icon

Je Fico americký agent?

markusrasford
24. feb 2025

Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život

Strana
z8
eva8
27. feb 2025

@mateson2004
Fico povzbudený Muskom kriesi útok na Šimečku cez mimovládky. V čom zavádza?
Šimečka za Projekt Fórum nezodpovedá.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23455769/simecka-fico-pr...

eva8
27. feb 2025

Prosim, vie niekto otvorit? Ked uz je tema o agentoch, mozno Sme "monituruje" MK 🙂.
Podozrenia z nezákonného odpočúvania má riešiť Kaliňákova komisia. Smer ju však nechce
Zriadenie komisie sa odkladá od roku 2016.
https://domov.sme.sk/c/23454747/odpocuvanie-sis...

viestta
27. feb 2025

@eva8 vsetci sem piseme verejne mozu spokojne citat, (dokonca si myslim, ze je tu celkom dost dobrovolnikov, ktori plnia zadania zo Sumracnej, ci uz vedome, ci uz nevedome, mozno zadarmo, mozno za nejaku odmenu) snad len, ze by ich zaujimali sukromne spravy, ktore si uzivatelia vymienali medzi sebou. A ano, na odpocuvanie treba mat zakonny dovod a malo by byt povolovane podla zakona. Lenze v sucasnej situacii na Slovensku som k dodrziavaniu zakonov zo strany politikov a aj OCTK celkom skepticka.

eva8
27. feb 2025

@viestta to monitorovanie bolo myslene ako zart, pretoze sa diskutuje o agentoch a najdem clanok o odpocuvani. Mna zaujimal cely clanok, aj ked sa v tom vpbec nevyznam.
Neupodozrievam nikdy nikoho, pretoze sa mi viackrat ukazalo, ze pravda sa ukaze. Ludom poskytujem len dostupne informacie. Pri rozhovoroch s diskutujucimi na MK ychadzam z toho, co napisu, ked klamu, zamotaju sa. Potom bud neodpovedaju, alebo zagresivneju 🙂 V tejto diskusii napr. cakam odpoved aspon po "pomocke", ktoru som pridala. A zatial nic 🙂
A take prazdne slova dostanu vyse 30 lajkov 🙃 Vsak hlavne, ze sa nieco "mudre" napisalo....

janka131187
4. mar 2025

@markusrasford ja netusim ci Čaputová niaka agentka,podla mna to v ich slovniku sú vsetci agenti😎Skutocný agenti su predsa v utajení😝

Strana
z8