icon

Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie

4. máj 2026

Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.

tykat
13. máj 2026
@eva8

@tykat ale az po zverejneni SIS, ako by mali media dopredu k tomu pristup bez vypytania sa? K zivym spisom pristup je, ale k tajnym nie

@eva8 proste to niekto podsunie tej spravnej redakcii, redakcia nie je povinna zachovat mlcanlivost ci?

bosorkabb
13. máj 2026
@eva8

@bosorkabb ano, divne

@eva8 preto pre mňa nieje až taký problém že mu platili mobil. Ale ten postoj nie len jeho ale aj rodičov.
Lebo áno jeho mama robila podvody aj s kamoškou a jeho otec to kryl ( v SME). Veď o.k je to ich chyba.
Lenže potom prišlo to vyhovaranie. A to je problém.

anonym_05c6a6
13. máj 2026
@eva8

@bosorkabb
@anonym_05c6a6 tak v tom, ze sa Fico vopred dostava k tajnym informaciam, suhlasim so Simeckom. Alebo moze mat premier SR pristup k tajnym informaciam SIS? Iba ak "kamaratska" spolupraca s Gasparom. Nepochybujem, ze projekt Forum si vybrali na kontrolu ucelovo, vsak uz davno bola uvalena nan exekucia a teraz sa to vysetrovanie koalicii hodi vyborne do katat.
Simeckaa by sa mal skor ospravedlnit za to, ze sa nezaujimal hlbsie o projekt Forum, nepochybujem, ze vedel o prvych problemoch. A mozno nevedel, tiez moje deti nerada zahrnam do mojich starosti, nech si ziju svojim zivotom, maju dost svojho. Simecka si zil svojim zivotom.
Vysetri sa, cela rodina bude mat financne problemy, mozno aj basu. Som si ista, ze syn preziva strach o mamu.
Este, pod "hlasom ludu" som musela
Mal by prejavot lutost nad jej konanim, nielen distancovat sa, ze to so stranou nema nic spolocne, nech mamku potrestaju, ale nie stranu. V tom s nim, zas, suhlasim, deti nemozu za svojich rodicov. Neviem, ako by som konala v jeho situacii, ale asi odstupila

@eva8 ked je jasne, ze sa u Simeckovej diali nelegalne veci, obyc ludi nezaujima, ci tie info mali ziskane legalne. To je ten posledny problem, na co by ludia poukazovali. Simecka predtym, ako vystupil pred celym Slovenskom, sa mohol informovat na hospodarenie jeho mamy. Lebo z uctovnej chyby sa stali podvody. Teraz ma maslo na hlave a tym ohrozuje aj celu opoziciu. Fico tymto narazil na zlatu zilu, podla mna PS dost padnu. A popritom kauza Simeckova ide relativne paralelne popri sude kauzy ocistec.

eva8
13. máj 2026
@tykat

@eva8 proste to niekto podsunie tej spravnej redakcii, redakcia nie je povinna zachovat mlcanlivost ci?

@tykat premier by mal ist prikladom.

tykat
13. máj 2026
@eva8

@tykat premier by mal ist prikladom.

@eva8 tak premier už len komentuje to čo zverejnili ini, na to si davaju velky pozor. Vždy po otazke odkiaľ maju informacie povedia, že ich už pred nimi zverejnili ine media. A ine media sa o to velmi rady postaraju.

bielykral
13. máj 2026
@anonym_be7132

Od kedy sa to prevalilo odišla som z PS a vrátila sa k Igorovi.

@anonym_be7132 tak ty si to teda vyriesila....prestup k pomätencovi....len tak dalej

eva8
13. máj 2026
@tykat

@eva8 tak premier už len komentuje to čo zverejnili ini, na to si davaju velky pozor. Vždy po otazke odkiaľ maju informacie povedia, že ich už pred nimi zverejnili ine media. A ine media sa o to velmi rady postaraju.

@tykat neviem, nesledujem. Tie Ficove prve "prednasky" neboli z medii. Ale verim, ze jeho "patranie" bolo legalne 🙂

f333
13. máj 2026
@anonym_b3b9b9

@f333 a jedine co mne z toho dalej vychadza ze ked sa takyto ludia dostanu k moci tak bud ten stat rozkradnu na hulvata a bez mihnutia oka alebo im to rozkradnu ini pod nosom. Neviem sa rozhodnut ci su tak neuveritelne tupi alebo tak vychcani.

@anonym_b3b9b9 T nie je priamemo o tuposti, ale o umysle vyuzuvat tie zdroje pre seba ,V drvivej väcsine v PS nie su ziadni relevantni odbornici . Ale ativisti ,s jasnou prolib. lavicvou ideologiou. Cize cicat stat,ako pre kazdeho laviciara je aj pre nich gro politiky. Vytvaraju rozne mimovladky a na ne beru rozne dotacie.A ako vidno,tak aj pre seba a svoje rodiny.Ake asi nestaci,tak aj podvod ci machinaciu su sachopni urobit.PS na jednej TB jasne povedalo,ze by vladli pomocou eurofondov. A prorastovymi opatreniami. Uplne ako Sme a spol. Takze je jasne, ze cez financie,kto vytvoril niekto iny. A pritom by sa im mohlo nieco prilepit na prsty pre seba samozrejme. Ved mnohi ani inak si ´zarabat´asi nedokazu. Bud ako poslanci ci asistenti , ci cez mimovladky od danovnikov .Tie rozne aktivity /mnohe politicky zamerane avelakrat skodlive / / su len prostriedkom na vyzivanie tych financii pre seba tiez.
Nie je ziaden rozdiel medzi Smerom a PS ,co sa tyka lavicovej idelogie , zit v toho,co iny vytvoril .A Rovnako zrejme nemaju problem s podvodmi pre ´svojich ´ludi ´
Co asi volicov PS motivuje preferovat tu stranu? Ked tak kritizovali a kritizuju Smer.Ak len ich lakala ta globalisticka idelogia neoliberlono - .zelena.
Ale ze by sa im pacila,ak by bola relizovana v praxi je nepravdepodobne. Mnohi ani netusia, . co by znamenalo pre ich zivot , ak by sa ich program realizoval v praxi.
Nech je toho sk naozaj usetrena .

f333
13. máj 2026
@simca06022011

@f333 ale tak toto su bezne praktiky rodicov... simecka nie je dieta nikoho ineho, len typickych slovenskych "podnikatelov". Rozdiel je jediny, ze on sa dostal do politiky a teraz to povytahuju. Takto sa bacuje na slovensku kde sa da, tak v OZkach, neziskovkach, ako aj beznych firmach, ci beru dotacie, ci neberu. Este castjesie je zamestnanie znamych atd, s nulovou aktivitou v praci a vysokym platom atd, zamestnaju si deticky, sesternicky, bratrancekov, nevesty... buchnu 1500+EUR plat za "administrativku", peniazky vyuctovane, minute, vybavene. Cakama ne dalsie 2%, dotacie, pomoci.. Pripadne nakupy a akcie take "akoze", aby sme vykazovlai cinnost a predrazene.
Ako neospravedlnujem to, ale je to naozaj bezna vec a to desatrocia. Treba to riesit, mne sa velmi paci, ze sa neziskovky zacnu riesit. Tie co robia riadne veci ako maju, nemozu mat problem veci preukazat a vyuctovat.

@simca06022011 Uplne sa zhodneme v tom,ze tie neziskovky treba riadne preverit. Pretoze mohe nie su vytvorene na to,na co by mali byt .Cize charitu.Velka cast,co vytvarajju PS je na rozne pol.ideolo. globalisticke aktivity a na to,aby z nich ich zakladatelia a ich blizki a priatelia ci spolustanici mohli zit
Takze tie,ktore naozaj konaju charitu v prospech spolocnsti , tak sanemusia bbat zmien vzakone ani preverovania. Ale podla toho,ako velmi kricia mnohe a hlavne PS,tak sa boja,ze im vyschne zdroj ich prijmu.
Ano, na sk je velka korupcia aj klientelizmus. Ale ja poznam na sk nejedneho podnikatela a ten nekradne a nepodvadza a nezije z dani inych. A svoje deti vychvava ako svojich naslednikov v biznise .Ale nie pri podvodoch.
Takze pausalizovat na typickeho sk podnikatela sa to neda. A Simecka starsi nie je ziaden podnikatel. Tie noviny maju medz. vlastnika-.skupinu.On malen nejake akcie ci akciu tam. Takze netreba prirovnavat Simecku ajeho rodinu k uspesnym podnikatelskym rodinam ai ch potomkom. Vychovat naslednika v rodinnom biznise nie je len tak. je to narocna praca a musi ten potomok mat aj nejake IQ na biznis. A podnikatelia,co poznam ak svoje deti aj davaju studovat aj do zahranicia,tak im platia nielen studium,ale aj volania a mobily. A tie deti uz od malicka vedia,co je financna gramotnost . Aeknomike rozumeju.Takze nepausalizujme.
A ani podprahovo netreba ospravedlnovat Simecku ml ci Simeckovu rodinu ,ze ved aj ini to robia.
A Sinecka ml. je politikom. On si nemoze dovolit to,co bezny obcan. On musi byt pod drobnohldom medii a ludi a mat iste moralne zasady,ked chce vladnut ludom.

f333
13. máj 2026
@eva8

@f333 nerozumieme sa s tymi dochodkami. Ja presne viem, aky to ma dopad. PS sa zdrzalo, nehlasovalo za stale 13.dochodky. Aj v "lego kockach bola jedna z moznosti zrusit 13. dochodok. Ps su nie za zrusenie, ale poskytnutie len tym najnizsie poberajucim. Fico sa ohana tym, ze dochodcov z dochodkom nad 2000 Eu je len do 300? To akoze pod 2000€ nepojde?

Mne slo o to, ze Sulik bol proti 13.dochodkom, co je v poriadku. Ale odrazu hlada vychodisko, aby ich udrzal, lebo sa vraj nedaju zrusit. Ale v konecnom dosledku nebudu mat ti do hodci viac, lebo spominal tiez inu valorizaciu. Ale to je jedno. Tu ide o princip. Ponecha ich, lebo chce ziskat volicov dochodcov. Inak by nehovoril o pocte volicov v dochodkovom veku.
A veta, e v demokratickom state nie je mozne zrusit 13.dochodok, lebo by padol politicky system, ci ako si to pisala, je nezmysel. Cele spojenie vety

@eva8 Ked niekto nehlasuje proti,tak nie je proti. takze PS nebolo proti. ASulik nehlada sposob,ako ich zachovat.T y nechapes politicku realitu . Ziadna strna by ich nezrusila v koalicii . Prtoze by s ado tej koalicie ,ak by to skusila prd volbami ani nedostala a nevadla by apo volbach by jej to ziadne koalicna strana neakceptovala. takze ak to uz laviciari schvalili,tak s aned anic robit,len to eliminovat tak,aby neutrpeli financie statu.To Sulik hovoril a naznacil,ako na to.
@eva8 Ci ako som to pisala? tak ani nevies,ako som to pisala,neuvadzas ziadne dovody preco si to myslis, ale uz uvadzas, ,ze je to nezmysel? Ach jaj.. No coment ......

f333
13. máj 2026
@citronove_koliesko

@anonym_b3b9b9 tiez pozeram, faktura z roku 2012 a nestacim sa cudovat. Simecka ako 28rocny si nechal.platit fakturu za mobil rodicmi. To si fakt skoro 30 rocny chlap nedokazal platit svoje ucty? A tento chlap chce riadit tento stat? Nech nesranduje.
A jeho reakcia, dajte mi pokoj s nejakymi fakturami, kludne vytahujte taketo faktury aj kazdy mesiac ja sa venujem vyssim dolezitejsim veciam. Ten chumaj si vobec neuvedomuje ze ludia, realne pracujuci a odvadzajuci dane platili roky aj tie jeho akoze nedolezite stare faktury a administrativne chyby. A nielen jeho ale celej jeho rodiny ktora tahala peniaze zo statu pod ruskom Projekt Forum.

@citronove_koliesko Uplne presne si to vystihla.

simca06022011
13. máj 2026
@f333

@simca06022011 Uplne sa zhodneme v tom,ze tie neziskovky treba riadne preverit. Pretoze mohe nie su vytvorene na to,na co by mali byt .Cize charitu.Velka cast,co vytvarajju PS je na rozne pol.ideolo. globalisticke aktivity a na to,aby z nich ich zakladatelia a ich blizki a priatelia ci spolustanici mohli zit
Takze tie,ktore naozaj konaju charitu v prospech spolocnsti , tak sanemusia bbat zmien vzakone ani preverovania. Ale podla toho,ako velmi kricia mnohe a hlavne PS,tak sa boja,ze im vyschne zdroj ich prijmu.
Ano, na sk je velka korupcia aj klientelizmus. Ale ja poznam na sk nejedneho podnikatela a ten nekradne a nepodvadza a nezije z dani inych. A svoje deti vychvava ako svojich naslednikov v biznise .Ale nie pri podvodoch.
Takze pausalizovat na typickeho sk podnikatela sa to neda. A Simecka starsi nie je ziaden podnikatel. Tie noviny maju medz. vlastnika-.skupinu.On malen nejake akcie ci akciu tam. Takze netreba prirovnavat Simecku ajeho rodinu k uspesnym podnikatelskym rodinam ai ch potomkom. Vychovat naslednika v rodinnom biznise nie je len tak. je to narocna praca a musi ten potomok mat aj nejake IQ na biznis. A podnikatelia,co poznam ak svoje deti aj davaju studovat aj do zahranicia,tak im platia nielen studium,ale aj volania a mobily. A tie deti uz od malicka vedia,co je financna gramotnost . Aeknomike rozumeju.Takze nepausalizujme.
A ani podprahovo netreba ospravedlnovat Simecku ml ci Simeckovu rodinu ,ze ved aj ini to robia.
A Sinecka ml. je politikom. On si nemoze dovolit to,co bezny obcan. On musi byt pod drobnohldom medii a ludi a mat iste moralne zasady,ked chce vladnut ludom.

@f333 jasne, ze on si nemoze dovolit, len on s matkou davno nezije, naozaj realne nemoze vediet co ona robi.. :D resp nemusi.. ani co robila pred 10+rokmi.. ked mozno prave vtedy niekde kvasil v zahranici dokonca (neviem, neviem jeho zivotopis... vymyslam si ). POpravde mne je jedno ako skonci PS ci bude nebude simecka, ja celkovo uz nemozem politikov ani pocuvat, teraz som mala chvilu zapnutu TA3 musela som to vypnut, stacilo ze ten pan zo sas usta otvoril :D a to je "moja" byvala strana :D

simca06022011
13. máj 2026
@f333

@citronove_koliesko Uplne presne si to vystihla.

@f333 moj brat ma 30, stale mu mama plati telefon :DDDD na nu je napisany, on jej supne tych par eur do ruky potom

eva8
13. máj 2026
@f333

@eva8 Ked niekto nehlasuje proti,tak nie je proti. takze PS nebolo proti. ASulik nehlada sposob,ako ich zachovat.T y nechapes politicku realitu . Ziadna strna by ich nezrusila v koalicii . Prtoze by s ado tej koalicie ,ak by to skusila prd volbami ani nedostala a nevadla by apo volbach by jej to ziadne koalicna strana neakceptovala. takze ak to uz laviciari schvalili,tak s aned anic robit,len to eliminovat tak,aby neutrpeli financie statu.To Sulik hovoril a naznacil,ako na to.
@eva8 Ci ako som to pisala? tak ani nevies,ako som to pisala,neuvadzas ziadne dovody preco si to myslis, ale uz uvadzas, ,ze je to nezmysel? Ach jaj.. No coment ......

@f333
"Al ako pises, aj to hovoril Sulik,ze v dem. statnom zriadnei nie jemozne ten 13 doch zrusit. Pretoze by boli potom aj otrasy politicke ."

To je blbost.
V nasom state tato koalicia ich nemoze zrusit kvoli Hlasu, aby sa nerozpadla koalicia.
Sulik ich nechce zrusit, aby ziskal (pripadne mestratil volicov) Vyssi dochodkovy vek je prirodzena tendencia, nie jeho zachranny vymysel.
PS hovori o nie plosnom davani dochodkov. Koalicia sa vzdy ohanala tym, ze PS zrusi 13.dochodky - to bol jeden z navrhov Odora.

Cize to, ze v demokratickpm state nemozno zrusit 13. dochodky je cisty alibizmus typicky pre Sulika. A podla mna aj nezmyselna veta

simca06022011
13. máj 2026
@eva8

@f333
"Al ako pises, aj to hovoril Sulik,ze v dem. statnom zriadnei nie jemozne ten 13 doch zrusit. Pretoze by boli potom aj otrasy politicke ."

To je blbost.
V nasom state tato koalicia ich nemoze zrusit kvoli Hlasu, aby sa nerozpadla koalicia.
Sulik ich nechce zrusit, aby ziskal (pripadne mestratil volicov) Vyssi dochodkovy vek je prirodzena tendencia, nie jeho zachranny vymysel.
PS hovori o nie plosnom davani dochodkov. Koalicia sa vzdy ohanala tym, ze PS zrusi 13.dochodky - to bol jeden z navrhov Odora.

Cize to, ze v demokratickpm state nemozno zrusit 13. dochodky je cisty alibizmus typicky pre Sulika. A podla mna aj nezmyselna veta

@eva8 stale sem tahas hluposti, ze sulik nechce stratit volicov.. :DDD prosim ta, aspon si pusti tu jeho diskusiu kde to riesil, lebo to co pises nie je pravde. AKAKOLVEK strana ktora zrusi 13dochodky, strati na tom. Preto sa nikdy na zruseni nedohodnu a teda neda sa to zrusit. Nie ze nemozu zrusit, ale nedohodnu sa a nezrusia ich. Sulik skutocne nema vela dochodcov medzi volicmi :D najmenej coho sa moze bat je to ze by ich stratil.. a teda sulik je hocico len nie alibista.

eva8
13. máj 2026
@simca06022011

@eva8 stale sem tahas hluposti, ze sulik nechce stratit volicov.. :DDD prosim ta, aspon si pusti tu jeho diskusiu kde to riesil, lebo to co pises nie je pravde. AKAKOLVEK strana ktora zrusi 13dochodky, strati na tom. Preto sa nikdy na zruseni nedohodnu a teda neda sa to zrusit. Nie ze nemozu zrusit, ale nedohodnu sa a nezrusia ich. Sulik skutocne nema vela dochodcov medzi volicmi :D najmenej coho sa moze bat je to ze by ich stratil.. a teda sulik je hocico len nie alibista.

@simca06022011 vypocula som si oba rozhovory, ktore tu boli dane. Prva kampan bola pre mladych a dravych (SaS koncila fiaskom), tak teraz pouzije inu taktiku. Sulika tu vytahuje niekto iny, ja len reagujem.

simca06022011
13. máj 2026
@eva8

@simca06022011 vypocula som si oba rozhovory, ktore tu boli dane. Prva kampan bola pre mladych a dravych (SaS koncila fiaskom), tak teraz pouzije inu taktiku. Sulika tu vytahuje niekto iny, ja len reagujem.

@eva8 ja neviem ake rozhovry tu boli dane... ale ake fiasko mas na mysli? :D

anonym_2b75cc
13. máj 2026

@anonym_autor vie tu niekto napísať, akú školu to simecka študoval? Nakoľko si z neho robia srandu, ze chodil do osobitnej školy a úspešný absolvent Oxfordu 😁 nikde nema zverejneny kompletný životopis, tak ako sa píše. Vie to teda niekto?

simca06022011
13. máj 2026
@anonym_2b75cc

@anonym_autor vie tu niekto napísať, akú školu to simecka študoval? Nakoľko si z neho robia srandu, ze chodil do osobitnej školy a úspešný absolvent Oxfordu 😁 nikde nema zverejneny kompletný životopis, tak ako sa píše. Vie to teda niekto?

@anonym_2b75cc Bakalárske štúdium absolvoval na Fakulte sociálnych vied Karlovej Univerzity, kde medzi rokmi 2003 – 2006 študoval politológiu a medzinárodné vzťahy. Potom získal magisterský titul s vyznamenaním na University of Oxford, na ktorej v roku 2013 získal titul DPhil. v oblasti politických vied.[1]

eva8
13. máj 2026
@simca06022011

@eva8 ja neviem ake rozhovry tu boli dane... ale ake fiasko mas na mysli? :D

@simca06022011 velke reci pred poslednymi parlamentnymi volbami, obrovska kampan a vysledok cca 6% . Vysledok jeho dravej kampane bol fiaskom.
Aj mi ho bolo vtedy luto

anonym_05c6a6
13. máj 2026
@simca06022011

@anonym_2b75cc Bakalárske štúdium absolvoval na Fakulte sociálnych vied Karlovej Univerzity, kde medzi rokmi 2003 – 2006 študoval politológiu a medzinárodné vzťahy. Potom získal magisterský titul s vyznamenaním na University of Oxford, na ktorej v roku 2013 získal titul DPhil. v oblasti politických vied.[1]

@simca06022011 ja som ten jeho titul citala D/e/phil 😂🫣

simca06022011
13. máj 2026
@eva8

@simca06022011 velke reci pred poslednymi parlamentnymi volbami, obrovska kampan a vysledok cca 6% . Vysledok jeho dravej kampane bol fiaskom.
Aj mi ho bolo vtedy luto

@eva8 SAS vzdy mavala +- taketo vysledky, nechapem co ti ma byt luto.. je to pravicova strana, ktora tu neoslovi ani dochodcov, ani ludi baziacich po zachrancovi, alebo socialnom state. A nemyslim, ze ma inu taktiku mimochodom, stale razi rovnake ekonomicke nazory. Bohuzial, ludia placu prave preto ze volia tieto socialne lavicove strany a nepomoze im protestovat, ak si zase zvolia to co tu uz xkrat bolo len v "inej farbe"

Ale tak povedz, meno jedneho cloveka z tvojho oblubeneho tabora, ktory rozumie daniam, ekonomike, tak aby ho vedel opravit a nie len teoretizovat. Lebo stale sa tu vyzvedas informacie, rozpravas kto je taky a onaky, tak kto je ten pravy, ktory vie?

anonym_066af5
13. máj 2026
@f333

@anonym_b3b9b9 T nie je priamemo o tuposti, ale o umysle vyuzuvat tie zdroje pre seba ,V drvivej väcsine v PS nie su ziadni relevantni odbornici . Ale ativisti ,s jasnou prolib. lavicvou ideologiou. Cize cicat stat,ako pre kazdeho laviciara je aj pre nich gro politiky. Vytvaraju rozne mimovladky a na ne beru rozne dotacie.A ako vidno,tak aj pre seba a svoje rodiny.Ake asi nestaci,tak aj podvod ci machinaciu su sachopni urobit.PS na jednej TB jasne povedalo,ze by vladli pomocou eurofondov. A prorastovymi opatreniami. Uplne ako Sme a spol. Takze je jasne, ze cez financie,kto vytvoril niekto iny. A pritom by sa im mohlo nieco prilepit na prsty pre seba samozrejme. Ved mnohi ani inak si ´zarabat´asi nedokazu. Bud ako poslanci ci asistenti , ci cez mimovladky od danovnikov .Tie rozne aktivity /mnohe politicky zamerane avelakrat skodlive / / su len prostriedkom na vyzivanie tych financii pre seba tiez.
Nie je ziaden rozdiel medzi Smerom a PS ,co sa tyka lavicovej idelogie , zit v toho,co iny vytvoril .A Rovnako zrejme nemaju problem s podvodmi pre ´svojich ´ludi ´
Co asi volicov PS motivuje preferovat tu stranu? Ked tak kritizovali a kritizuju Smer.Ak len ich lakala ta globalisticka idelogia neoliberlono - .zelena.
Ale ze by sa im pacila,ak by bola relizovana v praxi je nepravdepodobne. Mnohi ani netusia, . co by znamenalo pre ich zivot , ak by sa ich program realizoval v praxi.
Nech je toho sk naozaj usetrena .

@f333 Radsej nech je usetrene smeromafie, nacistov a esenesakov. PS je najvacsia strana, ak maju rozum, daju na ministerstva odbornikov ako Miklos, Odor,... Nepripada do uvahy, ze lepsia je piata vlada nenazrateho neschopneho smeru, ktory taha Slovensko na ekonomicke dno a von z eu ako PS, ktorych jedine co im vycitas, ze este nevladli. No tak vladnut budu a uvidi sa. Ak nie si v eu so zapadom, tak si s ruskom s vychodom, ina moznost nie je. Odkedy madarsko vykoplo Orbana, boli by sme na vychode uz len jedini.

anonym_55d997
13. máj 2026
@anonym_05c6a6

@simca06022011 ja som ten jeho titul citala D/e/phil 😂🫣

@anonym_05c6a6 Vidíš ty ani poriadne čítať nevieš, keď nedokážeš správne prečítať titul DPhil, nieto ešte pochopiť čo je to za titul.
DPhil (Doktor Philosophy) university of Oxford je oficiálne označenie pre titul PhD.
Ide o najvyššiu dosiahnuteľnú akademickú hodnosť na tejto univerzite, ktorá sa udeľuje na základe obhajoby originálnej dizertačnej práce.
Uchádzač štúdia na tejto univerzite musí preukázať vysokú úroveň anglického jazyka (University Od Oxford +3).

anonym_066af5
13. máj 2026
anonym_05c6a6
13. máj 2026
@anonym_55d997

@anonym_05c6a6 Vidíš ty ani poriadne čítať nevieš, keď nedokážeš správne prečítať titul DPhil, nieto ešte pochopiť čo je to za titul.
DPhil (Doktor Philosophy) university of Oxford je oficiálne označenie pre titul PhD.
Ide o najvyššiu dosiahnuteľnú akademickú hodnosť na tejto univerzite, ktorá sa udeľuje na základe obhajoby originálnej dizertačnej práce.
Uchádzač štúdia na tejto univerzite musí preukázať vysokú úroveň anglického jazyka (University Od Oxford +3).

@anonym_55d997 😂 ja presne viem co to znamena, len ked som to 1x precitala, tak mi vyslo toto slovo. Bozinku, taka sucharka.

anonym_55d997
13. máj 2026
@anonym_05c6a6

@anonym_55d997 😂 ja presne viem co to znamena, len ked som to 1x precitala, tak mi vyslo toto slovo. Bozinku, taka sucharka.

@anonym_05c6a6 Vieš, čo o tebe vypovedajú tie tvoje rehotajúce sa smajlíky, ty "bozinku" ?
Rehoceš sa z vlastnej nevedomosti, či hlúposti ?
Najpravdepodobnejšie je, že si taký titul v živote ani nevidela, preto si vraj "omylom" zle prečítala. A nezabudni pridať smajlíka.

eva8
13. máj 2026
@simca06022011

@eva8 SAS vzdy mavala +- taketo vysledky, nechapem co ti ma byt luto.. je to pravicova strana, ktora tu neoslovi ani dochodcov, ani ludi baziacich po zachrancovi, alebo socialnom state. A nemyslim, ze ma inu taktiku mimochodom, stale razi rovnake ekonomicke nazory. Bohuzial, ludia placu prave preto ze volia tieto socialne lavicove strany a nepomoze im protestovat, ak si zase zvolia to co tu uz xkrat bolo len v "inej farbe"

Ale tak povedz, meno jedneho cloveka z tvojho oblubeneho tabora, ktory rozumie daniam, ekonomike, tak aby ho vedel opravit a nie len teoretizovat. Lebo stale sa tu vyzvedas informacie, rozpravas kto je taky a onaky, tak kto je ten pravy, ktory vie?

@simca06022011 co sa tyka financii, Sulik sa vyzna, to som vzdy vravela. Ale co z toho, ked jeho tvrdost a povaha prevazila. Odor by bol dobry v tej ekonomickej oblasti, Ako matematik ma cisla v hlave a ma velmi logicke myslenie, vo financiach sa vyzna. On je ale v EP. Chvalia tu Viskupica, neviem, nesledujem, vystupovanie ma fajn, ked som ho pocula.
Vzdy vravim, ze som za spolupracu roznych stran. Dolezita je aj povaha cloveka, dolezite je sa dohodnut. Nie vydierat "nieco za nieco", nie kalkulovat, ako sa to deje, nie hladiet len na seba a svoju stranu, ale hladiet na celok..
A ktory je moj oblubeny tabor?

citronove_koliesko
14. máj 2026
@anonym_2b75cc

@anonym_2b75cc ja ti viem povedat aku skolu urcite nema, okolo ekonomiky ani nesiel. 😃

anonym_05c6a6
14. máj 2026
@anonym_55d997

@anonym_05c6a6 Vieš, čo o tebe vypovedajú tie tvoje rehotajúce sa smajlíky, ty "bozinku" ?
Rehoceš sa z vlastnej nevedomosti, či hlúposti ?
Najpravdepodobnejšie je, že si taký titul v živote ani nevidela, preto si vraj "omylom" zle prečítala. A nezabudni pridať smajlíka.

@anonym_55d997 Nepoznas co su slovne hracky?? Najdi si na nete. Ano, rehocem sa, hlavne na povrchnych ludoch. Je az komicky smiesne, ze niektori ludia povazuju dosiahnuty titul za vrchol inteligencie. A potom si ho uvadzaju aj na objednavke z Tesca. Svoje si uvadzam len v uradnych listoch, inde mi to pride povysenecke, az trapne. Aj Simeckove vlastne kolegyne zo strany sa smiali, ked sa na tlacovke zacal ohanat s jeho skolami a titulmi. 😃
Jeho obhajoba pred celym narodom mi nepotvrdzuje vysoku inteligenciu. Skor amaterske zakladne ekonomicke znalosti. Moze mat aj 100 titulov, ale to z cloveka neurobi inteligentneho cloveka.
PS: a ano, aj ja si dokazem najst informacie na google 😉