icon

Kedy skončí vojna na Ukrajine?

6. feb 2025

Preco tak naťahujú tu nezmyselnú vojnu?Nemoze sa Zelensky vzdat a bude koniec?Nakoniec aj my sme prisli o Zakarpatsku Rus a ma ju Ukrajina.A ten Zelensky,no strasne nesympaticky ,dokonca aj samotní Ukrajinci o nom tvrdia ze by Ukrajinu hned predal.

lesoto
Odpoveď bola odstránená
gribka1
7. feb 2025

@aga_aga Presne onedlho, este v roku 2025. Vydržať.

lesoto
Odpoveď bola odstránená
romino
7. feb 2025

@bloger ja sa nehadam, ze na vojne mnohi aj zarobia. Len mi pride divne to tvoje vyjadrenie - 3 roky vojny sa neoplati, od 4 rokov sa vojna oplati . To kto tak urcil ?

A zeby Zelenskyi to robil kvoli tomu, aby zarobil ?? Akoze ... je prezidentom krajiny ... niekto ho ale potom oslovil: pocuvaj tu, ak vas napadne Rusko .. natahuj to co najviac, o to viac zarobis ?
A on potom akoze sa tesi, ze 1/5 krajiny nicena, giganticke ekonomicke skody ... 10tisice mrtvych ... ale natahuje to a natahuje, lebo tym zaraba .. a 3 roky zarabania su v takom pripade malo ?
S drobnym rizikom, ze keby vysli Rusku tie prve dni, a obsadili by Kyjev .. tak by bol odstraneny ?? Pripadne drobne riziko, ze naozaj Putinovi prepne, pouzije daku atomovku aby ukrajinu definivne zlomil .. ale akoze Zelenskyi berie to riziko, hlavne ze zarobil ?

stanulienkat
7. feb 2025

@enmery Zelenský nepoprosil Putina, aby ho napadol. Oni sa dohodli spoločne a šabujú sa s peniazmi pol na pol.😁 A este na tom profituje Smer na cele s Kalinakom.
@romino nevysvetluj. On ma svoje videnie sveta a svoju praudu.

romino
7. feb 2025

@stanulienkat ja mu nevysvetlujem. Ja mu kladiem otazky. Ved tak nech vysvetli on nam 🙂
Rad by som raz pochopil ... ako to v prvom rade siritelom tych teorii zapada, aku logiku im to dava.
Ako aj inde pisem ... to je ako ti, co odhalili, ze Corona .. to zly Soros, Gates a Matovic atd.. klasika: aby zarobili !!
Ale to by znamenalo, ze na to zlomili aj komunisticku stranu v Cine, aj Putina atd... a to uz mi v takychto diskusiach nasledne .. tiez ti ludkovia vysvetlit nevedia. Obcas bolo take, ze ano, to tie "bohate rodiny, elity" .. ovladaju aj Putina 🙂 .. ved predsa ovladaju cely svet ! 🙂

stanulienkat
7. feb 2025

@romino im to logiku vždycky dáva.😁 Veď stále robia protichodné rozhodnutia a majú protichodné názory. Sami to nevedia vysvetliť, ale proste povedal to predseda zo Sumračnej, tak to tak musí byť.
To je ako ked sú proti lgbti a zvolia si za prezidenta buzidenta. Alebo Amerika bol doteraz najväčší nepriateľ, progresivny, liberalny...teraz ako vyhral Trump, tak už sú veľký kamaráti s Amerikou.😁 Proste nevysvetliš. Takisto Elon Musk- doteraz boli elektromobily Fuj Fuj hnusné progresívne západné... Odkedy Musk robí poskoka Trumpovi, tak už je Musk ich Idol.

zuzanita1609
7. feb 2025

@stanulienkat som to chcela napísať 😆. Nakoniec zistíme,že Zelensky s Putinom hrajú iba divadlo,aby robili biznis,ale tu už logika končí, keďže si ničia ekonomiky, ľudskú pracovnú silu, infraštruktúru a len tak z rozmaru a po dohode s iluminátmi si "pinkajú drony" cez hranice na elektrárne, rafinérie,podniky. 🤦 logika niektorých je taká že.... budem robiť biznis veľký tak,že zbavím sa pracovníkov,vyhodím si firmy do vetra,spálim mosty,ale som zapísaný v obchodnom registri 😅.

zuzanita1609
7. feb 2025

A ďalšia "logika"...USA a Eú tam posielajú najviac pomoci, brzdia svoje ekonomiky,ale zároveň sa majú na tom nabaliť. Však to ako keby som chodila s vedrom bez dna po vodu a čakám,že naplním vaňu (zlatú) 😁. Lebo biznis a logika.👍😜

stanulienkat
7. feb 2025

@admin Preco to stale nezmazali? Pravicove vylevy mazu rychlostou blesku.

eva8
7. feb 2025

@sisska96 Ukrajina a Zelenskyj maju dostat rozum a vratit Rusom ich uzemie?
@petronelag Ukrajina nedodrziavala Minske dohody?

samik88
7. feb 2025

@jananovotna88 Označenie Podkarpatská Rus sa začalo používať až po Trianonskej zmluve v roku 1920.

zuzanita1609
7. feb 2025

Tiež rozmýšľam, aké územia má vrátiť Rusom Ukrajina? 🤨Samé Rusko podpísalo dohody,že Ukrajina má svoje hranice dané,ak vráti jadrové zbrane. Sám Putin tvrdil,že nezaútočí,ze len ", nacvičujú ''spartakiádu" v Bielorusku.Dohody a pravda im nikdy nebola blízka...

bazarocka30
7. feb 2025

@viestta ako vidis, admina nikde, podporuju trolling na mk

viestta
7. feb 2025

@bazarocka30 tiez sa cudujem...

bazarocka30
7. feb 2025

@stanulienkat 1. Lebo volili a podporuju tuto vladu
2. Lebo tu maju kamaratky, ktore volili a podporuju tuto vladu, a tym sa prispevky predsa nemazu

bazarocka30
7. feb 2025

@viestta ja to davno pisem, ale furt ma zmazu 🤣

viestta
7. feb 2025

@bloger prezradim ti novinku: Na dodavkach zbrani na Ukrajinu zaraba aj slovutny pan Kalinak, majitel niekolkych zbrojoviek na Slovensku. Ano ten Kalinak, ktory je ministrom obrany vo vlade nasho dobrotiveho, laskaveho a starostliveho sudruha Mierotvorcu. Tej vlady, ktoru ty tak pravidelne obhajujes a ktorej predseda verejne vyhlasil "Ani naboj Ukrajine"

anna777115
7. feb 2025

A to bolo demokraticke a liberalne čo robila Ukrajina s Rusmi na Donbase? Preco, vtedy nikto nekričal, že je to genocida na civilnom obyvateĺstve, aj na malych deťoch? Veď, ukrajínskí nacionalisti si vraždia a tyraju vlastnych. Viem, to osobne od jednej Ukrajinky. Tá by tu vedeĺa veĺa napísať,

romino
7. feb 2025

@zuzanita1609 presne. Podobna logika za corony. Cina robila suverenne najvacsie opatrenia, o akych sa nam ani nesniva. A hlavne DAVNO pred nami a dlho len ako jedini.
Jedine tiez preto aby si sami sebe skodili
a zaroven dali zarobit Gatesovi s Matovicom.

anna777115
7. feb 2025

Toto, bola póvodná mapa Ukrajiny.

gribka1
7. feb 2025

@anna777115 A tá ukrajinka je tu na Slovensku? Keď je z tej oblasti a Ukrajinci im tie zverstvá robili, neutiekli do Ruska? Prečo?

romino
7. feb 2025

@anna777115 lebo ... sa tam nediala genocida, mozno preto ?
Prebieha genocida .. a zeby Putin nic ?
Ako urcite sa tam diali obojstrane hrozne veci .. ale znova len takto strucne napisat, ze ukrajina robila genocidu, aj na detoch ... je znova len tak cierno-biela verzia ze az.
Cisto len verzia na prizvukovanie tej mantry: ukrajina hrozna krajina, rusko nevinne posvatne ktore sa len brani.
prebiehala tam obcianska vojna, obete na oboch stranach .. odhaduje sa 14 000dokopy. Aj to sa vacsina veci zomlela v 2014.
Zeby si Putin povedal po 8 rokoch : sakra, prebieha genocida na rusoch, treba rychlo zasiahnut .. ? Tak zasiahol veru .. tentoraz uz so 100tisicmi obeti.

zuzanita1609
7. feb 2025

@anna777115 a videla si teraz mapu, čo po Rusku ukazujú? 😉 Dám ti lajk,ak tam nájdeš Slovensko. Ale robíme tú,suv(t)erénnu,národnú politiku (ironick samozrejme) 😏

anna777115
7. feb 2025

@gribka1 Správna otázka znie, prečo keď sú Ukrajinci takí vlastenci, tak nebránia svoju krajinu. Ale zo západu vybĺakujú "sláva Ukrajine".A čo sa týka tej znamej Ukrajinky, tak stale žije tam kde žila cely život na Ukrajine, ale ralita je trocha iná, ako ju pozname my z toho, čo je nám podsúvané.

romino
7. feb 2025

@anna777115 a to mimozemstania uz 3 roky brania ukrajinu .. kedze nam tu tvrdis ze si ju nebrania ?

anna777115
7. feb 2025

@zuzanita1609 Choj, sa pozrieť do Bruselu, kde sme my pre nich na mape.

zuzanita1609
7. feb 2025

A národne a suv(t)erénne ide táto (a)sociálna vláda brať-vyvlastňovať ľuďom pozemky len tak,lebo si povedali...😳 (reagujem na Janka Lašáka,ked pred chvíľou videla v tv).
Toto sa neskončí dobre,už "rúbu" aj do majetkov,nie len slobody.

bloger
7. feb 2025

@romino No len škoda, že si to nepochopil. Tak skúsim ešte raz. Ja nehovorím, že sa nejako dohodli. Nechajme toto tak lebo sa nikam nedostaneme. V prvej vete si však potvrdil, že na vojne mnohí aj zarobia. Tam ide iba o moc. Však len tie sankcie čo spôsobili. Figu poškodili Rusko ani to nepomohlo k tomu aby Rusko spomalili.
@viestta Ja pravidelne obhajujem Smer áno? Tak to si tomu teraz dala korunu. A vôbec kto v tých zbrojovkách pracuje? Nie sú to ľudia a občania SR? A to, že Amerika investuje koľko miliard dolárov do zbrojenia a vylepšovania armády je v poriadku? Každá krajina má právo si zabezpečovať svoju obranu.

natalka13
7. feb 2025

@anna777115
Tak vratme madarom cast slovenska. To su tiez pekne farebne mapky .
Skoda ze tam dolu nezijes.