Je Fico americký agent?
Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život
@viestta a kde sú agenti? A naše doláre skasirovali prezidentka a Šimečka? Nič nám nedajú?😭
@tetapetra joj ja by som mohla romany pisat... Raz dobehol k plotu sused, ze co mi sedime len tak na zahrade, ci nevidime co sa deje. My sme len kukali, ze co sa deje. No a dozvedeli sme sa, ze zas Americania praskuju, ze sa mame ist okamzite schovat do chaty, poriadne octom poumyvat a v ziadnom pripade nemame jest to co sme mali na grile... (keby chudak vedel, ze to ta teraz uz dobra Amerika...)
@viestta veď sa spárovali 🤣🤣. Musk vyslal signál. No asi pomýlil kódy 🤭,tí ktorí boli ževraj očipovaní získali k tým 3percentam využiteľnosti mozgu viac percent a dokážu rozpoznať dezolé na prvú vetu 🤣.
@markusrasford takto sa to robi, 1:55
https://www.aktuality.sk/clanok/UaUsv9m/tazky-t...
@viestta k praskovaniu sa ani nevydrujem,nie skrz otca, ale "priateľov" na FB. Pred dvoma rokmi a viac to bolo len o tom ako nás práškuju. aj teraz si to sem tam všimnem, a mám chuť im napísať,že neverím,že toto Fico dovolí, praudou 😉 však je,že je toho praskovania o dosť menej, chvalabohu
@tetapetra a keď práškovali dakedy "čmeliaky" neviem čím,to bolo úplne v pohodičke nad školami,domami 😁. Teraz lietadlo, skoro v stratosfére praškuje a ozaj dezolé, tá čiara za ním,je vzduch, spaľovacie plyny a kvapky H2O, ktorú vytvára motor lietadla pri lete 😉. Ale darmo,mne stačilo,keď si dávali misky s octom na parapety kvôli saharskemu piesku 🤣🤣. Ocot je dobrý na vodný kameň a lesk okien..asi preto si to spojili😅.
@zuzanita1609 taký čmeliak nikdy nebol zlý. Ako rýchlo tí ľudia na to zabudli 😉. Na piesok sa musíme určite pripraviť aj tento rok 🤦🏻♀️. Ešteže ja odoberam vody 🤪 aj podzemné aj odpadové aj dažďové (strechy)
@tetapetra tiež, dažďová,z odkvapov,polievam ňou záhradu,ale nemali by sme to ďalej rozoberať, pretože taký dezolé v tom nájde obohacovanie sa a keď mi vyrastie brutálna mrkva,suseda poniže mi povie,že je to tým praškovanim 🤭🤣. Oj,teta je dobrá žena,ale keby menej naslúchala,čítala sprostosti,čo hneď z prvej ruky jej "buchne" do očí...😏.
ľudia, je vo vás veľa nenávisti, prestaňte s tým.
taký malý štát a ideme jeden proti druhému. nevidíte to?
@zmrzlinka8 nejdeme proti nikomu. Rešpektujem slobodné voľby a ľudia si zvolili, horšie je,že nepriznajú,keď sa rútime z kopca a nepriznajú,že brzdy nám táto vláda dokonca ukradla za jazdy. Všade je horšie,ale tu pri zvýšení platov politikov, ministrov a obyčajný človek obracia každé euro,sú ozaj s prepáčením, niektorí hlúpi ľudia. Kedy a čím sa im oči rozlepia? Naozaj iba tým zlom, ktoré bude stáť zoči voči?
@zmrzlinka8 to že napíšem svoj názor a pripojím argumenty tak je vomne veľa nenávisti?
Ja som volila Igora(keď sa Fico porúčal). Poserinkal to tým,že neukočíroval svoje ego (dakedy mal čušat), zbytočne riešil hlúposti,začalo sa ale riešiť ohľadom káuz za vlády Fica,na to mal myslieť,aby sa veci doriešili. Tieto voľby som volila Demokratov, málo kto už prizná,koho volil,hlavne od Smeru a spol. Ale aby niekto tvrdil,že Slovensko si vybralo ruskú cestu...Fico nie je Slovensko. Vždy tu boli ľudia pomýlení,ale vždy vedeli na ktorú stranu sa pridať, predsa partizáni za druhej svetovej neboli dotovaní mimovladkami,vedeli,kto je agresor. Teraz niekedy pochybujem,ale nelámem palicu,len potrebujeme asi opäť dostať "po papuľi",aby sme sa pohli 😏. (Aj keď bludime stále v kruhu,kto normálny sa predsa bude zastávať okupantov,len čas a výmena generácií, možno 😏).
@zmrzlinka8 nehnevaj sa, ale neda mi pritakavat hlupostiam len preto, ze pan prezident a sudruh precceda vyhlasili, ze potrebuju klud. Kto seje vietor, zozne burku. A najviac vetra rozosieva sudruh precceda. A vies preco? Lebo na dejepise si zapamtal to co povedala kralovna Viktoria. Rozdel a panuj. On velmi dobre vie, ze ludi musi rozdelovat aby mal pokoj na svoje... (no napisem to kulantne, aby ma neblokli) ...na svoje panske huncutstva.
My by sme sa mali spojit, to je pravda. Spojit sa a papucami vyhnat do zabudnutia tu zberbu, kora nam teraz vladne.
@viestta
@markusrasford absolutne tomu nerozumiete. To bola predsa predtym zla Amerika, ta Amerika, ktora ovladala ine vlady sveta pomocou grantov po celom svete. Vy ste nevideli predsa tie videa, kde to priznavali? Neviete o grantoch na budovanie demokracie co prudili na Slovensko a Ukrajinu? Teraz za Trumpa a Muska je dobra Amerika, ktora toto stopne a uz sa stara len o seba a nejde zasahovat do vnutrostatnej politiky inych krajin. Toto si precitali priaznivci Fica. Tato rozpravka im bola podana, toto sa odverklikuje v ruzovom, fialovom a vsetko v poriadku. Volic spokojny.
Oni vobec nevidia, ze Fico isiel za Trumpom uplne zbytocne, lebo nic take nebolo treba vyjednat. Ziadne zastavenie financovania mimovladok nebolo treba riesit, cele je to nafuknuty predvolebny blud, co tu roky funguje. Ze co realne potrebujeme je vyjednat, aby USA nezabudlo, ze Europa je jeho partner, lebo ak nam zavedu cla a budeme mat ihned zvysit vydavky na obranu, tak nas stat to proste ekonomicky neda. Uz teraz sme na dne vdaka Ficovi a Trump nas uplne znici tymto. Len toto Fico nemoze ani z ust pustit, lebo on je nikto v svetovej politike. On moze ist a kyvkat nezmyslom co hovori Musk a je jedno aky dopad to ma na Slovensko. A svojim volicom tiez nemoze povedat v akom zlom stave sme, radsej im vitazoslavne oznami, ze skoncoval s mimovladkami. Radsej vyriesit neexistujuci problem, ako priznat, ze mame realny problem, ktory vdaka jeho politike "na vsetky 4 strany" nieje absolutne v nasich rukach.
Jedine co nam ostava je dufat, ze Europa to za nas nejak uhra a nas pan premier jej za to opakovane bodne nozik do chrbta. A nielen Europe, celemu Slovensku boda nozik do chrbta a ludia nie a nie precitnut.
Slava Ficovi.
@paradajkova 👍
@viestta ja si rada vypočujem aj iný názor ako môj, aj sa zamyslím, aj viem rešpektovať. a očakávam rešpekt aj z opačnej strany. politika je vec pohľadu, nikto nemá absolútnu pravdu. kiež by si ma pochopila.
@paradajkova krásne napísané 👍. Bohužiaľ voliči koalície len prejdu a vyberú si im kľúčové slová ,ako sú Trump,Fico, sláva, víťazoslávne 🤭😏
@markusrasford 🤦♀️
@zmrzlinka8 nuz, to, ze Fico ako osoba nie je uz ani politik, uz je to len jedinec zufalo sa drziaci pri moci, ze uz davno vlastnorucne degradoval do minusovych hodnot aj to malo dobre co snad niekedy spravil, ze je najvyssi cas aby prenechal politiku schopnejsim, je smutny fakt. Dokazatelny fakt. O jeho neschopnosti vladnut a rozhodovat v prospech statu a obyvatelov je XY dokazov. Na fakt sa neda mat nazor. Fakt ostava faktom ci sa na neho pozeras zhora alebo zdola, z lava alebo z prava. Fico ako predseda vlady je dnes len jeden strasny omyl, ktory my zijeme a na ktory doplatime my a aj generacie po nas.
@viestta dobre, máš právo si to myslieť. to nikomu nezakladá právo útočiť na inak zmýšľajúcich ľudí. len to chcem povedať všetkým.
@zmrzlinka8 keď budeš mlčať, nepočuť, nevidieť nejaký zločin, robí to z teba čo? Len okoloidúceho,alebo spolupáchatela?Vieš asi, že to Rusko zaútočilo, ničí,zabíja. Dokonca to niektorí schizofrenici z vlády tvrdia,ale aj tak ideš a podáš vrahovi ruku a pred celým svetom. Čo to potom je,ako úplný pštros s hlavou do piesku?(mierne povedané) 😕.
@zmrzlinka8 Nikto neútočí na inak zmýšľajúcich ľudí.
Tu sa argumentuje, píšu fakty a názory.
No niektorí si to vysvetľujú ako útok, keď čítajú pravdu, ktorá sa im nepáči.
Nie je správne skloniť hlavu a zostať ticho, keď sa šíri zlo a klamstvo.
@napetra ja mám skúsenosť, že sa tu aj útočí. Fico je Fico, tu medzi nami v diskusii žiaden Fico nie je a nie všetci musia mať rovnaký pohľad na vec. trochu tolerancie by nezaškodilo. a lásky k ľuďom ako takým. treba ísť príkladom, nie?
@viestta to sú tvoje fakty. tvoj pohľad. nie absolútne fakty. toto ma desí. ako si niekto dovolí uzurpovat pravdu len pre seba?
a kto je schopnejší teda?
@zmrzlinka8 tolerujem ficovych voličov ale len do tej miery,keď už strácajú ľudskosť a rozum. Nech si ho ospevujú, klaňajú sa pred jeho fotkou,ale keď niekto povie,že Zelensky je diktátor a žiadny prezident svojej krajiny, ktorý podotýkam neušiel z nej ako potkan Putin,keď tiahnu na Moskvu jeho odchovanec a kuchár,nediv sa,že povolia nervy aj tomu najväčšiemu flegmatikovi. A Fico podal ruku Putinovi. Kľúčový akt, ktorý dvíha niekoho zo stoličky 😏. Vrana k vrane...
@viestta totalita tu už bola. ďalšiu nepotrebujeme. to na margo tvojich absolútnych faktov, jedine jedna strana má pravdu? nuž nie, je mi to ľúto. štát patrí všetkým a je treba rešpektovať aj diverzitu
@zmrzlinka8 Nerozumiem čo tým chceš povedať, že Fico je Fico.
Snáď nie to, že nech je Fico akýkoľvek, nech robí čokoľvek, nech klame, nadáva na EU, ale je jej pevnou súčasťou, klania sa agresorovi a zlatý kliniec jeho hláška na kongrese Nech žije Amerika.
Treba ho rešpektovať, on je taký a máme byť tolerantní ?
Fakt neviem, myslíš si, že máme mlčať ?
@napetra chcem povedať to, že sa tu v diskusiách to meno Fico strašne vzťahuje na každého, čo vyjadrí iný postoj ako váš.
tu žiadny Fico nepíše, píšu tu svojprávni ľudia so svojimi pohľadmi a tie je treba tiež rešpektovať, keďže sú to takí istí občania tohto štátu ako aj vy. o nič menej múdri.
@napetra mlčať nemusí nikto, stačí sa nepovyšovať. snáď sa ešte dokážeme počúvať navzájom.

@markusrasford ja sa teraz hlboko zamyslam, co nam vlastne vycitaju, lebo my sme (vraj) lobovali za americkych agentov, vsak ked lobujeme za USA je to v poradecku. Ci? Simecka Caputova boli tiez plateni z USA. Kde je problem? Vsak to je ten isty stat. Ci?