni ukrajincami,rusmi, bielorusmi. Nakolko skola pri prestupe zobrala radsej ukrajinca ako moje dieta!!! Vadi mi to. Necitim sa tu takto dobre. Nemam istotu, ze to ne bude,takto pokracovat.

@anonym_9504f7 prečo už nejdú radšej domov.

anonym_ad1ed0
Včera o 16:08
@anonym_9504f7

@anonym_9504f7
Ja s tebou citim mala by si prestahovat do Anglicka tam niekolko rokov po sebe najpopularnejsie chlapcenske meno je Mohammed

anonym_d6fd97

Médiá nepovedia veľa no kto si to chce zistiť tak si zisti. No nemyslím si, že by to u nás došlo do takej miery ako západná Európa a keby bolo už veľmi zle tak emigrujeme do Poľska 😅 Každopádne nemám nič proti legálnym migrantom. Ale tí afričania a moslimovia to nám tu určite netreba. Len nerozumiem prečo sa s nimi takto hrajú, keď je to raz ilegálne tak nech to okamžite vypadne a hotovo. Prečo by nás mali vôbec zaujímať? Tam majú celý kontinent, ktorý je 3x väčší než Európa. To im musí stačiť.

anonym_00d8fa

Nedávno som videla video ako policajti zatikali polomrtveho Henryho nowaka bolo to hrozne celý ten príbeh. Čo by bolo keby to bolo naopak...

pr85
Včera o 16:47
@anonym_b17a04

@anonym_b17a04 Že si ty jedna z tých slniečkarok, ktoré kričali v roku 2015 "Say it loud, say it clear, refugees are welcome here"?

anonym_b17a04
Včera o 16:48
@pr85

@anonym_b17a04 Že si ty jedna z tých slniečkarok, ktoré kričali v roku 2015 "Say it loud, say it clear, refugees are welcome here"?

@pr85 To tazko. A este mi ukaz tych migrantov na SK. Je to tu tak biedne, ze ani ti tu nechcu ostat.

aleveddobre
Včera o 16:53
@anonym_b17a04

@pr85 To tazko. A este mi ukaz tych migrantov na SK. Je to tu tak biedne, ze ani ti tu nechcu ostat.

@anonym_b17a04 akých migrantov. Na Slovensku si štát a krajinu dokážu zhumplovat Slováci sami. Ani migrantov k tomu nepotrebujeme. 😂

vevesh
Včera o 17:36

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ja som tiez imigrant v zahranici- uz som zila vo viacerych krajinach a nevylucujem, ze to nie je konecny pocet....a poznala som tiez nelegalnych slovenskych imigrantov- hlavne v usa ci uk🙃🙃🙃 a akoze co by sa kde malo diat??

anonym_df47cf
Včera o 17:50
@anonym_01d442

@anonym_01d442 presne, my ani tych migrantov nepotrebujeme 😄 robime si zle sami.

777januska777
Včera o 17:51

Ja nechápem, preco ľudia stále vidia problém v imigrantoch. Každý imigrant je rovnaký človek ako každý z nás. Áno máju vlastnú kultúru a niekedy to nemusí byť ľahké. Ale s kým to je ľahké? Medziľudské vzťahy sú náročné a my sami nemáme často dobré vzťahy ani len v rodinach a to máme rovnaku kultúru.
Treba si uvedomiť, že každý človek dokáže byť sebec a hlupák, všetko je vždy o povahe a vlastnom pohľade na svet.

anonym_824f29
Včera o 17:58
@anonym_b17a04

@anonym_b17a04 tebe to teplo asi nerobí dobre, či ?

anonym_6cb810
Včera o 18:02

@katarina092 veľa moslimských emigrantov uteká pred vojnou rovnako ako Ukrajinci. Keby v Sýrii, Libanone, Palestíne, Afganistane, Iraku, Jemene... nebombardovali a nevraždili moslimov nemuseli by utekať do Európy.

pr85
Včera o 18:09
@anonym_b17a04

@anonym_b17a04 Prosím poprechádzať sa po BA. Je plná Ukrajincov (sranda, že takých 90% hovorí rusky), Indov (už tu nenechajú len ako kuriéri, ale videl som ak celú rodinku a ženu v sari) a rozličných moslimov (kebabarne na každom rohu, moslimskí taxikári jazdia po celom meste). Takže mi tu nehovor, že migranti na Slovensku nie sú, sú tu a stále je ich tu viac a viac.

anonym_b17a04
Včera o 18:14
@pr85

@anonym_b17a04 Prosím poprechádzať sa po BA. Je plná Ukrajincov (sranda, že takých 90% hovorí rusky), Indov (už tu nenechajú len ako kuriéri, ale videl som ak celú rodinku a ženu v sari) a rozličných moslimov (kebabarne na každom rohu, moslimskí taxikári jazdia po celom meste). Takže mi tu nehovor, že migranti na Slovensku nie sú, sú tu a stále je ich tu viac a viac.

@pr85 Ja byvam v AT, nieco o migrantoch viem(aj ja som jedna z nich). Ver, ze este proti AT ich je v BA minimum. No tak su tam. A??? Ci vsetci musia byt bieli krestania? A co mas prosti Ukrajincom? Ked budu bombardovat SK, ty urcite ostanes, vsak😏

anonym_4c71e4
Včera o 18:27
@anonym_9504f7

@anonym_9504f7 V Luxemburgu zijem niekolko rokov. Vies, kto su ta drviva vacsina imigrantov? VS vzdelani expati z celeho sveta. Luxembursko je jedna z krajin s najprisnejsimi imigracnymi zakonmi, takze ak nemas VS, robotu a prijem, dovidenia. Je to malicka krajina a 51% jej populacie tvoria expati.

Vy vidite jeden graf vytrhnuty z kontextu, a hysacite z imigrantov. No hadaj co, imigrant som aj ja.

vroni
Včera o 18:29

Nevadia mi migranti. Vadia mi ľudia, ktori nerešpektujú zákon, pravidlá a tvária sa že by sme im mali byť vďační za ich prítomnosť, prípadne sa snažia donútiť ostatných, žiť podľa ich predstav. Ale to sa týka En block všetkych ľudí, nielen migrantov

eva8
Včera o 18:41
@anonym_3426b2

@anonym_3426b2 omyl, viacere diskusiie na MK - Politicke spektrum, odbocia k migrantom a ku globalizacii

Strana
z5