Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy
Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D
nov ed preto bol premotivovany a aktivny
@stanulienkat tych co menujes tak neiveme o tom ze by mali v rukach ludsky zivot a operovali...zase porovnavat nadrogovaneho politika a nadrognovaneho lekara dokonca operujuceho a nie len tak od stola ktory kuka do hrdla je trosku od veci nie?
@angelinja Vlada ma v rukach nase zivoty a buducnost.
Keby si len vedela, koľko ľudí chodí po uliciach pod vplyvom drog. A sú to ľudia zo všetkých vrstiev. Tým však lekára neospravedlňujem. Ale nerozumiem tej súvislosti s protestami…
@stanulienkat obrazne pvoedane ano no my to mozme zmenit a vyhnat ich ale ta situacia co sa stala aspon ze tak zareagovali ti co tam boli ...lebo ten clovek co bol uspaty bol v podstate jeho rukach
A zdrogovaní a ožratí predstavitelia štátu pri rozhohodovaní o nás Ti nevadia?A čo s tým majú protesty. Ako sú mimo ľudia v každej profesii, sú aj medzi lekármi. Žiadna novinka.
a ved to je predsa ten taky slusny , vzdelany atd atd atd...nuz...somar proste kariera bola pred nim...ale tak asi sa niekde uprace v zahranici mozno,
@angelinja ale ja suhlasim. Prec s takymito "lekarmi". Stastie, ze nikoho nezabil. V Usa by mu zobrali licenciu a skoncil by. Na Sk sa pomota mesiac doma a bude "operovat" v inej nemocnici.
@stanulienkat Ja by som to zaviedla v každej profesii, nielen u lekárov. A dovi dopo. Arogancia moci.
Hlavne anonymne,pravda?ty troll
Neprepacime, nemusela :D 🙄
@maminkadeticiek a co by sa zmenilo, keby to napisal konkretny nick?
Zabavam sa, ako sa meni meritko voliciek 🤣🤣🤣🤣 vtipalky. Ked ide o volicov vasich privrzencov, uz zacinate obracat pozornost na inych, ukazovat prstom, ved aj ten je zly, aj ten, aj ten :D ale keby sa jednalo o preslap volica protistrany, uz by tu padli ine vyjadrenia 😁 a opat raz sa chytili na navijak tie iste nicky
Co ine cakat, ked sa jedna o politiku, hned je tu tlupa 😂 mozete si spolocne este zatancovat. Teda pardon 😁 obliecť ruzove pradelko a natriasat sa jedna o druhu 😁 lebo uz aj to som sa tu docitala, ze natriasanie je umenie. Ale iba ked sa jedna o osoby, ktoré sympatizuju s vasim nazorom 🤠
@mandzula mas pravdu. Zmazala som. Prepisala som. Pred par rokmi sa v rakuskom bulvare riesilo, ze prevazal kokain a nieco s maloletym chlapcom. Ake to malo pokracovanie neviem. Bol to bulvar, radsej som zmazala, nie je to ofic.
Je to hrozne a mali by mu zobrat licenciu. ALE! S tymi protestami bolo dost stupidne. Co to s tym ma? Tak nesuhlasi s touto zlodejskou luzou, co tu vladne. Kalinak je fetak, buzident je fetak a gay, Fico je alkohilik...atd. Podporovatel tejto luzy Oskar Rozsa je fetak, Rytmus je fetak. Pociatek je fetak .. A teraz co? Mozno je pan doktor z vychodu a nie je bratislavcan. A co?
@stanulienkat zmazem aj ja.
😂No už si sa vyliala ako váza. Politika sa nemá robiť podľa sympatií. Preto to tak na SK vyzerá. Choď si naliať aj za Fica😉Pobavilo.
@mandzula vies kedy by sa zmenil pristup? Kebyze tu hovorim o volicovi lekarovi, ktory sympatizuje s ich ,,oblubenou" stranou :D staci sa pozriet, ako reaguju. Najskor Attila Vegh uspesny Reprezentant a ked sa postavil na stranu Peleho, tak uz je to fetak 😁
To by som si pozrela vysledky testov na drogy/alkohol u nasich vladnych predstavitelov 🙂
@tinkavvv aha, takze ked politici droguju, podme aj my :D ked politici kradnu, podme aj my , ked politici chlascu, podme aj my. Dobry napad :D
Autorka, toto neriesim, len nechapem dokola stale tie iste reakcie na anonymne prispevky. Raz to proste MK umoznil a ked sa mi to nepaci, nebudem na ne reagovat zbytocnymi vykrikmi do tmy. Ak to niekomu vadi, zmenu dosiahne jedine ich ignoraciou, lebo vtedy polka diskusii zakape a majitel MK nebude mat z coho zit.
Nie, tak som to nemyslela. Ale ty tu narazas na PS, ale problem s drogami tam isto nezacina a nekonci.
Drogy u lekara a vsetkych inych osob neuznavam a odsudzujem.
@stanulienkat a na trubana si zabudla? Ked uz spominas tych, co droguju?:D

Co s tym maju protesty?