icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

viestta
9. jan 2025

@xckaretxxx keby mali za co Matovica stihat, uz to davno urobia. Tam su len dve mozosti, bud nie je za co, alebo novela trestneho zakona posunula aj jeho medzi nestihatelnych. V kazdom pripade to musi riadne skriet, ale co uz narobite? Nic, ale ako predmet acohentizmu sa da pouzit stale, vsak?

sara07
9. jan 2025

@xckaretxxx však ked ziskal niečo neopravnene a potom sa majetku zbavil prepisom na manželku, tak prečo to neriešia, prečo ho nestihaju nerobia niečo
nap bašternák tam sa snažili má pekne zhabany majetočok naspäť aj všetci

diiidi
9. jan 2025

@gribka1 ale on tam šiel na dovolenku a platil si to z vlastného vrecka, nie z dani. Nechápem čo to stále riešia? Veď nech si robí čo chce, koho zaujíma :D Prezit to čo on, tak si tiež vyberiem lepší hotel, už len kvôli bezpečnosti. Nie som jeho fanúšik, ale opozícia strašne veľa veci dokresľuje čo som si všimla, veľmi by som im neverila.

sara07
9. jan 2025

@diiidi lenže premiersky plat vyška je známa, je zname aj danove priznanie ktoré podáva , kde su všetky prijmy akéhokolvek druhu či už advokatska prax
a ked to zrátaš tak proste na ten luxus ktorým žije ,nejde len o tuto dovolenku nemá šancu mať
čo je na tom na nepochopenie, ak prijima dary tak by ich mal priznat tiež, on nemôže prijimat dary a následne v rámci protihodnoty urobit určite kroky , rozhodnutia ktoré on ako premier môže
čo je na tom na nepochopenie
pokial by bol sukromna osoba a nebol premier kludne môže žurovat aj na mesiaci

annm81
9. jan 2025

@diiidi vzhľadom na to, ako je Fico platený, by to malo zaujímať aj teba. Od dňa kedy sa pán Róbert Fico stal premiérom krajiny, prišiel o svoj status súkromnej osoby a stal sa reprezentantom úradu, ktorý musí strpieť verejnú kontrolu. Pod to spadá okrem iného povinnosť informovať o svojich cestách, nemôže si ráno rozmyslieť , že večer odlieta do Karibiku. Pod to spadá aj povinnosť priznať všetky svoje príjmy a podať daňové priznanie. Keďže jeho výdavky vysoko prekračujú jeho priznané príjmy, Fico zjavne niekde porušuje zákon - a to na úkor aj teba. Bohužiaľ, ako sa ukázalo aj v tejto diskusii, mnohí Slováci sú mentálne stále zaostalí niekde v roku 1700 a nechápu, že vzťah poddaného a pána je úplne iný ako vzťah občana a politika.

gribka1
9. jan 2025

@diiidi Ved nech zalezie, dovolenkuje, nemusi sa stale pretrčať a ukazovat. Sprava sa ako celebrita, ze zo vsadial kde sa mihne musi nieco natocit, lebo keby nikto nevedel, ani by ho nebavilo. Na druhu stranu, ak podla danoveho ci majetkoveho priznania by na to nemal mat, tak to vzbudzuje otazky. A to by uz malo vadit.

viestta
9. jan 2025

@diiidi co v tomto pripade opozicia (alebo novinari) dokreslili? Ficove prijmy z vykonu funkcie pozname: Nie je problem zistit cenu jeho hodiniek, cenu nehnutelnosti, ktoru kupil bez hypoteky (dalo sa bez problemov dohladat na katastri na ktoru nehnutelnost ma zalozne pravo banka, neviem ci je to nahoda, ze zrazu spadol kataster portal), nie je problem zistit komercne ceny ubytovania v ktorejkolvek destinacii, kde travi svoje dovolenky, nie je problem zistit ceny leteniek do destinacii (ak pouziva komercne lety, ak lieta lietadlami vladnej letky, tak tie lety su platene z nasich dani). Sice sa da ohybat verejna mienka ( tom je on expert), daju sa ohybat aj zakony (to dokaze cela koalicia priam bravurne) ale co neohnes je matematika. A ta jednoducho nesedi, to je holy fakt, ze tam cisla nevychadzaju. A ak toto niekto nevidi, tak asi nechce vidiet alebo nema kapacity na to aby to videl.

diiidi
9. jan 2025

@sara07 hlavne že nikoho netankuje že sulik žúroval v Dubaji za štátne a platil bar kadekomu 🙂 Nevravím že ma to nezaujima ale chcela by som vidieť výpis každého jedného politika ministra a hlavne výpis za posledné 4 roky odkedy bol matovic a spol pri moci 👌🏼

gribka1
9. jan 2025

@diiidi No nech sa páči, preco sa Sulik nepresetri, tu sa ich nikto zastavat nebude, terajsia vlada ma na to moznosti. Tak nech nespia a konaju.

diiidi
9. jan 2025

@sara07 keď už tak spravodlivo každého jedného, keď chcete súdiť.

viestta
9. jan 2025

@diiidi nie je problem. Majetkove priznania kazdeho poslanca, ministra, predsedu vlady mozes dohladat na strankach Narodnej rady. Tam su zverejnene. Staci trosku hladat. Rovnako sa daju dohladat vsetky zmluvy a faktury, pretoze tie podliehaju infozakonu.

diiidi
9. jan 2025

@gribka1 veď už prešetrili vie sa odkiaľ mal zdroje, to prečo nie je v base neviem. Dúfam že sa tam dostane. Spolu s Naďom

negymama
9. jan 2025

@diiidi vsak zaloz temu, majetkove pomery politikov, alebo konkretne meno a tam sa da o tom debatit a posudzovat.
Neviem ci vidis, ale tato tema ma svoj nazov , tak sa tej temy drz, alebo zaloz novu s obsahom, ktory chces aby sa preberal.

gribka1
9. jan 2025

@diiidi Samozrejme, ak by bol dovod, v tej base by bol. A to plati pre kazdeho politika, aj koaličného aj s premierom.

viestta
9. jan 2025

@diiidi mozno je Sulik nestihatelny po novele trestneho zakona. Nezabezpecili beztrestnost nielen svojim ludom. Ak by bol trestne stihatelny, tak uz davno to vieme, toto by si sudruh preceda nenechal ujst, uz by to vytrubobal vo svojich "preslovoch k narodu" z roznych luxusnych destonacii, pri najhorsom zo svojej kancelarie, kde sa asi ani velmi nestiha zdrziavat
Alebo jednoducho Sulik nepochybil a treba sa s tym zmierit

viestta
9. jan 2025

@negymama uderka zo Sumracnej potrebuje v ramci principu acohentizmu v takych debatach prehadzovat vyhybku. Argumentacna nudza je svina...

sara07
9. jan 2025

@diiidi však kde vedia že to nebolo v poriadku v dubaji, tak prečo nestihaju šulika, prečo to nemusí vratit alebo nesedi v base ? urobila sa kontrola ohladne dubaja a to je všetko
ja s tym nemám problém aby pre dubaj sa zodpovedal šulik ale nezodpoveda sa ? a nikto ani nenapisal že prečo ? však ak to je zneužitie právamoci ktoré mal tak prečo nikto nič nerobí ?

sara07
9. jan 2025

@diiidi ja nemam problém ak by takto šafaril odsudiť akéhokolvek politika, to nie o tom len ficovi alebo pele , nie
zober si mečiara ako sa má teraz fajne ,a ludia ako živorili pri nom, nebolo na séra , endokrinolog nastavoval liečbu od oka odhadom, ano vadí mi to, ale tiež má beztrestnost tiež má majetok na pomery , krásne sa teraz má krásne
je jedno aká strana aký politik
ale pravda je že v takom okazalom luxuxe sa nikdo zatial nemal

xckaretxxx
9. jan 2025

@sara07 účtovníctvo šikovné spálil...

sara07
9. jan 2025

@xckaretxxx zabudaš že učtovnictvo musíš archivovat určity počet rokov, nik neifomoval že dostal nejaku pokutu alebo niečo za stratu , poškodenie
dalej dávaš danove priznanie a predsa nie je problém vyjst z toho , je lahšie ho mat a dokazat ako ti vyrobia pokutu na základe odhadu , čísla su väčšie samozrejme ako tie v danovom
takže najskôr si niečo naštuduj a potom tu vykrikuj
mimochodom stihatelny je aj teraz a prečo nie je ??????????????

galioska
9. jan 2025

@diiidi presbe takych ako si ty on potrebuje😅

januarova
9. jan 2025

A každým dňom nové a nové informácie ohľadom neschopnosti tejto vlády, hacknuty katastra, nenahrate pásy a občianske v medzinárodných systémoch, ale všetko je v poriadku.
HANBA FICOVI A JEHO VLADE MRZKEJ LUZY!!!

sara07
10. jan 2025

zdroj dennik N , maju tam aj plnu odpoved z uradu danu , no pekne vyzerame

viestta
10. jan 2025

@xckaretxxx takze nielen dovca vo Vietname ale aj vyletik do Moskvy... Kde na to sudruh Hranol Bezchrbtovejkosti vzal?

negymama
10. jan 2025

@viestta oni si snad myslia , ze vsetci zereme seno.
Jasne, ze Putin, paranoicky autokrat len tak vo volnom case prijma v reprezentacnych vladnych priestoroch sukromne navstevy kamarata fica...asi boli spolu na vojne, alebo studovali v petrohrade a boli spoluziaci z vedlajsej triedy. 😅

a vystupy z tych navstev su podavane podla vysledku.
ked je vysledkom h*ovno...tak je to sukromna navsteva
ked vysledkom nie je one...tak davam tlacovku vybranym novinarom.

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@viestta a netvrdil, ze isiel do Moskvy branit zaujmy slovenska? Lebo zla zla ukrajina nas odstavi od plynu? 🤣🤣🤣🤣🤣
Pane boze udri… 🙏

negymama
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal mu haha...to je premier! ktory narod ma takeho, co este aj vo volnom case pocas dovolenky, a za vlastne tazko zarobene euricka, haji zaujmy svojho obcana. 😂

viestta
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal @negymama ja predikujem odpovede generovane na Sumracnej: Sudruh preceda aj vo svojom volnom case obhajuje zaujmy Slovenska, za vlastne peniaze siel do Moskvy rokovat o dodavkach plynu (ja dodam: sice trt makovy vybavil, ale to nie je dolezite) a potom siel na dovolenku do Vietnamu, kde neformalne rokoval s niekym (za mna: Ani srnky netusia s kym) a vyrokoval... (to netusia ani sami Vietnamci co s nimi yrokoval). To len opozicia, hnusni novinari a matovicovi volici nechcu uznat aku obrovsku obetu podstupil a furt mu hadzu polena pod nohy
Len tak pomimo: Bohovsky som zvedava na tlacovku po zasadnuti Bezpecnstnej rady statu k heknutiu katastra. Obzvlast som zvedava co vyplodi Fesi Rasi

negymama
10. jan 2025

@viestta v Hanoji tak rokoval nanajvys s taxikarom o taxe na letisko.

viestta
10. jan 2025

@negymama alebo s recepciou o kontinantalnych alebo anglickych ranajkach