icon

Kedy skončí vojna na Ukrajine?

6. feb 2025

Preco tak naťahujú tu nezmyselnú vojnu?Nemoze sa Zelensky vzdat a bude koniec?Nakoniec aj my sme prisli o Zakarpatsku Rus a ma ju Ukrajina.A ten Zelensky,no strasne nesympaticky ,dokonca aj samotní Ukrajinci o nom tvrdia ze by Ukrajinu hned predal.

larinka552
6. feb 2025

Nemozu sa Rusi stiahnut domov odkial prisli? A bude klud. Putin je sympaticky ano? Viac sympaticky ako Zelenskyj?
@zuzanita1609 podla mna na cerveno by sa skor hodilo 😁 kedze drzia stranu rudej armade 🇷🇺

autor
6. feb 2025

@gribka1 Tak ak zomrie Putin ,tak prehra.

autor
6. feb 2025

@gribka1 tak Putin nebude zit vecne.Cize prehra ale ten Zelensky je toez dobry šašo.

gribka1
6. feb 2025

Trepeš ženo. Môže tam byť ďalší ruský mužíček takého typu.

autor
6. feb 2025

@larinka552 podla mna su obaja rovnakí,jeden horsi ako druhy.

autor
6. feb 2025

@gribka1 nemyslim si.Po putinovi sa situacia zmeni,podobne ako po Stalinovi.

gribka1
6. feb 2025

Veštíš?

sisska96
6. feb 2025

Väčšina Ukrajincov sú riadne nacionalisti a potláčali menšinu, či už Rusov ale aj Maďarov a teraz sa im vrátilo. Menšina žije v chudobe, majú kopec zákazov....

miadi
6. feb 2025

Tebe je na co internet? Len na trolkovanie ? Daj svoj phone laptop susedovi a bude pokoj . Nemusis robit anonymneho šaša na nete.

larinka552
6. feb 2025

Po Putinovi by nastupil dalsi diktator, mozno este horsi, ved potencialnych nastupcov- sfanatizovanych clenov strany ma dost.

zuzanita1609
6. feb 2025

@larinka552 na zeleno. Bo veria na plochu Zem, jaštery a Zelenskeho vidia všade. Ale aj červená by mohla byť,no Hellboya by sa to dotklo,on bol v jadre dobrý.

viestta
6. feb 2025

@enmery aj ja, om zvedava ci aj dnes bude admin taky rychly ako byva v inych debatach

larinka552
6. feb 2025

@zuzanita1609 ok uz si to viem predstavit aj na zeleno 😂

petronelag
6. feb 2025

Treba si ešte trochu počkať, má sa to riešiť. Ale celá situácia nie je taká jednoduchá ako si autorka predstavuje.

viestta
6. feb 2025

@larinka552 @zuzanita1609 je uplne jedno ako by svietili, hlavne nech su jasne rozoznatelni

zuzanita1609
6. feb 2025

@larinka552 a zelená ukludnuje, čiže v dlhšie by si sa naňho pozerala,tým viac by si bola kludnejšia.. možno 😁

enmery
6. feb 2025

@sisska96 Fúha, to už aby rusi prišli zase aj k nám. Lebo vtedy priniesli tiež slobodu, žiadne potláčanie ani zákazy tu neboli. Sveta žiť pod rusmi. 🫡

gov
Odpoveď bola odstránená
larinka552
6. feb 2025

@viestta no niektori uz su aj bez svietenia alebo staci ked otvoria usta 🤭 Co uz ako spolocnost sme poriadne rozdeleni vdaka politikom 🫤
@zuzanita1609 myslis? 😃 Ale v zelenom su aj policajti, tak na nich by sa to dalo otestovat 😂 Iba zeby nie 🤣

gribka1
6. feb 2025

@gov Či ju umelo naťahujú či nie, či to ovládajú skrytí mocní tajní, jednoducho majú ľudia moc. Ak by nebolo nikoho, kto by bojoval za cudzie ciele ani vojny by neboli.

zuzanita1609
6. feb 2025

@larinka552 ne, pánov policajtov do tohto netahajme,bo...
Sme tu v ...puči 🤣

autor
6. feb 2025

@larinka552 preco rozdelená spolocnost vdaka politikom?Tak ja som volič PS ale na Ukrajinu mam svoj nazor.

viestta
6. feb 2025

@larinka552 ale oni by na zeleno svetielkovali, stacilo by ak by mali kozu ako Fantomas

katkati
6. feb 2025

Šašo si ty a si úplne neempatický človek bez súcitu. Neodsudzuješ agresora, ale napadnutú krajinu a trpiacich ľudí? Prečo je medzi ľuďmi toľko sebectva?

larinka552
6. feb 2025

@zuzanita1609 Pu(n)či. Predstav si, ze len tak bezdovodne cumis na policajta, len tak lebo zelena ukludnuje 😃
@viestta mas to premyslene 😁

Ty si volic PS? Zaujimave... ja napr. nie som ale som za UA. No lebo sucastnym politikom rozdelena spolocnost najviac vyhovuje. V duchu stareho hesla, rozdeluj a panuj.

morusha
6. feb 2025

@viestta Nechcem rýpať, ale píše sa Donbas.

viestta
6. feb 2025

@morusha dala som M, nuz mas pravdu

viestta
6. feb 2025

Tak sa zamyslam, nemaju zajtra ludia rande na slepo na namestiach? Ked bol svieckovy pochod v BA, tak sa operativne zmenil program v statnej (teda vtedy jedinej) televizii a dali Angeliku. Teraz treba inac odputavat pozornost, komunisticki pohrobkovia na Sumracnej vedia ako "na vec", vsak autorka?

zuzanita1609
6. feb 2025

@katkati pretože ľudia pokým nezažijú na vlastnej koži, nepochopia a niektorí "zatrollení"ani vtedy nie. Pretože tí čo najviac kričia a bijú sa pŕs,sa najviac boja a prvým by stiahlo análne zvierače,keby zistili,že putlerov Rus nepodáva ruky k zmieru,ale chce urobiť z Európy opäť jednu veľkú sovietsku dieru.

petronelag
6. feb 2025

@katkati Ale ono nič čiernobiele, kto sleduje dejiny tak vie, že boli uzavreté Minské dohody, kde sa upravilo spolužitie Ruska a Ukrajiny a prečo ich Ukrajina nedodržiavala a stupňovalo sa to.