icon

Je Fico americký agent?

markusrasford
24. feb 2025

Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra mam stoho nesmiernu radosť. Verím že vieš ako vyzerajú aj na Slovensku.

oliolijanka
24. feb 2025

Bol v Rusku, bol v Amerike, bol v Cine, bol v EU-parlamente... To z neho ruskeho, americkeho, cinskeho, ani europskeho agenta nerobi, hlavne ked vsade hajil zaujmy Slovenska.
Caputova v Rusku nebola a usta mala plne len ukrajiny a "tejto krajiny".

Co, este nadrabas uz zaplatene hodiny? Ci od prispevku vas platili?

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra téma je Fico ci je agent? Nie diaľnice.

viestta
24. feb 2025

@mateson2004 ma uz 14👍
(ja len aby neprepasol svojich 5 minut slavy a riadne si ich uzil)

mateson2004
24. feb 2025

@viestta užilA

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford veď aj Fico stavia. Gluck povedal,že Raž každý týždeň otvára nejaký úsek. 🤷🏻‍♀️

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka ty si vôbec nepochopila co som napísal. On vykrikoval na prezidentku ze je americká agentka a nakoniec on tam ide vykrikovať nech žije Amerika. Ani v Rusku ani v Číne ani nikde inde nevykrikoval nech žije...len v Amerike ktorú on tak veľmi nemal rád. Stal sa zázrak už ju miluje.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra oni toho narozprávali vid diaľnica BA - KE. Už si išiel po tej diaľnici?

oliolijanka
24. feb 2025

@markusrasford Ty si nepochopil, co som napisala ja.

Otazka: "Je Fico americký agent?"
Odpoved: "Ak haji v Amerike slovenske zaujmy, nie je americky agent."

Ak niekto haji americke zaujmy na ukor Slovenska, a nechava si za to platit, je to americky/-a agent/-ka.

viestta
24. feb 2025

@mateson2004 joj, tak si ju uzivaj bez ohladu na pohlavie a sexualnu orientaciu ako najlepsie vies

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford môj pekný ty si ma nepochopil, nevadí. Kvôli tebe budem musieť dávať výrazy do zatvoriek,aby si pochopil. Aby si pochopil a nezačal má osočovať a nedajbože mi nadávať do Ficovolicky, tak tie rumunské diaľnice naozaj existujú. Ja som totiž v Rumunskom prešla .Oni nás totiž predbehli aj v tomto. A, že Gluck to povedal v debate, čo aj povedal, som myslela ironicky, nakoľko ho Hargas vysmial, že o ktoré úseky ide.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka to co píšeš vieš aj niečím podložiť? Lebo v Amerike veľa toho o Slovensku nepovedal. Skôr rozprával o sebe. A keď máš na mysli ze prezidentka hájila americké záujmy na úkor Slovenská tak klameš. Ničím to nevieš doložiť len vykrikmy Fica na mítingu Smeru.

kiwi3
24. feb 2025

@oliolijanka normalne povedane, bol na turne po diktatoroch. na samitoch eu sa s nim uz nikto nechce hrat... preto sa tam zvykne tak nafucane tvarit.

viestta
24. feb 2025

@markusrasford my pouzivame tu co za neho postavil Orban. Asi za nu je mu taky zaviazany, ked splnil jeho davny slub. Sice tankujes vo forintoch, na pumpe sa nedohovoris ale z KE do BA sa po dialnici dostanes

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra dávaj

zuzanita1609
24. feb 2025

@oliolijanka ehm,aké slovenské záujmy háji pri motorovej píle a pri "hajlovanych"? 🙄 Nekvičali náhodou,že Ukrajinu treba denacifikovat? A tam sa pretŕča pri "pomylených" ? (Trump, Musk a spol.)

tetapetra
24. feb 2025

@markusrasford čakala som,že máš trošku väčší prehľad. Budem dávať (uvodzovky)

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka co hájil v Amerike? Napíš par viet co veľké tam vyrokoval ?

markusrasford
autor
24. feb 2025

@tetapetra ja som čakal ze budeš písať zrozumitelne

oliolijanka
24. feb 2025

@markusrasford Co pisem? Pisem, ze ak niekto haji zaujmy nejakej krajiny a je zaplateny tou krajinou, tak je to agent tej krajiny.
Ja som nenapisala, ze jedenkrat zvolena pani exprezidentka je americka agentka. To povedal Fico a ten ako styrikrat zvoleny pan premier hadam tych dokazov ma dost.
Pytaj si dokazy od neho.

viestta
24. feb 2025

@zuzanita1609 mna by fakt zaujimalo ake on slovenske zaujmy haji. Uplne konkretne by ma zaujimalo ake zaujmy su to. Vies niektore konkretne vymenovat? Pre nas nevedomych by si mohla uviest par nazornych prikladov. Mozno sa nam oci otvoria a prehodnotime svoj postoj k sudruhovi Mierotvorcovi.

mondolina
24. feb 2025

@oliolijanka
Ficovi neverím ani keď povie " dobrý deň"
čo vyrokoval pre Slovensko v USA, vo v Rusku....no dávaj.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka inú odpoveď som nečakal. No ze ten človek ktorý túto krajinu rozkradol do teraz nepodal TO na pani prezidentku je záhada. Véd tam ma svojho GP. Ze by to bola zas hra na svojich voličov? Čomu zožerú vsetko

paradajkova
24. feb 2025

@markusrasford Fico nieje americky agent. Fico je zufaly politik, ktory hra divadlo pre svojich volicov. Chodi si tocit videjka, vybavi velke nic, prave naopak, vacsinou tymi zahranicnymi navstevami skodi Slovensku. My niesme partner pre nikoho, ale on postne videjko, jeho volici mu to lajknu, prehlad nemaju, lebo jediny informacny zdroj je Fico a jeho poskokovia. Za par dni zabudnu, lebo na feede maju nove strasne dolezite video. Kontext informacii uplne unika. Je to cele ubohe.

On si bol podla mna v tej Amerike len pohonit ego. Lebo je viac ako mozne, ze Fico uz realne uveril tomu divadlu co hra na svojich volicov a tym padom mu Trumpova retorika sedi do jeho retoriky.

kiwi3
24. feb 2025

@zuzanita1609 toto tiez nechapem. ale uz sa nebudem cudovat, ked hajlovanie zrazu bude to, co treba robit pri denacifikovani... clovek uz fakt nevie, co ma cakat. tu niekedy vyhrava najvacsia absurdnost.

@oliolijanka fico ma dost dokazov... jedine, ze by klamal. ci on nikdy neklamal? nehovori sa, ze kazdy kradne a klame? jedine, ze by teda klamal a on bol rusky agent. nemoze byt, hej?

zuzanita1609
24. feb 2025

@mondolina keby mi Fico povie "dobrý deň" tak v tej chvíli by mi prebehlo hlavou "zas ma ošklbal o niečo" 😅.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@paradajkova ja úplne súhlasím. Mne sa ľúbi ze co diskutujú vecne píšu aj argumenty, ale jeho voliči dokážu napísať lebo, nič konkrétne. Ich argumentácia je nulová.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka mam si pýtať dôkazy od Fica a ty tu širis jeho bludy a klamstvá. Ma to niečo do seba.

oliolijanka
24. feb 2025

Preco ste sa chytili slovicka "hajil"?
Porozpravajte sa, lebo ja uz z diskusie odchadzam, o slovnom spojeni "mat zaplatene od inej krajiny".
Mala alebo mavala Caputova zaplatene z ameriky? Dostavali rozne "simeckove" neziskovky ci mimovladky peniaze z ameriky?
Dostal Fico peniaze za svoju rec v amerike od ameriky?

mondolina
24. feb 2025

@oliolijanka
si si istá, že nič tvoj Fico nedostal? 😉 za svoju reč?