icon

Je vláda vinná za fiasko s očkovaním?

eva8
23. sep 2025

Ako je mozne, ze vlada a minister zdravotnictva povolil ockovanie "zivotunebezpecnymi" vakcinami proti covidu? Pretoze sa Fico hra na kriminalneho vysetrovatela nemoze odvolat Kotlara, ked sa hrat na vedca.
Toto nie je ani parodia na vladu. To je vysmech. Doslova
P.S. Kotlarove ci Ficove fiasko? Obavam sa, ze fiasko Slovenska

Strana
z2
anonym_39a859
23. sep 2025

@eva8 teba ešte niečo u tejto vlády udivuje? A Slovensko? Veď nás už nik neberie vážne.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
amonet
23. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 coho? ze Kotlar je zastierka aby ludia nevnimali kauzy, vily a konsolidaciu? ziadne fiasko, cielene divadlo

moonlight1210
23. sep 2025
@anonym_39a859

@eva8 teba ešte niečo u tejto vlády udivuje? A Slovensko? Veď nás už nik neberie vážne.

@anonym_39a859 nechcu, aby informacie zas niekto vynasal protistrane (ako to urobil pan Fico).

eva8
autor
23. sep 2025
@anonym_39a859

@anonym_39a859
ak je to pravda, tak jednoducho preto nas neprizvali, lebo sa u nas bezpecnostna rada zvolava len pri ohrozeni prevratu teroristom z Gruzinska, nie vtedy, ked nad statmi lietaju drony a stihacky. U nas sme v bezpeci, pretoze Danko (v nedelnajsej O 5 min.12) ochranuje Slovensko slovami, ze to nebol rusky zamer. V domneni, ze Putin sa mu podakuje ochrannymi kridlami nad Slovenskom 🙃 Danko to velmi zdoraznoval.
Trosku objasnenie Korcokom od cca od cca19:35 min.
https://youtube.com/live/Tl19KucGsFw?si=PADwRGN...

eva8
autor
23. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_39a859 nechcu, aby informacie zas niekto vynasal protistrane (ako to urobil pan Fico).

@moonlight1210 Fico vynasal info Putinovi? Potom sme naozaj doveryhodny stat.
Ked sa toto obdobie sfilmuje a nasi vnuci to budu pozerat? Alebo to bude uzavrete v archive, ako zakazane dokumenty (ak to bude zachranene pred znicenim)

simca06022011
23. sep 2025

ja teda posledne tyzdne velmi malo stiham sledovat spravicky, ale niekde som postrehla, ze PK nechce uverejnit zavery spravy SAV? ja sa pytam, a nechapem, preco do tohto sa nerype viac, ze ked je to taka vec sukromna pana kotlara, preco si to neuhradi sam? platili sme za to vsetci, malo by to byt zverejnene a bez diskusii... akychkolvek

co sa tyka bezpecnostnej rady, tak bez priklanania sa k akejkolvek strane, je to trapne nepozvat dve krajiny a ukazuje to pre mna na jedine: rozvrat v eu totalny. Tam by mali byt ludia co maju rozum, ale nemaju.. naschval hrotia situaciu, polarizuju celu spolocnost este viac.

anonym_2f220c
23. sep 2025

Asi pred dvomi týždňami som zachytila v rádiu, že je to nariadenie EP, myslím, že to zdôvodňoval niekto z NCZI.

anonym_39a859
23. sep 2025
@eva8

@anonym_39a859
ak je to pravda, tak jednoducho preto nas neprizvali, lebo sa u nas bezpecnostna rada zvolava len pri ohrozeni prevratu teroristom z Gruzinska, nie vtedy, ked nad statmi lietaju drony a stihacky. U nas sme v bezpeci, pretoze Danko (v nedelnajsej O 5 min.12) ochranuje Slovensko slovami, ze to nebol rusky zamer. V domneni, ze Putin sa mu podakuje ochrannymi kridlami nad Slovenskom 🙃 Danko to velmi zdoraznoval.
Trosku objasnenie Korcokom od cca od cca19:35 min.
https://youtube.com/live/Tl19KucGsFw?si=PADwRGN...

@eva8 nie, neprizvali nás preto, lebo Fico je politik, ktorý nie je dôveryhodný, neberú ho vážne

eva8
autor
23. sep 2025
@anonym_2f220c

Asi pred dvomi týždňami som zachytila v rádiu, že je to nariadenie EP, myslím, že to zdôvodňoval niekto z NCZI.

@anonym_2f220c ockovanie je dobrovolne, ale vsak nasa vlada pozastavila kupu vakcin, kym sa nezverenia vysledky SAV, ktore ale su zbytocne, pretoze to nie je certifikovane pracovisko. A Kamenicky hovori, ze naco je SAV dotovana ako bratislavska univerzita. Jednoducho treba konsolidovat, aby sa dalo dotovat aj Kotlara. Uz by mohla padnut tato vlada. Ale novu caka omnoho tazsie obdobie, preto by opat prisiel Fico a my by sme padli uz do uplnej totality.
Kolkokrat sa Danko pred Majetskym preriekol, ze vladnu s Pelegrinym. Vsak prezident ma byt nestranny. Ale potrebovali obsadit vsetky 3 najdolezitejsie funkcie v state.

eva8
autor
23. sep 2025
@anonym_39a859

@eva8 nie, neprizvali nás preto, lebo Fico je politik, ktorý nie je dôveryhodný, neberú ho vážne

@anonym_39a859 neprizvali nas preto, lebo nemame zaujem. Nedavame spatnu vazbu

eva8
autor
23. sep 2025

Akurat dnes sa jeden starsi pan stazoval, preco sa nerozdavaju letaky, kedy su strajky, pretoze on, ani niektori starsi ludia, nemaju internet. Nesleduje televizne relacie, lebo ho len nahnevaju, ale na demonstraciu by siel

eva8
autor
23. sep 2025

Opat zmeny nazov 🙃
@admin narazam na fiasko s ockovanim? Ked zmenite nazov, tak aspon vystihnite pointu. Dakujem

Uvedte o ake fiasko s ockovanim ide?

baldinka
23. sep 2025

No tak dnes su spravy v UK plne vyjadreni o spojeni detskych vakcin a autizmu,..Pozeram ,pozeram a nerozuniem..Aj niektore lieky sa tam spominaju...Pripadam si ako kedy som pozerala antivakcinacnu sou..Som v soku,lebo tomuto som absolutne neverila

amonet
23. sep 2025
@baldinka

No tak dnes su spravy v UK plne vyjadreni o spojeni detskych vakcin a autizmu,..Pozeram ,pozeram a nerozuniem..Aj niektore lieky sa tam spominaju...Pripadam si ako kedy som pozerala antivakcinacnu sou..Som v soku,lebo tomuto som absolutne neverila

@baldinka neviem ci je to uplne vedecky podlozene. kedze okolo trumpa je 10takych kotlarov

muzula
23. sep 2025
@simca06022011

ja teda posledne tyzdne velmi malo stiham sledovat spravicky, ale niekde som postrehla, ze PK nechce uverejnit zavery spravy SAV? ja sa pytam, a nechapem, preco do tohto sa nerype viac, ze ked je to taka vec sukromna pana kotlara, preco si to neuhradi sam? platili sme za to vsetci, malo by to byt zverejnene a bez diskusii... akychkolvek

co sa tyka bezpecnostnej rady, tak bez priklanania sa k akejkolvek strane, je to trapne nepozvat dve krajiny a ukazuje to pre mna na jedine: rozvrat v eu totalny. Tam by mali byt ludia co maju rozum, ale nemaju.. naschval hrotia situaciu, polarizuju celu spolocnost este viac.

@simca06022011 - sprava SAV je zverejnena, ci kotlar chce alebo nie https://www.researchsquare.com/article/rs-73403.... Ten idiot teraz namieta, ze on ju neakceptuje a ma o tom rozhodnut sud(!). A tu koncim, lebo by prisli na rad vulgarizmy.

simca06022011
23. sep 2025
@eva8

Akurat dnes sa jeden starsi pan stazoval, preco sa nerozdavaju letaky, kedy su strajky, pretoze on, ani niektori starsi ludia, nemaju internet. Nesleduje televizne relacie, lebo ho len nahnevaju, ale na demonstraciu by siel

@eva8 mne "vynadal" jeden pan doleziti na FB diskusii, ked som sa dovolila ozvat preco BB centrum v piatok kompletne zavrie vsetky cesty na hodinnu a niekde aj viac, a nie su o tom ludia riadne informovani... ze mam vyliezt z jaskyne a citat :D nuz... pre toto sa dnes uz ludia inde ako na FB a v roznych FB skupinach nic nedozvedia, lebo sa to toleruje.. a moderni clovek cely den sedi na FB :D

eva8
autor
23. sep 2025
@baldinka

@baldinka v dnesnych obednajsich spravach som zachytila, ze Trump vyzyva k neuzivaniu liekov obsahujuceho Tylenol=paracetamol (Acetaminofen).
Na autizmus odporuca druh kyseliny listovej

Nuz, my mame Kotlara, Trump a Kotlar Kenedyho

tetapetra
23. sep 2025
@eva8

@baldinka v dnesnych obednajsich spravach som zachytila, ze Trump vyzyva k neuzivaniu liekov obsahujuceho Tylenol=paracetamol (Acetaminofen).
Na autizmus odporuca druh kyseliny listovej

Nuz, my mame Kotlara, Trump a Kotlar Kenedyho

@eva8 svet sa zbláznil

eva8
autor
23. sep 2025
@simca06022011

@eva8 mne "vynadal" jeden pan doleziti na FB diskusii, ked som sa dovolila ozvat preco BB centrum v piatok kompletne zavrie vsetky cesty na hodinnu a niekde aj viac, a nie su o tom ludia riadne informovani... ze mam vyliezt z jaskyne a citat :D nuz... pre toto sa dnes uz ludia inde ako na FB a v roznych FB skupinach nic nedozvedia, lebo sa to toleruje.. a moderni clovek cely den sedi na FB :D

@simca06022011 na FB odmietam citat nejake komentare

eva8
autor
23. sep 2025
@muzula

@simca06022011 - sprava SAV je zverejnena, ci kotlar chce alebo nie https://www.researchsquare.com/article/rs-73403.... Ten idiot teraz namieta, ze on ju neakceptuje a ma o tom rozhodnut sud(!). A tu koncim, lebo by prisli na rad vulgarizmy.

@muzula dalsie vyhodene peniaze na sud, ktory moze pri dobre napisanej zalobe vyhrat, lebo SAV nie je akreditovana. Aspon kvoli zaneprazdneniu sidov sa dostane zlocincom " premlciaca doba". Fico je vysetrovatelom, zalobu tiez podla prostrednictvom 1.casti serialu s nazvom "Co nove v tlacovej besede"
Na no sens nonsencom. Sme vari bezmocni?

ndrag
23. sep 2025

Inteligentni, rozhladeni a kongitivne vyspeli volici si zvolili bandu zlodejskych, mafianskych k*k*tov aby ich reprezentovali :D Wait, nieco mi tu nesedi. A potom, ze respektuj volicov koalicie.

samo789
23. sep 2025

a kto je to ten fico? to je nejaky clovek? ci nazov vakciny?

muzula
23. sep 2025

to je nazov choroby

muzula
23. sep 2025

Inac, to vyhlasenie oranzoveho polodebila o suvislosti vakcin a tylenolu (paracetamolu) s autizmom uz vyvratila Svetova zdravotnicka organizacia.

simca06022011
23. sep 2025
@muzula

@muzula uzas 🙂)) inak neviem teda aktualne znenie, ale kedysi ak zakaznik reklamoval nieco a nepreukazal znalecky posudok, ze ma pravdu = tak si toho znalca zakaznik platil sam :DDD to by sa mohlo praktizovat pri tychto vyhodenych peniazoch.. len to by niekto z politikov musel byt aj zodpovedny za svoje ciny🙄

anonym_7fb0de
23. sep 2025
@anonym_39a859

@anonym_39a859 a načo by nás volali, však rozhodnú o nás bez nás a hotovo.

anonym_39a859
24. sep 2025
@anonym_7fb0de

@anonym_39a859 a načo by nás volali, však rozhodnú o nás bez nás a hotovo.

@anonym_7fb0de len háčik je v tom, že nevolali len nás a Maďarsko, každému je jasné, prečo

eva8
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
autor
25. sep 2025

Do debaty o protidronovom múre sa napokon pridáva aj Slovensko.
https://www.ta3.com/clanok/1013077/do-debaty-o-...
A Fico si neodpustil poznamku:
"Môžete pokojne spávať"

Strana
z2