Kedy skončí vojna na Ukrajine?
Preco tak naťahujú tu nezmyselnú vojnu?Nemoze sa Zelensky vzdat a bude koniec?Nakoniec aj my sme prisli o Zakarpatsku Rus a ma ju Ukrajina.A ten Zelensky,no strasne nesympaticky ,dokonca aj samotní Ukrajinci o nom tvrdia ze by Ukrajinu hned predal.
@gribka1 Tak ak zomrie Putin ,tak prehra.
@gribka1 tak Putin nebude zit vecne.Cize prehra ale ten Zelensky je toez dobry šašo.
Trepeš ženo. Môže tam byť ďalší ruský mužíček takého typu.
@larinka552 podla mna su obaja rovnakí,jeden horsi ako druhy.
@gribka1 nemyslim si.Po putinovi sa situacia zmeni,podobne ako po Stalinovi.
Veštíš?
Väčšina Ukrajincov sú riadne nacionalisti a potláčali menšinu, či už Rusov ale aj Maďarov a teraz sa im vrátilo. Menšina žije v chudobe, majú kopec zákazov....
Tebe je na co internet? Len na trolkovanie ? Daj svoj phone laptop susedovi a bude pokoj . Nemusis robit anonymneho šaša na nete.
Po Putinovi by nastupil dalsi diktator, mozno este horsi, ved potencialnych nastupcov- sfanatizovanych clenov strany ma dost.
@larinka552 na zeleno. Bo veria na plochu Zem, jaštery a Zelenskeho vidia všade. Ale aj červená by mohla byť,no Hellboya by sa to dotklo,on bol v jadre dobrý.
@zuzanita1609 ok uz si to viem predstavit aj na zeleno 😂
Treba si ešte trochu počkať, má sa to riešiť. Ale celá situácia nie je taká jednoduchá ako si autorka predstavuje.
@larinka552 @zuzanita1609 je uplne jedno ako by svietili, hlavne nech su jasne rozoznatelni
@larinka552 a zelená ukludnuje, čiže v dlhšie by si sa naňho pozerala,tým viac by si bola kludnejšia.. možno 😁
@viestta no niektori uz su aj bez svietenia alebo staci ked otvoria usta 🤭 Co uz ako spolocnost sme poriadne rozdeleni vdaka politikom 🫤
@zuzanita1609 myslis? 😃 Ale v zelenom su aj policajti, tak na nich by sa to dalo otestovat 😂 Iba zeby nie 🤣
@larinka552 ne, pánov policajtov do tohto netahajme,bo...
Sme tu v ...puči 🤣
@larinka552 preco rozdelená spolocnost vdaka politikom?Tak ja som volič PS ale na Ukrajinu mam svoj nazor.
@larinka552 ale oni by na zeleno svetielkovali, stacilo by ak by mali kozu ako Fantomas
Šašo si ty a si úplne neempatický človek bez súcitu. Neodsudzuješ agresora, ale napadnutú krajinu a trpiacich ľudí? Prečo je medzi ľuďmi toľko sebectva?
@zuzanita1609 Pu(n)či. Predstav si, ze len tak bezdovodne cumis na policajta, len tak lebo zelena ukludnuje 😃
@viestta mas to premyslene 😁
Ty si volic PS? Zaujimave... ja napr. nie som ale som za UA. No lebo sucastnym politikom rozdelena spolocnost najviac vyhovuje. V duchu stareho hesla, rozdeluj a panuj.
Tak sa zamyslam, nemaju zajtra ludia rande na slepo na namestiach? Ked bol svieckovy pochod v BA, tak sa operativne zmenil program v statnej (teda vtedy jedinej) televizii a dali Angeliku. Teraz treba inac odputavat pozornost, komunisticki pohrobkovia na Sumracnej vedia ako "na vec", vsak autorka?
@katkati pretože ľudia pokým nezažijú na vlastnej koži, nepochopia a niektorí "zatrollení"ani vtedy nie. Pretože tí čo najviac kričia a bijú sa pŕs,sa najviac boja a prvým by stiahlo análne zvierače,keby zistili,že putlerov Rus nepodáva ruky k zmieru,ale chce urobiť z Európy opäť jednu veľkú sovietsku dieru.
@katkati Ale ono nič čiernobiele, kto sleduje dejiny tak vie, že boli uzavreté Minské dohody, kde sa upravilo spolužitie Ruska a Ukrajiny a prečo ich Ukrajina nedodržiavala a stupňovalo sa to.

Nemozu sa Rusi stiahnut domov odkial prisli? A bude klud. Putin je sympaticky ano? Viac sympaticky ako Zelenskyj?
@zuzanita1609 podla mna na cerveno by sa skor hodilo 😁 kedze drzia stranu rudej armade 🇷🇺