icon

Je Robert Fico naozaj vo Vietname?

3. jan 2025

Nie je to video vysledok pouzitia IT?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/944325-video-...

Strana
z9
negymama
10. jan 2025

@viestta este ma napadli aj ine priklady, ale nechcem byt zrana vulgarna 😝

annm81
10. jan 2025

@sara07 Čože? Toto je naozaj? Ak áno, ako je možné, že Fico nie je zatknutý? Ako predseda vlády sa súkromne stretáva s najvyšším predstaviteľom krajiny, ktorá nás označuje za nepriateľskú a ktorá u nás a našich spojencov podniká sabotážne útoky? Existuje lepšia definícia vlastizrady? Absolútny škandál! Dúfam, že na protestoch napodobnime Rakúšanov.

annm81
10. jan 2025

@xckaretxxx Smiem vedieť, prečo ma cituješ pri tomto linku? Aký súvis s Ficovou vlastizradou má spoločné táto informácia, ktorá sa objavuje len na pochybných kanáloch typu infowars? Zaujíma ťa, či je táto správa pravdivá, alebo tak ako informacie o snáď ďalších desiatkach nehnuteľnosti, čo nakúpil Zelensky a jeho žena, je to hoax? Akože ja mám za teba robiť robotu a hľadať, či túto informáciu potvrdzuje aj nejaký dôveryhodný zdroj? Či???

P.S. Odporúčam ako štartovaciu čiaru, kde začneš získavať informácie, nájsť niečo dôveryhodnejšie ako CZ24NEWS, lebo inak budeš na smiech.

hiro
10. jan 2025

@xckaretxxx cz24 news :D Ach jaj, to je zdroj... nemam slov.
https://www.ceskenoviny.cz/ukrinform/cesky/zpra...

xckaretxxx
10. jan 2025

@hiro taky istý ako Denník N

annm81
10. jan 2025

@xckaretxxx Daj nám zo tri príklady neoverených vymyslenych správ od Denníka N.

viestta
10. jan 2025

@xckaretxxx a tie tvoje media uz informovali co nas dobrotivy, laskavy a starostlivy sudruh uz stvrty rat premier vyrokoval vo volnom case v Kremli a v Hanoji? Pretoze, zatial nikto nic, ale tie koalicii spriatelene a dobre informovane zdroje by to mohli vediet, ked uz to nevie ani Dennik N, dokonca ani Sme alebo Aktuality sa marne snazia dopatrat vysledku jeho "rokovani".

hiro
10. jan 2025

@xckaretxxx To hadam nemyslis vazne. Web co chrli jedno vyvratitelne klamstvo za druhym, nikdy sa neospravedlni, nikdy klamstva nestiahne (vsak by to bola prazdna stranka :D ) oproti denniku ktory s tym nema problem?

annm81
10. jan 2025

@xckaretxxx kto vlastne prevádzkuje ten server? Na rozdiel od N-ka sa k tomu akosi nedá na ich webe dopátrať. Na rozdiel od N-ka, ktoré ako štandardné médium podlieha zákonom SR, títo tvoji klamári sa rovno na svojom webe pýšia tým, že sa neriadia žiadnymi zákonmi, viď. citát z ich vlastnej stránky " v žádném případě se neřídí legislativou EU, ČR, SR, anebo jiné členské země EU".

Keby sa riadili zákonmi, tak by im neprešlo, že sa pod spravodajským článkom sami dištancujú od jeho obsahu, viď. "Tento článek je výlučně názorem jeho autora. Články, příspěvky a komentáře pod příspěvky se nemusí shodovat s postoji redakce cz24.news." Ale funkčne negramotní jedinci, ktorých je zdá sa požehnane, im aj tak veria, však, milá negramotná diskutérka?

negymama
10. jan 2025

@xckaretxxx no uz mi je jasne odkial cerpas "zdroje" 😵

sara07
10. jan 2025

@annm81 my sme sa ale bavili o mečiarovi , ked ti unika kontext celej diskusie tak nepiš blbosti aspon
nehovoriac že fico sám seba asi nikde nezatvori, maximalne do dalšieho luxusneho apartmanu

annm81
10. jan 2025

@sara07 Tak teraz sa priznávam, že mi kontext ušiel. Na ktorý môj konkrétny príspevok prosím reaguješ?

sara07
10. jan 2025

@annm81 iba ak by si bola diddi , ja som písala jej a ty si mi odpísala uplne mimo , v podstate mimo celej diskusie

annm81
10. jan 2025

@sara07 príspevok na ktorý som reagovala (dnes 8:17), žiadnu diddi ani žiadneho Mečiara neobsahuje. Nemám pocit, že by som reagovala mimo diskusie, vzhľadom k tomu, že názov diskusie je "Fico vo Vietname" a ja som reagovala na zdôvodnenie, že ak bol Fico na návšteve v Moskve, ktorá predchádzala Vietnamu, súkromne, treba to považovať za vlastizradu.

sara07
10. jan 2025

@annm81 a čo teraz ako riešiš ?? nebud naivna ohladne vlastizrady v sk , ideš dnes na protest ?

annm81
10. jan 2025

@sara07 Stojím ti na kábli? Možno sa treba najprv zamyslieť a až potom písať, lebo myslim, že všetci môj príspevok pochopili, len ty tam (ne)vidíš nejakú diddi a nejakého Mečiara... áno, idem.

viestta
10. jan 2025

No a uz mame vinnikov padnuteho katastra. Mozte hadat kto? Opozicia a Ukrajina. Len oni nic, oni su muzkanti

princkrason
10. jan 2025

@viestta soros, gattes, usa uz nie su v kurze?

ktobytobolpovedal
10. jan 2025

@viestta myslim si, ze toto bolo dohovorene na tej dovolenke v moskve 🤷‍♀️ ale to len konspirujem 😄

negymama
10. jan 2025

@ktobytobolpovedal a za tie hackerske utoky v septembri v skolach je tiez zdopvedna ukrajina? 😵
jasne cela eu je atakovana ruskymi hackermi , len slovensko a rusko su ubohe nevinne obete agresivnych ukrajincov.
ako by povedal fico...rusko nas nikdy nepodviedlo. 😅

viestta
10. jan 2025

@princkrason zda sa, ze nie

sara07
10. jan 2025

@negymama nechodme daleko je jedno či sovietsky zväz alebo cárske rusko, nikdy nedodržali žiadnu dohodu ani nič, vždy podrazili

autor
10. jan 2025

@princkrason
Talianska premiérka Meloniová vyhlásila, že problémom demokracie nie je Elon Musk, ale George Soros
https://spravy.rtvs.sk/2025/01/talianska-premie...

autor
10. jan 2025

Musk podporuje nemeckú krajnú pravicu, názory šíri aj v mainstreame. Ukazuje to hlbší problém
https://spravy.rtvs.sk/2025/01/musk-podporil-ne...

Strana
z9