Je Fico americký agent?
Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život
@zmrzlinka8 aj demokracia musí poznať svoje hranice, každý si ju vysvetľuje po svojom. Písať, hlásať, konať niečo, ešte neznamená,že demokracia... morálne hodnoty, oprávnená sebaobrana,neskorumpovaný súdny systém, overené fakty aj na 50x,tam demokracia od vzniku Grécka, Ríma pokrivkáva.
Nie každý blud, ktorý niekoho neoverí od rôznych zdrojov je demokracia...keď niekto pri celosvetovej pandémii bude kvičať,že je to len chripočka a ľudia na to neboli zvyknutí,ale dole rúška,zmanipuluje ľudí ktorí nemajú iný prístup k viacerým informáciam, je podľa niekoho vývoj demokracie? Keby sa to bralo fakt podľa demokratického zriadenia,vedome šíri smrteľnú chorobu a nabáda na to ostatných. Tam demokracia končí,preto máme právny, súdny systém.
Nechapem co vlastne serie progresivcov? Ved ked Fico je teraz “zastrceny” v Trumpovom zadku, tak progresivci by mali byt radi, lebo je strceny v americkej riti a ficovolici su radi, ze sa Robkovi dari robit politiku aj v USA😅 a s Putinom na vecne casy.
Docitala som len po Nech zije Amerika (2.str.)
Nemyslite si, ze postoje ku ktorejkolvek krajine sa menia aj podla toho, kto v tej krajine vladne? Podla toho su si jednotlive krajiny blizsie, aj vzdialenejsie
@mateson2004 tak to plati aj pre Fica, aj pre Simecku.
Trosku vysvetlenia a suslednosti casov.
Ako nadsval Simecka na Ameriku? Kedy zacal nadavat na Ameriku? A kedy mu boli stopnute ake financne zdroje? Tzv. Soros, ktory ako,e sponzoruje opoziciu, je zavisly od Yrumpa? Trosku podrobnejsie vysvetlenie prosim, mam v tom zmatok. Dakujem
@zmrzlinka8 nie, to nie su moje fakty. To su fakty, ktore su verejne dohladatelne, verejne pristupne, X-krat zverejnene. Nie je to, ze ja som si ich vymyslele, To su skutky, ktore on spachal, veci, ktore sa pod jeho vedenim udiali. Len taky priklad, a to je fakt je devastacia ikonickych slovenskych narodnych kulturnych institucii. Ministerka jeho vlady odvolava odbornikov jedneho za druhym, miesto nich do funkcii menuje amaterov bez akychkolvek vedomasti a schopnosti riadit tieto institucie. To vidime den pri dni. Minister zivotneho prostredia z jeho vlady sapodiela na devastacii prirody, odvolava odbornikov z vedenia narodnych parkov a ochrany prirody. Toto vsetko vidi aj laik, ale hlavne odbornici biju na poplach, pretoze skody su uz napachane a dalsie skody realne hrozia. Mam pokracovat v tych faktoch?
@zmrzlinka8 demokracia je len veľmi úzka časť v spektre rôznych -kracií a stačí málo, aby sa o demokracii už nedalo hovoriť. U nás momentálne prevláda akási zmes medzi oligarchiou a ochlokraciou. Demokracia ti zaručuje slobodu prejavu, ale aj tá má svoje hranice, inak ľahko skĺzne do anarchie. A to dvojnásobne platí pre prípad, ak ti demokratické nástroje umožňujú šíriť zjavné nezmysly na ovplyvňovanie verejnej mienky. A že to tak funguje môžeme vidieť na oligarchii Smeru, ktorá zámerne manipuluje s vrstvami nevzdelanej luzy, ktorá oligarchom zaručuje prakticky neobmedzenú moc. U nás už prakticky neexistuje žiadny systém protiváh a bŕzd, vyhraj voľby a môžeš všetko.
@oliolijanka popros sudruha Fica aby ti poslal kopiu, aby si mohla skontrolovat kto z MK bral euricka aby rozvracal ficodemokraciu.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/742331-f...
Len aby si zbytocne dlho necakala, takto to budes mat pekne vsetko pokope a rychlo
@viestta konečne. Tak na Ukrajine sa hlasovalo. Štýlom , potiaľ budeme hlasovať až zahlasujeme tak ako to chce. Viem si predstaviť, ako to zariadili. Každému normálnemu človeku musí byť z toho nanič.
@mateson2004 ty o com melies? Kde som ja Ukrajinu spominala? Uved ma do obrazu na co mi vlastne odpovedas, lebo ja stale pisem len o Slovensku, Ficovi a jeho vlade (vladach)
@mateson2004 Ako nadaval Simecka na Ameriku? Kedy zacal nadavat Simecka na Ameriku? A kedy mu boli stopnute financne zdroje zdroje z Ameriky? O ake finansne zdroje z Ameriky slo?
Raz vadí že ruský potom americký agent. Napríklad mne je to úplne jedno. Dôležité pre mňa je či z toho niečo Slovensko bude mať.
A nech si trčí z riti komu chce. Je to blbec.
@markusrasford nieje ziadny agent len politik
@janka131187 No keď politička Čaputová bola v Amerike, tak ju nazval americkou agentkou, takže aj on je agent jeho slovníkom.
@mateson2004 preco pises prazdne frazy? 😉
@janka131187 a to iste plati aj v prípade pani prezidentky? Politici ešte neboli agenti?
@bosorkabb včera som sa tu viackrát opýtal ze v com alebo ako posunul Slovensko vpred? Do dnes som sa odpovede nedočkal.
@markusrasford ty nechapes ten zasadny rozdiel? Vsetko co ma akukolvek vazbu na Sumracnu je politik. Vsetci ostani su agenti (alebo blazni).
@viestta ďakujem.
@markusrasford a čo píšem? Čítaj s porozumením.
@bosorkabb čítam ale nejak mi to nevychádza. Skus písať zrozumiteľne aby som tomu chápal aj ja.
@markusrasford je to dostatočne zrozumiteľne pre ostatných tak hádam sa pridáš.

@zmrzlinka8 Samozrejme, veď iný názor v tejto diskusii môžeš mať.
Keď niekto napíše, že to tak nie je, že v niečom nemáš pravdu, podloží to faktami, to neznamená, že na teba útočí.
To nie je o názore a tolerancii.