icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

negymama
5. jan 2025

@janinah presne , to si kolko x hovorim, ze keby prehovorili zdravotnici, co ho prebrali "postreleneho", asi by to boli zaujimave fakty.

sara07
5. jan 2025

@negymama nikto neprehovorí, však by leteli v tom momente ,však aj tlačovka pre istotu bez lekarov ak by mal niekto "blbu"otázku

negymama
5. jan 2025

@sara07 ano ked si to clovek uvedomi spatne, tak nikdy nebola ziadna priama rec lekara/lekarov na verejnosti ci pre tlac.
vzdy len info sprostredkovane "vladou" aj to len vyvolenymi clenmi.

negymama
5. jan 2025

@sara07 tu nejde len o to ze by ti lekari leteli, pracu si najdes - ale hrozili by im dalsie mafianske dosledky, aj ich rodinam. 😢
staci naznacit, co by sa stalo ich detom a hned zmlknu.

sara07
5. jan 2025

@negymama ved práve ked bol operavaný na bajpas tak aj lekar na tlačovke informoval ,

xckaretxxx
5. jan 2025

Skúste riešiť Plackovu, odkiaľ má.....na dovolenku každý druhý mesiac

viestta
5. jan 2025

@xckaretxxx Plackova, na rozdiel od Fica nie je ustavny cinitel, prijmy ma z podnikania. Ake podnikanie to je je druha vec, ale sudruh preceda je ustavy cinitel a jeho dovolenka je vec verejna. Aj to kedy ide (musi ju koordinovat s prezidentom a predsedom parlamentu), aj jej cena (lebo jeho priznane prijmy nezodpovedaju tomu aby si ju mohol zaplatiti zo svojho a ak ju dostal "darom", tak pre neho ako ako ustavneho cinitela je primanie darov regulovane zakonom).

natalka13
5. jan 2025

@xckaretxxx od sledujucich a lajkov na IG.
Za 1 foto v lietadle bere aj 5000e. A cestu jej platia tiez.
No a potom vieme kde sa nabalila ze ano.
Fico je premier ak ti to vobec nieco hovori.

mondolina
5. jan 2025

@xckaretxxx
Plačková je platená z našich daní?..nevedela som.
Blbý koment.

ktobytobolpovedal
5. jan 2025

@xckaretxxx ako vazne? 🤣

andreso28
5. jan 2025

Sociálny demokrat, čo od neho čakať. Tvári sa ako jeden z proletariátu a ide si to dobré 'Vodu kázať, víno piť'.

sara07
5. jan 2025

@xckaretxxx plačková , to sa mi snad sníva
plackova nie je premier, nerozhoduje o zákonoch takže tá mi je totálne absolutne ukradnuta , keby ju baby nespomenuli na mk ani neviem kto to je vlastne
sa mi len zdá snad alebo vela šalatu na vianocie ?

negymama
5. jan 2025

@sara07 odputanie pozornosti, acohentizmus... "kukajte aj ti dovolenkuju a co sa tym nezaoberate a nenechajte ficujka na pokoji?.

viestta
5. jan 2025

@negymama vsak sudruh preceda sa nesmie kritizovat ziadnym sposobom. Pretoze on robi vsetko spravne. To len jeho "neprajnici" nie a nie pochopit...

ktobytobolpovedal
5. jan 2025

@negymama vsak ale keby na porovnanie vytiahla ja neviem kollara alebo ineho politika… ale plackovu? 🤣🤣🤣🤣 ved to ma aku suvislost

sara07
5. jan 2025

@ktobytobolpovedal ked neviem čo už napisat tak tresnem sprostost asi tak

janinah
5. jan 2025

@sara07 keby len leteli z roboty ...mafia umlčuje inak

danyelia
5. jan 2025

@natalka13 No hlavne, že Ty si ostrá až až...

danyelia
5. jan 2025

@veronka1996 A ako vieš, že to boli voliči Smeru? Normálne Ti to predtým len tak oznámili?

danyelia
5. jan 2025

@viestta ...no máš už aj faktúru s vyúčtovaním komplet jeho inkriminovanej cesty?

viestta
5. jan 2025

@danyelia moja, ja ju nepotrebjem. Vy mate potrebu obhajovat neobhajitelne

gribka1
5. jan 2025

@danyelia Načo takéto hlúpe otázky? Jednoducho stačí napísať, že ti jeho výdaje absolútne nevadia.

hiro
5. jan 2025

@danyelia Na čo? 1. On nikdy nič neukazuje ako čo ukázal keď chodil do toho zámku? 2. Keby aj áno tak si dá vytlačiť na sumu akú povie 3. Je tam niekoľko týždňov a suma za tú izbu je zverejnená na webe tak si to vieš vynásobiť.

heln
5. jan 2025

proste na grc, ludia nevedia ako zvladnu konsolidaciu a on si leti do vietnamu a este tam natoci prihovor, aby sa nam vysmial do ksichtu.

sara07
6. jan 2025

@heln no ale on rátal , že to nik nezisti kde to točil, preto zatiahol záves aby nebolo vidno tapetu na stene , lebo podla tapety ho takto načapali v turecku v luxusnom apartmane tiež
ono by mu to vyšlo len roh rámu televizora + typ závesu - toto nieje nejaky šunt - telefon a stolček , žial našiel sa človek čo ten apartman poznal 😂 a nebol zo spravneho tabora

veronika2021
6. jan 2025

@pribinak no viem,ake narodnosti velmi radi velmi luxusne a velmi drahe auta,hotely,miesta…..😁Ukrajinci a Rusi,kedze so Zelom sa nekamarti,mozno mu to odporucil / prenajal/zaplatil/vybavil p.p. V.V.Putin 😁 nie ze by som pochybovala o celozivotnych usporach pana Fica ale 6.000 na noc je ozaj dost 🙈

pribinak
6. jan 2025

@veronika2021 to mi načo píšeš? To malo ísť asi niekomu inému

negymama
6. jan 2025

@veronika2021 obluba luxusu nie je o narodnosti ale o mafianskej sedlacine.

sara07
6. jan 2025

mali by sme pochopit že to myslia dobre
oni testujú skúšaju žiť v luxuse aby potom nám vedeli vybrat ten najlepší , však smerom k ludom všetko robia nie, robia to pre nás
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neviem raz ich nechápem spravne
- sarkazmus 😂

xckaretxxx
7. jan 2025

Fico raz v roku na dovolenke a taka hviezda ako Vacková - každý mesiac na dovolenke. Momentálne hejtuje zo Španielska. Ta hejterka, že na SK je všetko zle....