Klesla ministerka zdravotníctva so šírením hoaxov?
Je toto uz normalne??? Takro hlboko klesnut a sirit nezmysly??? Toto je uz na policiu.
Pelle sa v debate na RTVS vyjadril v poslednej minute velmi jasne a 2.krat v tejto kampani pravdu povedal "Boh ochraňuj Slovensko"...On uz vie,co bude nasledovat ked vyhra...
@ibatanecnica ja by som povedala,nechajme sa prekvapit😁kedze Stoltenberg povedal,ze Ukrajina pojde do NATO a basta😁
tak dobre tu smer v casoch ekonomickej prosperity hospodaril, ze skolstvo, zdravotnictvo, dialnice, nic neriesili... socialne davky smiesne, zaroven uspory a investicie krajiny nulove... aka to je vizitka?
@veronika2021 No a? Veď bude, len čas nie je určený. To môže byť o 50 rokov. Ja by som tam chcela aj Rusko.
@katkazocele no a? preco to rozpravas mne? ja som argumentovala len cisto hladisko plnoletosti. ze aj ked s niecim nie som stotoznena / napr. s ufikovanim penisov 😝/, nie je v mojej moci, ci pravomoci branit to urobit inej dospelej svojpravnej osobe.
@lonely66 dnes mali za prikaz, aby ministri zo strany hlas tuto sprostost zdielali. Strasne trapne.
@katkazocele
toto teba trápi? prečo?
@walentina7 volim korcoka, vsak pomniky su dnes drahe
@katkazocele prečo máš pocit, ze dnes tu ide o trans ludi a operácie? Na Slovensku o to absolútne nejde a nie v tychto volbach. Zas si urobíme verejného nepriateľa, ktorý tu nie je, len aby mohli zločinci kradnúť ďalej.
@gribka1 smiem vedieť prečo sme najhorší v EU? prečo sme ,, zvládli pandémiu a vojnu,, najhoršie zo všetkých krajín Eu , kedže podľa teba Matovič bol taký odborník na financie až taký, že nevlastný kreditku, nemá ani svoj účet????😉
@walentina7 vážne vojna? Zas? Koľko krát ti to majú baby vysvetliť a ty aj tak nič. Ešte raz jediný prezident, ktorý môže do vojny poslať bude pelle, keďže on je z vlády, ktorá posiela do vojny.
@katkazocele A možno tým slabým zdravotníctvom. Netreba zabúdať na všetky predchádzajúce vlády. A fakt by sa inak Pelle nezachoval, pretože mal nabehnutú tú istú stratégiu voči covidu. Na to netreba zabudnúť.
@walentina7 😆😆😆😆 nebudte uz naozaj na hlavu spadnute. Ved nechapete, ze pravomoc ma na to NR SR a nie prezident???????????? Ja nechaoem uz, naozaj, ci to robite naschval, alebo....
@777januska777 ona nepotrebuje nic vysvetlit. Ona tu hadze 100 x opakovane loz, aby sa stala "praUdou".
@katkazocele A ja som nikde nepovedala že náš dvorný šašo je odborník, jednoducho mal tím a ten rozhodoval. Nie on sám. Tu nikto nič sám nezmôže.
@krajinka toto si celá ty 😂 https://www.instagram.com/p/C5Egw0mNcgL/
S mojimi svokrovcami som sa včera bavila, oni budú voliť Pellegriniho, lebo:
- Korčok všetkých našich mužov a chlapcov pošle bojovať a zomrieť na Ukrajinu za americké záujmy - lebo to povedali Blaha a Šutaj-Eštok.
- Korčok zoškrtá dôchodky a sociákne dávky na minimum a dôchodci a sociálne odkázaní nebudú mať peniaze na lieky a základné potraviny a Pellegrini naopak dávky výrazne zvýši - lebo to povedal minister soc.vecí Erik Tomáš.
- Korčok zlegalizuje homosexuálne partnerstvá a potom LGBTI sa nám tu budú na uliciach pretŕčať a robiť opĺzlosti a rôzni devianti nám budú deti przniť beztrestne - lebo to povedali Uhrík a Harabin.
- Korčok zakáže strielať medvede, ktoré sa potom premnožia a budú nás zabíjať na záhradách, v ulicich miest, v kuchyni - lebo to povedali Taraba a Huliak.
- Korčok bude hájiť záujmy Sorosa, Ameriky, Izraela, Ukrajiny, EÚ, NATO a židov a zapredá im naše krásne Slovensko - lebo to povedali Fico a Blaha.
@veronka1996 fuuu, to je silná káva
@galioska jaj ty smerolizak. Jansom smer nevolila. Ale pre vas zmaniupulovanych je kazdy nevolic korcoka smerakom.
@veronka1996 ale že dodrbu budúcnosť svojim vnúčatám to ich IQ ani EQ nedovolí.aby pochopili...
Smutné...
Zamýšľam sa nad tým.ci takí ľudia niekedy pochopia akým klamstvám naleteli...asi ani nie.
@veronka1996 popravde... Je mi ich ľúto, žijú v obmedzenosti a veľkej.

@katkazocele Zadlžili na 100 rokov, dobre, ale si nenamýšľaj, že keby bol smer, že to ináč nebude. Predsa len covid a vojna je trošku masaker. To musíš uznať. A peniaze išli konečne aj bežným ľuďom, tehotným, mamičkám, dôchodcom. Títo pár centov. A to Matovič je iná kategória, slušne povedané. Na veci sa treba pozerať troška s nadhľadom.