icon

Kde je pravda o situácii na Ukrajine?

anonym_414b66
Dnes o 07:44
@anonym_ce758a

@anonym_414b66 vždy to bola čvarga, ktorá sa nevedela správať. Odtiaľ len bordel, k...y, mafia, pašovanie cigariet, drog, korupcia a zrazu super krajania. Nepopieram vojnu, ani utrpenie, ale určite mám pár dôvodov byť nahnevaná.

@anonym_ce758a To je jedna banda, nevychovana, drza, arogantna. A toto chcu do EU. Dufam, ze to zostane len ich vlhkym snom.

anonym_ce758a
Dnes o 07:46
@anonym_414b66

@anonym_ce758a To je jedna banda, nevychovana, drza, arogantna. A toto chcu do EU. Dufam, ze to zostane len ich vlhkym snom.

@anonym_414b66 samozrejme, že budú v EÚ o tom ani nepochybujem, najlepšia práčka peňazí.

anonym_414b66
Dnes o 07:47
@anonym_ce758a

@anonym_414b66 samozrejme, že budú v EÚ o tom ani nepochybujem, najlepšia práčka peňazí.

@anonym_ce758a Nestras ma.

777januska777
Dnes o 07:48
@sara07

@777januska777 tak schválne kolko mužov z tvojej rodiny by šlo bojovat keby bolo napadnute slovensko
u nás v praci by všetci zdrhli a nešli napr, v rodine zopár
no šla by si ty konkrténe do polnej nemocnice ošetrovat keby nás napadli ?

@sara07 to bol inak sarmazmus, čo som tej pani písala. Asi musím dávať do zatvorky (s)

sara07
Dnes o 07:51
@anonym_414b66

@sara07 O to nejde, to im nikto nezazlieva, ze utiekli. Ja sa im necudujem. Ale aki su arogantni, drzi, to je proste nonsens.

@anonym_414b66 máme za susedov ukrajincov, stretavam ich denne , aj v zahraniči a problémového arogantneho ukrajinca /ku som nestretla
normálni ludia

anonym_414b66
Dnes o 07:52
@sara07

@anonym_414b66 máme za susedov ukrajincov, stretavam ich denne , aj v zahraniči a problémového arogantneho ukrajinca /ku som nestretla
normálni ludia

@sara07 Tak to si vynimka.

anonym_a79537
Dnes o 07:53
@anonym_ce758a

@anonym_ce758a lepšie ako gubernia ruska čo bude len brat , od 68 viete kolko surovin, mäsa, zbraní sa vyviezlo ale nikdy sa nezaplatilo
jedine kubu vytahuju že tam je sekera ale vyvažalo sa veselo bez platenia aj inde
nie jeden podnik krachol po 89 práve pre toto

anonym_414b66
Dnes o 07:54
@anonym_a79537

@anonym_ce758a lepšie ako gubernia ruska čo bude len brat , od 68 viete kolko surovin, mäsa, zbraní sa vyviezlo ale nikdy sa nezaplatilo
jedine kubu vytahuju že tam je sekera ale vyvažalo sa veselo bez platenia aj inde
nie jeden podnik krachol po 89 práve pre toto

@anonym_a79537 A Ukrajinci co robia? Beru 😂

777januska777
Dnes o 07:58
@anonym_414b66

@anonym_414b66 no keby ich Rusi nenapadli, nemuseli by sme mať tieto starosti všakže? keby rusi neboli tak pohlteni vlastným komplexom menejcennosti a predstavy, že každý im ubližuje, tak by nemuseli začínať vojnu.
A ak chceš aby to všetko skončilo, stačí nepodporovať Rusov a donútiť ich nech si už konečne uvedomia, že svoje komplexy majú riešiť na terapii a nie v napadaní iných krajín.

anonym_a79537
Dnes o 07:58
@anonym_414b66

@anonym_414b66 škoda sa s tebou bavit, ak máš pocit že milované rusko je tak super chod tam aspon na vylet a potom pokecame
eu ani nato nie je povinne pomahat akokovek ukrajine , pomahaju a prijimaju sankcie preto aby neboli obsadené dalšie krajiny ako napr, MY slovensko ..
čo mysliš že eu nema čo robit tak len tak pre radost trolov riešii pomoc, pôžičky atd ?

anonym_414b66
Dnes o 08:00

A kazdy, kto nepodporuje Ukrajinu a neklaci pred nou na kolenach oznacia za milovnika Ruska. To nevymyslis.

anonym_a79537
Dnes o 08:02
@anonym_414b66

A kazdy, kto nepodporuje Ukrajinu a neklaci pred nou na kolenach oznacia za milovnika Ruska. To nevymyslis.

@anonym_414b66 a ako by si to riešila ty ?
rusko anektovalo krym , a teraz chce zvyšok uzemia alebo tučniaci zo severneho polu sa rozhodli ?

anonym_414b66
Dnes o 08:04
@anonym_a79537

@anonym_414b66 a ako by si to riešila ty ?
rusko anektovalo krym , a teraz chce zvyšok uzemia alebo tučniaci zo severneho polu sa rozhodli ?

@anonym_a79537 Urcite by som Ukrajincov nezivila styri a pol roka, maju uz vsetci davno pracovat. Kto spacha trestnu cinnost, ihned vyhostit. Na sviatky si tam chodia, tym padom tam mozu aj ostat. Dansko uz zaradilo myslim 14 oblasti, ktore su relativne bezpecne a "utecencom" z tych oblasti uz nebude poskytovat docasnu ochranu.

777januska777
Dnes o 08:08
@anonym_414b66

@anonym_414b66 tak to je jasné, lebo podporovať Ukrajinu majú aj tí čo nemajú radi ukrajincov. Keďže aj ich starosti s Ukrajincami skončia ak vojna skonci. A vojna skonci ak Rusko so svojimi komplexmi skončí. A nepovedz mi, že Rusko bolo vyprovokované a podobne, lebo to je pre Rusko ešte horšie.
Lebo to by znamenalo, že Rusi sú tak neschopní aby veci riešili normálne za stolom.

anonym_414b66
Dnes o 08:12
@777januska777

@anonym_414b66 tak to je jasné, lebo podporovať Ukrajinu majú aj tí čo nemajú radi ukrajincov. Keďže aj ich starosti s Ukrajincami skončia ak vojna skonci. A vojna skonci ak Rusko so svojimi komplexmi skončí. A nepovedz mi, že Rusko bolo vyprovokované a podobne, lebo to je pre Rusko ešte horšie.
Lebo to by znamenalo, že Rusi sú tak neschopní aby veci riešili normálne za stolom.

@777januska777 Ja nic take netvrdim. A chapem, ze utiekli, kto by chcel umierat za cudzie zaujmy? Zivot mame len jeden a nikto ho nechce obetovat pre nejakych psychopatov. Ale to, ako sa spravaju v hostitelskej zemi, horsie ako zvierata. Toto mi vadi. Oni sa ani necitia byt hostami, oni sa tu citia byt ako doma. Aby mi Ukrajinka povedala, aby som sa naucila ukrajinsky, to ma byt co?

anonym_414b66
Dnes o 08:19

Zila som kratko v Polsku, neviem si ani predstavit, ze by som Poliakom povedala, nech sa naucia po slovensky. Hnali by ma ako prasiveho psa. A nikto by im to nemal za zle. Ale ak Slovak sa takto vyjadri o Ukrajincoch, tak hned je rusky dezolat.

777januska777
Dnes o 08:20
@anonym_414b66

@777januska777 Ja nic take netvrdim. A chapem, ze utiekli, kto by chcel umierat za cudzie zaujmy? Zivot mame len jeden a nikto ho nechce obetovat pre nejakych psychopatov. Ale to, ako sa spravaju v hostitelskej zemi, horsie ako zvierata. Toto mi vadi. Oni sa ani necitia byt hostami, oni sa tu citia byt ako doma. Aby mi Ukrajinka povedala, aby som sa naucila ukrajinsky, to ma byt co?

@anonym_414b66 no ty sa na to zvláštne pozeráš. Nechápem v čom majú byť oni iní ako sme my. To že sú u nás na Slovensku? Akože ja keď prídem do Nemecka, tak sa mám teraz klanať nemcom, lebo som prišla do ich krajiny? A keď prídem do Nemecka naučím sa po nemecky lebo to potrebujem, nie z nejakej vďačnosti. A verím tomu, že aj v Nemecku je stále množstvo ľudí čo po nemecky stále nevie, lebo nemusia.
Oni sú úplne rovnaki ľudia ako my, s vlastnými povahami a vlastnými predstavami o živote, ale v nás je najaka zvláštnosť zakorenená o nejakej akože vďačnosti, že sú v našej krajine.

anonym_414b66
Dnes o 08:22
@777januska777

@anonym_414b66 no ty sa na to zvláštne pozeráš. Nechápem v čom majú byť oni iní ako sme my. To že sú u nás na Slovensku? Akože ja keď prídem do Nemecka, tak sa mám teraz klanať nemcom, lebo som prišla do ich krajiny? A keď prídem do Nemecka naučím sa po nemecky lebo to potrebujem, nie z nejakej vďačnosti. A verím tomu, že aj v Nemecku je stále množstvo ľudí čo po nemecky stále nevie, lebo nemusia.
Oni sú úplne rovnaki ľudia ako my, s vlastnými povahami a vlastnými predstavami o živote, ale v nás je najaka zvláštnosť zakorenená o nejakej akože vďačnosti, že sú v našej krajine.

@777januska777 Ty nevidis rozdiel? Ukrajinec nema problem povedat ti, nech sa naucis vo svojej vlastnej zemi jeho jazyk. Videla si ty niekedy Slovaka, ktory by povedal Nemcovi, v Nemecku, nech sa nauci po slovensky? Asi nie, ze? A tu je pekne krasne vidiet ich arogancia nechutna. Ano, maju byt vdacni. Kto nie je vdacny za malo, nezasluzi si viac.

anonym_3ba88c
Dnes o 08:23
@martinmmartin

@anonym_3ba88c Ano poznam, osobne. Subdodavatelov Vahostavu napriklad

@martinmmartin aj tak toto si trafil lebo som sa chvilu pohybovala okolo tejto zumpy, Vahostav dodaval firme kde som robila. Male stavebne firmy uz davno vedeli ze je problem, ze za gigantmi vysutazenu cenu sa neda dodat ale dodavali im dalej. Zakony vtedy boli velmi benevolentne. Gigant vyuzil ochranu pred veritelmi, ocistil sa za zlomok dlhu a veselo podnikal dalej. Potom sa aj zakony sprisnili, opozicia tlacila a Fico musel konat.
Ono problem je ze toto sa deje za kazdej vlady. Nepoznam taku ktora by nedala vyhody oligarchom. Preto je aktualne uplne jedno kto vladne, oligarchovia cez peniaze budu tento stat vyciciavat nonstop. Mozno o rok pride zmena vo vlade ale realna zmena nepride. Na to je ta chobotnica prilis nezavisla od akejkolvek vlady.

777januska777
Dnes o 08:28
@anonym_414b66

@777januska777 Ty nevidis rozdiel? Ukrajinec nema problem povedat ti, nech sa naucis vo svojej vlastnej zemi jeho jazyk. Videla si ty niekedy Slovaka, ktory by povedal Nemcovi, v Nemecku, nech sa nauci po slovensky? Asi nie, ze? A tu je pekne krasne vidiet ich arogancia nechutna. Ano, maju byt vdacni. Kto nie je vdacny za malo, nezasluzi si viac.

@anonym_414b66 no nevidím. Lebo nechápem v čom sa líši od kohokoľvek v správaní na slovensku. Dám ti príklad: príde napríklad slovenský dochodca a povie ti, že mu máš uhnúť z miesta v autobuse, lebo on chce sedieť a ty si mlady. To je tiež rovnako hlúpe a arogantne. Ale nejako to berieme ľahšie.
Pritom Slováci sú rovnako drzi a arogantní navzájom na seba a aj na druhých. A to že nepoznáš takého Slováka co to povie nemcovi, no nepoznáš všetkých slovákov však?
Ja fakt nedokážem pochopiť ako si správanie spajaš s národom, každý národ má svoju miernu mentalitu, ale nikdy to nie je niečo čo nevieš nájsť všade okolo seba.
A očakávať vďačnosť? Akože za čo? To že sú u nás Ukrajinci nie je z dobroty srdca. Je to ekonomická výhoda pre nás, keďže robia za menej. A to že robia za menej a slovákom nás štát nedopraje nie je chyba ich, ale našej úžasnej vlády, ktorá robí všetko preto aby sebe hrávala.

anonym_414b66
Dnes o 08:29
@777januska777

@anonym_414b66 no nevidím. Lebo nechápem v čom sa líši od kohokoľvek v správaní na slovensku. Dám ti príklad: príde napríklad slovenský dochodca a povie ti, že mu máš uhnúť z miesta v autobuse, lebo on chce sedieť a ty si mlady. To je tiež rovnako hlúpe a arogantne. Ale nejako to berieme ľahšie.
Pritom Slováci sú rovnako drzi a arogantní navzájom na seba a aj na druhých. A to že nepoznáš takého Slováka co to povie nemcovi, no nepoznáš všetkých slovákov však?
Ja fakt nedokážem pochopiť ako si správanie spajaš s národom, každý národ má svoju miernu mentalitu, ale nikdy to nie je niečo čo nevieš nájsť všade okolo seba.
A očakávať vďačnosť? Akože za čo? To že sú u nás Ukrajinci nie je z dobroty srdca. Je to ekonomická výhoda pre nás, keďže robia za menej. A to že robia za menej a slovákom nás štát nedopraje nie je chyba ich, ale našej úžasnej vlády, ktorá robí všetko preto aby sebe hrávala.

@777januska777 A presne kvoli takymto nazorom, ako mas ty, dopadneme zle.

anonym_414b66
Dnes o 08:30

Presne tieto nazory "to zvladneme (Merkelova), budu u nas pracovat, su to ludia ako my vsetci, netreba nikoho odsudzovat".. a realita? Vidime v zapadnych krajinach.

eli3k
Dnes o 08:30
@777januska777

@eli3k presne veď čo sú tu nech sa vrátia naspäť a idú bojovať do vojny. Akože chválim, si správny človek na nábor do vojny. Presne ľudí ako ty potrebujú. Bez citu a bez pochopenia.

@777januska777 🙈
Sa pozri aje sprostosti pises.

Nad mojimi detmi a rodinou sa nikto nezamysla ako sa maju, ci su vporiadku,ani v rozpadajucom zdravotnictve,ani v skolabovanom skolstve. Vcitovat do tragedie inych sa moze iba ten kto sa citi bezpecne a slobodne. Na Slonensku je to tak ako to je. Zapredaju vlastnych a cudzimi si nechaju skakat po hlave s tebou v prvych radoch 🙈

anonym_414b66
Dnes o 08:31
@eli3k

@777januska777 🙈

Nad mojimi detmi a rodinou sa nikto nezamysla ako sa maju, ci su vporiadku,ani v rozpadajucom zdravotnictve,ani v skolabovanom skolstve. Vcitovat do tragedie inych sa moze iba ten kto sa citi bezpecne a slobodne. Na Slonensku je to tak ako to je. Zapredaju vlastnych a cudzimi si nechaju skakat po hlave s tebou v prvych radoch 🙈

@eli3k Takym, ako je ona to nevysvetlis. Ona by aj vlastnu krajinu predala privandrovalcom.

eli3k
Dnes o 08:33
@anonym_414b66

@eli3k Takym, ako je ona to nevysvetlis. Ona by aj vlastnu krajinu predala privandrovalcom.

@anonym_414b66 odpad je to.
Presne suhlasim,ze kvoli takymto ludom skoncime na posmech. Krajina z EU, ktora nie je svojpravna a nevie sa ubranit🙈

777januska777
Dnes o 08:36
@anonym_414b66

@777januska777 A presne kvoli takymto nazorom, ako mas ty, dopadneme zle.

@anonym_414b66 akože aké názory mám? No áno nenechám sa pohltit prvoplánovymi emóciami o tom ako nám je zle a ako nám ubližujú druhí. Čisto ruska depresia. Myslieť si, že nám druhí ubližujú, pritom realita je taká, že sme každému úplne kdesi. Na Slovensku nezáleží vôbec a toto naše princípove dramatizovanie nám len škodí. Svet sa okolo nás hýbe dopredu a rastie a my si tu žijeme v našom trápení ako sme chudacikovia.

anonym_847aff
Dnes o 08:41
@anonym_6cfd1d

Chces lacný najnovší Iphone? Nové zúbky? Choď na Ukrajinu.
Vracajú sa odtiaľ nabalení, s kuframi nových handier, kozmetiky, cukríkov a mobilov. Tak zle sú na tom chudáci. 😊

@anonym_6cfd1d maju tam vojnu, v noci im lietaju bomby nad hlavami, museli opustit domovy a musia byt v tejto nasej "prajnej" krajine. ano maju sa uzasne.

anonym_414b66
Dnes o 08:42
@anonym_847aff

@anonym_6cfd1d maju tam vojnu, v noci im lietaju bomby nad hlavami, museli opustit domovy a musia byt v tejto nasej "prajnej" krajine. ano maju sa uzasne.

@anonym_847aff Hlavne ze natrieskane vlaky smerom na Ukrajinu 🙂

777januska777
Dnes o 08:42
@eli3k

@777januska777 🙈

@eli3k jasné, že sa nad mojou rodinou nik nezamýšľa a preto sa nad ňou zamýšľam ja a nebudem voliť strany, ktoré robia všetko preto aby moju rodinu vyhnali zo Slovenska. Treba trošku uvažovať komplexne. Lebo strana, ktorá ti povie, že bojuje za zachovanie národa a za to, aby Slovensko bolo silné a potom sa tvári, že zvýšenie odvodov do štátu je v pohode? To sú ideologické strany, ktoré používajú emócie.
Ak chceš podporiť silný národ na Slovensku, vytvoriš okolnosti, aby sa silným stal. Podporiš investície, znížiš odvody, čo pritiahne investorov a konkurenciu a následne vďaka tomu zamestnavatia zvýšia platy atď.

anonym_847aff
Dnes o 08:45
@podvody

Pravda je tam že ukrajinci sú bohatí. Veď vidím tie luxusné autá s ukrajinskými značkami. V robote sa jedna ukrajinka sama chválila že má dva domy a jeden byt.

Privit, harne žinky 😘

@podvody u nas v robote zas mame ukrajinsku kolegynu, co ma 3 prace za den! a rano nechavala na tajno maleho syna v kumbale bez okien, lebo musela do prace a nemala ho kde nechat. ze vidime aj bohatych ukrajincov, je to velky narod, samozrejme najskor zdrhli ti, co mali zdroje. tu keby bola vojna kto prvy zdrha - fico a spol. a je to vzorka nasej spolocnosti? to znamena, ze aj my ostatny mame ma mesacne pobyty v najdrahsich hoteloch...asi nie, ze?