Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie
Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.
@gribka1 Uplne suhasim,ze na sk chyba jasna pravicova strana.Republika sa javi ako pravicova narodna strana,ale zatialsom neviddla jej program a nema dostatocnych partnerov k vladntiu na pravicovom spektre, ktore je prazdne.Aj e jasne,ze tieto globalisticky zamerane opozicne strby snou nepojdu.
SAS je uz vlastne v strede az globalizmu jej uz trci len hlava obrazne povedane. Co s tyka Sulika,tak zmojho pohladunie on to pohnojil Al.ved od zaciatku hovoril reanu pravdu aj ked bol vo vlade aj teraz.A jeho nazory sa len potvdili.Velka skodaze vtedy nedali SAS viac ludia hlasov ,ale Matovicovi,co tak sprznil nielen financie ale aj priniesol do politiky nenavist a nasilie.A zbavovanie sobnej slobody. Zial Sulik nema odhad na ludi a tak privlekol do SAS laviciarov a progresivcov .A tak teraz oni pretvorili SAS na svoj obraz.
Aka opozicia sama dat dokopy? Ta lavicova? aky progrma /este tak ten Viskupic tam ak moze je obrazom nejakej pravicovosti ek.programu.AKDH ano,ta je vnicom pravicova.Ale na to musi mat adekvatneho partnera a percenta, co nema. Ao PS ani nehovoriac. ADemkrti.mne stacili v predch vlade
Takze s astane,ze Sulik s Ciganikvou zoberu Ghölingovi /azasluzne/ nejake percento.PS mozno tie zstrti percenta/ak vobec nejake mala v relite take vysoke/ takze bude tazke zlzit akukolvek vladu. Ale Sulik noze zamesat karty a nejaka strana mala sa dsotane s pravicovym ek.progrmom do parlamentu. To bude este zaujimave.
Velka skoda, ze volici sk su lavicovo orientovani anevidia,ako im skodi volit lavicu. Ci progresivnu ci tvariacu sa narodne. Pretoze Ficovi nikto neuveri normalny jeho narodovectvo ..
A republika tiez nema velku chut ist s Ficom do vlady.Ale je osmotena s prvicvym programom a narodnym .
Takze ano,moze vladnut znnovu Smer. A vies preco? Pretoze globalisticka ideolgia , co strasi sRepublikou ako ´fasistami´ zabrani vytvorenie vlady pravice.. .Takze bud e vadnut znovu lavica na cele so Smerom alebo bude patova situacia . A Republika po dalsich mozno predcasn ych volbach bude mat velke percenta na vladnutie. Pretoze nestaci uz byt len proti Ficovi.Ale byt pravicvy a narodny. Pretoze po tom dalsom vol.obdobi marazmu ludi pochopia, co je glob.ideologia zelenych laviciarov a centristov.A po bolestivom pade ziv urovne .
V de AFD stupa kazdym dnom percentami aktualne ma vyse 28 % a CDU 22. . A CDU ,co kolaborovala s o socialstami azelenymi v globalisme,pada.Takze asi aj pride k predcasnym volbam a CDU sa rozlomi .A to sa moze stat aj na sk s SAS aj s inymi stranami a Republlika porastie.Uz teraz ma vysoke preferencie. A treba si uvedomit,preco to ludia zacinaju takto chciet.
@f333 bolo len otazkou casu, kedy zacnes spominat Republiku. Vhodna prilezitost sa naskytla
@f333 Neviem síce čím ťa upútala Republika, ale reči majú ako koza bobkov, a doteraz nikto nevie, čo vlastne chcú. A história ich členov, to necháme radšej tak. Neviem síce koho budem voliť, to záleží od programu strán. A ešte Matovič, no jeho som nevolila, spolupráca s ním veľmi komplikovaná až žiadna, príliš tradičný, no bol covid a vojna, netuším, ako by sa s tým popasovala iná vláda. To už však nezistíme.
@gribka1 je v jednej frakcii s nemeckou Afd
Ja to napíšem už tak priamo že nie je koho voliť momentálne.
A obrovské sklamanie vo mne vrie. Mohli sme sa zbaviť Fica.
@f333 Je aj bude zaujímavé. Nie, Matoviča som nevolila a nebudem, len tvrdím, že mohlo to byť lepšie, ale aj horšie s kýmkoľvek vo vláde. Zas treba byť objektívny, lebo nevieme. A ako sa celá situacia vyfarbi, ktovie.
@gribka1 Ano, presne.Nevime,ako ludia nakonieoc budu volit . Ale ako ja vidam prognozy volicskych hasov na sk,tak malokedy je to presne.. Preto naozaj je tazke robit nejake planovanie , kto s kym .
Vde je to na chlp vzdy tie exipoly presne a suhlasia po scitavani hlasov vzdy s prognozou.tak Ale na sk nie,
.Akokolvek, bude to zaujimavy aj predvolebny rok a aj to hlasovanie. Ja som realista a viem,ze casto to, co v politike,c sa povie pred volbami nekoresponduje potom s tymi vyjadreniami po volbach.
Ale treba realisiticky ockavat tvrdy dopad znizenia ziv urovne ludi,nech bude vladnut ktokolvek.Poziciavat sa neda stale a ak za drahsie , a nie donekonecna. A eurofondy mozu potiect ci nie. . Bude to zalezat aj od buducej vlady v DE. Tie reci o nastartovani ekonomiky budu bez tvrdych reforiem nemozne uskutocnit. A kto na to bud mat pol.odvahu?
Simecka spol.teda tiez nie.Jeho reforma je vadnut eurofondami . Ak teda mu volici napriek tomu,co ho diskvalifikuje v normalnej dem spolocnosti, daju hlasy na sk . Ja neverim,ze kto podporoval PS hoci vedel , aky maju program a za co vEU hlasuju, bude im vadit tato ich kauza.
Ale sk ma ine postavenie ako De a tak aj ti politici, co sa budu mozno snazit postavit vladnutie z hlavny na nohy ,narazia na politiku EU . Rakusko uz skusilo v pronarodnej pravicovej vlade /at o iste v Holandsku/ robit kroky k lepsiemu pr eobyvatelov. . . Ale narazili na odpor EU aj vlastnej jusitcie a globalistov. .Takze ak sa nejaky reformny proces niekde zacne,tak sa musi zacat v de. A ovlyvnit tym politiku EU.Takze si len mozeme drzat palce a uvidime .
@f333 bolo len otazkou casu, kedy zacnes spominat Republiku. Vhodna prilezitost sa naskytla
@eva8 A preco by som ju nepomenula? Je najsilnejou stranou nasilnejsieho /ted hoci osolabeneho teraz/ tatu v Europe..A vdaka vdaka aj takym stranam v EU,ako je PSa v de Zeleni..A v kontexte s Republikouj e to prirodzene.spomenutie, kedze su v jednej frakcii a spolupracuju v EP. A pre dobro Nemcov a Slovakov proti skodlivym opatreniam EU . Napriklad takyt Pakt o migracii,je ich spolocnym dobrym dielom pre dobro ludi v EU. statoch ktory pomogli prijat spolu s s Ludovcami. . Uhrik bol spravodajcom a spolupracovali aj spolu s CDU na tom.
@anonym_autor Ze Ficova vlada zase raz porusila zakon a ludia sa nechali nachytat. Ucelove lustrovanie, hladali naschval kauzu a vyrobili kauzu, aby ludi zneistili. V skutocnosti to skor vyzera, ze to nebola ona, ale jej spolupracovnicka. Co dufam, teda, ze za to ponesie zodpovednost, ta spolupracovnicka - iba zeby nie, kedze tato vlada zmenila zakony tak, ze za odzubavanie statu ludom po par rokoch uz nic nehrozi.
S jej synom tam nieje absolutne ziadne prepojenie. Nula, cela nula nic.
@anonym_autor Ze Ficova vlada zase raz porusila zakon a ludia sa nechali nachytat. Ucelove lustrovanie, hladali naschval kauzu a vyrobili kauzu, aby ludi zneistili. V skutocnosti to skor vyzera, ze to nebola ona, ale jej spolupracovnicka. Co dufam, teda, ze za to ponesie zodpovednost, ta spolupracovnicka - iba zeby nie, kedze tato vlada zmenila zakony tak, ze za odzubavanie statu ludom po par rokoch uz nic nehrozi.
@anonym_b769b5 Bolo to svinstvo od tejto bandy, no ale pre pokoj a kľud, mal Šimečka odstúpiť. Takto tá provokácia trvá a zbytočne. Snáď nie je PS iba o Šimečkovi.
@f333 verila som že PS porazí Fica. Čo sa už nestane.
@anonym_b769b5 áno Fico jej kázal porušovať zákon už v roku 2004 keď spolu s Pukovou a manželom falšovali články a brali za to honorár.
Fico jej kázal vystavovať faktúry až trojmo aj obchádzať exekúciu. Zlý, zlý Fico. Určite on zariadil v EÚ aby na ňu uvalili tú exekúciu.
Šimečkova aj Pukova to spolu tiahnu roky, rokúce a čisté to nie je ani náhodou. Ale za to zase určite môže Fico.
A teraz daj o tej červenej čiapočke.
ps : všetky informácie si vieš dohľadať úplne jednoducho.
@eva8 A preco by som ju nepomenula? Je najsilnejou stranou nasilnejsieho /ted hoci osolabeneho teraz/ tatu v Europe..A vdaka vdaka aj takym stranam v EU,ako je PSa v de Zeleni..A v kontexte s Republikouj e to prirodzene.spomenutie, kedze su v jednej frakcii a spolupracuju v EP. A pre dobro Nemcov a Slovakov proti skodlivym opatreniam EU . Napriklad takyt Pakt o migracii,je ich spolocnym dobrym dielom pre dobro ludi v EU. statoch ktory pomogli prijat spolu s s Ludovcami. . Uhrik bol spravodajcom a spolupracovali aj spolu s CDU na tom.
@f333 vivat Uhrik. Ked som ho pocuvala v rozhovoroch, nic moc. Ale v buducej koalicii (po volbach) so sucasnou koaliciou (smer, hlas) budu naozaj najlepsim riesenim pre Slovensko. Afd kasle na Slovensko, aj Europu. Mysli len na Nemecko. Tie ostatne strany vo frakcii potrebuje len na lepsiu manipulaciu.
Vsak Uhrik povedal, ze nemaju program. Cakaju, ako sa vyvinie situacia. Cize bude prezentovat viziu Afd, nie svoju. Je dobrym ziakom
@f333 verila som že PS porazí Fica. Čo sa už nestane.
@anonym_b769b5 áno Fico jej kázal porušovať zákon už v roku 2004 keď spolu s Pukovou a manželom falšovali články a brali za to honorár.
Fico jej kázal vystavovať faktúry až trojmo aj obchádzať exekúciu. Zlý, zlý Fico. Určite on zariadil v EÚ aby na ňu uvalili tú exekúciu.
Šimečkova aj Pukova to spolu tiahnu roky, rokúce a čisté to nie je ani náhodou. Ale za to zase určite môže Fico.
A teraz daj o tej červenej čiapočke.
ps : všetky informácie si vieš dohľadať úplne jednoducho.
@bosorkabb asi nevies citat s porozumenim. Skus este raz moj komentar.
@anonym_b769b5 a ze sa museli natrapit kym tu kauzu vyrobili 😃 20rokov im ta osoba a cela jej rodina bezali oproti a este aj municiu im doniesli na zlatom podnose aby mali cim palit.
Mna by strasne zaujimalo z coho zije tato paraziticka rodina dnes, asi este dojedaju dotacie od statu.
Tie, ktoré si myslíte, že Šimečka ml. by mal odstúpiť, si to predstavujete ako Hurvínek válku. Rozhodujú tri šedé eminencie PS v pozadí - Štefunko, Dubéci a Šimečka st. - veľmi dobre si uvedomujú, že PS je existenčne závislá od renomé vytváranom médiami a podpora od médií by prudko klesla, ak by na čele strany (a neskorší premiér) nebol Michal.
@anonym_b769b5 a ze sa museli natrapit kym tu kauzu vyrobili 😃 20rokov im ta osoba a cela jej rodina bezali oproti a este aj municiu im doniesli na zlatom podnose aby mali cim palit.
Mna by strasne zaujimalo z coho zije tato paraziticka rodina dnes, asi este dojedaju dotacie od statu.
@anonym_b3b9b9 Simeckovej mimovladka bola presetrovana len preto, ze je to matka predsedu PS. Mame tisice mimovladok, ktore neboli presetrovane. Preco?
Takze ano, kauzu z toho ucelovo vyrobil Smer na objednavku. Neprisiel na to ziadny obcan, ziadny novinar, ale ucelovo dala vladnuca strana lustrovat rodinu clenov opozicie.
To, ze cerpali peniaze neopravnene nepopieram a uplne suhlasim, ze by to mali vratit a niest zodpovednost. A zaroven hovorim, ze vdaka zakonom tejto vlady nebudu musiet vratit nic.
@bosorkabb asi nevies citat s porozumenim. Skus este raz moj komentar.
@anonym_b769b5 ale viem.
Len nevidím všade Fica. Keď raz ( a nie raz) urobím podvod si musím byť vedomá že na to niekto príde. Nie je predsa podstatné kto na to prišiel. Podstatné pre mňa je že niekto podvod opakovane páchal. A ponesie dôsledky či Fico alebo Šimečkova.
O podvode v SME sa písalo už dávno.
Tak či tak PS už voľby nevyhrá.
@anonym_b3b9b9 Simeckovej mimovladka bola presetrovana len preto, ze je to matka predsedu PS. Mame tisice mimovladok, ktore neboli presetrovane. Preco?
Takze ano, kauzu z toho ucelovo vyrobil Smer na objednavku. Neprisiel na to ziadny obcan, ziadny novinar, ale ucelovo dala vladnuca strana lustrovat rodinu clenov opozicie.
To, ze cerpali peniaze neopravnene nepopieram a uplne suhlasim, ze by to mali vratit a niest zodpovednost. A zaroven hovorim, ze vdaka zakonom tejto vlady nebudu musiet vratit nic.
@anonym_b769b5 a ze tak dobre trafili s tou kontrolou? pritom stacilo nepodvadzat, nefalsovat bankove vypisy a nedavat si preplacat faktury 3x, proste robit to co robia ine poctive mimovladky a Ficovi by klapli zuby na prazdno
Lenze tato chronicka podvodnicka sa nepoucila ani ked jej dosli na falsovanie clankov za ktore brala v SMEcku honorare, ani ked od*bala EU az na nu uvalili exekuciu, radsej o*ebavala dalej a dala faktury preplatit 3x, exekuciu obisla cez cudzi ucet, synovi vyplatila pozicku cez svoju nadhodnotenu fakturu, a falsovala vypisy. A to vsetko s vernou kamoskou Pukovou. No hotova zlata bana pre koaliciu. Staci asi otvorit ktorykolvek ich sanon, teda ak ho prave neukradli 😃
Tie, ktoré si myslíte, že Šimečka ml. by mal odstúpiť, si to predstavujete ako Hurvínek válku. Rozhodujú tri šedé eminencie PS v pozadí - Štefunko, Dubéci a Šimečka st. - veľmi dobre si uvedomujú, že PS je existenčne závislá od renomé vytváranom médiami a podpora od médií by prudko klesla, ak by na čele strany (a neskorší premiér) nebol Michal.
@anonym_b12e52 media uz cakaju ako na zmilovanie kedy Simecku konecne vymenia.
Akoze vedia ho podporovat do nekonecna ale ide to cim dalej tazsie obhajovat "podvody" ako "nie nepodvody" ak to mame podat popularnym slovnym spojenim tychto dni.
Uz vtedy to bolo vidno ked SME, Nko a Aktuality zverejnili v jeden den clanky kde na placku napisali ze je to mega podvod. Ono im ani nic ine neostavalo aby nevyzerali ako jednobunkovce.
@anonym_b769b5 ale viem.
Len nevidím všade Fica. Keď raz ( a nie raz) urobím podvod si musím byť vedomá že na to niekto príde. Nie je predsa podstatné kto na to prišiel. Podstatné pre mňa je že niekto podvod opakovane páchal. A ponesie dôsledky či Fico alebo Šimečkova.
O podvode v SME sa písalo už dávno.
Tak či tak PS už voľby nevyhrá.
@bosorkabb ved ja nemam problem s tym, ze na to prisli. Vadi mi, ze to Fico vytahuje na objednavku. Ja si dokonca myslim, ze by mali za to niest zodpovednost. Plus hovorim, ze vdaka Ficovej zmene trestnych zakonov nebudu.
@anonym_b12e52 naozaj by klesla? Si si istá? Lebo čo sledujem a čo sa bavím s ľuďmi v mojom okolí, tak práve Šimečka je dôvod, prečo PS ľudia voliť nechcú. Odhliadnuc od kauzy jeho mami, ktorá mi je absolútne ukradnutá, je ako líder absolútne nevýrazný, nedokáže sa presadiť v žiadnej diskusii, tliacha dookola tie isté frázy a minule, keď som ho videla na Joj 24, kde bol vlastne len sám a diskutoval s moderátorkou, tak ako pardon, ale mala som pocit, že sa pozerám na nejakého retarda.
Nič proti nemu, môže to byť slušný človek, môže mať tie najlepšie úmysly a nepochybujem, že je veľmi vzdelaný, ale nemá na to, aby spojil opozíciu a porazil Fica. To už skôr znovu vyhrá Matovič.
@bosorkabb ved ja nemam problem s tym, ze na to prisli. Vadi mi, ze to Fico vytahuje na objednavku. Ja si dokonca myslim, ze by mali za to niest zodpovednost. Plus hovorim, ze vdaka Ficovej zmene trestnych zakonov nebudu.
@anonym_b769b5 ale veď ak by tie podvody nerobila tak Fico nič vyťahovať nemusí. Ako prvé ju riešila EÚ až to skončilo exekúciou .
Čiže tvrdíš že EÚ robí na objednávku Fica?
Problém je že tie podvody robila a nie sama. A celkom dlho.V tomto prípade je ona tá zlá.
Keby toto spravila Ficova matka alebo Peleho matka, už by boli plné ulice. Tu je vidno, aká je slovač hlúpa. Ako jedným vykrikujú, že kradnú a druhých sa zastávajú.
Toto nieje prvý problém týchto dvoch ,,herečiek" podvodníčiek" už mali problemy v SME, exekucie atď. A nie, niesom volič koalicie. Volila som SaS, PS som nevolila práve.vďaka ich členom. Pre mňa sú oni agresívni a nie progresívni. Šimečka musí dobre vedieť, čo jeho mater robila a robí. To isté jeho žena berúca dotácie za trasenie sa a obchytavanie pred ludmi. Cele PS je nacucnute na dotacie a tu je vidno, ako končia.
Je to to iste ako Matovičova matka jazdiaca tisice kilometrov na starej fabii.
Kradne každý politik. A nieje ospravedlnenie, že koľko kradne. Keď sa dostane k válovu, tak bude kradnut rovnako, ako tato banda,.čo vladne teraz. A ten, čo si mysli, ze nie, je blazon.
Ako aktuálne naozaj neviem, koho voliť. SaSka sa rozpadá, Smer, Hlas, SNS,Republika a PS nikdy. Uchyl zo Sme rodina už vôbec.
Asi budem voliť mafiana Zoroslava.
Keby toto spravila Ficova matka alebo Peleho matka, už by boli plné ulice. Tu je vidno, aká je slovač hlúpa. Ako jedným vykrikujú, že kradnú a druhých sa zastávajú.
Toto nieje prvý problém týchto dvoch ,,herečiek" podvodníčiek" už mali problemy v SME, exekucie atď. A nie, niesom volič koalicie. Volila som SaS, PS som nevolila práve.vďaka ich členom. Pre mňa sú oni agresívni a nie progresívni. Šimečka musí dobre vedieť, čo jeho mater robila a robí. To isté jeho žena berúca dotácie za trasenie sa a obchytavanie pred ludmi. Cele PS je nacucnute na dotacie a tu je vidno, ako končia.
Kradne každý politik. A nieje ospravedlnenie, že koľko kradne. Keď sa dostane k válovu, tak bude kradnut rovnako, ako tato banda,.čo vladne teraz. A ten, čo si mysli, ze nie, je blazon.
Ako aktuálne naozaj neviem, koho voliť. SaSka sa rozpadá, Smer, Hlas, SNS,Republika a PS nikdy. Uchyl zo Sme rodina už vôbec.
@anonym_f4ca61 naozaj si nemyslim ze ak sa PS dostane k moci, bude kradnut co len zlomkom tak ako to robi sucasna koalicia. A vobec nemam problem s tym comu sa venuje Simeckova partnerka
@anonym_f4ca61 aku by to malo hlavu a pätu? 🙂
@anonym_b12e52 to fakt myslis, ze vsetky media podporuju opoziciu? Preco bol vyhodeny Kovacic? Lebo protipravidlam povedal subjektivnu mienku, co sa deje v zakulisi.
To vsemocna koalicia, ktora meni zakony nema ziadnu moznost si zabezpecit medium? Vsak co sa zmenila rtvs a Fico na nu tiez utoci. Tiez, nevysielali preberanie cien.
Najlepsia obrana je utok
Ja to napíšem už tak priamo že nie je koho voliť momentálne.
A obrovské sklamanie vo mne vrie. Mohli sme sa zbaviť Fica.
@bosorkabb este mozme. Staci volit opoziciu hlasy sa prerozdelia. A aj posty na ministerstvach, budu vsetci spolupracovat.
Mimoparlamentnu Republiku nie, skor, ked tak, Demokratov....
Problem nastane, ked Smer bude mat najviac percent. Vtedy ako vitazna strana bude zostavovat vladu. V najhorsom pripade bude vladnut nova koalicia ako mensinova vlada a tych par hlasov na podporenie ich zakonov si uz u niekoho z opozicie ziska, alebo kupi.
Myslím, že by sa to urcite malo prešetriť a vyvodiť dôsledky. ALE zároveň je svinstvo ťahať do toho jej syna a celé PS! Oni tam nijako nefigurujú, maximálne tak pôžička o 200e nižšie vrátená. Ale povedzme si pravdu, vy by ste svojej mame 200e neodpustili že. 😒 PS ešte nebolo vo vláde, na to všetci radi zabúdajú

@anonym_b3b9b9 veľmi dobre vysvetlené, ale myslím, že tvoja snaha bola zbytočná. To si mohla rozprávať stene a malo by to rovnaký efekt. Fanynky im prepáčia doslova všetko.
@eva8 pre pána kráľa, ty už vytiahni tie žalúzie na očiach. Toto ani nie je pravda, dospelá žena a takáto naivita 🤦
@anonym_9e7283 Toto cele nie je v poriadku