Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy
Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D
@ktobytobolpovedal a ty tvrdíš, že voliči opozície diskutujú vecne, slušne, bez urážok?
Lebo nič také netvrdím sú ľudia a ľudia. Väčšina diskutuje slušné a potom sú extrémisti na oboch stranách politického spektra, a tím slušnosť asi vyoperovali.
@zalka to ja niekde tvrdim? Ty si zacala tvrdit, ze volici koalicie diskutuju slusne… co je bohuzial utopia. Na otazky neodpovedaju (co vidis aj tu), autorka sa vysmieva, uraza. Ale ano, je to zas len zlyhanie jednotlivca… su aj volici koalicie, co dokazu diskutovat slusne. Bohuzial je ich ako safranu.
@ktobytobolpovedal nie ja tvrdím, že extrémisti sú v oboch táboroch. A tiež v oboch táboroch sú ľudia, ktori diskutujú slušne.
@zalka ale to je samozrejme, ze to tak je. Ako vo vsetkom
@zalka v predchádzajúcej téme som sa vyjadrila, že autorka robí presne to isté, čo vyčíta svojmu kolegovi. A upozornila som ju na to. Rovnako ako som upozornila na to aj autorku tejto témy.
A aj keď autorka prvej témy písala, že je voličkou PS, podľa jej vyjadrenia som mala pocit, že to tak nie je a skôr prišla rozdúchať vášne a táto téma v tom pokračuje…
Čo má spoločné protest a užívanie drog?
Nič. A bodka.
To že nejaký lekár berie drogy v nemocnici nie je žiadna novinka. Sú taky lekári aj taky ktorý pijú. A sú aj taký ktorý sú čistý.
Čo mňa hnevá, že isto to na oddelení vedeli. Prečo nikto nezasiahol skôr? To sú otázky ktoré má klásť verejnosť. Prečo sa to toleruje?

@zalka takže autorka nerobí presne to isté, čo vyčíta druhej strane?