icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

milanemila
3. jan 2025

Ja sa normalne smejem, lebo uz neviem co sa musi stat, aby ti hlupaci co ho volili si uvedomili, ze si sedi v blahobyte za nakradnute a smeje sa svojim volicom do ksichtu ako sa vzdy nechaju odzubat.
Tento konkretny apartman stoji viac penazi na jednu noc ako vacsina jeho volicov uvidi pokope za cely zivot.

zeldia
3. jan 2025

@hiro toto sa nepytam či ma točiť v bystre alebo na izbe. A znížiť počet osôb je tiež blbosť lebo to nebudú Šeherezády. Normalna pipka za stovku na hodinu. Prečo ten hnup nechce zmenu ja to nechápem. Vyslo by to lacnejšie možno sa boji syfilisu.

zeldia
3. jan 2025

@milanemila nic sa nestane, a predčasne volby ani za svet. Konecne nech platia aj jeho voliči, my ostatní sme na to zvyknutí.

janinah
3. jan 2025

@sara07 ty,kokos,tak ja tam pôjdem tiež,nie som nijake Béčko...dám celoživotné úspory z platy zdrav.sestry za 3 noci a pôjdem sa potom pásť...a tiež zrobím video...heh😉

hiro
3. jan 2025

@zeldia A vieš koľko ich mal? Toto je verejne známa niekoľká dlhšia stálica. Radšej jednej dať bagateľ ako ďalším 100 platiť po 5000 mesačne za mlčanie.
Ale výber miesta môže napovedať že tam prvý krát nie je.

zeldia
3. jan 2025

@hiro no mne 6tis sa až taký bagatel nezdá, toto tu je EU nie SAE. Mne sa zdá že jemu úplne chudakovi preplo, a cíti že ma dni spočítané lebo toto už hranici so šialenstvom čo trepe a robí.

viestta
3. jan 2025

@zeldia nemozem si pomoct ale jeden stary komunisticky mi vybehol z podvedomia
Ked v Moskve organizovali v 1980 olympiadu, tak sudruh Breznev povedal, ze to musi byt vsetko ako na zapade, ak nie este lepsie. Tak sa ho sudruhovia z organizacneho vyboru opatrne spytali, teda aj bordel bude. Sudruh Braznev povedal, ze samozrejme. Zacala olympiada, hdnotilo sa ako to prebieha, vsetko fasa, len ten bordel akosi nefungoval a zival prazdnotou. Zasadla komisia na presetrenie priciny. Tak sa overovalo
Budova je v poriadku?
Ano, presne taka ako su v Ansterdame.
Nabytok je v poriadku?
Ano, presne taky ako su v Ansterdame.
A personal?
Samozrejme. Same overene sudruzky, clenky strany, ucastnicky Velkej vlasteneckej vojny
(takze aj nas laskavy, dobrotivy a starostlivy sudruh uz stvrty krat pan premier ma overenu sudruzku ako stetku)

petronelag
3. jan 2025

Poznám známu z cestovnej kancelárie a tá hovorila, že ľahko vypredali aj drahé zájazdy na Silvestra, aj menší podnikatelia išli. Tak isto prvé júlové týždne.

gribka1
3. jan 2025

@zeldia Intenzívne pracuje na pocite vlastnej dôležitosti, on chce byť niekde ako Putin, Orbán, jemu je ukradnuté Slovensko. To je už diagnóza.

markusrasford
3. jan 2025

@petronelag ešte ho budeš ľutovať chudáčik

viestta
3. jan 2025

@sara07 Hranol ma apartman vacsi ako Jamkaty svoj "bytik" kde sa so psom a rodicmi nezmestil. To jedneho fakt nas...(rdi).

knieza_pribina
3. jan 2025

Voličská základňa prerátava centy na nákupe v Lidli a pán veľkomožný dovolenkuje v apartmáne, ktorý na deň stojí toľko, ako dôchodcov celoročný prijem. A jasné, že keď volič naškrabká na grahamové rožky, akciové maslo a salámku, tak Ficovi zatlieska za jeho dobre odvedenú prácu. Milujem 🙏🏻

ada309
3. jan 2025

No čo, však sme sa mu pekne na to poskladali cez 100% zvýšenie platov a doživotne renty.. už len popriať mu príjemnú dovolenku 😅😶 ...

luccija
3. jan 2025

@gribka1 no veď psychopati takých je v politike veľa.Strasna hanba my sme už každému na smiech a jeho voliči su zaslepenci ako tie týrané ženy so stockholmskym syndrómom, ale veď ho ľúbim veď on nám chce dobre a čo nech si dopraje veď ťažko pracuje.Vysmievaju sa ľuďom do tváre ja si pamätám, keď sa mu to stalo som povedala,, že sa stiahne a zmení život muž povedal, že bude ešte horsi

markusrasford
3. jan 2025

@knieza_pribina voliči Smeru sú ovce a to iste Hlasu. Oni milujú Fica....

klementinka58
3. jan 2025

ta dufam, ze si to aspon zaplatil zo svojich nahrabanych 🙂

zeldia
3. jan 2025

@petronelag čo tým chcel básnik povedať?

milanemila
3. jan 2025

@petronelag ja neviem, ci ti to treba nakreslit aby si to pochopila ale ak raz niekto zaraba oficialne cca 12000e a ma na ruke hodinky za 30k a ide na dovolenke, kde jedna noc v danom apartmane stoji 6k, tak je to jednoducho nepomer k platu a na nieco take by oficialne ani nemal mat. A to su len 2 polozky z rady dalsich. Tak je na mieste sa pytat odkial su prostriedky z kt tento zivot vedie kedze je verejny cinitel.
To ze ma niekto sukromnu firmu a podnika a ide za to na dovolenku obcanov tejto republiky nemusi vo vseobecnosti zaujimat, lebo takemuto cloveku odpvzdavas dobrovolne svoje peniaze za jeho tovar alebo sluzbu. Kam a komu idu moje dane a odvody si ja ale vybrat nemozem a Fico je doslova zamestnanec kazdeho jedneho obcana SR, kt tu tie dane a odvody plati.

danica2711
3. jan 2025

mne je srdečne jedno, koľko stojí jeho apartmán, ja mám len jedno želanie, aby sa mu tam tak páčilo, že tam ostane navždy a na Slovensko sa už nevráti

zeldia
3. jan 2025

@milanemila síce pekne si to napísala ale si spomeň ako je to v školskej triede: je tam 25 deti z toho 1-2 inteligentne, 5 retardovanych demnetov ktorí vykrikujú bludy celý cas a zvyšok priemer. Učiteľ chodí hore dole aby ho všetci počuli, kreslí, ukazuje vysvetľuje. Na konci dňa je v triede 1-2 šikovných, 5 dementov a zvyšok priemer. Nepomoze kreslit 😉

jana_eyre_2
3. jan 2025

@zeldia môj kamarát ma výbornú teóriu.. do Ruska šiel Fico objednať veľké trolie farmy, aby mohol zmanipulovať predčasne voľby vo svoj prospech, plyn bol len zasterka.. tak ako to bolo v Rumunsku.. bohužiaľ naše súdy sú asi v horšom stave aby vedeli spravodlivo zhodnotiť ako to reálne je..

veronka1996
Odpoveď bola odstránená
hellwant
3. jan 2025

V telke ukazovali tu pozlatenu vanu v apartmane, vyzerala tak starozitne ako kotlik...len kurit pod nou poriadne, nech sa v nej povari.

zeldia
3. jan 2025

@jana_eyre_2 toto je ale dosť dobre…. Ako sa hovori bez vetra sa listok nepohne. Najmä keď je SR našťastie stále nepriateľom

hiro
3. jan 2025

@zeldia Je to bagateľ. Vieme že Smer berie 10-20% zo štátnych zákaziek. A Ficovi ide podiel ako sa už preriekli pri emisiách. Majú pod palcom desiatky miliárd. Keby sa mu dostalo len jedno percento z toho tak má v kapse stovky miliónov. Fakt pár desiatok tisíc za hotel je pre neho nič.

annm81
3. jan 2025

Ale veď mu doprajte, chudáčikovi. Ide celý natešený, s vrtiacim chvostikom za páničkom, sám so sebou spokojný, ako si plný povely, nastaví uško, odhalí bruško, nech ho pániček poškrabká... no a nakoniec? Sklamanie. Puťo pošle novoročné prianie všetkým diktátorom aj diktátorom v zácviku a na verného chudáka, čo sa vidí ako gubernátor nového Slovenska, na večné veky oddaného Rusku, na toho Vláďa kašle a nepošle mu nič. Z toho sa jeden potrebuje spamätať niekde v závetrí.

danyelia
3. jan 2025

A koho že volí na prvý pohľad slušná dáma s vyberaným slovníkom @veronka1996 ?

martin96321
3. jan 2025

Ako uz davno povedal Werich......Přes den lhal a v noci krad.....socialni demokrat

martin96321
3. jan 2025

No a kde mal ist na zasluzenu dovolenku? Ved im nasim specialom u niesol obcana. Iba si vubera odmenu

sara07
3. jan 2025

@viestta on má kupelnu s teráskou prepojenu velku ako petržalský dvojizbák by som povedala ale zrejme je to ok