Kde je pravda o situácii na Ukrajine?
Kde je pravda? https://www.facebook.com/share/r/19MgMFxz1o/
Chces lacný najnovší Iphone? Nové zúbky? Choď na Ukrajinu.
Vracajú sa odtiaľ nabalení, s kuframi nových handier, kozmetiky, cukríkov a mobilov. Tak zle sú na tom chudáci. 😊
Chces lacný najnovší Iphone? Nové zúbky? Choď na Ukrajinu.
Vracajú sa odtiaľ nabalení, s kuframi nových handier, kozmetiky, cukríkov a mobilov. Tak zle sú na tom chudáci. 😊
@anonym_6cfd1d minulý rok sme sa vracali z dovolenky z Turecka. Let do Košíc. V lietadle bolo asi 10 Slovákov. Zbytok sami Ukrajinci.
@xckaretxxx
To je Polska propaganda z Odesy vacsina obyvatelov v Odese hovori po Rusky 😎
ako sa bavia. Kto bojuje?
@anonym_6cfd1d minulý rok sme sa vracali z dovolenky z Turecka. Let do Košíc. V lietadle bolo asi 10 Slovákov. Zbytok sami Ukrajinci.
@anonym_e44fa9 v Grécku detto. Plné pláže, autobusy a najkrajšie a najdrahšie nehnuteľnosti vlastnia UA. Len povedať to nahlas nie je žiadúce.
Nechápem o čo tu ide. Si myslíte, že celý život v obrovskej krajine s desiatkami miliónov ľudí sa zastaví a všetci budú na veky v smútku? Bojuje armáda, chlapi 35+. Ušli bohatí ľudia? Tomu ver. Tak, ako by ušli zo Slovenska až by si po nich zaprášilo. Pustiť hudbu a vypiť si zas tak veľa nestojí.
Pravda je tam že ukrajinci sú bohatí. Veď vidím tie luxusné autá s ukrajinskými značkami. V robote sa jedna ukrajinka sama chválila že má dva domy a jeden byt.
Privit, harne žinky 😘
@xckaretxxx Dal som do prenájmu byt v BA. Ozvali sa mi asi tak 2 Slováci, ktorí obhliadku zrušili, lebo nájomné bolo pre nich drahé a zvyšok prakticky sami Ukrajinci, ktorí si to "drahé" nájomné mohli bez problémov dovoliť. Tak v tom byte bývajú Ukrajinci.
@xckaretxxx
Abraham Lincoln lietadlova lod s 5000 namornikmy na miesto aby isla priamo do USA sa zastavila v Pukette potom ako bola 250 v Straight of Hormus do party town bordelov a barov cez vojnu je to normalne.
https://youtube.com/shorts/cfXI1UOs9UU?is=UIgAK...
Mňa už vystre z tohto. Prosím vás ľudia vážne mám rada Slovákov a našu krajinu a snažím sa obhajovať aj ľudí čo šíria konšpirácie, ale to vážne ste schopni veriť tomu, že na Ukrajine nie je vojna? Alebo netuším, že čo vám napadá. Jednoducho vojna je a krutá, ale ak žiješ vo vojne a stratiš najbližších nemáš potrebu nejako striedmo žiť, jednoducho sa snažiš žiť tak ako keby zajtra zomrieš.
Táto snaha si to nejako ospravedlniť a nájsť nejaký dôkaz o neviem čom je reálne psychologická ochrana vášho mozgu. Keďže priznanie si pravdy, priznanie si, že je krutá vojna, priznanie si, že sám podporujem radšej zlo ako dobro a priznanie si, že možno v skutočnosti moje motívy sú zlé a nie som morálny a spravodlivý človek ako som si myslel. To robí váš mozog, chráni vás pred uvedomenim si, že sa mýlim, lenže to že to mozog tvrdí neznamená, že sa nemýliš. Myliš sa a ešte aj s hrdosťou a to je asi ešte horšie.
@xckaretxxx a ak nechceš veriť realite verejných médií o vojne, pokojne si pozri ruské médiá. Denne píšu ako bojujú a ako je vojna a ako už už vyhrávajú.
Tak buď ti klame denne ešte aj Rusko alebo neviem.
Si ochotná uveriť každej hlúposti čo vidíš na internete? Pozri nádych a výdych a pouvažuj logicky nad tým čo je asi pravda. Nejaký náhodný pán z náhodného zákutia internetu, čo ti píše o sprisahaní bez dôkazov s nejakým náhodným videom? Vážne si tak jednoduchá uveriť čomukoľvek?
@xckaretxxx a co si si myslela. Niekedy ti poslem ako sa zabavaju v BA, cele rodiny, mladi chalani, muzi Ach,ani nehovorim
To len slovaci su zbedaceny narod, ktory trpi aj v case hojnosti 🙈
@eli3k presne veď čo sú tu nech sa vrátia naspäť a idú bojovať do vojny. Akože chválim, si správny človek na nábor do vojny. Presne ľudí ako ty potrebujú. Bez citu a bez pochopenia.
Máš to podobne ako tvrdiť Slováci sú bohatý a dobre sa im žije, pozri si plné parkoviská pred nákupnými centrami a aké autá majú, chodia na zahraničné dovolenky letisko nestíha vybavovať nápor cestujúcich, tak dobre sa žije na Slovensku. Majú kopec prázdnych investičných bytov.
Len klamú a sťažujú sa že žijú z ruky do úst a majú malé výplaty, treba na nich uvaliť vyššie dane.
Máš to podobne ako tvrdiť Slováci sú bohatý a dobre sa im žije, pozri si plné parkoviská pred nákupnými centrami a aké autá majú, chodia na zahraničné dovolenky letisko nestíha vybavovať nápor cestujúcich, tak dobre sa žije na Slovensku. Majú kopec prázdnych investičných bytov.
Len klamú a sťažujú sa že žijú z ruky do úst a majú malé výplaty, treba na nich uvaliť vyššie dane.
@anonym_465017 ved toto, takto nas klamu. Nakoniec zistime ze plne parkoviska a vybookovane dovolenky su ukrajinci. A este aj vysoke najmy drzia lebo oni si to na rozdiel od slovakov mozu dovolit 😀
Davaj bacha Aby ti online uderka zo sumracnej nepodstrkovala jasne oznaceneho nepriatela ktory moze za tvoj spackany zivot a nie tvoje zivotne volby urobene zle a 15 rokov ich takmer non stop vladnutia
Davaj bacha Aby ti online uderka zo sumracnej nepodstrkovala jasne oznaceneho nepriatela ktory moze za tvoj spackany zivot a nie tvoje zivotne volby urobene zle a 15 rokov ich takmer non stop vladnutia
@martinmmartin toto ma zaujalo, ty mas spackany zivot a vinis za to 15r vlady smeru ci tie zle rozhodnutia?
kto mal prachy samozrejme z ukrajiny odišiel , teraz sa peniaze nebalia do kufrika ani nezašivaju do kabata ale prevedu v banke
ostali tam chudobnejší čo si nemôžu dovolit vycestovat, alebo nechcu alebo rodičia nechcu už
ano aj ukrajina má bohatu vrsvtvu tak ako slovensko alebo maroko ...
keby bola vojna na slovensku bol by podoný scenar ...
však nežiju z vašich dani ani odvodv, čast pracuje a čast podnika
a čo na začiatku poskytovali € bolo z eu ,sk to nestalo nič, sk tak ako iné štaty len ziskali
však čo sa vraví v čechách že ich ekonomika stojí na slovenských mozgoch a ukrajinských svalov
teraz ukrajinci nemaju nárok na život ? určite su že ich nezaujíma čo sa deje a potom je skupina ktora pletie siete, ponožky zhana material atd pre vojakov ....
Ze si zo vsetkych krajin urobili kasicku na prachy.
@eli3k presne veď čo sú tu nech sa vrátia naspäť a idú bojovať do vojny. Akože chválim, si správny človek na nábor do vojny. Presne ľudí ako ty potrebujú. Bez citu a bez pochopenia.
@777januska777 tak schválne kolko mužov z tvojej rodiny by šlo bojovat keby bolo napadnute slovensko
u nás v praci by všetci zdrhli a nešli napr, v rodine zopár
no šla by si ty konkrténe do polnej nemocnice ošetrovat keby nás napadli ?
Ze si zo vsetkych krajin urobili kasicku na prachy.
@anonym_414b66 slovensko na tom akurat perfekne zaraba, však zbrojarsky priemysel len tak kvinte, vo velkom predavame
@777januska777 tak schválne kolko mužov z tvojej rodiny by šlo bojovat keby bolo napadnute slovensko
u nás v praci by všetci zdrhli a nešli napr, v rodine zopár
no šla by si ty konkrténe do polnej nemocnice ošetrovat keby nás napadli ?
@sara07 O to nejde, to im nikto nezazlieva, ze utiekli. Ja sa im necudujem. Ale aki su arogantni, drzi, to je proste nonsens.
@martinmmartin toto ma zaujalo, ty mas spackany zivot a vinis za to 15r vlady smeru ci tie zle rozhodnutia?
@anonym_3ba88c Moj zivot nevyzera byt spackany ak sa pozriem okolo seba . A voci tej cvarge zo Smeru som imunny lebo som sa vedome rozhodol uz na zaciatku ich vladnutie (Interblue) ze moje dane neuvidia
A čo tak si vypočuť priamo ukrajincu, ako sa tu vysmeje do očí, že oni dobyli celú Európu bez jediného vystrelu. Sa človeku dvíha žalúdok....
A čo tak si vypočuť priamo ukrajincu, ako sa tu vysmeje do očí, že oni dobyli celú Európu bez jediného vystrelu. Sa človeku dvíha žalúdok....
@anonym_dd4193 No ved toto nikto nevidi, ze oni nam este ukazu, co su zac. Policajti by vedeli rozpravat.
@anonym_3ba88c Moj zivot nevyzera byt spackany ak sa pozriem okolo seba . A voci tej cvarge zo Smeru som imunny lebo som sa vedome rozhodol uz na zaciatku ich vladnutie (Interblue) ze moje dane neuvidia
@martinmmartin tak super nie? Zivot nespackany, mas sa dobre. Poznas niekoho kto ho ma spackany vdaka smeru a nie vdaka zlym zivotnym rozhodnutiam alebo udalostiam?
@martinmmartin tak super nie? Zivot nespackany, mas sa dobre. Poznas niekoho kto ho ma spackany vdaka smeru a nie vdaka zlym zivotnym rozhodnutiam alebo udalostiam?
@anonym_3ba88c Ano poznam, osobne. Subdodavatelov Vahostavu napriklad
@sara07 O to nejde, to im nikto nezazlieva, ze utiekli. Ja sa im necudujem. Ale aki su arogantni, drzi, to je proste nonsens.
@anonym_414b66 vždy to bola čvarga, ktorá sa nevedela správať. Odtiaľ len bordel, k...y, mafia, pašovanie cigariet, drog, korupcia a zrazu super krajania. Nepopieram vojnu, ani utrpenie, ale určite mám pár dôvodov byť nahnevaná.

@xckaretxxx a co si si myslela. Niekedy ti poslem ako sa zabavaju v BA, cele rodiny, mladi chalani, muzi Ach,ani nehovorim
To len slovaci su zbedaceny narod, ktory trpi aj v case hojnosti 🙈