icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

viestta
8. jan 2025

@xckaretxxx Fico ma plat 11 200 € mesacne, teda ak by na nic ine svoje peniaze neminul, tak si mohol z mesacneho platu zaplatit 2 dni v Hanoji. Keby minl cely svoj plat, mohol si v pozletenej vani korunne klenoty macat 24 dni, lenze to nie je jeho jedina dovolenka za minuly rok a to by sa tam musel teleportovat, lebo letenku do Hanoja nekupis za 60€ VizAir. Jedine, ze by ho tam, chudacika nestasteho a prepracovaneho, odviezlo lietadlo vladnej letky, takze sme mu tu cestu zaplatili my z nasich dani.
Ete stale je to v poriadku?

xckaretxxx
8. jan 2025

@galioska podnikateľ, ktorému keď horelo pod zadkom prepísal svoje majetky na Pavlinku. Ozaj, kde pracuje Pavlína? Igorko ju vôbec nespomína.

gribka1
8. jan 2025

@xckaretxxx Do výšky jeho platu. Nech ide na dovolenku a neotravuje. Načo videjká z hotelových apartmánov, jedine, že by to nebola dovolenka. Hanba by ma fackovala dusiť ľudí na Slovensku a ukazovať sa, že si žijem nad pomery bežného politika západného typu.

galioska
8. jan 2025

@xckaretxxx ved ked mas take info, mala by si vediet😂😂

gribka1
8. jan 2025

@xckaretxxx Za Matoviča môžme poďakovať tvojmu idolu Ficinovi, keby nebol debil, nikto by nevolil Matoviča, vyprovokoval to sám, aj po tejto jeho nepodarenej vláde príde niečo, čo sme ešte nezažili.

xckaretxxx
8. jan 2025

@galioska ja sa smejem ako sa tu žeriete...

galioska
8. jan 2025

@viestta to nepochopi, jeho volici nic nechapu, on takych potrebuje😀

xckaretxxx
8. jan 2025

@gribka1 Noooo, dajte info cim sa živí Igorkova Pavlinka.

gribka1
8. jan 2025

@xckaretxxx A čo je ona politička? Môže mi byť ukradnutá, z mojich peňazí nežije.

xckaretxxx
8. jan 2025

@xckaretxxx koľko rokov vyvajuje šunky v Trnave. Sní zmienka o nej. Z čoho žije?

xckaretxxx
8. jan 2025

@gribka1 prizivnicka

gribka1
8. jan 2025

@xckaretxxx Na tebe sa priživuje?

gribka1
8. jan 2025

@xckaretxxx Závidíš jej, čo? Fuj fuj

hiro
8. jan 2025

@xckaretxxx On zarobil milióny za tých 20 rokov čo mal tie noviny. Je nejaký zákonný dôvod prečo by ich nemala mať jeho žena k dispozícii?

negymama
8. jan 2025

@xckaretxxx obdivujem tvoju statocnost a huzevnatost akou sa snazis odviest pozornost od Ficoveho drancovania slovenskeho rozpoctu. Takych ako ty pankovia velkomozni miluju, mozu sa pri tebe napchavat, hyrit, rozhadzovat aj tvoje peniaze,... a ty im este ocarenymi ockami bičik podas, nech si panko udru, treba mu dozicit radovanky.

viestta
8. jan 2025

@xckaretxxx my sa tu nezerieme. A smeje sa ten tvoj dobrodejca. Z takych ako ste vy, tych co mu dopraju a tie klamstva uverili. Vysmial sa vam do ksichti v tom videu zo "skromneho vietnamskeho hotela". Nas by sice najradsej povesal na kandelabre, lebo moc remcame, ale vas on potrebuje. Hlavne vas potrebuje kazdu chvili nejakou jeho c.h-ujadou ojeba(bra)vat, lebo vy mu uverite vsetko.

hefo
8. jan 2025

@negymama Tak nejak. Na rozdiel od Matoviča, Sulíka, alebo hoc aj Kollára, Fico sa ani len netvári, že by mimo pôsobenia v politike vykonával nejaké podnikanie alebo inú činnosť, z ktorej by mohol mať príjem odpovedajúci tomu, na akej vysokej nohe žije...

xckaretxxx
8. jan 2025

@negymama asi si v tom hoteli bola ubytovana

xckaretxxx
8. jan 2025

@hiro
@gribka1 asi si zabudla ako Matovic rozdával milióny na loterie, preexpirovany Sputnik.....

viestta
8. jan 2025

@xckaretxxx vidis, Pavlinka sa dobre vydala. Na rozdiel od teba sa dobre vydala. Ona nemusi do konca zivota krizom slamy prelozit, Igor sa o to postaral kym bol podnikatel. Zato ty do konca zivota budes snivat o dovci co si Ficovi dopriala a budes sa len pechorit za par supov a cakat, kedy ti preceda podhodi nejaku omrvinku. Ten preceda, ktory vas obral o danovy bonus, ten preceda, ktory predlozil 23% DPH na vsetko, ten preceda, ktory si z tvojich dani vala sunky vo Vietname, zatial co ty nemas ani na dovolenku v hoteli na Sirave.

xckaretxxx
8. jan 2025

@viestta mojko, ja dovolenkujem každý rok pri mori. Posledný krát to bolo Turecko. Iba pre info...

galioska
8. jan 2025

@xckaretxxx prizivuje sa na manzelovi ooôôoooooo moj bozeee akaa hroznaaaa vec a hlavne nezvycajne na mamickovskej straaaanke😂😂🤣🤣🤣

viestta
8. jan 2025

@xckaretxxx ako tisicky inych "obycajnych" Slovakov. To je uz ine terno, Turecko. Tak sa snaz, raz to bude prezidentsky apartman v Hanoji.

xckaretxxx
8. jan 2025

@viestta ja som spokojná s 5 *, Vietnam- neprosím...

viestta
8. jan 2025

@xckaretxxx co tam tvoja dovolenka, ty si spokojna s tym co stvara Fico a to je ta tragedia

negymama
8. jan 2025

@xckaretxxx nechces zalozit temu...zavidime Pavlinke?
Vidno , ze si tym zaujata, i ked teda nechapem, naco tolko oxidujes
v teme ktora sa vola "Fico vo Vietname" a nie "Z coho zije Pavlinka,"

viestta
8. jan 2025

@negymama na Sumracnej maju radi takychto uzitocnych idiotov. My sice vieme, ze obhajuju neobhajitelne, ale oni to robia z cisteho presvedcenia. Keby si za to aspon platit nechali, vsak Smer ma z coho, ale oni to robia uplne zadarmo. Chapes?

galioska
8. jan 2025

@viestta FicoVoličom je to úplne jedno sú buď sprostí ako dutá vŕba alebo majú z neho prospech. Iná možnosť nie je.

natalka13
8. jan 2025

@xckaretxxx pane boze, fakt nechapes, alebo sa len robis?

gribka1
9. jan 2025

@xckaretxxx A kde je problem, Matovica obvinit, zavriet. Jaaaj na to títo neschopáci nemaju. Len bla bla