Klesla ministerka zdravotníctva so šírením hoaxov?
Je toto uz normalne??? Takro hlboko klesnut a sirit nezmysly??? Toto je uz na policiu.
@kat_ Vážne by si podpísala papier, ktorý by umožnil tvojmu ,, zmätenému dieťaťu v období puberty , aby podstúpilo hormonálnu terapiu? 😵
@katkazocele nie, nepodpisala... ale ak si ho moje dospele dieta podpise, tak ho budem respektovat
@gribka1 Sa to ľahko zameni s neoliberalnym čo je odvodené od politiky Reagana a Thacherovej ktorá mala pomôcť k všeobecnemu blahobytu ale viedla akurát tak k presunu prostriedkov od chudobných k bohatým a k roztvaraniu sociálnych nožníc. Na Slovensku tento typ riadenia štátu propagujú strany SAS a PS. Fico a spol sú v tejto oblasti úplne rovnakí len sa tým neschválila - príkladom je už spomenuté zvýšenie správnych poplatkov a údajne sa plánuje veľké zvýšenie cien plynu. Stručne povedané čím horšie sa budú mať bežní ľudia tým lepšie.
@gribka1 pre mňa osobne Korčok skončil v momente, keď na denníku N bol záznam, z diskusie a dostal otázku na Gazu a vyhladzovanie jej občanov Izraelom . Podpori to.
Teraz samozrejme otočil v posledných diskusiách, ale ľudia nemajú krátku pamäť, mám tuším aj to video uložené na Insta.
Ale chápem ho, Pr tím povedal, že to bol prešľap súhlasiť s Genocídou Palestínčanov, aby sa dával už pozor na jazyk...
@katkazocele nie, nepodporil... suhlasil, ze na teroristicky utok bolo treba reagovat ... zaroven odsudil tragediu, ktora sa tam teraz deje
@kat_ smiem vedieť ako ,, vyspelá,, si bola ty v čase 18rokov? lebo ja som bola,, ešte hlúpe dieťa,, mozog sa plne vyvíja až do 23roku mám taký dojem...
Toto čo si napísala sú len frázy , ktoré opakoval v posledných 2 diskusiách, pozri si záznam a odpoveď na otázku ktorú dostal z hľadiska vtedy...
@katkazocele pozriem....a ty si pozries asi 10 hodin zaznamov, kde Pellegrini tvrdi raz tak, raz onak, aj Zelenskeho obdivuje, aj nie, aj zbrane ano, aj nie, aj lgbt podporuje, aj nie, aj ockovat treba,aj ludi nahlasovat ak nedodrziavaju karantenu, aj netreba ockovat a sam dovolenkuje ked je zakaz, aj lietadlom leti, aj nevie komu patri, aj zrazu vie komu patri... atd atd.. Korcok je problem, ak sa raz nevyjadri dostatocne jasne, Pellegrinimu akceptujes tieto kotrmelce?
@katkazocele tak bohuzial, vyvoj nevyvoj...nas stat priznava plnoletost osobam od 18 rokov, a od vtedy si clovek, bezohladu na stupen svojho vyvoja, ak nema obmedzenu alebo zobratu svojpravnost, naozaj moze podpisat ci absolvovat co chce.
moze si dat spravit implantaty na prsia, deformovat pery, ci podstupt tranziciu atd.
atd,
a ja s tym ako rodic mozem nesuhlasit, alebo byt z toho nestastna...ale to je tak vsetko. Dieta moze moj nazor akceptovat alebo aj nie.
@katkazocele Ono ako keby nám tu išlo o to, čo kto povedal. Aj Pelle menil názor na Ukrajinu. Mne nepríde, že tieto voľby sú o tom. Sú tu dve strany, úplne protikladné. Ak by bol iný kandidát ako Korčok, bolo by to zasa len o tých dvoch protikladoch. Takže handrkovať sa ktorý je väčší či menší klamár je smiešne. V týchto voľbách ide o niečo iné.
@katkazocele znamej tak dcera v 18stich rokoch prerusila studium na gymnazium. Usla s frajerom, mala s nim dieta, za tym aj druhe...a nic s tym matka nenarobila. Bola dospela, to ti ju policajti nedotiahnu domov.
ze neskor uznala nejake veci, ze bola hlupa? tak holt musela sa poucit na vlastnych chybach.
Tak toto si naozaj mohla odpustiť.
@negymama len som narážala na to, že stále znižujú vekovú hranicu pre mrzačenie genitálií u detí https://www.ulh.nhs.uk/patients/patient-informa...
Toto je iba dokaz ich totalneho zufalstva a podla toho aj zajtra dopadnu.
@gribka1 máš pravdu, obaja sú klamári, to nemôžem poprieť... ale menšie zlo je bohužiaľ ten s jamkami...
@negymama mám ale pre teba Prekvapenie- raz keď si ufikneš Penis, alebo odstrániš vagínu, už je to nenávratný proces + odstránenie pŕs, Hormonálna terapia ktorá trvá celé roky
@katkazocele Vidiš, v niečom sa zhodneme, v niečom nie. Som rada, že sa tolerujeme. Ja zas nedokážem s jamkami.
to je ta s tym dietatom z inkubatora?
@katkazocele kiezby iba aj s pellem boli taketo problemy. Pelle potrebuju dostat na prezidentske kreslo, aby smer mohol pretlacit jeho mafianske zakony. Kedy to uz pochopite, ludia? Tu ide momentalne a vela. Ak ti zalezi buducnost tvojich deti, tak volis korcoka, aby mohol vetovat mafianske zakony. Ak nie, Slovensko ako demokraticky stat skoncilo a budu plakat este aj tvoje pravnucata, kolko skody tu narobia. 😪
@ibatanecnica na kukaj aj toto dala tak co myslis o com to asi je? A taketo neprofesionalne, dosadene truby riadia stat, konec toto, IQ nula ako vsetci volici Peleho, cau😃
A este tu nadavajte na Matovica a co teraz mate vo vlade vy smerolizaci🤪
@galioska ta.
@autor smiem vedieť prečo Korčok nevystupoval proti krokom ktoré páchala vláda Matoviča? veď nás zadlžili na 100 rokov (obrazne povedané).
Korčok je len oportunista, a ako Danko naňho bonzol- keď bol pri vláde Smer, tak prosil Fica aby ho dal za tajomníka a aj stal sa US😇
@katkazocele ved z tej vlady odisiel 🙂 a keby si si pozrela ako hlasoval Petko Pellegrini, vedela by si, ze za gro opatreni hlasovali s vladou...
a pripomen si aj rozhovor so Sakovou: bude to drahe. no a co, oni na to budu hladat peniaze
@katkazocele dobre, lebo kvoli vlade smerohlasu budu plakat aj tvoje pravnucata. Nestacilo im 12 rokov, idu kradnut dalej, vo velkom, este si aj orezidenta vlastneho nasadit, aby neboli trestani. Tak ked toto niekto podporuje, ja uz neviem...

@kat_ Nerozumiem, prečo sa niekomu nepáči slovo liberálny, veď to je sloboda človeka, tolerancia, rešpekt. Či to potrebujú stále niekoho, kto im povie čo majú robiť a čo si majú myslieť?