Kauza okolo Marty Simečkovej: Vaše názory a vnímanie
Co vy na to? Ako vnímate kauzu okolo matky Michala Simecku. Je to vôbec môže? Ta žena mi príde, že nie je pri zmysloch. Taky nastrceny biely kon.
@ria_sprout Áno, PS nebolo vo vláde a môžu byť, aspoň by sa ukázali, čo dokážu. To je v poriadku. Nie je však v poriadku, ak tam Šimečka musí byť, lebo neviem prečo. Fakt je to škvrna na strane. Chceli by sme už ľudí, ktorí sú skutočne poctiví, nikde v špine zahrnutý a chcú dobre pre Slovensko.
@gribka1 Tak snivaj ďalej. Ako vážne myslíš, že niekto je v politike kôli Slovensku, a nie kôli sebe??
@gribka1 Tak snivaj ďalej. Ako vážne myslíš, že niekto je v politike kôli Slovensku, a nie kôli sebe??
@anonym_0f0f09 Nemyslím, to vôbec nie, čo neznamená, že by tak nemalo byť, či? Ja viem, aký je tu bordel, nemám pekného slova na politiku, nemám ružové okuliare, nemaj strach.

@gribka1 To je v poriadku .To jetvoje pravo volit,koho si zelas volit.Ale jama rovnake prvo .Kazdy je si strojcom svjoho stastia. Ako realne uvazuje ci neuvazuje, ,tak aj voli. Ale nemusis mi zelat vela stastia v kontexte,ze ho budem potrebovat.. A vlastne ako ty vies ,aka je ci bude moja volba? ja mam samozrejme upln jasno , co ma splnat strana a politik,akeho ja volim.To nie je umna otazkou statia,ale zdraveho uvazovania a nazorov na zivot .
Dufam,ze ty to mas rovnako.
@f333 No veľa šťastia v tom, aby si bola spokojná z volieb. Ja pravdepodobne nebudem, keďže mi v každej strane niečo vadí, takže prejdem si programy a uvidím s čím rezonujem.