Je Robert Fico naozaj vo Vietname?
Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...
@galioska podnikateľ, ktorému keď horelo pod zadkom prepísal svoje majetky na Pavlinku. Ozaj, kde pracuje Pavlína? Igorko ju vôbec nespomína.
@xckaretxxx Do výšky jeho platu. Nech ide na dovolenku a neotravuje. Načo videjká z hotelových apartmánov, jedine, že by to nebola dovolenka. Hanba by ma fackovala dusiť ľudí na Slovensku a ukazovať sa, že si žijem nad pomery bežného politika západného typu.
@xckaretxxx Za Matoviča môžme poďakovať tvojmu idolu Ficinovi, keby nebol debil, nikto by nevolil Matoviča, vyprovokoval to sám, aj po tejto jeho nepodarenej vláde príde niečo, čo sme ešte nezažili.
@xckaretxxx A čo je ona politička? Môže mi byť ukradnutá, z mojich peňazí nežije.
@xckaretxxx koľko rokov vyvajuje šunky v Trnave. Sní zmienka o nej. Z čoho žije?
@xckaretxxx On zarobil milióny za tých 20 rokov čo mal tie noviny. Je nejaký zákonný dôvod prečo by ich nemala mať jeho žena k dispozícii?
@xckaretxxx obdivujem tvoju statocnost a huzevnatost akou sa snazis odviest pozornost od Ficoveho drancovania slovenskeho rozpoctu. Takych ako ty pankovia velkomozni miluju, mozu sa pri tebe napchavat, hyrit, rozhadzovat aj tvoje peniaze,... a ty im este ocarenymi ockami bičik podas, nech si panko udru, treba mu dozicit radovanky.
@xckaretxxx my sa tu nezerieme. A smeje sa ten tvoj dobrodejca. Z takych ako ste vy, tych co mu dopraju a tie klamstva uverili. Vysmial sa vam do ksichti v tom videu zo "skromneho vietnamskeho hotela". Nas by sice najradsej povesal na kandelabre, lebo moc remcame, ale vas on potrebuje. Hlavne vas potrebuje kazdu chvili nejakou jeho c.h-ujadou ojeba(bra)vat, lebo vy mu uverite vsetko.
@xckaretxxx vidis, Pavlinka sa dobre vydala. Na rozdiel od teba sa dobre vydala. Ona nemusi do konca zivota krizom slamy prelozit, Igor sa o to postaral kym bol podnikatel. Zato ty do konca zivota budes snivat o dovci co si Ficovi dopriala a budes sa len pechorit za par supov a cakat, kedy ti preceda podhodi nejaku omrvinku. Ten preceda, ktory vas obral o danovy bonus, ten preceda, ktory predlozil 23% DPH na vsetko, ten preceda, ktory si z tvojich dani vala sunky vo Vietname, zatial co ty nemas ani na dovolenku v hoteli na Sirave.
@viestta mojko, ja dovolenkujem každý rok pri mori. Posledný krát to bolo Turecko. Iba pre info...
@xckaretxxx prizivuje sa na manzelovi ooôôoooooo moj bozeee akaa hroznaaaa vec a hlavne nezvycajne na mamickovskej straaaanke😂😂🤣🤣🤣
@xckaretxxx ako tisicky inych "obycajnych" Slovakov. To je uz ine terno, Turecko. Tak sa snaz, raz to bude prezidentsky apartman v Hanoji.
@xckaretxxx co tam tvoja dovolenka, ty si spokojna s tym co stvara Fico a to je ta tragedia
@xckaretxxx nechces zalozit temu...zavidime Pavlinke?
Vidno , ze si tym zaujata, i ked teda nechapem, naco tolko oxidujes
v teme ktora sa vola "Fico vo Vietname" a nie "Z coho zije Pavlinka,"
@xckaretxxx A kde je problem, Matovica obvinit, zavriet. Jaaaj na to títo neschopáci nemaju. Len bla bla

@xckaretxxx Fico ma plat 11 200 € mesacne, teda ak by na nic ine svoje peniaze neminul, tak si mohol z mesacneho platu zaplatit 2 dni v Hanoji. Keby minl cely svoj plat, mohol si v pozletenej vani korunne klenoty macat 24 dni, lenze to nie je jeho jedina dovolenka za minuly rok a to by sa tam musel teleportovat, lebo letenku do Hanoja nekupis za 60€ VizAir. Jedine, ze by ho tam, chudacika nestasteho a prepracovaneho, odviezlo lietadlo vladnej letky, takze sme mu tu cestu zaplatili my z nasich dani.
Ete stale je to v poriadku?