Kedy skončí vojna na Ukrajine?
Preco tak naťahujú tu nezmyselnú vojnu?Nemoze sa Zelensky vzdat a bude koniec?Nakoniec aj my sme prisli o Zakarpatsku Rus a ma ju Ukrajina.A ten Zelensky,no strasne nesympaticky ,dokonca aj samotní Ukrajinci o nom tvrdia ze by Ukrajinu hned predal.
@zuzanita1609 ale ved nech Ukrajina daruje uzemie a nech je klud.My sme tiez darovali a neórobime z tobo raku dramu.
Trolik, nemáš lepšie veci na práci?

A rovno môžme darovať Madarom sk juh . Veď každý každému.
Nezvyknem sa zapájať do politických diskusii, ale nedá mi... to ako teraz si môže hoc kto nárokovať cudzie územie len tak? To môže aj Viktor prísť a povedať, že OK, teraz sme Horné Maďarsko a my budeme cusat a suchat nohami ?! A to iba preto, že tu slovenská väčšinu utlaca tu Maďarsku menšinu? Akože fakt?
Nemohol sa celý svet vzdať hitlerovi a nemusela byt vojna, mohol byť kľud. Ja nechápem tých židov co sa bránili, však normálne mali odísť do tých plynových komôr. Ci ako?
Platený ruský trol, ktorý sa snaží rozostvat už tak dosť rozostavanú spoločnost. Nielen v SR, všade vo svete. Nemáte na to ekonomicky, dokážete to len zlobou. Nestačí vám fcb..., rozsirujete sa týmito vyplodmi všade ako lepra.
Prosím ta daruj mi tvoj byt a bude kľud...🤦♀️
Keď Ukrajina a Zelenskij dostane rozum a dá naspäť ich územie. Šašo jedno
Na Sumracnej zas rozdavali ulohy?
Zakarpatsku Rus určite Slovensko nepotrebuje a nechce. Kľud bude vtedy keď sa rusi vrátia tam odkiaľ prišli. Je ešte jedna možnosť, že sa ua vzdá okupovaných častí. A potom môže k nám nabehnúť Viki Orbán a vziať nám juh.
Takže ťa tu doma napadne maďar a ty radšej budeš maďarka akoby si sa mala brániť, že?
@tetapetra preco by sme nepotrebovali Zakarpatská Rus,to je ako napisat ze ani Ukrajine netreba dornbaxh
@gribka1 Nevadilo by mi byt Madarkou,Europa je multi,kulti.
@tetapetra a naco je Ukrajine dornbach??
Mám inú otázku.
Kedy súmrační trollovia začnú svietiť na zeleno?
Aby sme ich mohli identifikovať v spoločnosti už voľným okom.😁
Autorka, mozem sa nastahovat do vasej spalne? Potom mi este prepustis aj obyvacku a detsku a ja t dovolim pouzivat WC a kupelnu. Vsak to bde uplne rovnako ako ty chces od Ukrajiny. Najprv Krym, potom Dombas, Zaporozie, Cherson, Luhansk...
@viestta kludne
ty truba jerichova, vsak ani nevies ako sa pise DOMBAS
Pravdou však je, že už nikdy tie časti Ukrajine nebudú patriť, a vojna nemusí skončiť ani za 10 rokov. Takže riešenie by mohli nájsť. Samozrejme také riešenie, s ktorým by ľudia tam žijúci súhlasili. Ale nie, že rus a finito.
nezvyknem nahlasovat, ale toto je na zmazanie
A načo je rusom? Ešte si pamätám ako som sedela v škole a prebrali sme 2. Svetovú. Aká som ostala zhrozená. A tá moja naivná detská duša si povedala, že to bola obrovská lekcia pre ľudstvo a už sa to nikdy nezopakuje, lebo ľudia budú múdrejší. Bohužiaľ nie, stále medzi nami žijú gestapáci ako ty. Bez kúska rozumu, či empatie.
Slysela jsi o mnichovske dohode uzavrene v roce 1938? Pomohlo odevzdání Sudet tomu, aby se předešlo 2. světové válce?
Nepomohlo.
Putin je diktátor. Diktátorům se neustupuje.
Lenže ty už nebudeš patriť do Európy, ale za chvíľu mimo EU. Takým štýlom to môže byť realita.
.
@gribka1 myslis?Ja si to nemyslim.Skor myslim ze Rusko prehra,ale bie je mi luto Ukrajiny a ani Ukrajincov.
@enmery no mas pravdu,naco je Rusom?
Moja ty máš v tom všetkom taký chaos.
Rusko prehrá? Nepoznáš Rusa. Nikdy neprehrajú.

Keď vypadne z Ukrajiny Rusko!!!