Je Robert Fico naozaj vo Vietname?
Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...
Skúste riešiť Plackovu, odkiaľ má.....na dovolenku každý druhý mesiac
@xckaretxxx Plackova, na rozdiel od Fica nie je ustavny cinitel, prijmy ma z podnikania. Ake podnikanie to je je druha vec, ale sudruh preceda je ustavy cinitel a jeho dovolenka je vec verejna. Aj to kedy ide (musi ju koordinovat s prezidentom a predsedom parlamentu), aj jej cena (lebo jeho priznane prijmy nezodpovedaju tomu aby si ju mohol zaplatiti zo svojho a ak ju dostal "darom", tak pre neho ako ako ustavneho cinitela je primanie darov regulovane zakonom).
@xckaretxxx od sledujucich a lajkov na IG.
Za 1 foto v lietadle bere aj 5000e. A cestu jej platia tiez.
No a potom vieme kde sa nabalila ze ano.
Fico je premier ak ti to vobec nieco hovori.
@xckaretxxx
Plačková je platená z našich daní?..nevedela som.
Blbý koment.
@xckaretxxx ako vazne? 🤣
Sociálny demokrat, čo od neho čakať. Tvári sa ako jeden z proletariátu a ide si to dobré 'Vodu kázať, víno piť'.
@xckaretxxx plačková , to sa mi snad sníva
plackova nie je premier, nerozhoduje o zákonoch takže tá mi je totálne absolutne ukradnuta , keby ju baby nespomenuli na mk ani neviem kto to je vlastne
sa mi len zdá snad alebo vela šalatu na vianocie ?
@negymama vsak ale keby na porovnanie vytiahla ja neviem kollara alebo ineho politika… ale plackovu? 🤣🤣🤣🤣 ved to ma aku suvislost
@ktobytobolpovedal ked neviem čo už napisat tak tresnem sprostost asi tak
@veronka1996 A ako vieš, že to boli voliči Smeru? Normálne Ti to predtým len tak oznámili?
proste na grc, ludia nevedia ako zvladnu konsolidaciu a on si leti do vietnamu a este tam natoci prihovor, aby sa nam vysmial do ksichtu.
@heln no ale on rátal , že to nik nezisti kde to točil, preto zatiahol záves aby nebolo vidno tapetu na stene , lebo podla tapety ho takto načapali v turecku v luxusnom apartmane tiež
ono by mu to vyšlo len roh rámu televizora + typ závesu - toto nieje nejaky šunt - telefon a stolček , žial našiel sa človek čo ten apartman poznal 😂 a nebol zo spravneho tabora
@pribinak no viem,ake narodnosti velmi radi velmi luxusne a velmi drahe auta,hotely,miesta…..😁Ukrajinci a Rusi,kedze so Zelom sa nekamarti,mozno mu to odporucil / prenajal/zaplatil/vybavil p.p. V.V.Putin 😁 nie ze by som pochybovala o celozivotnych usporach pana Fica ale 6.000 na noc je ozaj dost 🙈
@veronika2021 to mi načo píšeš? To malo ísť asi niekomu inému
@veronika2021 obluba luxusu nie je o narodnosti ale o mafianskej sedlacine.
mali by sme pochopit že to myslia dobre
oni testujú skúšaju žiť v luxuse aby potom nám vedeli vybrat ten najlepší , však smerom k ludom všetko robia nie, robia to pre nás
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neviem raz ich nechápem spravne
- sarkazmus 😂
Fico raz v roku na dovolenke a taka hviezda ako Vacková - každý mesiac na dovolenke. Momentálne hejtuje zo Španielska. Ta hejterka, že na SK je všetko zle....

@janinah presne , to si kolko x hovorim, ze keby prehovorili zdravotnici, co ho prebrali "postreleneho", asi by to boli zaujimave fakty.