Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy
Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D
@ktobytobolpovedal nielen autorka cuca z prsta, mnoho iných to robí tiež obviňujú bez dôkazov... A potom napíšu, to bola moja domnienka.
A autorka tie prve príspevky co dala tak presne preto ma napadla ta predošlá téma. Vieš mnohí sú frustrovaný z vlády a iní zase z opozície. A z takých príspevkov srší frustrácia a nie nenávisť.
Len chcela poukázať na dvojaký meter. To je podľa mňa všetko.
@zalka podla mna chcela len ucelovo poukazat a kopnut si… a este aj takym zvlastnym sposobom… a teda prepac, tiez nerozumiem ludom voliacim tuto koaliciu a uz vobec nie tym, ktori su spokojni … ale to neznamena, ze si ucelovo budem vymyslat a zakladat absolutne tendecne temy bez faktov. Fakt si pripadam ako v skolke…
@ktobytobolpovedal nazvi ako chceš kopnutie poukázanie, spôsob šťastný nebol.
Píšeš, citujem ta... "teda prepac, tiez nerozumiem ludom voliacim tuto koaliciu a uz vobec nie tym, ktori su spokojni …"... je to fajn, nikoho neurazas na nikoho neutocíš. Ver, že ani druhá strana nerozumie prečo niekto voli opozíciu. Ale akonáhle sa začnú presviedčať, že ich voľba je ta správna dobra tak to dospeje k extrémizmu na oboch stranách.
@zalka lenze tato tema bola zalozena preco? Aby sa poukazalo naco? Ze zlyhal jeden chirurug? Ano, o tom sa snad nemusime ani bavit, je to neospravedlnitelne a absolutne neakceptovatelne… ale vysmesne si vymyslat, ze koho je/bol volicom je naozaj uroven deti zakladnej skoly…
A teraz ked sa ukaze, ze bol volic HLASU, SNS, Smeru, tak potom co… autorka sa ospravedlni? Ako to zmierni jeho vinu? Preto stale pisem, je nepodstatne, ze ake mal politicke preferencie… zlyhal jednotlivec a mna teda pramalo zaujima v takejto situacii, ci volil ps, smer alebo zidojasterov…
@ktobytobolpovedal to sa nepýtaj mňa. Ja rozumiem frustrácii. O tom píšem.
@ktobytobolpovedal presne toto som myslela aj ja tento článok. Vyhľadala som ho hneď na prvú. Čo autorka nedokázala.
@ktobytobolpovedal Buď dá zmazať tému alebo sa už jednoducho neozve.
@zalka ano, my volici opozicie sme naozaj velmi frustrovani (som volic SAS)… a toto nie je ventilovanie frustracie… toto mal byt akoze vysmech a poukazanie na zlyhanie opozicneho volica. Ako fakt?
Prepac, naozaj sa snazim pochopit pointu a zmyslanie takychto prispevkov… ale v poslednom case mi to nejde… akoby som zila na inej planete
@ktobytobolpovedal no vidíš to, zlý príklad.
@ktobytobolpovedal 😂😂😂😂 a komu sa mam ospravedlniť, nejakemu textu z fb nepodlozenemu?:D kde je tam dokaz toho, ze sympatizuje s niekym konkrétnym? Autorka este zamerne neodfotila, odkial prisli tieto famy 😁to ako ked nejaki fico volici natacaju videjka vymyslene a siria dezinformacie. Vtedy by ste prve tu skriekali, ze to akoze mam verit nejakej stranke na fb?:D vsak nech odfoti, kto to pisal?:D a napisat, ze na plese bol Pelle a Dolinkova 😁 tp uz je velky dokaz teda 😂 27 rocny organizoval ples pre medikov? Tam asi treba pozerat na vyssie miesta a posvietit si teda na celu lekarsku univerzitu Komenskeho ;)
@tetapetra to je clanok?:D prosim ta, nebud smiesna. To beries ako doveryhodny zdroj? Skupinu na fb? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
To hovorí tá ktorá je anonym ?🤣🤣🤣
Dámy, tuto je to zbytočné. Autorka chce len boj a žiadne riešenie. Aj keby ste jej dali potvrdenie od samotného Boha, vysmiala by aj jeho ako voliča neviem koho. Strata času 😉 Uľavila si a zároveň máme lepšiu predstavu, prečo to na SK vyzerá, ako vyzerá a ešte dlho bude. 😊Niekedy aj takýto výkrik do tmy pomôže autorovi. Tu žiadna konštruktívna debata nemá zmysel. Na to musia byť 2 strany. 😏
A teda autorka ty nam uz konecne prezradis odkial vies, ze je volic PS? Ci nic? Ticho? Uz som sa ta to pytala niekokrat
No ako autorka dozvieme sa dokazy?
Anonym, nech sa páči, dala som si tú námahu a prešla som si tvoje komentáre. Hneď na úvod (úvodný príspevok)
“Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D” - výsmech
“🤣🤣🤣🤣 vtipalky.” - opäť výsmech s cieľom nadraďovať sa.
“obliecť ruzove pradelko a natriasat sa jedna o druhu 😁” - tu mi to zaváňa urážkou, nie som volič PS, ale volím dnešnú opozíciu a teda, podľa tvojich slóv, “vašu stranu”. Z toho mi inak vychádza, že ty si teda volič dnešnej koalície. Ale čo má toto spoločne s opozíciou?
“prepnute volicky stale ostavaju” - urážka.
“uz sa neviem dockat, ked sa prevali spina na vasich milacikov a vy budete musiet sklonit tie vase hrebienky. Uz tu neostane ani smrad po vas” - urážka.
“🤣🤣🤣🤣🤣 toto je to vase zmyslanie. Preto ste tu uz niektoré na smiech” - výsmech.
“aby sa panicky nenudili” - výsmech.
“ked sa prevalia zaujimave kauzy” - konšpirácia. Mimochodom, tu som sa ťa pýtala, aké kauzy máš na mysli, ale odpovede som sa nedočkala. Rovnako som sa ťa pýtala, čo má spoločné zlyhanie jednotlivca s politickou stranou a protestami. Teda, pokiaľ sa nebavíme o verejnom činiteľovi, či členovi tej strany. A v prípade lekára ani ty, ani ja, ani nikto iný okrem neho nevieme, koho je voličom.
Hovoríš tu o dvojakom metri, ale ty robíš presne to isté, čo vyčítaš tej “našej” strane. A bezdôvodne útočíš na voličov PS.
Ok baby a aj tohoto trollka nahlasujete za tento konkrétny príspevok? Ktorého cieľom je iba šírenie nepodložených správ, so sebou nesúvisiacich správ.
ja osobne tiež čakám na to dramatické rozuzlenie s prepojením na PS a dovolím si tvrdiť, že ak sa to prepojenie verejné preukáže, PS ako prvá tohoto lekára odsúdi, dištancuje sa od neho, vylúči ho zo strany a pod.
Ale zas sme na Slovensku, tak vlastne možno ani nemusia, veď akékoľvek vyvodenie osobnej zodpovednosti za zlyhanie kvôli závislosti sa v tejto krajine absolútne nenosí. treba len šikovnejšie zatĺkať nabudúce, policajtom neotvarat zo 15hodin, kamerové záznamy znepristupnit a je to.
Len sa nepocikaj od smiechu. Ty sa tu snažíš silou-mocou pretlačiť svoj názor o PS voličovi. Dokonca aj náš takto označuješ. Keďže mňa máš podľa všetkého očekovanu, tak by si si mohla nájsť aj text kde som písala o PS. To, že sa snažím vnímať svet progresívne a liberálne zároveň, neznamená,že som ich volička.
@zalka ty naozaj tvrdis, ze volici dnesnej koalicie diskutuju bez expresivnych vyrazov, slusne, vecne, s pouzitim faktov, bez urazok a vysmechu? Ako fakt?

@zalka no takto, ja to tak nevnimam. Ja sama som sa volicov koalicie mnohokrat pytala jednoduche otazky, okrem ticha a toho, ze za vsetko moze matovic, radicova a kiska som nedostala jednu normalnu odpoved. Nikdy…
A naozaj riesit pri zdrogovanom chirurgovi jeho politicke preferencie (ktore si zjavne autorka vycicucala z prsta, kedze som sa tu viackrat pytala, ze odkial vieme, ze je volic PS a opat som odoved nedostala-necakane) je uplne scestne a ucelove… keby aspon autorka komunikovala inac, ale naozaj z jej prispevkov ide strasna zloba