icon

Je Fico americký agent?

markusrasford
24. feb 2025

Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život

paradajkova
24. feb 2025

@oliolijanka mozno preto sa toho slova "hajil" ludia chytili, lebo on nikde nehajil zaujmy Slovenska. Mne to tiez vybilo oci, ked som si tu vetu precitala. Zatial kazda z jeho navstev bola fiasko co sa zahranicnej politiky tyka a tiez dopadu na Slovensko, ci uz jeho bezpecnost alebo postavenie vo svete.

zuzanita1609
24. feb 2025

Jasné,že dostal,aj z jednej aj z druhej strany. Takto sa robí politika na všetky strany 😁. Do Ruska šiel hájiť,aby sa denacifikovala Ukrajina(plyn bola téma len pre pomylených) a v USA sa postaví na pódium medzi ľudí, ktorí hajlujú. Tomu sa už povie iný level úplne dezorientovaného,diagnostikovaneho "politruka" 🙄😉

tetapetra
24. feb 2025

@oliolijanka vieš o tom, že s usaid ako prvý podpísal memorandum Lajčák v 2018? Ja len či nebol v tej dobe minister zahraničných veci za Smer.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka keby pani prezidentka mala zaplatené a čo i len makk pravdy natom bol tak smeracka banda by deň čo deň to šírila na FB, MK a ďalších internetoch. No nakoľko nič nenašli nedá sa nič šíriť. Je pozoruhodné ze už bolo viacero dotazov Fico a Slovensko a nič pozitívne tu voliči Smeru nepíšu. Ich silná stránka je lajkovat nie argumentovať

viestta
24. feb 2025

@oliolijanka ked tam nehajil nase zaujmy co tam robil? No to by ma fakt zaujimalo co tam robil za nase peniaze. Zaujimalo by ma co tam moj zamestnanec za moje peniaze robil, aky prospech z toho mam ja, ty, sused a tvoja svokra.

mapa
24. feb 2025

@mateson2004 vidis, zasa klames. Minule si pisala uplne ine omacky o sebe. Konzistentna si jak tvoj "vocca" 😁

mateson2004
24. feb 2025

@mapa aké, môžeš kľudne skopírovať

oliolijanka
24. feb 2025

@viestta To, ze tam nehajil zaujmy Slovenska, pisete vy😀

mateson2004
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 ako ty veľmi rada odputavas od témy a si dosť útočná. Opýtal som sa ta slušne x krát aby si bola tak dobrá argumentovala čím prispel Fico k rozvoju tejto krajiny ale ani raz si nedokázala napísať argument.

stanulienkat
24. feb 2025

@oliolijanka Aké záujmy a kde Fico už len mohol hájiť?? Všade je na smiech, ešte aj u toho krpatého Putina je na smiech. Jediný kto ho berie vážne su slovenski dezoláti.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@oliolijanka on nehají záujmy Slovenska doma nie to ešte v Amerike. To len na voličov hra hru ktorú mu žeriete.

mondolina
24. feb 2025

@mateson2004
@mapa
teraz už pre istotu mieša slovenčinu a češtinu v jednom príspevku 🤣🤣👍

mateson2004
24. feb 2025

@mondolina nerozumíš česky?

viestta
24. feb 2025

@oliolijanka ty pises, ze hajil a potom zas sa ti nepaci, ze sa ta pytame ako tie zaujmy hajil. Tak sa rozhodni, ci hajil, ci vies ako a ak ano, tak to mozes aj napisat pre nas, nevedomych, lebo my sme ziadne hajenie nasich zaujmov nepostrehli.

kiwi3
24. feb 2025

@oliolijanka jezis. ake simeckove neziskovky? ak myslis michala, tak ten ziadnu nema. inak je normalne, ze open society a ine americke spolocnosti, dokonca aj vladna agentura financovali neziskove aktivity, stipendia atd. si predstav, ze aj fico dostal na svoju pracu. tak je to americky agent? nie je? taky isty ako caputova.

mapa
24. feb 2025

@mateson2004 no nepotrebujem trollit, klamat a vymyslat si po internetoch, tiez neverim hoaxom a propagande a hlavne dokazem kriticky vyhodnocovat informacie, takze neverim populistom a psychopatom. Rada by som ti dopriala taky zivot 😁

viestta
24. feb 2025

@kiwi3 pokial viem aj pani Ficova dostala nejake susniky (a nie male). Aj zo statneho aj zo zahranicia a Moskva to nebola

mateson2004
24. feb 2025

@oliolijanka ja som čím ďalej tým viacej presvedčená , že tieto debaty sú založené za účelom vyvolania tohoto, čo sa tu deje. Útoky, urážky apod. 100 x som si povedala, že to budem ignorovať. Moja chyba. A zaujímavé je, že iba prívrženci určitého politického názoru tu takéto a podobné témy zakladajú.

petronelag
24. feb 2025

Rozdiel je v tom taký, že Čaputová bola predtým zo strany PS a keď aj potom vystúpila, často sa písalo, že sa o všetkom radila na americkej ambasáde a vtedy vládol Biden - zástupca demokratov v USA, aj po ukončení išla prednášať do USA na univerzitu. Keby bola vyhrala voľby Kamala, tak by tam chodila ďalej, ale republikáni nebudú mať záujem o jej služby, hlavne keď Trump kladie dôraz na zlepšovanie ekonomiky USA a videl, že keď končila Odorová vláda a ona prezidentka, kde bolo ekonomicky Slovensko.
Na návšteve Ruska alebo USA nie je nič zlé, dobre je vidieť aj postoj druhej strany (nielen Ukrajiny) a dobre je vidieť aj postoj USA, abypremier vedel či sa s tým dá niečo urobiť, aj s podporou mimovládok, aj s clami a keby aj v USA mali pocit, že nemá čo k veci povedať, tak ho neprijal tam nikto.

mateson2004
24. feb 2025

@mapa o môj život nemusíš mať vôbec obavy. Ja si napríklad myslím, že veríš propagande ty.

kiwi3
24. feb 2025

@mateson2004 to musi byt hrozne, ze uz to nemozte nazyvat ani americkou propagandou...

mateson2004
24. feb 2025

@kiwi3 do teraz vreštalo PS že Fico ťahá Slovensko do Ruska. Teraz zase že do USA 😁

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 mýliš sa veľmi. Kto tu uráža to si ty

kiwi3
24. feb 2025

@petronelag tomu uvodu by som aj rozumela. neviem, co je cudne na tom volat prednasat niekoho, koho si vazis a ma skusenosti. ten stred o trumpovych eknomickych zaujmoch a prezidentke, co drzi statnu kasu ma pobavil a koniec si uz nejak prekombinovovala. nedava zmysel.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 prečo klameš? Ja pozorne sledujem politiku a nikde som nezachytil ze by PS vrestalo ze nás Fico ťahá do USA. Prečo si vymyslas?

mateson2004
24. feb 2025

@markusrasford ak sa chces vyjadrovať k urážaniu tak sa vráť na prvú stranu debaty.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 píš k veci a nie k fabulaciam. Posielala si kade tade aj ty ľudí

mateson2004
24. feb 2025

Nechce sa mi už sem.prispievať . Český spisovateľ Tomáš Lukavec mal včera .či predvčerom rozhovor s Jozefom Banášom . Tam je vysvetlené všetko výborne a ešte lepšie. Môžete si pustiť , ak chcete. Ale vy nechcete, pretože iba jediný váš názor je správny 🙃 a pozor!!!! Lukavec tam párkrát striedal češtinu so slovenčinou , to by mohol byť pre niektorých tu problém, alebo by to bolo strašne smiešne.

mateson2004
24. feb 2025

@markusrasford napísala som.prvy príspevok o Šimeckovi. Na to som schytala, že som psychopat . Tam je začátek, tam...