Je Robert Fico naozaj vo Vietname?
Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...
@milanemila nic sa nestane, a predčasne volby ani za svet. Konecne nech platia aj jeho voliči, my ostatní sme na to zvyknutí.
@zeldia nemozem si pomoct ale jeden stary komunisticky mi vybehol z podvedomia
Ked v Moskve organizovali v 1980 olympiadu, tak sudruh Breznev povedal, ze to musi byt vsetko ako na zapade, ak nie este lepsie. Tak sa ho sudruhovia z organizacneho vyboru opatrne spytali, teda aj bordel bude. Sudruh Braznev povedal, ze samozrejme. Zacala olympiada, hdnotilo sa ako to prebieha, vsetko fasa, len ten bordel akosi nefungoval a zival prazdnotou. Zasadla komisia na presetrenie priciny. Tak sa overovalo
Budova je v poriadku?
Ano, presne taka ako su v Ansterdame.
Nabytok je v poriadku?
Ano, presne taky ako su v Ansterdame.
A personal?
Samozrejme. Same overene sudruzky, clenky strany, ucastnicky Velkej vlasteneckej vojny
(takze aj nas laskavy, dobrotivy a starostlivy sudruh uz stvrty krat pan premier ma overenu sudruzku ako stetku)
Poznám známu z cestovnej kancelárie a tá hovorila, že ľahko vypredali aj drahé zájazdy na Silvestra, aj menší podnikatelia išli. Tak isto prvé júlové týždne.
@petronelag ešte ho budeš ľutovať chudáčik
Voličská základňa prerátava centy na nákupe v Lidli a pán veľkomožný dovolenkuje v apartmáne, ktorý na deň stojí toľko, ako dôchodcov celoročný prijem. A jasné, že keď volič naškrabká na grahamové rožky, akciové maslo a salámku, tak Ficovi zatlieska za jeho dobre odvedenú prácu. Milujem 🙏🏻
No čo, však sme sa mu pekne na to poskladali cez 100% zvýšenie platov a doživotne renty.. už len popriať mu príjemnú dovolenku 😅😶 ...
@gribka1 no veď psychopati takých je v politike veľa.Strasna hanba my sme už každému na smiech a jeho voliči su zaslepenci ako tie týrané ženy so stockholmskym syndrómom, ale veď ho ľúbim veď on nám chce dobre a čo nech si dopraje veď ťažko pracuje.Vysmievaju sa ľuďom do tváre ja si pamätám, keď sa mu to stalo som povedala,, že sa stiahne a zmení život muž povedal, že bude ešte horsi
@knieza_pribina voliči Smeru sú ovce a to iste Hlasu. Oni milujú Fica....
ta dufam, ze si to aspon zaplatil zo svojich nahrabanych 🙂
@petronelag čo tým chcel básnik povedať?
@petronelag ja neviem, ci ti to treba nakreslit aby si to pochopila ale ak raz niekto zaraba oficialne cca 12000e a ma na ruke hodinky za 30k a ide na dovolenke, kde jedna noc v danom apartmane stoji 6k, tak je to jednoducho nepomer k platu a na nieco take by oficialne ani nemal mat. A to su len 2 polozky z rady dalsich. Tak je na mieste sa pytat odkial su prostriedky z kt tento zivot vedie kedze je verejny cinitel.
To ze ma niekto sukromnu firmu a podnika a ide za to na dovolenku obcanov tejto republiky nemusi vo vseobecnosti zaujimat, lebo takemuto cloveku odpvzdavas dobrovolne svoje peniaze za jeho tovar alebo sluzbu. Kam a komu idu moje dane a odvody si ja ale vybrat nemozem a Fico je doslova zamestnanec kazdeho jedneho obcana SR, kt tu tie dane a odvody plati.
mne je srdečne jedno, koľko stojí jeho apartmán, ja mám len jedno želanie, aby sa mu tam tak páčilo, že tam ostane navždy a na Slovensko sa už nevráti
@milanemila síce pekne si to napísala ale si spomeň ako je to v školskej triede: je tam 25 deti z toho 1-2 inteligentne, 5 retardovanych demnetov ktorí vykrikujú bludy celý cas a zvyšok priemer. Učiteľ chodí hore dole aby ho všetci počuli, kreslí, ukazuje vysvetľuje. Na konci dňa je v triede 1-2 šikovných, 5 dementov a zvyšok priemer. Nepomoze kreslit 😉
@zeldia môj kamarát ma výbornú teóriu.. do Ruska šiel Fico objednať veľké trolie farmy, aby mohol zmanipulovať predčasne voľby vo svoj prospech, plyn bol len zasterka.. tak ako to bolo v Rumunsku.. bohužiaľ naše súdy sú asi v horšom stave aby vedeli spravodlivo zhodnotiť ako to reálne je..
V telke ukazovali tu pozlatenu vanu v apartmane, vyzerala tak starozitne ako kotlik...len kurit pod nou poriadne, nech sa v nej povari.
@jana_eyre_2 toto je ale dosť dobre…. Ako sa hovori bez vetra sa listok nepohne. Najmä keď je SR našťastie stále nepriateľom
@zeldia Je to bagateľ. Vieme že Smer berie 10-20% zo štátnych zákaziek. A Ficovi ide podiel ako sa už preriekli pri emisiách. Majú pod palcom desiatky miliárd. Keby sa mu dostalo len jedno percento z toho tak má v kapse stovky miliónov. Fakt pár desiatok tisíc za hotel je pre neho nič.
Ale veď mu doprajte, chudáčikovi. Ide celý natešený, s vrtiacim chvostikom za páničkom, sám so sebou spokojný, ako si plný povely, nastaví uško, odhalí bruško, nech ho pániček poškrabká... no a nakoniec? Sklamanie. Puťo pošle novoročné prianie všetkým diktátorom aj diktátorom v zácviku a na verného chudáka, čo sa vidí ako gubernátor nového Slovenska, na večné veky oddaného Rusku, na toho Vláďa kašle a nepošle mu nič. Z toho sa jeden potrebuje spamätať niekde v závetrí.
A koho že volí na prvý pohľad slušná dáma s vyberaným slovníkom @veronka1996 ?
Ako uz davno povedal Werich......Přes den lhal a v noci krad.....socialni demokrat
No a kde mal ist na zasluzenu dovolenku? Ved im nasim specialom u niesol obcana. Iba si vubera odmenu

Ja sa normalne smejem, lebo uz neviem co sa musi stat, aby ti hlupaci co ho volili si uvedomili, ze si sedi v blahobyte za nakradnute a smeje sa svojim volicom do ksichtu ako sa vzdy nechaju odzubat.
Tento konkretny apartman stoji viac penazi na jednu noc ako vacsina jeho volicov uvidi pokope za cely zivot.