Je Robert Fico naozaj vo Vietname?
Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...
@danyelia Odkiaľ stále berieš informáciu, že volím PS? Ani ja nemám odkiaľ vedieť, koho volíš. Voliči Smeru ma chceli svojho času zbiť a okradnúť, vulgárne mi nadávali, mám z toho dodnes traumu. Preto ich považujem za naničhodných darebákov.
Vsak sa pozrite ako to tu vyzera, jasne ze zdrhol. A zjavne si musel vybrat odmenu za minule Kaliho upratovane.
@danyelia ty si ale riadne mimo
ty potrebuješ dôkazy, ja ich dávno mám, čo pisali som si overila čo som potrebovala
a prá ludi to naštvalo alebo otvorilo očká mi uplne stači
ja nemám iluzie o luxuse v ktorom žiju ani o ich vlade, že má najdrahši apartman ma vôbec neprekvapuje
asi tak
a vzhladom k tomu že je premier plati pre neho rovnaké podmienky ako pre inych premierov
neberie mi spanok mám choré dieta čakam kedy mu klesne teplota aby som mohla v klude ist spat.
@danyelia Fico, ako ustavy cinitel ma povinnost podavat priznanie majetku a prijmov. No a z tach prijmov, ktore priznava by take majetky mat nemohol. A ak je v Vietname na oficialnej statnickej navsteve, tak ma povinnost informovat o svojom programe a jeho cesta musi byt vyuctovana v uctovnicstve Uradu vlady, a vsetky faktury musia byt dolozene. Ak je na sukromnej dovolenke, tak samozrejme nemusi predkladat fakturu, ale kazdy kto ovlada matematiku prveho stupna ZS si dokaze spocitat, ze z deklarovanych prijmov na taku dovolenku jednoducho nema. Tak vyvstava otazka, kde na nu vzal? Ak ju dostal darom, tak musi ju uviezt v priznani majetku, ktory je ako ustavny cinitel povinny kazdy rok predlozit do Narodnej rady.
Ale mozes ho nadalej obhajovat. Samozrejme, ze ho mozes nadalej obhajovat. Ale, nikoho epresvedcis. Ale v podstate staci, ze si o tom presvedcena sama. Co my uz s tym narobime?
Problém jednoduchých ľudí voličov je, že obhajujú politika, pritom všetci(jeho voliči aj opačná strana voličov + nevoliči )by sme mali kydať a kontrolovat politikov..
Ved to je choré obhajovať takého politika, on ťa má v paží,
však ten politik niečo sľúbil a jednoduchý ho volili tak sa ho pýtajte na jeho sľuby, kedy ich začne plniť?
Zrušiť s USA obrannú dohodu,
prečo posielame náboje na Ukrajinu? Kedy bude diaľnica? Potraviny kedy budú lacné? Plesne a holuby v nemocnici ?
Neznížime sociálny standarnd.V marci 2024 povedal že DPH nepôjde hore...
A výhovorky, že, zato môže hentet a hento nech si nechajú pre jednoduchých, alebo tým čo žerú seno...
ja len čakám kedy začnú plniť sľuby, tak prečo voliči tejto bandy sa tiež nepýtajú? Ale obhajujú ho?☹
@natalka13 Kľud, dopracovala som sa k tomu, tak čo vlastne riešiš. Videla som údaje prívržencov aj odporcov, každý má svoju pravdu, tak som pýtala či si to niekto overil. Ja neverím nikomu, prečo by som mala nekriticky prijať, čo napíšu médiá, či koalícia či opozícia. Overila som si info a priznala to.
@viestta No tak teraz na tomto niekoľko týždňovom výlete minul zo stovku tisíc. Pochybujem že sa ubytovával pod 5000 na noc tak ako v tomto. A? Stačí povedať že vyhral v stávkach alebo vyplatené dlžné úpisy. Alebo si dá vyhotoviť faktúry na 0€ ako pozvanie. Nik to nebude riešiť a už vôbec nie polícia a daňováci. A ani mňa to netrápi. Ľudí majú trápiť veci ako škodia nám a štátu. Čo si ukradli im nik nezoberie ale za ďalšie 3 roky to budú miliardy.
o ficiak vie ze nikto sa proti tomu neozve... jeho prisluhovaci vo vlade, co ho medzi sebou volaju boss? alebo jeho volici co mu praju, nech zasluzi robenko upracovany, alebo opozicia? ta mlci...alebo novinari? ci uz spracovana vladnopravna televizia a rozhlas?
ci sa ozve Podrzvsetko? no ten urcite.
Ja by som si tipla, že do Moskvy letel lietadlom jeho maďarského kamoša, alebo šiel z Budapešti nejakým špeci lietadlom najprv do Istanbulu a potom do Moskvy. No a odtiaľ ho už ruskí, čínski alebo vietnamskí "priatelia" presunuli do Hanoja. Som len zvedavá, čo tam nasľuboval v mene nás, možno aj nejakú prísahu východnému bloku skladal. 😒
Kto ešte nevidel 194 m2 najluxusnejsi apartmán v celom Vietname ...ako,si Fico užíva za peniaze našich detí a vnúčat...
https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezav...
Keby sa Ficovi platilo 6000 € denne za to, že nebude robiť nič, asi by to bolo pre Slovensko omnoho výhodnejšie...

@danyelia a ešte jedna vec co mi napadla. Prečo sa musí "skovavat" a nebyť transparentný voči jeho voličom? Tak ako vie nadávať na novinárom, Simeckovej rodine, Sorosovi a ďalším. Mohol by sa postaviť pred voličský základnú a urobiť im svoj odpočet. A vyvrátiť tak naše klamstvá. P.S. Väčšieho netvora politická scéna ešte na Slovensku nezaregistrovaná ako je Fico